- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Latissimus Dorsi #3674 üzenetére
Te bolond vagy már bocs! Egy ilyen emberér pénzkidobás?
Ez vices. Ezt te se gondoltad komolyan ugye?
-
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #3674 üzenetére
ez mókás. szóval szerinted 65k-ért nem éri meg egy WC remek tapasztalattal.(remek formába 6.5 csillag kb) van ám egy olyan progi amivel majdnem biztosan lehet tudni, hogy mikor fejődik vissza a csóka. és ha akkor kiteszed, mondjuk szezon elején lehet, hogy elviszik 150-ér (és akkor még lehet, hogy keveset mondtam
). én most azt tervezem, hogy 3x éves embereket veszek olcsóér, mert az eladásnál nagy pénzt lehet velük kaszálni és ami fontosabb keveset is keresnek.
mondjuk ehez kell némi kezdő tőke amire már vagy 2 hónapja gyúrok kapusedzéssel -
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #3590 üzenetére
ja de az 17 éves és remek. ezek meg már 18-ak és csak a szint felénél járnak
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #3314 üzenetére
Passz, ha már az árbecslés sem segít, akkor én honnan tudnám?
-
Patrick
addikt
válasz
Latissimus Dorsi #3308 üzenetére
Ez így van, de kb titáni szintig edzed, mint én
ha felette leszel, akkor már nem kapsz annyit...
-
Patrick
addikt
válasz
Latissimus Dorsi #3306 üzenetére
Olyan nincs is
-
bandingman
tag
válasz
Latissimus Dorsi #3227 üzenetére
Én állandóan reménykedek! Rajtam már csak egy nagyon jó ifi segíthet hogy kimásszak az anyagi csődből.Igaz mostanában nyerek de nincs akkora stadionom hogy jelentős bevételre tegyek szert. Edző is kellene egy jobb... Szélső védők sem a legacélosabbak.. Csatár sem volna rossz ha jönne.. De nem panaszkodom mert ez még csak a 3. szezonom lesz. 128 Hts már most simán is összejött.
-
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #3105 üzenetére
ez igen
és most az új szabály szerint egyből ki is kell fizetni az 1. heti fizut. hát ezt jól benézted vazze
-
Patrick
addikt
válasz
Latissimus Dorsi #3107 üzenetére
Hát valóban szerencse kérdése!
Nekem jött egy 21 éves jó kapus, majd azt követő hétne, egy 17 éves jóü védő, és utánna való héten, egy 17 éves jó kapus akit remekre edzettem és eladtam...jó kis pénzecske jött be ebből a 3-ból!
Azóta eddig csak középszerű és megfelelő playerek jöttek, amivel mondjuk a seggemet is kitörölhetem!Nekem Ebben az évben szerencsém volt!
-
Lest4t
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi #3105 üzenetére
Ki mondta, hogy attól várom? Csak mondtam, hogy az is bevétel. Sőt azt is megkockáztattam, hogy ez kevés pénz, csak mivel új vagyok és gőzöm sincs milyen egy 3. osztályban, azért írtam, hogy lehet, hogy mégse olyan kevés. Tehát szövegértelmezés rulez
-
Patrick
addikt
válasz
Latissimus Dorsi #3095 üzenetére
kár...
Ha feljutok és vége annak a szezonnak, akkor 2000 szurkerem lesz
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #3040 üzenetére
nekem még nem jött egy kasszasiker se. sőt! még ennek a közelébe se
-
Patrick
addikt
válasz
Latissimus Dorsi #3040 üzenetére
Edzeni fogm, mert remeken jó pénzért elmehet, de hát ilyen a sors...2 hétre lesérült
ha szerencsém lesz, felépül az edzésig. Végülis fiatal...10 orvossal hátha sikerül!
A másik Fehérvár FC kikapott idegenben a Bokafogó dragons-tól, de csak azért mert lesérült a 10 csillagos kapusa...jó mi? -
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2972 üzenetére
Én mindössze két menedzserjátékot játszok, nincs többre szükségem. A Sokkeres dolog tetszik, mert bár annak is egy randomgenerátor mindenképpen szerpet kell, hogy kapjon, de mégsem teljesen értelmetlen dolgok jönnek ki. A csatárok elől vannak, megkapják alabdát, cseleznek, lőnek vagy élppenséggel lecselezik őket. Egy-egy párharcnál viszont nem az számít, hogy az én két csatárom minden támadóképessége hogyan arányul az ő x db védője vdekezési képességeinek szummájához, hanem pl. a két szembenálló játékos cselezés-szerelés képessége alapján számolja a történést, megfelelő súlyozással ellátva a két opciót. Ez így korrekt, más kérdés, hogy amozgás valóban bonyolultabb szimulációs kérdés, és ebben a sokker is eléggé gyerekcipőben jár.
Így végülis nekem már valóban az is elég lenne, amit X-Com írt, hogyha ilyen véletlen lenne csak a játékban, és a megjelenítés maradna a mostani. Habár ugye ez az a dolog, amit soha nem fognak az orrunkra kötni, hogy valójában hogyan is számolódnak a cuccok... -
Patrick
addikt
válasz
Latissimus Dorsi #2833 üzenetére
Nah ennek örülök...
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Felhoztad vagy vetted az ifit?
-
corm
senior tag
válasz
Azzal ugye tisztában vagytok, hogy az edzés mértéke fix összeg, ami csak az edzéstípus és az életkor függvénye? Ez a %os dolog csak a segédprogik marhasága, pusztán tsi alapú lehet, azt meg nemtudja megmondani, hogy mennyi a formaváltozás...
-
X-COM
nagyúr
válasz
Latissimus Dorsi #2826 üzenetére
régebben végignéztem az ifijeimet, hogy hová kerültek és felvettem a kapcsolatot az egyikük tulajával
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi #2813 üzenetére
Azt hiszem az erőnlét is befolyásolja, szal ha az erőnléte a plajádnak gyengus akkor amiatt is hozhat kevesebb csillagot. Ha nem így van úgyis megcáfolnak hamarosan
Nem megcáfolak hanem szerintem is igy van szal, ha kevés az erőnléte akkor hozhat kevesebbet, mivel az erőnlét azt jelképezi, hogy egy játékos hogyan bira majd a 2. félidőt. Szal ha az erőnlét gyenge szinte nem is vehető észre a pályán, és igy szetem a 2. félidő alapján számolja ki azt, hogy milyen csillagot hoz haza. -
bandingman
tag
válasz
Latissimus Dorsi #2803 üzenetére
Én mexikói, perui, venezuelai, és paraguayi csapatokkal játszom. Még küldtek is egy üdvözlő HT-mailt is hogy ilyen ''egzotikus ország''-ból is van jelentkező.
Ma a második meccsemen vagyok túl. 1 W és 1 L Nem valami fényes. Ráadásul lerúgták 3 hétre az egyik játékosom.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Latissimus Dorsi #2806 üzenetére
thx
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Latissimus Dorsi #2803 üzenetére
Pontosan mi ez a cup manager? Írnál róla egy pár szót, mert én nem vágom.
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi #2757 üzenetére
Nem üzletelgettünk! Meg meg sem fordult a fejünkben, hogy egymásnak adnánk ell játékost, csak hát gondolom az aki bejelentette ezt, az elöször cselekedett és aztán gondolkozott. Mert csak arra jöhetett rá, hogy egy Ip-címen van a 2 csapat, de már mind 1, mert én itholrol regeltem és a tesóm meg a sulibol. Tehát szetem több ilyen féreértés nem lesz. Te mit edzel? Én kapusokat olyan 17-18 éves megfelelő védéssel erndelkező kapsokat akarok venni, és olyan jó vagy épp remekre feledzeni és eladni, mert igy kezdésnek elég jól fizet, tehát a kapusokkal pénzügyileg belehet lendülni. Aztán meg majd eldöl mit fogok, de vagy védőket vagy középpályásokat. (De ez még messze van).
-
Lest4t
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi #2748 üzenetére
hogyan lehet megtudni hogy ha kihívtam egy csapatot akkor az visszaigazolta?
lehet hogy alap kérdés csak először hivok ki valakit -
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2712 üzenetére
nem értem miért ilyen drágák a 17 éves kapusok. de tényleg. miért éri meg az a pár hét edzés a soktízezer pluszt?
-
X-COM
nagyúr
válasz
Latissimus Dorsi #2710 üzenetére
nem egészen, mivel 0. héten ''mindenki'' megőrül.
mindenesetre dupla árat elvárni egy edzéstől szerintem kicsit meredek ezesetben, figyelembe véve, hogy sokszor többért kell el egy high skilles, mint egy éppen szintet lépett. -
X-COM
nagyúr
válasz
Latissimus Dorsi #2708 üzenetére
na erre kíváncsi leszek, tavaly vettem 0. hetes válogatottesélyes solid kapusifit valamivel több, mint 600misiért... ami már így is elég sok volt, a ''snassz'' 0. hetes solid-ok mentek 300-350misi körül.
-
X-COM
nagyúr
válasz
Latissimus Dorsi #2703 üzenetére
ezzel azért nem csináltál akkora üzletet, max. az eladó
azt meg remélem te sem hiszed, hogy a dupláját érné holnaptól... -
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2703 üzenetére
350
jó sokba fájnak a kapusok
-
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2580 üzenetére
jó poén
-
bandingman
tag
válasz
Ilyenkor szoktak közbelépni a GM-ek. Realizálják az árakat és a többit levonják a tulajdonostól. A 100 000 000 ID számú játékossal is ez történt. Horribilis összegért cserélt gazdát de utánna közbeléptek a Hattrick urai.
-
Patrick
addikt
válasz
A csapatuknak befellegzett
-
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2576 üzenetére
nem valószínű, hogy hiba, mert akkor nem lenne külön imádott csapattag jelző
-
bandingman
tag
válasz
Latissimus Dorsi #2572 üzenetére
Ő az egyetlen az egész Hattrickban! Volt előtte is egy bob csak a tulajdonosa elküldte ping-pongozni egy idő után, vagy abbahagyta a játékot. Nem lehet Hattrick Bob nélkül!
-
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2530 üzenetére
egyik ismerősöm ennyiért passzolta el. a kis mákos
-
Patrick
addikt
válasz
Latissimus Dorsi #2520 üzenetére
Kapusedzésben nincs semmi extra. 5 hét azt szeva
Ezért állok majd át 2-3 szezon múlva szélsőedzésre
Az is csak 5 hét és dupla annyi playert edzhetsz.
Viszont gondolom foxtricket használsz
Sajnos a lengyel csávó oldalát kiszedték -
Patrick
addikt
válasz
Latissimus Dorsi #2518 üzenetére
Olyanok vannak, hogy azt te el sem hiszed!
Egy lengyel csávó írt egy kis esszét a HT-ról, eléggé tanulságos...és még abból is maradtak ki dolgok. Persze sajnos ha nincs ideje az embernek... -
Patrick
addikt
válasz
Latissimus Dorsi #2513 üzenetére
Okosan kell játszani és edzeni!
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Latissimus Dorsi #2513 üzenetére
Igen, ebbe beleestem én is - épp ezért gyak. hagytam a fenébe a HT-t... Sokkerezem és PManagerezem, az elég, csak arra figyelek, hogy meg ne szűnjön a gárda
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2480 üzenetére
Nem mennek. Viszont, miért adtok el ilyen játékosokat? A kapus az egyetlen poszt, ahol igazán megéri magasra edzeni a játékosokat, akár legendássá is, még azt is megfizetik...Nézzétek meg pl. X-Com eladásait, milliárd alatt nem nagyon ad el kapust
-
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2473 üzenetére
de lehet egyből megyek 4-be
-
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2467 üzenetére
én pontot se vesztettem.
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2464 üzenetére
Ugye? Szerinted se stimmelnek a mai lottószámok?
Amúgy a gáz az, hogy otthon a csoport pofozógépe ellen égek 1-0ra, úgy, hogy eddig szinte semmi nem történt a meccsen.
mod: mire leírtam már 2-0. vicc az egész. ilyen peches szezonom se volt még soha.
mod2: mire a modot leírtam, szépítetek a srácaimkezd teleregény jellege lenni a hsznek
mod3: 2-2
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Latissimus Dorsi #2452 üzenetére
Na yahh... pedig nem akartam még feljutni, dehát így tervezzen az ember...
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2454 üzenetére
Úgyvan.
-
válasz
Latissimus Dorsi #2440 üzenetére
Hát a szerverkarbantartás az ráfér, de pont csütörtökön???
Miért nem volt jó hétfő, vagy kedd???
Egyébként szerintem most rakják vissza a tartalék szerverről a rendesre a rendszert.
Bár meg kell mondjam a hét első felében a tartalék szerver jobban muzsikált mind előtte az eredeti........ -
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2425 üzenetére
még úgyis simán megéri. én 300-al számoltam eddig
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2425 üzenetére
Az azért elég pech. Remélem az enyimé tovább bírja
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2418 üzenetére
Én 55%os labdabirtoklásra nem kaptam látható helyzetet, jó mi?
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2415 üzenetére
Nagyon brutál támadás kell, más megoldás sajna nincs. A CA az ellenfél gyenge támadására épül, minél gyengébb az a bizonyos támadás, annál hatásosabb a CA. És ezen a birtoklás sem segít...
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2414 üzenetére
Jó reggelt, jó szurkolást a mai meccshez! (Reméljük nem lesz fennakadás, mint egy hete)
Ismét egy láma kérdés
Ellentámadás ellen mi a jó taktika? Az ellenfél masszívan védekezik (4 hátvéd, 2 védekező belső KP) nekem pedig nem nagyon van más a repertoáromban, mint az AIM. Lehet élesbe tesztelem a kreativ játékot, másképp úgyse nyerhetek. Esetleg egy 4-4-2 alap.
Szerintetek? -
X-COM
nagyúr
válasz
Latissimus Dorsi #2411 üzenetére
elég nehezen állapítható meg a hatékonysága, nekem múltkor kreatív nélkül, volt 2SE-m, kreatívval meg 1 (persze lehet, hogy anélkül 1 sem lett volna)
összvissz csak nagyon reménytelen helyzetben éri meg alkalmazni, egyébként ugye tudod, hogy a kreatív játék nem csak a Te SE helyzeteid esélyét növeli, hanem az ellenfélét is? (és persze a negatív SE-ket is) -
SLYM
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #2411 üzenetére
próbáld ki egy barátságoson
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2408 üzenetére
Köszönöm, jólesik az együttérzés a nehéz időkben
-
Harrylles
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi #2379 üzenetére
Oké..megnyugtattál.
Köszi.
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2373 üzenetére
''Kezdőknek és lustáknak különösen ajánlott.'' :
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2348 üzenetére
Énmeg megvertem a csoportelsőt, 211 hatstats rating, szuperság van. Csak mostmár elkéne dönteni az edzés hogyan tovább-ját...
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2347 üzenetére
Igen.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2347 üzenetére
F*szán alakul a meccsem. Az ellen 4 sárgánál és egy kiállításnál tart. Én meg két cserénél, mert a durva szabálytalanságok sérülésekkel jártak. Az eddigi mérleg egy belső kp, és egy szélső hátvéd
Még szerencse, hogy vezetek 2-0-ra. remélem kihúzom a meccs végéig -
ferenc999
tag
válasz
Latissimus Dorsi #2341 üzenetére
Mondtam, hogy az 50 az sok érte va'zeg!
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2339 üzenetére
Mázlista
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2337 üzenetére
Hm, pedig nem kattoltam h támogatlak, azt hittem csak támogatókat lehet támogatni
Node mindegy, semmi extrát, látom h mikor lépsz be, kb ennyi az amit én észrevettem belőle eddig. Meg vannak akik rámennek, hogy minden országból legyen támogatójuk, az is szekció a zászlógyüjtemény címszó alatt. -
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2334 üzenetére
Attól függ, ha high akkor 50-60at is adnak érte a magamfajta gonosztevők. Ha nem gih, akkor 20-30 szerintem. (ha feledzed remekre, akkor 100-120at ér)
mod: nem high, sőt elég low, úgyhogy nem is nagyon éri meg edzeni
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Latissimus Dorsi #2306 üzenetére
Vettem két új IM-et..
kiemelkedő -ek, de nem nagyon jutnak szóhoz sajna...
Majd meglátjuk, egy barátságoson, mit érek el velük...
Ja és megint nyertem. -
einstein
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2188 üzenetére
A szintek között ugyanakkora a távolság, tehát igen, ugyanannyi idő alatt lép.
Viszont fontos, hogy a fejlődés a korral lassul. Tehát egy idősebb játékos már lassabban lép, mint a fiatalabb. Ezért van, hogy magasabb szinteken már több idő kell a lépéshez. -
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2150 üzenetére
-
X-COM
nagyúr
válasz
Latissimus Dorsi #2145 üzenetére
olvasd el a kezdőoldalon a híreket, röviden régieknek semmi, csak egy plecsni, az újak pedig úgy kapják meg szép fokozatosan a kezdőpénzüket, ha megszerzik a diplomát.
ja, amúgy középpályára gyúrjál rá ha 4-ben akarsz lenni, van egy 13-as, 11-es és 9es középpályásom kezdőben és akkor az én középpályám nem is mondható erősnek a 4ben -
lamadou
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2121 üzenetére
bizony-bizony, bár kihagytad a felsorolásból a McKane - Székesfehérvár FC összecsapást
hajrá hazai csapatok!
-
einstein
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2111 üzenetére
Legelső meccsem:
4/21/2004 (Barátságos): SS Lacio - SteelCity FC 1 - 4 -
einstein
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2111 üzenetére
Szerk: Túl gyorsan kattintgattam az OK-ra...
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2108 üzenetére
Igen, mostmár az ötödosztály átvette a 2-3 szezonnal ezelőtti negyedosztály helyét. A legalsó ''profi'' liga. Értem ezt arra, hogy aki nem edz tudatosan, és csak hébe-hóba foglalkozik vele, annak nagyon nehéz, ha nem lehetetlen dolga van ott. És a köv. szezon végén ha jól sejtem meglesz az újabb ligabővítés, és jönnek a hetedosztályok
-
Wolverine
félisten
válasz
Latissimus Dorsi #2084 üzenetére
Én azt vettem észre, számít, hogy mennyire összeszokott a csapatod. Amíg 2-3 szezonon át gyak. véltozatlan kerettel játszottam, erejéhez képest túlteljesített a team; most, hogy átalakítottam kissé, zuhanórepülésben vannak...
-
lamadou
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #1307 üzenetére
nemtom most mennyi meccs maradt el, de azon is eléggé felhúztam magam, hogy a B csoportban(ahol én is vagyok), le is írtam, hogy ki kivel hol játszik, és arra nem méltattak, hogy e szerint kössék le a meccseket. Azért az én időm és türelmem is véges. Nagyon örülnék, ha valaki megcsinálná rendesen a bajnokságot, de sztem ebből most nem lesz semmi. Mert most újat kezdeni, már nem éri meg, mert kevés az idő, úgyhogy én a mellett vagyok, hogy kapjuk össze magunkat a következő szezonra, és akkor csináljuk meg rendesen.
-
_zolee
csendes tag
válasz
Latissimus Dorsi #1221 üzenetére
Üdv. én most csatlakoztam a topic-hoz és a csapatom neve: Falusi Fenegyerekek! Csak beszóltam !
-
lamadou
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #544 üzenetére
kösz
Hát az biztos, hogy nem volt könnyű. De nagy ember ez a Benitez! A legtöbb edző már azt mondta volna a csapatának, hogy ''Nem baj, csak ne kapjunk többet'' Erre a Pool megnyeri
-
einstein
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #287 üzenetére
Pedig szegény nem akart feljutni, úgy mint corm, vagy mint én tavaly. de sikerült neki.
Nem került vészesen nehéz csopiba, lehet esélye.
[Szerkesztve] -
einstein
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #56 üzenetére
Azért érthetetlen, mert 4 belső középpályás volt.
-
corm
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #51 üzenetére
Ottvolt a szmájli, nem támadásból mondtam, nyugi
Amúgy pedig ez az 1000. hozzászólásom, hát persze hogy a hattrick topicban -
lamadou
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #10 üzenetére
kösz
gondolom kiscsapattal jött. neked is grat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest