- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
válasz
eventus #16121 üzenetére
Merlinnél nem találtam.
De Conrad-ot nézem egy ilyen például jó lehet?
[link]Csak akkor ezt a tápegységre is rá kell kötni?
A kép alapján úgy tűnik mintha scak 2 tű lenne rajtuk, akkor lehet, hogy a 3 pin-es ventit is szabályozza nem csak a 4 pin-est?Most jelenleg az Artic-on van 3 db pwm és egy 3 pin venti, a BIOS-ban tudom őket szabályozni, annyi a kis hiba, hogy két venti kb egy perc után indul el addig csak próbálgatnak beindulni.
-
Domyzilah
tag
válasz
eventus #15932 üzenetére
Az Enermax Twister Pressure-ket még a Corsair H105 előtt vettem meg.A Thermaltake Frio Advanced procihűtőre.Én az Enermax Twister Stormról kérdeztem itt, gondoltam van valakinek olyanja.Kiváncsi lettem volna hogy valójában mennyire hangosak.A youtube-n láttam, ott elégé hangosak maxon.
-
patomi
őstag
válasz
eventus #15915 üzenetére
Igen tudom, de a 4pines ventit jobban fel tudja használni (ahogy írta is) sima proci hűtőre akár, vagy házhűtésre is. (személy szerint én jobban kedvelem a pwm-es ventiket, bár ez csak az én f@szságom)
(#15916) eventus seidonon nekem sem pörgött 700-750 felett a venti, még terhelés alatt sem(SP 120), csendben is volt. Asrock laphoz a gyári kis progival szépen be lehetett állítgatni mindent.
-
válasz
eventus #15710 üzenetére
Hát nem igazán mennek utána a lehetőségeknek, az tuti.
Mondjuk én nem értek a kereskedéshez, de ami manapság megy, azt mindennek lehet nevezni, csak annak nem!
"Gyere be , nézd meg a katalógust és majd megrendelem Neked... Hogy mikor jön meg? Ja azt nem tudom, kérdés, hogy van-e a nagykerben..."
Itt lakok Veszprém mellett! Van kb 5 nagy bolt! Bemész és jobb esetben üres DVD lemezt kapsz, vagy max olyan dolgok vannak, amiket megrendeltek, de valami oknál fogva nem vittek el... 0 a raktárkészlet!
Többnyire egy kurva hűtőpasztát sem lehet kapni, csak megrendelésre!
Lassan a kinaiak ezt a területet és magukévá teszik!
A vizes topikban pont most mondja az egyik srác, hogy megjött a kinából 2 hét alatt a pumpás-tartály 8000Ft-ért!
Nem értem, hogy a kereskedőknek nem érné meg venni egy kartonnal, aztán 12ért oda adni a polcról...???
Bocs az OFF-ért a modi törölje alkalmasint! -
Grózi
Topikgazda
válasz
eventus #15667 üzenetére
Ha nekem nem is hiszel,akkor nézd meg Merlinhardver cpu hütő ranglistáját!Az elején megtalálod a HR-02-tőt a közepe felé pedig a H100-at.Ez persze nem jelenti azt hogy rossz lenne,de minek adjak 30k-t egy hűtőért ha 13-ért jobbat kapok?
Ezek a kompakt-játékvizek túl hype-olt dolgok.. -
Stukker1987
senior tag
válasz
eventus #15405 üzenetére
Szerintem kipróbálom ha már egyszer kinéztem...
Egyébként sok kritérium volt:
-Fedett kábelelvezetők a tálcán
-Tető alá elférjen 2 venti,alá H100 és az alá még 2 venti
-Elől 2 ventihely
-Kivehető HDD tálcák hosszú vga miatt(előző 31cm volt)
-Alul táp mellett ventihely (VGA támogatáshoz)
-Minimalista design
-Minden HDD hely jó legyen SSD-hez isHa most ezt mind kipipálom Bitfenix Ghost a köv értelmes választás,ami 8k-val drágább kb...
-
-
konci79
őstag
válasz
eventus #12539 üzenetére
Hozzátenném hogy hátul 880-on megy az af 120-as quiet verzió,és 2-3 fokot hűlt az alaplap,teszi mindezt csendben,és xilence red wing után mondom hogy több levegőt fúj ki.
Viszont sharkoon shark blades kicsit csalódás, előre azt vettem próbaképp,700-as fordulat felett fura kerregő hangot ad,mondjuk levegőt azt mozgat,bár lehetne jobb. -
-
sb
veterán
válasz
eventus #12534 üzenetére
Leszabályozva nem írtak róla túl jókat.
Ha leszabályzott (500-600rpm) körül, csak enyhe, nem nagy légszállítású házszellőztetésre kellene valami halk 14-es venti akkor van más ajánlat is?Nem nagyon láttam a topicban mást, ami ajánlott lenne. A spcr szerint viszont az Antec Twocool is hasonló (nem teljesen optimális) leszabályozva, mint pl. az ajánlott Corsair. Viszont legalább harmadába kerül.
-
Kreash
aktív tag
válasz
eventus #12345 üzenetére
Szia.
Pwm számomra nem kell, bqt ventiket még nem hallottam, csak a tápombólannak semmi hangja, persze nem is megy 100% -on.
Viszont corsairből melyik ventire gondoltál?
Ahogy nézem az adatait 24-35 dB(A) közt vannak, kivéve a 120as quiet edition az 21 de csak ~68m3-t mozgat.
Vagy gyári adatokat ennyire nem kell nézni ?
Nekem bitfenix spectre pro 12es-ből van egy darab,
elvileg :
Zajszint: 18,9 dB (A)
Légáramlás: 95 m³ / h
Nincs bajom vele, eddig jól működik, ettől hangosabb ventit nem szeretnék használni.
Cougar ventikkel szemezek még, de itthon csak narancssárga színben találtam. -
krichd1
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest