- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
A III-ad az jó story. Legjobb csatim megsérült és onnantól elvágtak + 2 random meccs és byby volt.
Most a csapat újjáépítésén dolgozom, egyenlőre alakul a dolog.
Nincs VIII mert vagy csak bot lenne, ez az egyik a másik meg már csak 740 000 felhasználó van sajnos. Remélem azért majd nőni fog a létszám.
-
zsolli
addikt
Szia!
Az elszíneződött csillag a játékos aktuális erőnlététől függ. Tehát amennyi a szürke, nagyjából annyit veszít az értékelésből a 90. perc végére a fáradtság miatt.
Nagyon ritkán előfordul, hogy az utolsó csillagban nem szürke, hanem piros "folt" van. Ez nagyon ritka, ez azt jelenti, hogy a játékosnak menet közben javult a teljesítménye, tehát nem elfáradt a 90. perc végére, hanem felpörgött vagy miZs
-
ftc
nagyúr
Segédedző 10
Sportpszichológus 3 önbizalom meg stb....talán ennyi elég is...
Szóvivő 3 javítja a szurkolók és a szponzorok hangulatát. 3-nál több volt se jött szurkolóGyúró 7 azóta kevesebb a sérülés bár ideális létszámot még nem találtam emg
Orvos 7 tényleg gyorsabb a gyorsulás bár az újítás amit bevezettek nem tudom mennyire fogja befolyásolni Erre gondoltamEgy mai sajtótájékoztatón a Hattrick Futballszövetség (HFA) bejelentette, hogy mostantól már élvezhetjük a HFA orvosi kutatóközpontjának első gyümölcsét.
- Azért alapítottuk a kutatóközpontunkat, mert több adatot szerettünk volna gyűjteni a futballsérülésekről, és hogy mit tehetünk ellenük, mondta a HFA szóvivője. És most megtérül valami a befektetéseinkből ezen a területen.
A kutatóközpont első felfedezése arról szól, hogy hogyan vethetünk véget az igazán hosszú sérüléseknek.
- Ennek a felfedezésnek köszönhetően most már elmondhatjuk, hogy a játékosok nem szenvedhetnek el 4 hétnél hosszabb sérülést ezentúl, folytatta a HFA szóvivője. Minden súlyos sérülés, ami korábban ennél hosszabb gyógyulási időt ígért, mostantól csak +4 lesz. Ez szerintünk nagy megkönnyebbülés az orvosok és a menedzserek számára egyaránt.
-
ftc
nagyúr
hát számolok..én kp-t edzek
3-5-2-t nyomatom
kp ezdéssel
1 kapus
3 védő
3kp 2 szélső
2 csatárez csak igy 11 ember
cserékkel együtt 1 kapus,1védő,1kp,1 szélső,1 csatár még csak 16 embernél járok...pluszban van 1 kp-m s csatárom illetve 1 védőm...eddig sose volt belőle probléma..Sokszor örülök, hogy a tartalék emberek is nyomhatják..
-
-
Patrick
addikt
Nem vagyok híve az 5-4-1 és 5-3-2-es felállásnak.
CA vagy középen támadás, esetleg, széleken...vagy játéktördelés? Áhh...
Én kapussal jobban járok. Számos védőedzős csapatot vertem már meg, birtoklás az enyém, a támadásuk a legtöbbjüknek gyenge, egy gólt úgy is találok... ha nem akkor, meg pontrúgásból.
Na meg ha jól forgatod a kapusokat és okosan ad és vesz az ember, akkor kb 16 hetenként, amit vegyünk egy full szezonnak, akkor végül is szezononként 1 milliárdot ki lehet hozni a kapusokból.
És úgy, hogy a kapusod soha nem lesz rosszabb, mint WC.
Én most erre gyúrok és alakul.
Na, de hát nem vagyunk egyformák.
Emberek vagyunk.
Visszatérek III-ba az tuti.
-
Patrick
addikt
Kapust megéri edzeni.
Mielőtt még azt hinnéd hogy nem.
Juventus F.C. S.p.A. a csapatom neve.
Állóhelyek 63,10% - 63100
Ülőhelyek 25,10% - 25100
Fedett ülőhelyek 9,20% - 9200
VIP helyek 2,60% - 2600Edzésintenzitás 100%-ra, Erőnlétedzés, attól függ, ha csak fiatalok vannak elég a 7-10% ha idősebbek 28+ akkor 15% legyen, így a JÓ erőnlét, esetleg a remek is meglesz. De inkább jó, pláne idősebbeknél. Nyilván így csak 85% marad az edzésre. Nekem is 100 és 15%-on van.
Foxtrick
És most nincs közgazdász, majd lesznek ügynökök. Egybevonták a kapus és segédedzőket. Max 30 személyzeted lehet. Gyorsabb lett az edzés, nagyszerű szintig, legyen az idős vagy fiatal. De úgy összességében is picit gyorsabb lett az edzés. Aztán még javítottak a szurkolók hozzáállásán.
Kb ennyi, aszem.
-
Drizzt
nagyúr
Ritkán lő gólokat.
Amúgy kiestem abban a sezonban, de most visszajuthatok, második vagyok, de asszem a 3-nak is ugyanannyi pontja van, mint nekem. Vettem egy 17 éves kapust, aki ugyan még tapasztalatlan, de a tulajdonsághai ebben az osztályban kiemelkedőek(VII. osztályban van, jó védés, 3000 feletti tsi).
Ki kéne ismerni a játékot újra, most élvezem. -
Patrick
addikt
Bizony.
Annó a kiedzett monoskilles szélsőm, aki világklasszis, 2007-07-07-én adtam el 162 milláért.
Most a csávó eladta és 340 milláért vették meg. Ez több, mint kétszeres ár.Ez az a player:
Jørgen Grud Jensen (93922706)A poén az, hogy két olyan szélsőm is van aki nem monoskilles, te jó ég mi lesz itt
-
fabika
tag
Fóthi Torna Club (584202)
Fél éve ht-zom, de még mindig elég gyengén megy
Elkezdenék valamit edzeni, csak nem tudom, hogy a változtatások mennyire fogják befolyásolni a játékmotort. Gondolom a védőnek a védekezés marad a fő tulajdonsága,
azért valszeg eladom az öreg védőimet és veszek pár 20év alattit. Csak előbb gyűjtögetek egy kicsit, mert -40ezer eFt-m van. -
Sigismund
tag
Hát én azt mondom, hogy jók ezek az újítások. Igaz én csak 1 éve tolom a játékot, de nehéz fejlődni a mostani helyzetben. Ha stadiont akartam építeni csak szezon végén, de akkor le kellett mondani a játékosról, de akkor meg rosszul teljesít a csapat. Új edző kell 1 szezont spóroljunk rá. Hamár van stadion az emebnek min. 20k férőhelyes és mindig teltházat tud csinálni nicns gond, de addig csak az isteni szerencse segít.
Én szerencsés voltam, mert jó csoportba kerültem és sikerült hamar az ott levők fölé mellé kerekednem, de így is kutya nehéz, mert feljutás után egyből kiesés. Nincs elegenendő pénz a csapatoknál amiből tudnának gazdálkodni.
Bár lehet hogy pár lépés hibás amit most bevezettek, de sztem egyszerűbb lesz a game. -
Patrick
addikt
A szélső és a kapus edzés a leggyorsabb, ezt bizonyára te is tudod
SZÉLSŐEDZÉS - KAPUSEDZÉS
17 év 5 hét szintlépés 3
18 év 5,4 hét szintlépés 2
19 év 5,8 hét szintlépés 2
20 év 6,3 hét szintlépés 2
21 év 6,8 hét szintlépés 2
És a kis maradékokat nem is számoltam. Egy monoskilles csóka, nem csoda hogy 150-ért megy el, de nem csak szélsőknél ilyen olcsó.
Sztem remek erőnléttel, jó játékszervezéssel és világklasszis szélsőjátékkal szezon elején kaphatok érte 300-at, vagy többet pláne úgy, hogy HT-k szeretnének stabil árakat a piacon, már egy jó ideje figyelik a deflációt és állítólag dolgoznak rajta, hogy ezt megállítsák vagy visszafordítsák egy picit. Ez még neked is kapóra jöhet, ha majd később a monoskill picit többet ér, mint most és ha egy picit skiilles a csóka, akkor meg pláne. Meglátjuk mi lesz. -
Patrick
addikt
Te én eddig is tudtam erősíteni és ezután is fogok tudni
Mire neked WC-re érnek, addig én már a mostani 2 szélsőm mellé már újabb két szélsőt fogok kiedzeni, szal szinte ugyan ott tartunk majd
Ez lesz kb 4 szezon múlva. De pl nekem így előbb lesz egy kiseb pénzem, mint neked. Neked később lesz sok, kinek mi a jó. 300-350-ért szépen elmennek majd (szezon elején), ami 4 esetében 1.2, vagy 1 milliárd minimum. Nálad hát kb 200-ért mennek átadás nélkül, ha nem olcsóbban, pláne addigra
Vagy eladod mind és akkor huh hát 1.5-1.8-at is kaphatsz értük, vagy megtartasz 4-5-öt és átálsz másik edzésre
[Szerkesztve] -
Tibcee
tag
Szia a csapatom neve Bátor Kisbocsok, 18 évesen került fel az ifiből jó szinten és 4 szezon alatt sikerült feledzemen titánira. Sajna voltak közben sérülései.
Kezdetben csak egy megfelelő edzőm volt,de durván 2 szezon óta már jó edzőm van, így gyorsabban fejlődött. 9 kapusedzőm és egy segédedzőm van. Amúgy már nem éri meg kapusokat nevelni,mert nincs áruk. Szerintem nem kapnék fél milliárdot se a kapusomért, pedig annyi kellene most stadionbővítésre, hogy aztán egy olyan csapatom legyen, amivel végre meg tudok majd ragadni az V.-ben ha a szezon végén ismét feljutok.
-
-
corm
senior tag
Az edző csapnivaló ls-e a bűnös.
A játékosnál pedig az első tulajdonság hatással lehet a csapatszellemre, de csak negatívan, és cska eladáskor vagy vételkor, de ha hatással van akkor mindig kapsz értesítést róla. A második és a harmadik pedig a meccsen számít, abban hogy mennyi sárgát/pirosat fog kapni. Azt, hogy ezek milyen mértékben befolyásolnak azt nem tudom, de szerintem senki sem. Őszintén szólva nagyon nem is szoktam rá odafigyelni. -
Wolverine
félisten
Középső védőt nem tehetsz védekezőbe tudtommal, csak szélsőhátvédet (annál kevésbé megy előre, erősíti a szélső védelmet)
Támadó: gyakrabban fellép a kp-ra, gyengíti a védelmed. Középre vonva - ez is csak szélsőhátvédnél van, ekkor 3. középhátvédként fog játszani (max. 3 középhátvéded lehet), de gyengébben fog teljesíteni, mintha eleve középhátvéd lenne.
-
corm
senior tag
-
SLYM
veterán
-
Patrick
addikt
A [Forma=Átlagos] átlagost kell nézni...és ha még az edzéseket is írod és azt is, hogy hány hete edzed, simán ki lehet lalkulálni ki mikor lép.
Amúgy van még egy ilyen a foxtricken belül, de arra még nem jöttem rá mit és hol kell bekapcsolni.De keresem és a srácot is megkérdezem hátha tudja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest