- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomgabor
őstag
válasz
konci79 #43943 üzenetére
Külföldről inkább nem szeretnék. Alza vagy Emag lenne a legjobb mert oda simán vissza tudom küldeni ha nem felel meg.
Igazából az összes halk ventilátorom TY-147A, TY-141, SWiF2-120P, F8 PWM, F12 PWM, F14 PWM PST CO csapágy hangos lett vagy elkezdett ciceregni 2 év után(napi 3-5 órát mennek), sőt még a videokártyán lévő ventik is hangosabbak 2 év után.
Nem tudom hogy vannak összeszerelve a többi ventilátorok, de az Arctic CO verzióban egy műanyag zégergyűrű tartja a ventilátor lapátot, ami szeret elrepedni és a lapát kiesni a helyéről.
Létezik olyan ventilátor amiben tovább tart a kenés? Nem igazán akarok 2 évente cserélni. Garanciát próbáltam, de ameddig a ventilátor forog, addig nem cserélik.
-
blp85
senior tag
válasz
konci79 #43787 üzenetére
Nekem a TR Phantom Spiriten tetszettek meg ezek a ventilátorok, igaz, hogy azok feketék voltak, de több, mint fél év használat után is csendben maradtak. Mivel az előző házamnak garanciális problémái voltak (amit a mai napig nem értek, hogy a festék alatt hogyan indulhat meg a rozsdásodás egy fél éves háznál...), így cserélve lett egy NZXT H7 RGB Flow-ra, aminek az első 3 ventilátora A-RGB, így eladtam az Arctic RGB ventiket és rendeltem ezeket, a minőségére sincs panaszom, illetve a színek is nagyon szépek, amit az A-RGB ad (különbséget nem veszek észre az NZXT és a TR ventilátor színei között, illetve 600-850 RPM közötti tartományban járnak a Fancontroll szerint (a CPU-hoz igazítva).
-
-
Grózi
Topikgazda
válasz
konci79 #24396 üzenetére
Fej-fej mellett vannak 1000rpm-ig hang terén,a DS légszállítása viszont jobb.Viszont a DS 1500rpm-s,tehát van benne tartalék bőven.Értelemszerűen 1100-1200 rpm-től viszont megjön a hangja,de rengeteg levegőt mozgat.Mire kellene?
(#24397) erik365 Örülök hogy bevált!!
(#24399) vendingo Ha a vga-d melegszik,azon hozhat pár fokot egy alsó venti-ha nem túl meleg(<80 fok),akkor felesleges.
(#24402) NikoXXX1991 A Noctua minden téren jobb az FD-nél. -
atish15
aktív tag
válasz
konci79 #14015 üzenetére
Az az igazság hogy a házam hátuljába kellene egy normális sárga dizájnos venti de még nem találtam jót. A hanggal kapcsolatban mindenkinél más és más a zajos de elég halk a gépem most nem szeretnék belőle ilyen zajokat kihallani
Esetleg van valami tippetek ilyen sárga ventikre?
-
konci79
őstag
válasz
konci79 #12541 üzenetére
Na,félóra bf3 multi után hdd fixen 29 c,pedig a venti alja van csak egyvonalban vele,úgyhogy megbarátkozom a shark blade-el,lap se ment 31c felé(eddig 35 körül volt xilence-vel ).Magas fordulati kerregést leszámítva jó ventinek tűnik,játék közben meg úgyse hallom(maxon így se ment)...
Tehát gépem leghangosabb eleme a hdd maradt. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
konci79 #12476 üzenetére
Azért nem vagyok olyan irdatlan szakértője a dolognak, + Corsair ventilátorokkal nem volt dolgom. Kissé túl vannak árazva. Az erősebbnek is valami 63 CFM a kapacitása van, amilyet olcsóbban is be lehet szerezni más gyártótól. Hogy egy egyszerű, olcsót említsek [AC F12 link] (76 CFM gyártró oldaláról)
Vagy Coolink-swift2120p 75 CFM
CM Blade Master 76,8 CFM, bár állítólag hangosb. Mint ez is CM Jetflo ,de viszont 95 CFM-mel bír. Akkor már ThermalRight TY-143 140mm átmérőjű, de 120-asnak megfelelő furattávolságai vannak 130 CFM-el rendelkezik. Viszont tuti hangos.
Szóval ez csak egy-két ötlet, amit ismerek. Ja és mind PWM-es.
Éppen jók a tieid is, ugyanis az egyik ún. 'halk' verzió, a másik meg 'teljesítmény optimalizált'.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest