Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
krokostamas
tag
válasz
fogtunder
üzenetére
A CPU melegedésével igazából nem annyira tapasztaltam gondot, inkább a GPU tudja felhúzni magát hangosra. Igaz, Furmarkkal teszteltem először, ami ugye inkább extrém terhelés, aztán Rise of the Tomb Raiderrel nem volt gond végül is. Egész pontosan 72°C-ig ment mind Furmarkkal, mind ROTTR-rel, csak ugye Furmarknál 100%-on, 3000 RPM-en pörgött a ventilátor, míg ROTTR alatt talán 2000 RPM körül, amit már alig hallottam. Furmark nyitott oldallal 2400 RPM-ig ment fel a kártya ventilátora (70%), ami már hallható azért, de még elviselhető.
Esetleg akkor hátul-felülre bedobok még egy 12 centis gyári Phantekset, azzal csak nem lövök messze nagyon. No meg a Speedfant is belövöm akkor a VGA hőmérsékletéhez a hátsó 2-höz, az is biztos fog számítani, majd tesztelgetem. Én valamiért egyébként azt gondoltam, hogy az első 2-höz kéne állítani.
Ha meg nagyon hangosan lennének a Phanteksek, akkor a listából kinézek egy nekem megfelelőt.Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha meg nagyon hangosan lennének a Phanteksek, akkor a listából kinézek egy nekem megfelelőt.
Grózi