- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
válasz
Wolverine #3932 üzenetére
Hm, ide is rég írtam már
Grat a hétvégi bajnokihoz, de nekem már van magyar bajnoki érmem, bibibííí
Mondjuk ha így folytatjátok nektek is lesz, jót tett az az egy év agt, ahogy elnéztem.
A háté meg egyébiránt bekaphatja ezzel az erőnléteséssel. Nem adtam el a 35 éves IM-et, amikor lerúgták 7 hétre, felgyógyítottam, erre most, hogy egészséges nem bírom visszatornászni a staminát, így meg szart sem ér. Fogyóban a zseton, gyorsan kikéne találni valamit, mert végleg elöregszik a csapatom
-
Patrick
addikt
válasz
Wolverine #3717 üzenetére
Én is kipróbáltam őket, de nemtom, nekem a HT az első és az utolsó
Játékélményt a HT is ad, nem is keveset, persze ehhez van egy két + progi és beépülő modul ami jobbá teszi
Szted pl van esély arra, hogy egy két dolgok azokból a managerekből átvesznek vmit a HT-sek?Mert van egy két jó dolog ami tetszik...
-
Patrick
addikt
válasz
Wolverine #3017 üzenetére
Jól gondolod. NBIII-ba már nagyszerűt is lehet húzni
Én pl csak azért foglalkozok vele sokat mert imádom...néha csak úgy bent vagyok, csak hogy lássamDe napi 5 perc, annyi sem kell, ha már minden ki van találva, minden megy magától. Legalábbis nálam már minden meg van ahhoz, hogy erősítsek és hogy játékosokat vehessek, csak a szezon végét kell megvárnom és már V-ben is vagyok.
Akkor sok sikert a továbbiakban a többi manager game-hez. Remélem ott több sikerrel jársz! -
Patrick
addikt
válasz
Wolverine #2876 üzenetére
őőőő Tulképp mindeki DT-zik...csak pl én 2 szezonig nem adom el az edzett játékost
Komolyra fordítva lehet...feljebb lehet jutni...nem könnyű, de ha van előre elkészített terved, mint pl nekem...mert én hosszú távra terveztem, akkor simán meg lehet csinálni!
Sajnos az ifi tényleg szar...én nem is fgom támogatni, de a sokkerben viszont tetszik az a megoldás az ifi résznél...sztem az jó lenne pl HT-ban is. A taktika...hát valóban nem sok van benne...de fejlesztések mindig is lesznek
Amúgy persze elég leszCsak gondoltam fejlesztem a szókincsemet
Sok sikert a Sokkerban! -
corm
senior tag
válasz
Wolverine #2857 üzenetére
Én pl. abszolút nem nézem milyen csapathoz megyek idegenbe, két dolog a fontos: az edzés és a zászló
Amúgy Wolverine: javaslom tekintsd meg a mai Sokker meccsem, ééérdekes.(Ésakkor még azt mondják, hogy a Sokker azért jó, mert itt nincs szerepe a randomnak, hja persze)
-
-
bandingman
tag
válasz
Wolverine #2778 üzenetére
Szia! Néztem a csapatod. Nem rossz. Miért tartod meg a gyenge eresztést is? Vannak olyanok akik csak viszik a pénzt. Pl Gergő Halmos. Lehet hogy rosszul látom de én ping-pongozni küldeném. Igaz Te feljebb vagy mint én. Csak érdekelne hogy edzed vagy van más oka is? Bocs ha így letámadtalak!
-
Patrick
addikt
válasz
Wolverine #2540 üzenetére
Én vettem ezt
Olaf Moderzinski (75477860)
20 éves, remek forma, egészséges
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Specialitása: Erőteljes
Ország: flag Deutschland
TSI: 1 590
Fizetés: 245 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: Juventus F.C. S.p.A.
Matches
Players
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: pocsék Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: gyenge
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: nagyszerű
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: gyenge
Gólok száma: 2
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lőtt bajnoki gólok: 2
Szezonban lőtt kupagólok: 0
86,8 milla volt és 5 csillagot hoz -
-
JanoXP
aktív tag
válasz
Wolverine #1646 üzenetére
szerintem meg a 451 nem jó CA-hoz, mert nincs támadásod. A CA lényege, hogy a középpályát feladod (lehetőleg minél jobban), majd az ellenfél sikeretelen támadásaiból indulsz meg előre. Minél több helyzete van az ellenfélnek, neked annyival több kontrád lehet...
Hátránya, hogy 10%-kal gyengül a középpályád.
Szerintem CA-zni 442-ben (vagy 3 brutális védő és egy kapus mellett akár 343-ban) lehet. A lényeg, hogy nagyon erős védelmet és támadást rakj össze. Nagyon, nagyon erőset...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged