- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
hogy tervezed majd a felutást? illetve hogy lesz majd rá pénzed?
más. szépen fejlődnek a védők, már majdnem mind nagyszerű. messze van még a WC szint, de már megvan a hosszabb távú tervem a továbbjutásra, akkor is ha kiedzettem ezt a védőgarnitúrát. (bár lehet hogy romba dől, mert ha megint régi szintre hozzák az árakat akkor megéri majd tovább is edzeni. de ha nem akkor majd ha meglesz a 9 ifiből a 2 mrd, akkor felállásváltás lesz, a jelenlegi 4-4-2-ről (4 védő, 4 kp, 2 csatár, 0 szélső) átváltok 3-5-2-re.(3 védő, 5 kp, 2 csati, 0 szélső, vagy esetleg 3 védő, 4 kp, 1 szélső, 2 csati) a csapatból marad a 2 supnat csati, meg a lenyűgöző kapus. veszek 3 supnat védőt, időseket, akik már tapasztaltak és elkezdek átadást edzeni. 9 vagy 10 edzett emberem lesz. a barátságoson jáccik majd 5 remek kp, akiket olcsóér megveszem gyenge átadással, és feledzem majd őket jó-ig kb. az már jó drágán megy el. már ebből is elég pénzt lehet szerezni. a bajnokin pedig 5 kp lesz mondjuk supnat játékszervezéssel, és mondjuk gyenge átadással, ezek alapból se rosszak és mivel amikor elkezdem őket edzeni kb 21 évesek, később addig edzem őket amíg még fejlődnek. (akár 25 éves korukig is, vagy akár mégtovább) tehát lehet, hogy idővel a gyenge átadásból lesz mondjuk lenyűgöző, és akkor már nagyon jól teljesítenek, meg rengeteget is érnek. meghát a támadás is nagyon erős lesz. tehát ezzel ki is iktattam a legszarabb dolgok a HT-ben, hogy az edzés (pénzszerzés) mellé csapatromlás társul. tehát jobb lesz a csapat támadása az átadás miatt, meg még a palák ára is nő. miért nem jutott ez eszembe régebbenpersze vannak hátrányai, pl, hogy nem kevés kezdőtőke kell hozzá, de ha egyszer az nb1-be akarok szerepelni, oda valahogy így kell gondolkodni
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
35 éves.... Hát még szerencse,hogy csak 1 hétre rúgták fel
Én nyertem 2-0-ra(lazával). Megéri isteni pontrúgású embert venni? Most tervezek egyet az egyik csatárom helyett. Remeket isteni pontrúgással. Ez sokkal több gólt fog rúgni? Meccsenként ez az isteni pontrúgás jelenthet 1 gólt?
-
SLYM
veterán
uhh! vágóhíd bazze. 3 emberedet is lerúgták. a 2 legfontosabb embered a 2 öreg kp is sérült. nem lennék most a helyedbe
valami van a levegőben, mert a csoportunkba is történtek érdekes dolgok. pl 1. vagyok életemben először az 5-ben. ja és a nemrég már 3 mrd-vel rendelkező 200 rating fölötti csóka is kikapott, nem is akár hogyan! ja és 2-3-at jáccottam az uccsó helyetett csapattal, úgy hogy ő vezettt egy darabig és lebirtokolt!! kiállítás, és eltiltott játékos hiánya miatt. kemény volt ez a forduló
-
SLYM
veterán
dehogynem. nekem amikor 15-ös pénzmágnás lettem azt 1 nap alatt beírták. azért nem látod a legjobb eredményeket, mert pl nem ér több pontot. pl nekem megfelelő a legjobb meccsértékelés, 159 rating. most meg már azóta volt 209 is de nem írták be. azért nem mert az még nem éri el a jó átlagos meccértékelést
-
SLYM
veterán
köszi. én mindig csak arra figyeltem, hogy ne legyen bajkeverő alak.
ezekszerint feleslegesen. arra viszont tényleg kell figyelni, hogy jó vezetői képességgel 1-es és 2-es ne legyen. nekem most csak 1 db jó vezetői képességű van és ő bohóc. amúgy a szerdán még bolgogra feltornászott TS-em visszaugrott nyugodttá
most ugyanannyi mintha simán alapon álltam volna ki.
bezzeg amikor jó volt az edzőm vezetői képessége akkor volt még földi paradicsom is. aztán a szponzorpénzt el ne felejtsd beírni ide
-
SLYM
veterán
és egész MO-on is a 6. legjobb. a középpályásaid (az idősek) vesztettek a főskilljéből amikor szezon elején azt a jócsomó TSI-t elvesztették? mer nekem is egy csomót vesztettek az idősebb emberkéim. félek, hogy visszaesik a főskilljük mielőtt eladnám őket. neked amióta megvetted őket még nem esett?
-
-
SLYM
veterán
én jó rég óta nézek focit, de nem tudom megunni.
ezt se tom megunni. főleg azért nem mert mindig mások a viszonyok. lehet, hogy azt hiszed megcsináltad az év üzletét és 2 hónap múlva meg már látod, hogy mégse. régebben azt hittem, hogy nagyszerű emberekkel bajnok leszek az 5-ben. most meg lenyűgöző fölött vannak az embereim, van 1 WC, 2 supnak és 1 titán is, és még így sem tudok nyerni. sőt szerintem a következő szezont se fogom. még mindig nem tom, hogy kéne eljutni a legfelsőbb osztályba. szóval van azért még itt kihívás. amúgy miért adod el azokat a jó kis legendás kp-kat brutál tapasztalattal? szerintem nagyon megdobják a középpályádat
-
SLYM
veterán
de az, hogy lehet jövedelmező? egyszerre 11 embert edzhetsz ami jól hangzik, dehát nem jönnek az eredmények. 3 évig csak ezt csinálta. belegondolni is rossz.
ja és nem csak ezt, hanem néhány ezres emberekket is bizniszelt. 3500 átigazolása van. adok veszek 3 éven keresztül. (ez már több pénzt hoz) türelmes egy fazon
ténylweg itt MO-on kinek van nagyonsok pénze? van ilyen progi ami ezt nézi?
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
azért nem egyszerű figura. akárhogy is szerezte a pénzt. csóri most, hogy bánkódhat a kamat felezésén, meg most a megszűntetésén. amúgy honnan tudsz róla ennyi mindent? és, hogy lehet valaki egy másik ország szövetségi kapitánya
ja és az a nagy oltás, hogy a csóka 8-ad osztályba van. azért az se semmi. 7 szezon kell minimum míg feljut az 1. osztályba. én a helyébe alkezdenék kapaszkodni. de lehet, hogy a zsinórban nyert meccseket akarja megdönteni. mondjuk az nehéz lenne a HT masters miatt)
meg vannak még eléggé hasonló nagy pénzű managerek. illetve voltak. aki csinűált egy 2 millás stadiont az se volt egyszerű
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
látom bizniszelsz rendesen. sérült az egyik alap emberem a középpáláyán, és lehet, hogy én is megpróbálok olcsón venni legendás+ embereket ''alacsony'' fizuval hátha kereshetek vele.(pénteken a frissítés után venném, így csak 1x kell fizetni a fizut) bár még nem tom. most úgy állok fel, hogy 3-5-2 és az egyik szélső poszton lévő ember középre van vonva. ő a sérült.(helyére kell most emebert vennem) világklasszis jsz megfelelő szélsőjáték. ezen a poszton megfelelő formába csak 4 csillagot kapott, előtte belső poszton kapott már 5.5-öt is. lehet, hogy nem kelett volna középre vonni, hanem alapon hagyni(szélső poszton)? mit gondolsz?
-
SLYM
veterán
ott is számít az hogy az edzőnek milyen az edzői képessége. kb 3 hét 1 szintlépés(gyenge edző+4 segédedző), de mindenki megkapja az edzést függetlenül attól, hogy jáccott e a meccsen. ja és kortól is független. most általános edzés lesz, mert muszály, hogy javuljanak kicsit a formák. jövő év elején pedig megvásárolom a következő ifi garnitúrát. muszály edzeni, kell a továbblépéshez. basszameg elment egy szezonom edzés nélkül
most azon gondolkodok erősen, hogy mit kéne edzenem. még a végén kapus lesz a vége, bár nagyon nem éri meg. védőt nem akarok edzeni, mert 5-x-x-es felállást nem akarok, viszont középpályást se, mert akkor is max 8-at tudok edzeni és akkor szar még szar is lesz a középpályám, szélsőjátékot semmiképp nem akarok edzeni. marad a csatár meg a kapusedzés. majd kiszámolom melyik éri meg jobban. de szerintem marad a kapusedzés
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
Ma megkérdeztem az első 3 helyezettet az NB1-ben, mennyit fizet nekik a szponzor.
71-75-70 milkát írtak.
Igazából sztem ennél több is lesz majd 80-90 milla, mivel emeltek egy picit a szponzori pénzen...és szezon elején mindig kevesebb... nem tartom kizártak a 100 millát sem. Bár az lehet már nem a mi bajnokságunkban van -
SLYM
veterán
hattrick Hall Of Fame
én ezt találtam tegnap. legnagyobb stadion 2.102.950 LOL
meg fizetés 500.000 felett...vannak még érdekességek. pl a 140 meccsen át tartó veretlenség, meg a 9x meccsen át tartó győzelmi sorozat, legjobb értékelés a alberto garcia-nak volt a tavalyi HT masters győztesnek. 619 hatstat!!!!!!!
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
Nem, dehogy is
A www58.hattrick.org nevüre nem válaszol a böngésző, vagy nem feltétlenül válaszol, tehát nincs 58-as szerver, pláne nem 58 darab58 szerver üzemeltetése borzasztóan drága lenne és nem kis helyet igényelne, pláne a karbantartásuk.
Olyan van hogy www14.hattrick.org arra pl válaszol, ha beírod, bár sztem arra sem mindig vagy a 8-asra 16-osra, vagy 17, 20 stb. de próbáld csak ki 1-től akármedig.Nekem olyan is volt amikor 108-ast írt ki, akkor 108 szerverük van?
Viszont a szerverekben nem 1 vinyó vanA szerverben lévő HDD-k teljességét hálózati meghajtókra lehet osztani, lehetséges, hogy a címsorban ezt a számot látjuk, nem pedig azt hogy D, vagy E lemez.
Vagy a másik, hogy az 50-60 ezer felhasználó nem egy darab porton csatalkozik a szerverkhez, nem egy darab elérési címen, mert akkor tényleg k.o. lenne. Így is néha lassú az egész.A bejelenkezés előtt az alap címre megy mindeki a www.hattrick.org-ra, utánna viszont a usereket szétoszjták a különböző címekre, pl ahogy írtad 58-as, meg 14-16 stb, értelem szerűen oda osztja őket az úgynevezett hálózati eszköz, pl egy útvonalválasztó, mint a router is, ahol picit kevesebben vannak. Nyilván valamennyire védők is az adtaokat. Valószínűnek tartom, hogy a portnak a számát írja ki ilyenkor a böngésző. Ebből nem tudom mennyi lehet, talán valóban több, mint 100, de a szerverekből tuti nincs 3-nál többSzal vagy ez vagy a vinyós elmélet
Valószínüleg 2, max 3 szerverük van, 1 a fő szerver és van egy tartalékszerver, ezt még annó írták is. A 3. szerverben nem vagyok biztos.
Igazából én csak a szerver specifikációjára lennék kiváncsi, azt tudjuk, hogy INTEL proci dobog benneDe pl milyen és mennyi ram van benne, milyen alaplap stb stb, ezekre lennék kíváncsi.
UI: megnéztem vannak más külföldi oldalak is, amik pl www14. vagy www58. al kezdődnek, mármitn az elérési címük...hmm érdekes, lehetséges, hogy vmi protokollról van szó.
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
beállítottam, hogy edződjön a pontrúgás. (még jó, de nemsokára) gyenge edzővel és 4 segédedzővel kíváncsi vagyok mennyi kell az 1 szintlépéshez. ja és ott számít a kor, úgyértem 25 felett is lép szintet a pontrúgás? ja és ha meglesz a gyenge edző akkor a csapatom formái is csökkennek? vagy az csak a segédedzők számátó függ?
-
SLYM
veterán
ha most már megvenném akkor az hétvégére megdobná a csapatszellemet? jobban teljesítenének az embereim a meccsen? nagyon fontos meccs lesz. a bentmaradásom múlhat rajta és most csak egy pocsék vezetői képességű edzőm van.
amúgy a megnyirbált segítőim most így néznek ki: eddig mindből 10 volt ami 18.000 ezres heti bért jelent, most pedig csak 6600. így néz ki:
Kapusedző: 1 (300 Ft)
Segédedző: 4 (1 200 Ft)
Sportpszichológus: 4 (1 200 Ft)
Szóvivő: 4 (1 200 Ft)
Közgazdász: 1 (300 Ft)
Gyúró: 4 (1 200 Ft)
Orvos: 4 (1 200 Ft)
Total: 22 (6 600 Ft)
ja és az ifitől is megvontam a 4k-s támogatást. nem tudja valaki hogy ha 2k-val támogatnám akkor remeken maradna? mert akkor megfontolandó
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
ezt nemrég magyaráztad el nekem is
Patrick pl: ha van egy isteni gólszerzésű védődakkor ugyan a gólokat ő lövi, de ő nem tesz semmit azért, hogy gólt is lőjjön a csapat. magyarul ha nem a csatár poszton jáccik, nem számít milyen a gólszezése, csakha mákja van neki írják be a gólt
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
Most jön a poén!
Utánna lévő kapus, viszont az enyém voltSzintén 20 éves, term feletti kapus, csak hogy nem volt annyi tsi-je, kb 10 000-rel kevesebb és csak gyenge formában volt és 472 millát adtak érte!
Most én jártam jól!Habár a tavalyi évben drágább volt mindegyik. De szerencsém volt.
-
SLYM
veterán
szerinted mikor fogják rászánni magukat a fejlesztésre? Mert attól függetlenül, hogy elavult a meccsmotor, még mindig nagyonsokan jáccák a játékot. lassan 1 millás lesz a tábor, ami folyamatosan nagyobb mértékben növexik. so-so végülis nem utal semmi se arra, hogy valami gond lenne ezzel, pedig tényleg ráférne már az újítás. vagy ezekkel a bugokkal senki se foglalkozik, hogy egy 120 ratinges csapat 3-0-ra ver egy 170 ratingeset
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest