- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgx
tag
válasz
Gonosz15 #20524 üzenetére
Hali!
Jobban jartal volna, ha titani folotti edzest inkabb vedekezesre forditottad volna...Tobbet adna hozza a vedoertekelesekhez, plusz kevesebb menne fizetesre es meg a piacon is tobbet kapnal erte.
Az idos kozeppalyasokert sajnos nagyon keveset fogsz kapni, persze lehet majd beloluk ertelmes fiatalokat venni...de kiedzesuk, hogy realis eselyed legyen feljebb jutni 4-5 szezonba is bele fog kerulni...
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #16020 üzenetére
Alap esetben azt mondanám, hogy 17/0-án azonnal hozd fel.
Függ attól is, hogy mit edzel a felnőtteknél, és mi a terved vele, illetve az akadémián mik a további terveid.
Ha piacra szánod, szerintem legjobb, ha minél hamarabb felhozod (gondolom a jó szintet eléri védésből az akadémián).
Egyéb skillekből hogy áll?
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #14385 üzenetére
A stadion így első ránézésre nagynak tűnik a szurkolói létszámhoz képest, de nem néztem meg a meccseidet, volt-e sorozatos telt-ház. De gondolom még nem megerőltető a fenntartása, így ahhoz ne nyúlj
Elméletileg 6 db szóvívő kéne, ha nézzük a 250 szurkoló / 1 szóvívő -s képletet
Gyúróhoz nemigen tudok hozzászólni, belőlük mindenki annyit tart, amennyi szerinte jó. Van aki 0-ra esküszik, van aki pár darabra. Én 4-et tartok hosszú ideje.
Sportpszichológus akkor kell igazán, amikor szükséged van a folyamatosan magasabb önbizalomra. Tehát ha nincsenek nagy terveid a szezonban, de simán bent tudsz maradni, akkor annyira nem fontos többet igazolni. Ellenben ha terveid vannak, és hozni kell az eredményeket, kell a magas önbizalom. Fórumon olvasgatva, 5 db sportpszichológust ajánlanak, én is ennyit alkalmazok. Elméletileg ennyi tartja relatíve magasan az önbizalma, de persze ennél is eshet 2-3 szintet.
-
r0by
addikt
válasz
Gonosz15 #14307 üzenetére
Grat. hozzá!
Nekem most van két max. jó védekezésű ifim, kapják a védekezés edzést, akárcsak a felnőttek.
Ezenkívül van még két megfelelő védekezésű is, de azoknak a többi specét még nem tudom, így egyenlőre nem túl vonzóak, remélem gyorsan kiderül.
Így maradok továbbra is legalább 2 szezonon keresztül a védekezés edzésnél a felnőtteknél, mert elvileg lesz utánpótlás...Közben:
Feljutottál egy magasabb osztályba, ezért 10%-kal megnőtt a szurkolótáborod létszáma. Az új szurkolók egyúttal be is fizették a tagdíjat, 1 110 eFt-ot. -
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #12101 üzenetére
Aki meg tudja venni "b@szott drágán", annak másféle edzésből van pénze
Minél több pénzed van, annál jobb "alapanyagot" tudsz venni edzett posztra, és ha szerencséd van (nem sérül, nincs eltiltás stb...), és a megfelelő paraméterek mellett edződik (edző típus, edzésintenzitás, erőnlét stb..), akkor szépen lehet kaszálni. Ezek jellemzően (persze nem mindig) hosszútávú edzések. Mikor elkezded, lehet, hogy egyfajta posztra, adott skillű játékosokat nagyon megfizetik. Elkezdesz ilyen srácra gyúrni. 2-3-4 szezon...
...és már nem annyira olyan kell az embereknekDe ha valaki jól van edzve, azért azt megfizetik, de hogy mikor melyik ér a legtöbbet, az változik. Nyilván a kínálat mennyiségétől és minőségétől függően.
Zs
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
Gonosz15 #12027 üzenetére
"A mérkőzés folyamatban van, a második félidő 107. percében járunk."
@&ß#[]{Đ>[]đĐ[]@Đ[>]@Đ[ Wááááááá
Már elnézést, de ez igazán felbasz....
Ez már több mint dühítő, hogy heteket várunk h újra elkezdődjön a bajnokság, és a meccs kezdés után lassan 3 órával idekeveredek, na akkor nézzük meg mi lett és még csak bele se tudok nézni -
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #11053 üzenetére
Én vennék 2 Jól fejelőt, 2 gyorsat, 1 kiszámíthatatlant (vagy 2 kiszámíthatatlan és 1 gyors), és egy technikásat.
Technikásnál lehet kicsit magasabb a jsz, ill. az átadás.Zs
Dávid:csapnivaló tapasztalatból tényleg nem tudsz jót csinálni. Minimum jónak kell lenni a tapasztalatnak, és ügye az a legdrágább. Íme.
-
plus44
veterán
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #11012 üzenetére
Szerintem jó edzés. Aránylag gyors (védekezésnél biztos gyorsabb). 6 db 100%-os edzés posztod van. A csatároknak talán még az áruk is elég jó.
Annyi van vele, hogy csak brutál támadás nem sokat ér. Tehát önmagában 3 szuper csatárral nem sokra megy a csapat, tehát kezdőknél nem mindig eredményes. De ha van már 1-2 jobb védő, vagy brutálabb kp, akkor lehet okoskodni
Zs
-
PazsitZ
addikt
válasz
Gonosz15 #11012 üzenetére
Ha támadó szellemű az edződ-csapatod, és olyan felállást nyomsz, ahol 3 csatár van elől lehet értelme.
Ha kellő labdaszerzésed és átadásod is megvan gólban gazdag meccseket játszhatsz előbb-utóbb, bár max csak 6 játékosra hat, elsősorban a csatárokra.Kapuralövés edzéssel, mindenkit fejleszthetsz, ráadásul a pontrugást is, de ennél az edzésnél mindkettő jóval lasabb tempóban fejlődik.
-
r0by
addikt
válasz
Gonosz15 #10906 üzenetére
Alakul
zsolli: újévi fogadalom? Én is cigiztem több, mint 9 évig. Sosem sikerült lerakni, ha rákészültem. Aztán egyszer csak egyik nap hipp-hopp megjött az akarat, és azóta nem gyújtottam rá. Egyébként az első két nap piszkos nehéz. Viszont utána még nehezebb
Most 11 év után simán megvagyok már, bár néha be-be villan, hogy kávénál meg ebéd után de jól eset.. -
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #10430 üzenetére
Megnéztem a meccsed. Te voltál az esélyesebb, de szerintem nem volt jó a középen támadás taktika. Középen megfelelő védelme volt, a két szélen csapnivaló.
Neked középen gyenge támadásod volt, bal oldalon is gyenge, míg jobb oldalon csapnivaló.Ha a jobb oldali csatárod szélre tolod, lehet, ott is megvan a gyenge értékelés, és széleken támadás taktikával szerintem verted volna.
Középen támadásnál így is a bal oldaladról lőtted a góljaidat. Egy kiírt helyzeted volt középre, ami kimaradt, ill. valszeg egy kimaradt középső helyzetből kapott egy taktika nélküli kontrát, ill. abból szabadrúgást.
Néztem, hogy a szélsőid középre voltak irányítva, ami jó dolog, mert így biztosítottad a nagyobb arányú birtoklást.
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #10430 üzenetére
Sokban függ a taktikáktól, a helyzetkihasználástól, a támadások levédekezésétől, a speces játékosoktól stb...
Most nem látom a posztonkénti értékeléseket, de persze lehet, hogy Olaf szólt közbeA mumus csapatom ellen sokáig ugyanez volt, sőt már az x-nek is örültem ellene
-
ftc
nagyúr
válasz
Gonosz15 #9843 üzenetére
Lol
előző szezonban nem botnak is rugtam 10 felett
akit multkor legyőztem 3-0 már kikap... ez volt nalam is sima 2-0 félidőben azt milyen szoros lett a vége
Tipikus magyar csatár:
26 perc telt el a mérkőzésből, amikor Károly Mikáczó (Rugd) a bal szélen a kapuig vezette a labdát, és növelhette volna a hazaiak előnyét, de a befejező lövés csak a felső lécet találta el.
Magyar csatár eladó
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #9424 üzenetére
Ez sem semmi
Nem lennék a csoporttársad helyében.
Ilyesmi, vagy talán durvább volt az ifimeccsem, de annak semmi jelentősége, így csak nevettem rajta. De b@sszus, a srácnak emiatt vége a kupamenetelésnek a szezonra, igen nagy pénzösszegektől, játékosok tapasztalat növekedésétől, TS magason tartástól esik el emiatt.
Zs
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
Gonosz15 #9141 üzenetére
A vége 2-1 lett ide. Ez volt az első VI. osztályú győzelmem
Most tök boldog vagyok
Labda birtoklás, 68% majd 62%
Főleg, hogy a jegy bevétel: 42 944 eFtLement az első kör amiből azért messzemenő következtetéseket nem vonok le, de az egyik csapatnak a csoportomban mindössze 130-as HatStats -a van, nekem pedig most van 162. A mai ellenfelemnek 166 volt éppen, hogy de vertem 1 góllal. Van egy 3. csapat akinek 168 volt most. Kb velük lehetek egy szinten, ha ebből a 3 csapatból 2-t tudok verni akkor benn maradok. Van még egy csapat akinek 185-ös, esetleg őt is meg tudom fogni egy szezon legfontosabb mérkőzése beállítással majd. Kíváncsi leszek, ezek a dolgok mennyit változnak majd szezon közben.
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #9115 üzenetére
A fórum nincs blokkolva, a HT igen. Gondolom, mert on-line játék.
Nem én vagyok a rendszergizda, így nem tudom, hogy műxik ez (ha én lennék tudnék HT-zni
).
Ezt a mobilos dolgot nem tudom...
...sose csináltam, hogy kell? Nem tudom, alkalmas-e rá a telóm, ill. előfizetői szolgáltatásomZs
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #9064 üzenetére
Szerintem (!!!) nem jó váltogatni. Tehát 1 féle edzés 2-3 szezonon keresztül, ill. addig, míg a kitűzött skillt eléred.
Szezon közti szünetben lehet eltérni.Én jsz-t edzek. Szezon közti szünetben 2-5-3-ban átadást edzek. Így 8 fiatal edzett játékosomnak tudok a heti egy meccsekkel is edzést biztosítani.
Nálad védekezésnél elméletileg 10 fiatal edzhető playád van. Pl. 5-5-0-ban lehet támadásépítés (átadás) edzetni amikor csak heti 1 meccs van.
Védőknél 3 mellékskillt szeretnek. Vagy jsz, vagy átadás, vagy szélsőjáték. És persze állandó csapattagnál a pontrúgás is jól fest
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #9062 üzenetére
Oks, mindenesetre szorítok
Egyszer lehet nekem is lesz remek edzőm. Én úgy gondoltam, akkor lenne időszerű, amikor az edzésekből ill. eladásokból a nem edzett posztjaimat fiatal (!!!) nagyon tehetséges (wc-titáni, plusz magas mellékskillek) playákkal tudom feltölteni. És természetesen lesz annyi pénzem, hogy az edzett posztokat nagyon jó fő- ill. mellékskillű, speces játékosokkal tudjam feltölteni.
Persze ez még sokára lesz, és addig még sokminden közbe jöhet
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #9056 üzenetére
Gondold át, hogy tényleg szükség van-e a remek edzőre. Ha nagyon nagyon sok pénzed van, akkor oké, talán eséllyel kinevelhetsz pl. egy U20-as playát.
De ahhoz az kell, hogy legyen pénzed a remek edzőre, és legyen nagyon sok pénzed az esélyes fiatalokra.Nem biztos, de szerintem jobban jársz egy jó edzővel, és drágább-jobb alapanyag vásárlással. De érdekelne a többiek véleménye is.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Gonosz15 #8790 üzenetére
Köszi a linket. Egyenlőre annyit látok, hogy kikaptam 2-0-ra. Vicces már előre is.
Nem baj, enniyt ér az egész, mint amennyit ma mutatott a ht, már emennyit olvasok belőle, most értem haza.
Jövőre még gondolkodom, hogy folytassam-e. Szvsz tök fölösleges. Hiába mindenféle taktika amit idén kipróbáltam, mind edzés, mind felállás terén. Az én esetemben semmit nem ér.
Az, hogy miért nem, kb. nem is érdekel, mert innentől kezdve nem egyenlő feltételekkel vágunk neki a meccseknek. Akkor meg hiába minden..., ez egy fos, méghozzá a büdösebbik fajtából... -
koxos:8]
senior tag
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #8555 üzenetére
Majd otthonról adok egy táblázatot, amin látod az árakat a tapasztalattól függően.
Állítólag a jó vezetői képesség nem sokkal ad többet, mint a megfelelő, de ezt csak hallottam (olvastam) valahol, nem biztos. Az tuti, hogy mérlegelni kell, megéri-e egy ilyen edző? Úgy értem, hogy milyen reális célkitűzései vannak a csapatnak, ill. a csoportban ehhez mennyire van szükség ill. lehetőség a TS-sel való "játszadozásra".
Ügye ha az ellenfelek vagy a csapat kp-ja nem teszi lehetővé a PIC-elgetést, akkor nem sok előnye van a megfelelő vezetői képességnek mondjuk a csapnivalóval szemben.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #8255 üzenetére
Az én 19 éves edzett kp-m is lesérült 2 hétre.
Tsi-je 15.130-ról lecsökkent 11.070-re.
6 orvossal 4 napot ír a tapaszosságig, ami sajnos azt eredményezi, hogy szerdán nem tudom játszatni, így 46' edzést valszeg bukottMegnéztem, és 10 orvossal sem lenne tapaszos 3 nap múlva, így feleslegesen nem fizetek még 4-et.
Zs
Ui.: kihagytam az orvosaim számát
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #8130 üzenetére
Az jó spec. Sokan szeretik.
Megveheti csatár és védekező edző is. Azért mondtam, hogy hozd fel, mert a felnőtteknél gyorsabb az edzés, mint a kicsiknél, így ha még az ifiknél tartod 4 gólszerzés edzés erejéig, akkor annyival növekszik az életkora, hogy kevesebbet fog érni a piacon.
Ha megveszi egy csatár edző, akkor nála a 4 edzésből már lehet, hogy 2-ből remekre ugrik a gólszerzése.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #8126 üzenetére
Én a helyedben jövő héten kedden felhoznám, és kitenném átadóra. Közben persze szerdán a barátságoson betenném, hogy kapjon védekezés edzést. Jó lenne tudni, hogy a megfelelő szinten belül hogy áll a védekezése. Ha mákod van, a felnőtt csapatnál még szintet is léphet.
Addig nem tudom, van-e az ifiknél meccsed. Ha van, és nincs más reménységed (vagy éppen annál is belefér), akkor adhatnál a srácnak átadás edzést.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #8083 üzenetére
Jó kérdés. Nem tudom, mennyi lehet az ára. A védekezést és gólszerzést nem tudom összetenni. Egymástól majdhogynem különálló skillek, lehet jobban jártál volna az egyik fő skill helyett egy erős mellékskillel. De majd ha elviszik, írd már be lécci, mennyi volt. érdekel.
Zs
-
Dolby
senior tag
válasz
Gonosz15 #6963 üzenetére
Hát jó persze, csak ha a megfelelő a max akkor 17 évesen megfelelővel hozod fel. Ami nem is lenne gond ha mondjuk megfelelő tetején maxolna és 1-2 edzést tudsz neki nagy csapatban biztosítani hogy a jó-t elérje.De megfelelő alja viszont nem túl kiemelkedő, kaphatsz érte 15-30 milliót kb de többet nagyon nem. Viszont az előny, hogy a megfelelőt a csillagok alapján pár meccs alatt el fogja tudni érni, és utána nem kell már mást csinálnod vele - max pontrúgás és védekezés edzés ha nagyon nincs más akit edzél a csapatban - csak felhúzni majd 17 éves 1 naposan kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged