- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
válasz
GeriCool #9411 üzenetére
Ha 4 ventid lesz, akkor tudom ajánlani Scythe Kaze Server, én is ezt használom. Minőségi anyagból van, szálcsiszolt fém(szerű) auto/semi/manual módok, előre beállított stb. 4 ventihez tökéletes, finom potméterek 30 rpm-enként tudod állítani.
-
jookomak
őstag
-
krichd1
addikt
válasz
GeriCool #9406 üzenetére
A gyári adatok sajnos nem mindig fedik a valóságot. 800-as fordulaton nagyon minimális a légszállítása a Swif2-nek, olyan 1000rpm-en hűt már vmit, felette már hangosodik. Ráadásul ha az 1200-ast vetted, akkor nem igazán tudod a fordulatot növelni sajnos. A TY-141 pedig egy halk, jó légszállítású venti. A Swif2 szerintem egy átlag venti, a TY-141 pedig az egyik legjobb ebben a méretkategóriában.
(#9407) SSJmeszes: Szerintem nem, bár azt sem mondanám hogy rossz venti.
(#9408) GeriCool: Olcsóbban Aerocool Easywatch, szinte alkatrészáron van. Jó az is amit linkeltél, bár szerintem kicsit "overkill", kell neked 8 ventit szabályozni ?
-
krichd1
addikt
válasz
GeriCool #9293 üzenetére
Thermalright TY-140, ez egy PWM-es 140mm-es ventilátor amelynek 120mm szabvány venti csavarfuratai vannak. Nézd meg elfér-e. Nagyon jó ár/érték arányú venti.
(#9295) delon: Ha túlmelegedés miatt kikapcsol a géped, akkor nagy problémák vannak. Processzor pasztázást jól megcsináltad ? Milyen ventik férnének be a házba ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest