- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Nos 1cfm-et nem hiszem,hogy észrevennél.Viszont ha abból indulok ki,hogy a zajszint érték nem fedi a valóságot akkor a légszállítás sem biztos.Nem tudom most milyen árban vannak a SilenX-ek,de mikor én vettem ez volt a legdrágább(6,2K) hiszen olyan tulajdonságokkal hírdették,hogy az mindent vert.Be sem építettem a gépbe,úgy adtam el a hangja miatt.Ha ilyet vennél azért mond majd el,hogy nálad milyen.
Peti78: visszavittem a boltba tesztelni és olyan 3m-ről tisztán lehetett hallani a hangját,nem éppen váltotta be a hozzá fűzött reményeket,éppen gépet akartam hakítani. -
Henk
veterán
Azért ezt linkeltem mert te is olyanokat mutattál amik 50m3/h-t tudnak,gondoltam mostmár ez is megfelel.Azt a SilenX venti ismered?Mivel azt mondtad róla,hogy halkabb mint a Noctua.Nekem volt ebből a SilenX-ből 12cm-es szintén 11dBA zajszintre hírdették.Rámértünk és 41dBA lett az érték.Hangosabb volt a Nexus-nál,AC-nál,sőt az összes ventinél amivel összehasonlítottuk.Egy nagy kamu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windows 11
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Noctua ventik 6db
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest