- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lest4t
aktív tag
válasz
ferenc999 #3102 üzenetére
Elég új vagyok még a hattrickben, de sztem attól is függ, hogy a szponzoroknak milyen a hangulatuk. Gondolom minél jobb, annál jobban emelkedik. Akkor lesz jó a hangulatuk, ha nyereséges a csapat, meg talán ha győz a csapat. ( Bár sztem ez nem annyira számít )
Másik úgy is van bevétel, hogy mire 3-4 ed osztályban leszel, sztem lesz már egy 60 ezres stadionod. Az meg mit ne mondjak kb 100000e még kéthetente + kupameccs.
Harmadik , hogy 3-4 ed osztályban még jobb ifik jönnek fel. Az is hetente egy kis összeg, bár lehet, hogy nem is olyan kevés. -
-
válasz
ferenc999 #2285 üzenetére
A 4 milliós támogatáson kívül semmivel sem tudod befolyásolni a hetenként húzott ifik minőségét. Van akinek szezonokon keresztül nem jön semmi, de volt már aki egymás után húzta a 100milliós srácokat. Neked kell eldöntened, hogy szükséged van e arra a heti 4 misire, vagy bedobod a lutriba......Én ebben a szezonban kb. 300 milliót kerestem ifiken, de lehet, hogy most 16 hétig nem húzok semmi használhatót.
-
corm
senior tag
válasz
ferenc999 #2282 üzenetére
Ez lutri. Én pl. a kezdetek óta(tavaly június) nyomatom bele apénzt, év végére lett remek az ifi. Addig nem húztam túl jó játékosokat, max olyan 20-30 milkóért mentek el. Aztán tavasszal sikerült egy nagyon jó ifit kikapni, 200 milkót adtak érte. Ez ugye 3 szezonnyi pénznél picit több. Azóta viszont egy játékost leszámítva ínság van, most jubiláltam, azzal hogy ezen a héten sem sikerült normális ifit felhozni, már kerek egy szezon óta tart ez a pechszéria.
Ám majd most kapok megint vmi remek srácot és megint egál lesz
-
corm
senior tag
válasz
ferenc999 #2057 üzenetére
Csökkenni nem fog. Nekem eddig a majd másfél év alatt akármilyen rosszul is ment a szekér, nem fordult elő csökkenés(persze a szezonkezdeti nullázódást leszámítva). Viszont én ebben a kérdésben nem értek teljesen egyet einsteinnel, bár ő mozog közgáz pályán
Szerintem nem hoznak annyi pluszt a konyhára, mint amennyit elvisznek(heti 3 k ugyebár). Magas osztályokban(nb1, II.) talán már megéri ennyit tartani de lejjeb sztem nem. Hangsúlyozom, szerintem, hogyha biztosan megéri, és ezt valaki meg is magyrálja nekem, akkor máris veszem a +6 sajtós srácot
-
corm
senior tag
válasz
ferenc999 #1497 üzenetére
a jó/csapnivalót akkor jó ha vannak normális ifijeid, mert így gyorsabban fejlődnek. kb 1hét/szinttel gyorsabban. hátránya, hogy alacsony lesz a TS. a másik 1 héttel lassabban edz, értelemszerűen, de a TS nem csökken olyan gyorsan. Általában a jó/csapnivaló az ajánlott, nekemis azvan pl. meg nagyon sokaknak. A védekező-támadó felfogású egy dologban számít: megnöveli a támadásod/védekezésed értékelését. Nem a játékosok értékelését, hanem a csapatrészét! Tehát ha erősebb védelmed van akkor érdemesebb támadó szelleműt venni, ha erősebb támadásúd akkor védekezőt. Általában a támadó szellemű az elterjedtebb, szvsz két ok miatt. 1: egy ugyanolyan szintű védő olcsóbb a csatárnál. 2: a támadást fontosabbnak tartják többen valószínűleg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged