- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SecRS
tag
válasz
Gorneck #29900 üzenetére
Akkor most emiatt 4-5 ugyanolyan ventit kéne vegyek?
Hát jó...
Bár nem tudom kinek van ennyi PWM csatija alaplapon (még ha elosztót is használnak, nekem összesen 2 van, amiből 1 darab a CPU hűtő.)... no mindegy. Meg van két darab 3pines csati is de, olyan hülyén vannak elrendezve, hogy egymás mellé nem lehet rádugni két 4pines csatlakozót.Azért köszönöm!
-
dqdb
nagyúr
válasz
Gorneck #29836 üzenetére
Arctic Bionix szériájáról tudni vmit?
Csak hasonló kérdés rémlik a topikból, gyakorlati tapasztalat már nem. Az AC korábbi ventilátorai miatt én óvatosan kezelném.ha lehet fekete fehér design
Ha a fehér színről ebben a feltételben hajlandó vagy lemondani, akkor van választék a PWM-es típusok között, a fehér kikötéssel nem igazán. -
Grózi
Topikgazda
válasz
Gorneck #29829 üzenetére
A TY 147A a HR-02 Macho gyári ventije és bordán is helyt áll+300 rpm-n gyakorlatilag néma.Mivel 120-s lyuktáv van rajta,így ha a borda fizikai mérete engedi,akkor arra is felszerelhető.Ami még járható,hogy a mostani 140-seket előre teszed és a bordára teszel mást+120-s WB2-ből rendszeresen rövidebb ideig hiány van,de utána mindig újra feltűnnek a Pcx-nél és Merlinnél is.
-
Grózi
Topikgazda
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Gorneck #29823 üzenetére
Már a házcserével is nyersz jópár fokot,anno amikor a 4670K+ 680 kombós gépem átraktam a Cube-ból Arc Midi R2-be a vga-n nyertem 7-8,a cpu-n 5-7 fokot.
Ha elégedett vagy a mostani ventikkel és van 2 db 140-sed akkor nem kell váltanod.Az eLoop bordára jó lenne,de elöl házhűtésre felesleges.Ha nincsenek 140-seid és jól tévedek hogy előre befér(a képeket elnézve igen,de a tuti ha megméred) akkor tennék előre 2 db TY-147A-t.(140*152 mm-s méret és 120-s lyuktáv) -
patomi
őstag
válasz
Gorneck #15743 üzenetére
Igen ugyan úgy szabályozhatóak egy 3pines csatiról is. Illetve ha az a kérdés, akkor az Y másik ágán is ugyan azt a feszt adja, elvileg csak 1db. jel mehet vissza az alaplapra. Ezeknek a csatija olyan, hogy eleve Y elosztó, ezzel lehet spórolni. [link]
(#15745) Gorneck23.. megértem... nem rég adtam el két ilyen ventit, már bánom.
-
patomi
őstag
válasz
Gorneck #14945 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből
Kilenc centis méretben ezt venném [link] Tesómnak volt fehér lapátos és elég csendes. (paraméterei ugyan ezek,csak nem PWM) A CM hangosabb volt.
12-es, ez csendes lehet és olcsó, de alacsony a légszállítás: [link] Magasabb légszállítás és ár, meg PWM: [link]Más.. Merlinéktől most rendeltem 2db. ilyen ventit. : Alpenföhn Wing-Boost 2. Nagyon kíváncsi vagyok mire képesek. Leírás alapján elég jók. Valakinek tapasztalata ezekkel?
(#14955) Glaz-dozfhut Simán
-
Henk
veterán
válasz
Gorneck #3707 üzenetére
Lehet, de furcsa. Elméletileg csak a feszt kéne variálnia és működne a vezérlés.
Sareth: mik a követelmények? Mennyit szánsz rá, szabályzóval vagy anélkül használnád? Halk legyen inkább vagy a nagy légszállítás, tuning a szempont? Színe számít, hova akarod elhelyezni a házban? -
Henk
veterán
-
evitiguF
senior tag
válasz
Gorneck #1554 üzenetére
Köszi!
