- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16675 üzenetére
Egyvalami elkerülte a figyelmemet tegnap. Megnéztem, hogy a meccs riportokban ír e valamit Donátról a riporter.
Ezt találtam a mostani barátságosnál :
38'
SE: Winger to anyone Scores (138)SE: Winger to anyone Scores (138)
Donát Mednyánszky sokadik pontos beadását Christian Oelkers váltotta gólra. Ez jelenthet valamit? Google barátom sem talált semmit, meg a HY-n sincs róla infó. -
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16668 üzenetére
"Az ifjú Donát Mednyánszky számára az lenne a legjobb, ha más posztokon is kipróbálnánk, kiválóan kezeli a labdát, látok benne valamit."
Ezt írta az edző ma. A HY-n erre vonatkozóan ezt találtam : "Ez a megjegyzés nem mondja meg, hogy mennyit fejlődhet játékosod az egyes képességekből. A már ismert jelenlegi és elérhető maximális képességszintektől függően érdemes lehet őt más posztokon is kipróbálni. Ha valamelyik játékosodról tudod, mennyi nem edzett lehetőség van benne, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez a játékos még tovább tud fejlődni."
Elképzelhető, hogy a játékszervezését kéne megnézni a következő barátságos mérkőzésen ?
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #16644 üzenetére
Ha YouthClub-on állít fel csapatot, akkor viszont szép színekkel jelöli, hogy a felállás és a beállított edzéstípusoknak megfelelően mekkora az esély, hogy kiderüljön adott képesség.
Tudom, hogy te tudod, de Speedhs lehet, hogy nem tudja, úgyhogy érdemes lehetne vele foglalkoznia, kevesebbet kell töprengeni -
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16649 üzenetére
Grat a sráchoz, akit holnap felhozol! Jól fog mutatni a csapatban
Te honnan látod a HY-n az ifiknek a szinten belüli fejlődését? Mert nekem ott csak egész számok vannak.
Napfénysüti Ez jól hangzik, kár, hogy nem tudok jól focizni
Esetleg Pest megyén belül szokott lenni?
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16644 üzenetére
1 hónap múlva lesz barátságosom
3-3-3 felállásban megyek. Csak Donátra akarok koncentrálni. Szélen Ő lesz. Kreatív technika, és olyan edzéssel, amit írtál.
Játékszervezését mikor lenne érdemes megnézni? Majd, ha kimaxolt védekezésből?Szerk: Bemásoljam majd ide, amiket tanácsolnak?
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16637 üzenetére
Igen, muszáj, nehogy lemaradjak valamiről
Most találtam is egy új módot arra, hogy 2 bajnokival többet edzhessen az ifi játékos! Azaz 17 meccset.
Köszönöm szépen a megerősítésedet
Remélem hamar sikerül felhozni remekre
Barátságosokon is csak a védekezés területvédekezés menjen?
(#16639) Patrick
Remélem megfelelő edző lehetek neki
#16641) zsolli Most töltöttem ki rá a jelentkezési űrlapot.
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #16604 üzenetére
Jó meccs volt, 0-1 után nagyon összekapták magukat a fiúk,igazán élvezetes meccs volt.
Hmm 0-3 hát nem erre számítottam. Pedig nem olyan gyenge az ellenfél. Na mindegy, remélem egy 3-mat még berámolunk
Ha győzünk, az azt is jelenti sajnos, hogy a hétvégi bajnoki megint kuka lesz
0-1 már Nálad is
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #16583 üzenetére
Elhiszem, de ha saját célra lesz, akkor az ember hajlandó engedményeket tenni, nyilván egy U20-ban ilyet maximum akkor tehet az ember, ha az adott utánpótláskeret iszonyúan szegényes, de erre kevés példa van (gondolom a rendszer generálja a megfelelő mennyiségű esélyes játékost, a többi az adott menedzseren múlik). Ha gólszerzést edzenék nem érdekelne a kora, amikor tudnám, hoznám is fel, de mivel van már ifim, akit hoznék fel eladásra így ő is oda menne és minél hamarabb hozom fel, annál többet adnak érte. Sajnos jelenleg 3 játékosom is esélyes, ebből csak kettőt tudok kiedzeni, így mérlegelnem kell, de valószínűleg a jó védekezésű hátvéd marad utoljára, maximum idős lesz nagyon, de kiedzem, felhozom, elviszik amennyiért elviszik.
-
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
zsolli #16497 üzenetére
Kajak makk volt az egész, bár annyi helyzetet ő sem kapott, 4 helyzete volt összesen, abból 1 -et sikerült értékesítenie, a 87. percben
Nekem 2 volt, éltek is velük a játékosaim szerencsére, úgyhogy elég nagy mák volt
Tényleg csak a plusz bevétel miatt örültem, hogy első körben tovább mentem, de így már főleg boldog vagyok, hogy a 3. kupa meccsem is itthon lesz
-
ftc
nagyúr
válasz
zsolli #16463 üzenetére
Még lerughatom neki
De ha az előző bajnokságban lévő KP-al megyek neki már 5-0 lenne nekem mivel még labdája se lenne csak ugye fiatalitas...meg gazdasagi valsag...remelem 2 magyar suhanc legalább üsszehoz valamit
Inenntől kiestem.... fullra nem éri meg támadó focit nyomni
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #16441 üzenetére
Sajna csak 1 gólt lőtt védekező csatárként, 8.5 csillaggal.
Tegnapi bajnokin nyomtam kreatív taktikát, és kiderült, hogy ez a játékos magas vezetői képességgel rendelkezik. Ez konkrétan mit jelenthet (megfelelő-jó)? És az is, hogy az átadása max-a jó. Szerencse, hogy ma csatár volt, gólszerzés másodlagos edzéssel, így remélem a gólszerzése is magas leszAmúgy azé Ganxsta, mert így hívják a hörcsögünket
-
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16422 üzenetére
Értem már!
Tehát neki tudom, hogy megfelelő/ remek és akkor innentől a youthclubon azt írja, hogy 13 meccs kell neki, ergo Ő lépkedni fog felfelé. Itt lehet mellette bárki más védésnél.
Viszont, ha azt akarom, hogy szélsőjátékot vagy jszt- mutasson, akkor olyanokat kell mellé raknom, akiknek már megvan a maximuma belőle.
És mi van akkor, ha a specialitása érdekel?
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #16404 üzenetére
Nem csak a védők. A csapatos csatárok és kp is, akik most pályán vannak.
De tök mind1. A lényeg a kp. Át kell állnom kp. edzésre, védekezés edzés lófütyi, most már belátom.
A te eseted a legjobb. Nem kell ide más, csak kib@szott erős kp, és egy pici mák.
Mondtam már, hogy imádom ez a játékot? -
plus44
veterán
válasz
zsolli #16357 üzenetére
na de komolyan... mi az, hogy más eljut 3-4-5 körig laza ellenekkel, én meg mindig megsz.pom?
A legszörnyűbb az, hogy szorosra mondja a meccset, így nem tudom, hogy menjek-e rá, vagy hagyjam a fenébe és koncentráljak a bajnokságra. Feljutni nem fogok, de egy 2. hely szinte biztos. Ezzel mondjuk nem érek még semmit, de a szurkolók meg jöhetnének...
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #16329 üzenetére
Igen, Chrome alatt működik a kiegészítő. Megjelenik egy ikon a jobb felső sarokban (ha van meccs, amit hozzá lehet adni a live-hoz), ahol az üzenetek, live, átigazolások vannak. Ha rákattintasz, akkor a helyére egy új ikon kerül, ami egy link. A linkre kattintva pedig hozzáadhatod a meccseket a live-hoz.
De ha már hozzáadtad a live-hoz a meccseket, akkor azt már explorer alatt is látni fogod. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #16320 üzenetére
Kb. 20 perc dokumentáció olvasás után 15 perc alatt megvoltam vele.
Az a lényeg, hogy Chrome böngésző alá írtam egy telepíthető plugint. Ez a plugin a HT oldalán kigyűjti a live-ba tehető meccseket, és csinál belőle egy linket. Erre a linkre kattintva bekerülnek a meccsek a live-ba.
Ugyanazt csinálja, mint amit te szoktál ide beszúrni linket, a többiek meg átírják az elejét.
Csak most két kattintásból megvan, és az elejét sem kell átírnia senkinek..
Értőd-é mán? -
r0by
addikt
válasz
zsolli #16318 üzenetére
Neked címzem, mert te szoktad a linket beszúrni. De ha bárkit érdekel, akkor szólhat és megosztom.
Csináltam egy plugint, ami a mérkőzéseket kigyűjti az oldalról és csinál belőle egy linket Live-hoz. Így nem kell számokat bepötyögni, hanem 0.1 ms alatt megvan az eredmény
Chrome alatt működik, a legújabb verzióval biztosan, de elvileg mennie kellene a régebbiekkel is.
Jobb felső HT-s ikonokhoz beépül, ahol a live is van, és csak akkor látszódik, ha van hozzáadható meccs.
Igaz nem nagyon teszteltem sok meccsel, mert rendszer újratelepítés volt, és nem mentettem le a Foxtrick beállításait
Ha valakinek eszébe jut valami frappáns pluginnév, annak örülnék. Mert most pht a neve, Prohardver(PH) és Hattrick(HT) ötvözetéből
De ha esetleg valami más kívánság is van, amit egy ilyen bővítménnyel meg lehet oldani, akkor akár az is jöhet -
r0by
addikt
válasz
zsolli #16306 üzenetére
Mai húzásaim:
1.: Nos, az e heti jelölt 16 éves, és a neve: György Újszigeti.
Jelenleg szerintem Védekezés képessége nagyjából gyenge szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Átadás képességű játékosod.2.: Nos, az e heti jelölt 15 éves, és a neve: László Lipcsi.
További edzés nélkül Átadás képessége gyenge szintű marad. Ha fejlesztjük Szélsőjáték képességét, rövid időn belül megfelelő szintre is léphet!Másodikat elfogadtam, majd látjuk, hogy mi sül ki belőle. 15 éves 92 napos.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #16287 üzenetére
Remélem a jövő szezonban egy csoportba kerülünk VI-ba
De szerintem a jó taktika az lehetne, hogy egy kicsit eltolva kellene edzeni. Tehát a két garnitúra között lehetne 2-3 szezon, és akkor nem esnél ekkorát.Edzésem:
TSI: +10.160 / -4.660
Forma: +4 / -5
Skillup: 3 átadásbólEgyik játékosom formája 3 szintet eset, remekről középszerűre. Hattrick, én így szeretlek
-
zsolli
addikt
válasz
zsolli #16286 üzenetére
Még annyit, hogy a jelenlegi 285.770 TSI-ből 230.580 azé a 3 játékosé, akik jelenleg átadón vannak
Tehát ha eladom a srácokat, lesz kb. 55-60.000 TSI-s csapatom
1-2 szezon múlva, majd a kupa-párosításnál olvashatjuk, amikor r0by drusza azt írja:
"Jééé, egy kis csicska csapathoz megyek, valami Sörhas. Megalázzuk Őket
"
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged