- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazygamer75
tag
Nehezen, de döntésre jutottam: vettem apróról CM Mastercase pro 5 házat (benne gyári 3x14cm 3 pin-es venti, ezek kerülnek hátra és felülre, kifele fújva) plusz még hozzá 2x Akasa viper 14 cm 4 pin pwm-et( ezek előlre befele fújva).
Hétvégén lesz összeszerelve a gép. A 2db 4 pines venti az Asrock B450M Pro4 alaplapra lesz kötve egy y elosztóval, a 3 db gyári 3 pin-es pedig tápra (remélem van rajta 3 pin-es csatlakozó, nem én raktam össze a gépet, így nem tudom).
Kérdésem:
1.: a 3 db gyárit valahogy (4 pin----3 pin átalakitó/elosztó) rá tudom kötni az alaplapra és igy vezérelhetőek lesznek?
2.: milyen programmal vezéreljem a ventiket? Szeretném, ha a VGA hőfokváltozásaira tudnám állítani a sebességet és nem a prociéra (a procim még a rossz hütésű házamban se ment 62 fok fölé). Vagy egyszerűen az alaplap biosában állítsak vezérlést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Noctua NF-A12x15 PWM Chromax
- BE QUIET! Silent Wings Pro 4 140mm PWM fekete (3db)
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kedvező áron eladó!
- ELKELT! CORSAIR - iCUE SP120 RGB ELITE 3DB +Lighting Node CORE
- Asus Rog Strix XF 120 1800RPM / FOX AZ ÁRBAN /
- Playstation 4 (Slim+Pro verzióhoz is jó) hűtőállvány, töltővel és lemeztartóval
- Playstation 5 (lemezes+digitális verzióhoz is jó) hűtőállvány és töltő - bontatlan
- Corsair - ML120 PRO 3DB egyben 0 Km-es.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest