Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
szinimini
üzenetére
persze, értem én, és köszi a segítséget neked is

csak mondom, nem akarok ezen szarrágóskodni, mert már rengeteget segített nekem az ipse, szóval azt se fogom bánni, ha a full-áron tudom csak elhozni.de majd megbeszélem még vele.
oké, akkor a CO marad. a Swif ugye már nála is drága, ez meg legalább szebb...

remélem, h nem lesz hangos... -
Yeffy
veterán
válasz
zserbox
üzenetére
ááá, így már érrtem... a Continuous Opieration-t...
közben meg is lett. tetszik, bejövős
köszöntem szépen

akkor 97%, h ez a CO lesz, a Swif2 már nála is drága, annyit meg nem adok értük, főleg, mivel 4 kell, ugye...
-
Yeffy
veterán
válasz
szinimini
üzenetére
lehet, h nem a legolcsóbb, de egyrészt ugy ez "vidék", másrészt mikor félig voltak csak meg a cuccaim, pl a tag ingyen ideadta egy tápját, h használjam, kb 3 hétig, meg rendkívül segítőkész, és korrekt.
igen, a számok az árak, Ft-ok lemaradtak, sry, edzés után nem nagyon van erőm/agyam már írni
szóval megmondom őszintén, szerintem nem akkora hatalmas a különbözet, h szarrágóskodjak.
meg nekem a supportja lekenyerezett...

igen, igen, azok jó ventik lennének, csak most sajnos nem megfizethetőek.
Balto, zserbox: köszi nektek is a véleményeket

akkor a sima, nem PRO, de PWM-eset vegyek? nem csak kifújásra kéne, ugye... -
Yeffy
veterán
válasz
üzenetére
váárjatok, mert ma találtam az egyik közelebbi boltban, ahonnan kb a fél gépem van, és jóba vagyok a tulajjal, az AC-kból mindegyiket, jó áron, a fix RPM-eset is, meg PWM-eseket is...

szóval, lehet, h vinyóvásárlással együtt azt fogom elhozni onnan...csak nem olyan szar, nem?

jó lenne az a Sychte, amit nem tudom ki linkelt korábban, h jó, meg halk, csak nincs most rá keret...
ha már Sychte, megjött ma a Ninja 3-am... mekkora dög gec...
-
krichd1
addikt
válasz
szinimini
üzenetére
Az első linkelt tesztben benne van a Swif2 120p.

(#9756) zserbox: Amit linkeltem, ott leírják hogy nem igazán jó, olvasd el a szubjektív véleményt is. Bár ha neked bevált....nekem nem.
(#9758) and1ao: Melyik grafikon szerint hangosabb a Sickleflow ?

A Thermalright TY-14x-re én is adok egy szavazatot. -
marec1122
senior tag
ha erről ki tud valaki nyomozni valamit azt megköszönném. pwm,zaj, hasonlók.

-
-
Yeffy
veterán
Szia!
Köszi a reakciódat neked is!
Feljebb írtam, egy Bitfenix Shinobi-ba mennének a ventik.
#9757 szinimini: melyik AC-ról beszélsz ebben a hsz-ben, a simáról, v a PWM-esről?
-
and1ao
őstag
válasz
zserbox
üzenetére
Igen ezt tudjuk hogy neked hangos volt de még mindig nem értem a mércédet hogy mi neked a hangos :S
azt nagyon jól tudom hogy az f12 képes volt neked hangos, de a füledet nem értem a mérőeszközödet nekem a db mérő más mutatott és a fülem is. szubjektív!
Bár fenti tesztben is mind2 lényeges kategóriában rosszabbnak találták az F12 mint swift2-t légszállítás zaj.szinimini.: Attól függ hova kerül a venti van amikor lényeges, de ez nem tartozik ide.
-
and1ao
őstag
válasz
krichd1
üzenetére
Lehet hogy 1 Db-el halkabb mert nem többel a Sickle Flow de a légnyomása gyengébb mint a Swift2-é ez biztos és most nem légszállításról beszélek. az más dolog. Sőt most nézem az általad linklet tesztben 2 Db-el hangosabb Cm mint Coolink akkor most hogy is van ez? Légszállításban meg CFM-el előtte van de hozzá kell tenni hogy ez nem a ledes változat ami 90%-ban gyengébb ilyen szinten a lapátok miatt.
Yeffy DJ.: Milyen házba menne egyébként mért ha ha beférnek a TY-14x tagjai akkor én ott is körülnéznék a 147-es pl Fehér-fekete színű
-
zserbox
őstag
ha megnézitek az általatok linkelt teszteket az ac venti elég szép helyeken végez...és olcsó is
-
szinimini
senior tag
válasz
krichd1
üzenetére
Jó kis tesztek
de mondjuk amit linkeltem abban benne van a swfit2. A legnagyobb előnye tényleg a folyadék csapagyázás ami az élettartamát és a halkságát is befolyásolja. De a gyártói adatok sajnos tényleg nem lehet soha alapozni mindig valami teszt vagy saját tapasztalat kell. Sickflow ventivel még soha nem találkoztam és tényleg nem tudok rá saját tapasztalatot mondani,de ha te azt mondod,hogy tényleg halkabb akkor okés 
De azért egy félév után is meghallgatnám. Meg másik fórumba nagyon lebeszéltek róla
mondjuk és radira kerestem ventit ami tényleg halk. és 2kből nem is találtam.Nekem a Sycthe GT ventik nyerték el a tetszésem és most abból kezdem felszerelni a házat meg a hűtést is.
Igaz olyan gépet akarok amit nem hallok
-
krichd1
addikt
válasz
szinimini
üzenetére
Nekem volt egyszerre a kettő, és bizony a Sickleflow tett rám pozitívabb benyomást. Bár azt nem tudom hogy hosszútávon mennyire bírja hosszútávon, mivel nem folyadékcsapágyas. A Swif2 sem rossz venti, de azért vannak alternatívái.
(#9751) szinimin: Ebben nem találom a Sickleflow ventit. Tesztet én is tudok mutatni: [link] [link]

-
marec1122
senior tag
rendelkezik erről vki tapasztalattal vagy információval?
-
szinimini
senior tag
Itt egy teszt is. Számomra ez meggyőző
-
törölt tag
A 3 pines az maxon fog pörögni, mert onnan fix 12V-ot kap. Ha jól tudom. Nem használok PWM-et.
Az AC egy jó venti, egy ezresért. Viszont a Swif2 jobb. Nem 2x olyan jó mint az ára, de egyértelműen jobb. Én is undorodtam a kinézetétől, de megszoktam egy idő után. Sokkal masszívabb, erősebb, vastagabb, ezen érezni anyagból van. A vezetéke is normális, nem az AC féle hajszál. Sokkal könnyebben, egyenletesebben, simábban pörög és kiegyensúlyozottabb, mint az AC, ebből eredően kisebb a rezgése és a hangja is.
Lefesteni nem kéne, mert pont ez az egyensúly menne szarba. -
alex89
senior tag
üdv
mi törték abban az esetben ha 4pin-es Y elosztóba egyik helyre 4pin-es pwm-es a másikba pedig 3 pin-es ventit csatlakoztatok? miként alakul ez esetben a fordulat szabályzás?
-
Yeffy
veterán
válasz
zserbox
üzenetére
+ baltoafarkas: köszönöm a tapasztalatokat, most sikeresen összezavartatok...

mindegy, még várok válaszokat, kinézetre jobb az AC, de az itteni boltban csak a Swif-et találtam meg...szinimini: hol? hp? az mit takar?

illetve kösz az infót, de az kevés, 4 venti kell néköm...szinimini szerk.: ok, ha tényleg jobb, akkor nyelek egy nagyot, és megveszem ezeket a csúnyaságokat, mivel úgyse nézegetem/plexis a ház.

de csak, ha valóban jobb/halkabb... -
zserbox
őstag
-
Yeffy
veterán
válasz
szinimini
üzenetére
+ zserbox: köszönöm, ezért kérdeztem itt, mert halvány fingom sincs, mit érdemes ventit venni.
hát, sztem ez a szín undorító konkértan. akkor már inkább a Noctua fosbarna. tényleg, abból esetleg érdemes veni?
vagy maradjon ez a Coolink?
most néztem, h AC-t is linkeltél, utánaolvasok... mindjárt jobban néz ki...
tudom, h rajtam áll, minél kevesebbet...
mivel kazal más dolgot is kell vennem...johh, ennyi pénzt én ki nem adok ventiért, mint ez a Sychte...

-
Yeffy
veterán
válasz
szinimini
üzenetére
miért, mennyit kellene rááldozni?
ezekkel mi a gond?Swif2? ez lenne?
ez eléggé idióta kinézetű, pontosabban színű, marhára elüt attól, amit szeretnék... -.-"
minek kell ilyen idióta neonf.szomzöld szín?mondjuk, az itteni boltban ez se sokkal több 2k-nál, szóval, ha nincs más ebben az árban, akkor maradhat ez is...
-
Yeffy
veterán
Sziasztok!
Érdekldőnék, hogy jó áron keresek házventit, 12 cm-eset, és ami a fontos, h halk legyen. Tehát olyan kb 20 dB-ig.
Ezt a CM típust ajánlotta egy sztechboltos ismerősöm, korábban még ezt az Enermaxot néztem ki, csak itt, a városban nem kapható, azért meg rendelgetni nem fogom.
Esetleg még ezt találtuk, ami még olcsóbb.Mik a véleményeitek, vehetem bármelyik CM-et? Szimpatikusnak tűnik mindkettő.
Ja, lemaradt, h Bitfenix Shinobi házba lesznek, 4 db-ot veszek maximum. Egyik merevlemez előtt már van egy fehér ledes, tekerős szabályzós Scyhte. hátra tennék egyet, a gyári helyére, ami kintre fújna (valahogy nem venni észre, h elég lenne...), kettőt a gép tetjére, amik kifelé fújnának, szintén, meg egyet a másik merevlemez elé, ami befele fújna. Nagyon maximum még a gépház aljára tenném a gyárit, ami befele fújna, de az gondolom kb semmit nem érne...
Köszönöm szépen a válaszokat!

-
bombibmw
veterán
Nekem most összesen 5 venti van a házban és egy cpu hűtő.
Az első 3 pinesre van kötve.
Három a Cha fan csatira(4 pin) y kábellel,egy pedig a cpu fan csatira a procihűtővel együtt(4 pin 24v).
Először mind a négyet a Cha fan csatira kötöttem,de az valószinüleg sok neki,ezért átraktam egyet.
Így biztos jó már.
De kötheted mindet a cpu csatira is mert elbírja,de így az összes a ícpu hűtővel megegyező fordulaton fog üzemelni. -
minas
aktív tag
Három kérdésben kérnék segítséget:
Az alaplapon lévő 4 pines házventi foglalat fogadja-e simán a 3 pines csatlakozót, vagy le kell cserélni (átkötni) a ventilátoron a csatlakozót is 4 pinesre?
Egy alaplapi ventilátorfoglalathoz mennyi ventit lehet max csatlakoztatni elosztóval?
Ha a házventi is pwm-es, akkor érdemes/lehet-e elosztóval inkább a cpu ventilátor foglalatához kötni azokat is?
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
tudtok csendes piros ledes ház ventit ajánlani amit esetleg lehet vezérelni előlapi vezérlővel?
-
kisferi
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Gigabyte EP45-DS4 alaplapom van. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Sys Fan1, Sys Fan2, Sys Fan3, PWR Fan helyre melyik ventilátorokat hova kell rádugni az optimális hűtéshez? ( Ház: első, hátsó, oldalsó ventilátorokra gondoltam ) Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Tápomba szeretnék egy S-Flex SFF21G 1900rpm-et pörgő ventit. A tápom alapból olyan 4V-on hajtja a mostani ventijét, csak sajna csapágyazása kopott, és hangos kicsit.Valakinek van tapasztalata róla, hogy az említett venti elindul-e 4V körüli feszen? Illetve, ha igen, mennyire lesz halk?
Köszi!
-
szinimini
senior tag
Sziasztok
Vízhűtésnél szeretnék a radira vmi jó kis ventit. Fő szempont,hogy halk legyen
és emellett jó teljesítménye is legyen.Akasa Apache Black 120mm és Scythe Gentle Typhoon AP-15 ventiket néztem ki. Ezekről mit mondtok?
-
and1ao
őstag
-
zserbox
őstag
hali!
olyan ventiket keresnék a silencio 550-en házamba ami pwm szabályzós,12cm-s és alapon szinte hangtalan(~800RPM) de ha kell megy 1500 körül is.
eddig swif2 120p volt ami nagyon jó kis venti de a 800RPM-es alap fordulatszám is kicsit hangos.
van egy arctic f12 pwm azzal elégedett vagyok csak félek hogy ha fel kell pörögni akkor kevés lesz a max fordulatszáma.
szóval valami max 2500 ft értékbe keresnék.
ha más nem f12 PWM lesz, mert olcsó is. -
tornas
őstag
-
Archanon
őstag
-
Archanon
őstag
válasz
bombibmw
üzenetére
Elolvastam a tesztet, ez a Thermalright TY-141 PWM egész szimpatikusnak is tűnik.
Kár, hogy ilyenből csak egy férne bele a házba, hiába a 12 centis rögzítőlyukak. Pont a merevlemez elé jó is volna egy ilyen, a másik kettő meg lehetne másféle, csak milyen. Jó lenne meghallgatni azért egy kis Arctic F12 Pro-t... bár a jelenlegieknél bizonyosan jobb, csendesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de mondjuk amit linkeltem abban benne van a swfit2. A legnagyobb előnye tényleg a folyadék csapagyázás ami az élettartamát és a halkságát is befolyásolja. De a gyártói adatok sajnos tényleg nem lehet soha alapozni mindig valami teszt vagy saját tapasztalat kell. Sickflow ventivel még soha nem találkoztam és tényleg nem tudok rá saját tapasztalatot mondani,de ha te azt mondod,hogy tényleg halkabb akkor okés 

hidd el én is hallotam mind2 és nálam nem ez volt a rangsor,más tesztekben sem
Grózi