A monitorozást hogy érted? Olyan paneles, ami van kijelző is stb?
Én ezek közül választok majd:
Akasa
Noname
és a Zalman
Értelemszerűen az első kettőből 2db lenne, zalmanból pedig egy, tehát árban ugyanott lennének ~9k. Noname-tól egy kicsit tartok, ki tudja, mit rejt a hátulja, illetve a doboza, van-e hozzá hosszabbító stb. Ennek majd utánajárok, bár leginkább zalman felé húzok. -
mob_zzz
aktív tag
válasz
Gorneck #1453 üzenetére
Az általad preferált Arctic Cooling ventik hol vannak a Glacialtech Silentblade-ekhez képest? Nekem két darab 8 centis van belőle a házban, a hangjuk megfelel, viszont a légszállításuk lehetne alacsonyabb (43-44 fok az alaplap szenzora szerint a benti klíma és még nincs is nyár). Megérné AC-ra cserélni őket?
Vagy kettő 8 centis vagy egy 9 centis venti kellene tehát nekem, amik maximum annyi zajt csapnak mint a két mostani, viszont nagyobb levegőszállítás mellett. Ki mit tud ajánlani? (hasonló árkategóriában) -
-
-
-
Zájec
veterán
válasz
Gorneck #1317 üzenetére
nem csendes, mert 2000 forog.. és nem lehet szabályozni mert 4pines csatija
van.. majd egyszer átmoding-olom a csatiját 8v-ra és halkabb lesz....nekem a kékcsikos fénye tetszik... nemolyan mint a többi hogy csakúgy
szétfossa a led a fényt, henem szépen 4db ivelt kék csik világit....azért jó rajta a keret is, mert a ledeket eltakarja(csak a kékcsikot látod)
emiatt jobban mutat , keret nélkül megintcsak a szétfosos ledfény
hangulatát idézné.. ami nekem nagyon nem tetszene...és elég sok gyártó olyat csinál... bele a led azt hadj világitson..
a részletekre nem figyelnek...(#1318) csigi : Sharkoon
-
Zájec
veterán
-
válasz
Gorneck #1307 üzenetére
Revoltec-em volt, van is egy 12cm-es, nem túl meggyőző. Tisztára mint Aerocool. Csúnyán leszabályozva viselem csak el a hangjukat.
TT ventit már elvből sem, hadilábon állnak a hanggal.
Sharkoon-t nem ismerem.Egy kategóriával feljebb szeretnék lépni. Egyenlőre csak ez a kettő van, a Scythe, meg amit Te ajánlottál, Zalman.
A Scythe kapható cicautcában, ott ki is csomagolják az embernek, meg lehet hallgatni. Igaz csak kézben és úgy mindig halkabb, mint a helyén. -
válasz
Gorneck #1302 üzenetére
Egy cipőben járunk, szintén kéket keresek, csak elég 2db. Nekem még a régebbi fajta, zöld lapátos Coolink van. Az árát figyelembe véve nem olyan rossz az. Meg én le is szabályozom őket, most 1200RPM-en vannak, szintén 30-40cm-re a fejemtől. Hangja van így is, de az általános zúgásból nem válik ki.
És amit BlacKSoul
ajánlott, azt nézted már? De az is 2,5K/db...
Mondjuk szerintem a világítós Zalman is kétszer annyi lesz mint a sima. Ha valamit megtudsz róla, légyszi szólj! Köszi. -
-
válasz
Gorneck #1275 üzenetére
Azt nézd meg jól! Nekem a Chifi oldalába elméletileg 3db 92mm-es venti fér, de gyakorlatilag csak az alsó kettő megy bele. A felső beleütközik a meghajtók tartó vasába.
- vagy egy vékonyfajta 92mm-es vanti jó oda (ilyet még nem láttam)
- vagy egy 80mm-es éppen elfér, csak a müanyag ventitartót kell átfúrni
Én utóbbit csináltam, de már kiszedtem a 8-ast, helyét letakartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged