- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JegesEmber20
aktív tag
-
Grózi
Topikgazda
válasz
FullGas #16152 üzenetére
Ráteheted,de akkor a 4 pin-s cpu fannal együtt szabályozza.Viszont használhatod nyugodtan a 4 pin-s cha fan aljzatokat is.
Rathrol
Bármilyen ventit ráköthetsz csak azért 0,25 A-nál ne legyen nagyobb darabjának az áramfelvétele.Javaslom a gyári venti helyett a Pure Wings 2-t. -
Ren Hoek
veterán
válasz
FullGas #16112 üzenetére
3-Pin... ezt én is nézegettem... de továbbra sem tudom 4-Pines alaplapról vezérelhető-e... én ezért vettem 4 Pines PWM-et. Szerintem alaplapfüggő lehet a dolog, mert ha jól tudom PWM egyel kevesebb alkatrészt igényel az alaplapon. Enyém pl tud 4 Pinről 3 Pinest is vezérelni Asus FanXpertről, kipróbáltam... gondolom van benne hagyományos fesz alapú szabályzás ellenállással. Máshol meg azt írják, hogy akkor nem szabályozható... fene se érti ezt. (Tény, hogy nekem csak 1 db 4 pines csati van az alaplapon...)
-
Grózi
Topikgazda
válasz
FullGas #16105 üzenetére
2500FT/db.Ennél olcsóbb kell?
A Xilence Red Wing a legolcsóbb ajánlott kategóriás venti.
maxxenergie
A pure Wings 2 továbbra is 3 pin.4 pinben mint írtam a Lepa Bol.Quiet-t ajánlom.Jelenleg csak Varázslónál van és rendelésre(kék lehet van raktáron) 3200FT körül.Ugyanitt 700Ft-ért kapsz Y kábelt is,1700Ft-ért harisnyázva is a világ minden színében. -
LonGleY
veterán
válasz
FullGas #16102 üzenetére
3 darab van benne gyárilag, 2 felül, 1 hátul. Csak mert nekem is ilyen házam van, azért írtam tájékoztatásul. Előre meg nem kell bele semmi, hisz 3 venti bőven elég a légmozgáshoz. Az egyiket én is eltörtem szétszedés és újrazsírozás közben. Azt pótoltam ideiglenesen egy alaplap által visszafogott régi valamivel.
Az Arctic meg nem valami jó. Én a 3 ventit be quiet! Pure Wings 2-kre fogom cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Xbox Classic / Xbox 360
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged