- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
válasz
Domyzilah #15914 üzenetére
3500-re?? Minek?? Ez bizonyos forudulat után már nem a sebesség szamit x hőfokú lakásban. Ha kitenned a szabadba, akkor lenne értelme, mert ott a levegő is hidegebb. Nekem h100i van egy es ha 800 körül pörögnek a ventik terhelés alatt! 105 pedig még vastagabb is, NEM! kell oda ilyen porszívó.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Domyzilah #15326 üzenetére
Ja,az más tészta.
Mufi!
Igen sokat számít,hogy hova-mire rakod.Nekem számítanak a hőfokok Oc miatt,de ha valaki alapon használ egy procit a Frio alatt annak mindegy.Én Shadow Wings2-t házhűtésre használtam csak,szerintem kevés a hidrosztatikus nyomása bordára/radira.Viszont a Lepa-t használtam radin(h100) és bordán is-nekem pozitiv tapasztalataim voltak vele. -
Grózi
Topikgazda
válasz
Domyzilah #15320 üzenetére
Bordára annyira nem ajánlanám.Ha nem számít 3-5 fok akkor mehet,de ha a teljesítmény fontos akkor ajánlom neked a Lepa Bol.Quiet(LPBO12P)-t.Ledes(van kék és piros),nagy teljesítményű és közel olyan halk mint a Pure Wings2.
Csak Merlinnél van rendelésre(4-7 nap) és 3200 körül van.
Sőt most nézem van 3 sebességesben is és csak 2650:
[link] -
Glaz-dozfhut
őstag
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Domyzilah #15223 üzenetére
Épp kérdezni akartam, hogy nem e az a típus, mert ez ilyen elcseszett ebben a tekintetben.
Nézegettem máskor is azt a hűtőt és talán egy 120-as is jó lenne rá. Ugyanis méretmegadáskor a legnagyobb szélességet adják meg, ami ennél a ventinél egy rádiusz formájában a kereten kívül esik. Összemérted már egy "szabványos" 12-es ventivel? Gyanítom a keret egyforma. Ha igen akkor 12-set rakhatsz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Formula-1
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest