- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz tpeter77 #30207 üzenetére
Ezen nagyon nincs mit tisztázni, mivel név alapján vásárolsz.
Vagyis Alpenföhn Wing-Boost 2 Plus. Az összes belső fele színes. Nem a lapát, hanem a keret belseje.(#30217) juliensorel: EOL termék, vagyis nem gyártja a gyártó...
Nekem is elkészült a házam: [link], sikerült jól megcsinálnom a venti profilokat, így netezés közben mondhatni full passzív...de terhelés alatt is csendes marad a gép...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Azt a nyákot a lapra kötöd (CPU_PWM csati) és onnét a lap mondja meg a ventiknek, hogy mennyin mennek...a CPU melegedésének megfelelően...
A cink ott lehet, hogy nem azonos ventijeid vannak így lehet az egyik már hangos lesz abban a tartományban...míg a másik kusssol...Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Nu kezd alakulni a helyzet...
12-es WB2 fehérbe már nem igazán kapható...sőt nem is lesz, mivel a gyártó EOL-re tette.
Thermalright ventire olyan beszerzési időket mondtak, hogy annyit inkább nem szeretnék várni.Szóval továbbra is keresnék olyan ház/cpu venti fajtát, ami kell:
- PWM hubról is szabályozható,
- ha lehet fekete fehér design,.
- 12/14-es méret kellene (gyártó azonos legyen),
- elérhető legyen,
- halk legyen,Arctic Bionix szériájáról tudni vmit?
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
2x14 (ház) + 2x12 (ház+borda) a terv ha lehet uaz a fajta legyen és kussba tegye a dolgát.
Fekete fehér és led mentes design előny.Jelenleg 3db AlpenFohn van a házban. Amiből 2db WingBoost2 Plus (fehér) és attól tartok, hogy 14-es mind a kettő. Sajnos ebből a típusból 12-es nincs.
Ezért érdeklődnék, hogy mi lenne az ajánlott, ha nem tudok beszerezni a már meglévő ventikhez pótlást...ThermalRight használható bordán is?
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Nekem fehér van (Alpenföhn Wing-Boost 2 Snow White Plus 2), amiből nincs 120-as. Legalábbis nem találtam olyan boltot, ahol lehet kapni...
Igen azt. Ebből a TR-ből ha veszek 2db 12-est és 2db 14-est akkor ott leszek ahol most? Vagy vmi jobb minőséget képvisel? Az NB eLoop-val mi a baj egyébként? Ha jól sejtem bitang halk, de nem képes annyi levegőt szállítani? Vagy az ár?
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
2-3 éve vettem és már nem nagyon emlékszem, hogy ami elől illetve hátul van az mekkora. Ha 14-esek, akkor cummi van, mert 12-es nem kapható belőle.
Miért felesleges?
Design miatt mindenképp szeretnék egy gyártónál és egy típusnál maradni.
Ez a TR kapható egyébként vhol?
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Sziasztok,
Házcsere előtt állok. AeroCool DS Cube házat cserélek Fractal Design Define Mini C TG-re.
Előre 2db 14-es, hátra és a CPU-ra 1-1 12-es PWM-es ventit szeretnék.
Jelenleg Alpenfohn WingBoost2 ventijeim vannak a házban (méretre pontosan már nem emlékszem, elég rég vettem őket).
Érdemes lenne Őket kiegészíteni (bár ahogy nézem erre nem sok esélyem lesz)? Vagy amit néztem, hogy bevásárolok az NB-eLoop PWM szériájából...az legalább mind2 méretben kapható.
Vagy van vmi más ajánlat?
Lényeg a csend...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Ismerősömnek kéne 2db 14es és 1 12es venti. Van vmi könnyen beszerezhető márka? Scythe Glide Stream-et nézte illetve az alsó szegmensből az Arcticot.
A 14es ház, 12es cpu hűtés lenne.
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Sziasztok,
Coolink Swif2-ök helyett van vmi ajánlott venti ami fekete és nem vészes árban? 9 és 12es méretben érdekelne.
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Sziasztok,
Napokban kezdtem el rendbevágni ismét a konfigom és eljutottam a ventik cseréjéig...coolink swif2-ök vannak bent a gépben 9 és 12-es méretben. (ahogy néztem eléggé nehezen elérhető már a márka bizonyos méretekben)
Amit néztem és színben/árban passzolna számomra az az Enermax Silence sorozat...Van hasonló árszegmensbe jobb választás?
Arctic-ot pl régebben szerettem, de a swif2 pl nálam "hangban" jobban teljesített...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz Core2duo6600 #3782 üzenetére
Semmivel...a kinézetért és a nevéért fizetsz...mondjuk már találkoztam olyan panellel ami elég érdekes hangokat hozott ki a ventiből vagyis annak motorjából...Zalman bármelyik tekergetős megoldását nagyon tudom ajánlani...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
MFC2 nehezen boldogul a 2eres ventikkel...pont ezért kérdem, mert vannak itthon AC ventijeim és nem tudok velük nagyon mit kezdeni...mivel elégedett vagyok velük így gondoltam, ha az új 3 eres akkor azt veszek.
A házam miatt 1 12es és 3 8as kell bár még ezen gondolkodni fogok. Egyelőre kell egy cpu hűtőt vennem...utána majd jöhetnek a coolinkek.
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Arctic Cooling fehér lapátos új ventijeivel volt már vkinek dolga? Még mindig 2 eres a vezetékezés?
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Lehet...nekem 9es Papst ventik teszik a dolgukat (némi motor hangja neki is is van)...a házam kapott is némi átalakítást ezen a részen ahol van 3db is belőle...sajna valós haszna nem volt a dolognak vagyis volt, de a deltás Chieftec tápom hangja ezt elnyomja...remélhetőleg nem sokáig...venti csere lesz...de lehet táp...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Meguntam a vadászatot...és berendeltem 3db 9es papst ventit...8asból volt nekem már nem is egy db és nagyon meg voltam velük elégedve...
2k/db-ért meg ajándék...Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Elviekben már igen...mondjuk még valós infót nem kaptam, hogy van e beszerehető e. A kéklapástos Coolink ventiket szeretném lecserélni vmi világítósra...csak a 2-3k-s db ár húzós nekem...mondjuk nem lenne jó ismét belefutni egy olyan venti trióba amilyen a Coolink. Nekem sajna hangosak...30-40 centire a fejemtől...
Mondjuk eddig AC volt tervbe...sokan dicsérik és a hangja is kellemes...az ára is jó.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Zalman ledes ventije van vkinek?
Gorneck#1239
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest