- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat13
senior tag
Jó oksa, azért beszéltünk el egymás mellet, mert akikkel én ebszélek a HT-ről azokkal ezt csak üzenetnek hívjuk, mailnek még senki nem nevezte, de persze azt tudok írni ez csak természetes, de ahoz nem lehet csatolni és nekem ez is fontos volt, de most már megoldódott remélem megkaptad a mailt.
[Szerkesztve] -
lamadou
senior tag
aha, kösz. és PIC-et benyomjak? Ha igen, akkor mindkét meccsen? úgy gondolom, hogy a védelmem nem olyan rossz(magamhoz képest
), a támadás meg, hááát, majd meglátjuk. Reményeim szerint, most eddzés után fel fog menni a forma. (100%-os intenzitás, és 5 gyúró van) Ha igen akkor az két védőm hozhat 3 és felet, meg az egyik csatárom is. Többiek meg hármat, esetleg egy 2 és fél. plussz a kapus is valszeg két és feles lesz.
-
JanoXP
aktív tag
te jó Isten!
Hogy lehet ilyen játékost húzni, 17 évesen?
Anton Russer (65986160)
17 éves, megfelelő forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és megfelelő vezetői képessége van.
Nemzetiség: Schweiz
TSI: 6 580
Fizetés: 251 eFt/hét
Tulajdonos: FC Western Samoa
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: megfelelő Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: remek
Szélsőjáték: középszerű Védekezés: jó
Gólszerzés: remek Pontrúgás: középszerű
hát, nekem ezekből a skillekből egy is elég lenne, de egyszerre!!! -
Tomcat13
senior tag
Igen ezt sokan hajlamosak félreérteni, mert persze a leginkább a középpálya számít de, ha melletteharmat gyenge a támadás, meg a védelem akkor nagyon nehéz dolga van az illetőnek, főleg ha még a szélsők se acélosak.
Viszont lenne egy oylan kérdésem, hogy szted milyen csapat kell a IV. osztályban, mert a következő szezon során felszeretnék jutni és szeretnék ott is maradni, szóval érdekelne, szted posztonként milyen képességű játékosokra lenne szükségem minimum a IV.-ben. Kapust edzek. -
Tomcat13
senior tag
Köszi, szerencsém volt. Mondjuk a legjobbkor jött a srác, mert nagyon kell a zsé, hisz ami volt, sőt még minuszba is ment el a stadionra, de ezzel a pénzel + a jegybevételekkel még két meghatározó embert is tudok venni.
én kapust edzek, szóval nekem se edzésposztra jött, de azért örülök neki
már ma licitáltak rá, 170 milla már meglesz. -
-
mkbla
senior tag
hmmmm... nem aza baj, hanem az h le kellene jáccani még egy meccset tomcat-tal ,meg egyik haverommal, meg bepótolni a cseh gyerekkel a magyar cseh-meccset, ha meg talán 3-4 fordulót Isten segedelmével sikerülne nyomni és akkor esek ki, akkor meg ph!-kupa...
de majd megoldom vhogy... ja segítenél összeszedni a kezdő 11-et a kupára? majd elküldöm mélben, ok? -
einstein
senior tag
Azért a gyorsnak jó még a napsütés + felhő is. Csak a 2 szélsőséges időjárásnál kaphat negatív eventet. És még akkor se biztos hogy kap, sőt. Engem érdekelne, hogy ti mit tapasztaltatok, milyen gyakoriak az időjárás események.Nekem van egy technikás kp-om, aki egész szezonban játszott, és csak 1 pozitív időjárás eventet kapott (negatív nem volt).
Egyébként a gyors tulajdonságot csatároknál meg szélsőknél nagyon szeretik. Sok a gyors event? -
einstein
senior tag
Igazából egy bizonyos szint után kezd el brutálisan emelkedni a fizu. (Sztem ez a 17-18as szint közelében lehet). És ebben rejlik a multiskillesek előnye. Mielőtt egy skillből elérné a játékost ezt a hajmeresztő fizut, átváltanak a kiegészitő skill edzésére és a teljesitmény tovább növekszik.Igaz nem annyival mintha főskillt edzenének, viszont a fizu sokkal alacsonyabb marad.
U.i.: Ez sziguróan csak a saját véleményem, én még nem értem el egy játékosnál se az ilyen szintek még csak közelébe sem. -
X-COM
nagyúr
alapvetően igaz az, hogy a nagyobb TSI nagyobb fizut jelent, én annyit tok, hogy a HT-k szeretnék, ha többskilles játékosoknak nagyobb keletje lenne, ezért csinálták azt (is), hogy a többskilleseknek kevesebb a fizuja.
Ha megnézed a kapusoknak van a legmagasabb fizuja, mert ők aztán abszolút 1skillesek.
formulát nemtok, esetleg a HT, vagy index fórumon lehet hogy fellelhető valami.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
ja, télleg lehet benne valami.
amúgy visszatérve, persze a főskill a legfontosabb, de én azért szeretem, ha a plájának van egy középszerű passingja legalább, mert a HT-k nyomják majd egyre jobban a többskilles játékosokat. Meg ugye egy 1skilles-nek nagyobb a fizuja is.
amúgy én is most vettem egy speces csatárt (kiszámíthatatlan), world class+inadeq -
X-COM
nagyúr
mármint, hogy az átadás hasznossága a csatároknál, nemtom, elég biztos vagyok benne, hogy számít az átadás. Mert a +4 átadással rendelkező játékosom simán lenyomja a +1gólszerzéssel rendelkezőt, pedig az még tapasztalati előnyben is van.
Illetve van még jobb összehasonlítási alapom, 2 ugyanolyan gólszerzéssel rendelkező, de egyiknek +3 átadása van a másikhoz képest és jobb. -
corm
senior tag
-
törölt tag
OK, akkor az lesz!
Más: Most hoztam fel egy playát, nem tudom mit kezdjek vele:
Tamás Röst (64063204)
18 éves, megfelelő forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki higgadt és becsületes.
TSI: 3 130
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: középszerű
Szélsőjáték: középszerű Védekezés: jó
Gólszerzés: jó Pontrúgás: gyenge
Ezzel mit kezdjek?? Egész jó húzás volt ifi-ből...
Az utolsó bajnoki meccsen 4-0 -ra helytálltam a csoportelső ellen (kikaptam).. -
-
-
lamadou
senior tag
Tudod akkor egy időre elhanyagoltam a Hatricket, ezért a csapatom tönkre ment. Tavaly csináltam egy újat, de annál is kimaradt néhány hónap, így csak most fogok feljutni az V. osztályba. Ezek szerint te is miskolci vagy?(Görömböly) Nem is lehetsz túl messze(én a Martin-kertvárosban lakom).
-
törölt tag
Ezt a játékost vettem most:
25 éves, gyenge forma, egészséges
Kedves fickó, aki lobbanékony és sunyi.
Tapasztalata megfelelő, és középszerű vezetői képessége van.
TSI: 1500
Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerű Átadás: jó
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: gyenge
30 000 eFt-ot adtam érte, 20000-nél eldurrant az agyam és felyomtam a licitet. kicsit bánom, de a srác simán befér a csapatomba főleg erőnlét, átadás, tapasztalat szinten...
P.S: akik ismernek tudják, hogy nem nagyon szoktam játékosokat beírni / hírdetni, de ezt itt és most le kellett írnom. Elnézést, ha megszegtem vmi szabályt.
JanoXP és többiek köszi a segítséget, adhattok még tanácsot!
MOD: Edző csere jár valami negatívummal??
[Szerkesztve] -
JanoXP
aktív tag
Most az utolsó bajnokidon mindenképpen MOTS-olj (bár ugyan nem ment meg a kieséstől), de legalább megfoghatod egy picit a listavezetőt...
Ha van 1-2 jó középpályásod még, akkor tedd őket a winger (szélső) helyére egy TM (közép felé) utasítással. Ezzel a szélső támadásaid gyakorlatilag elveszted, de a középpályát uralhatod, amiből akármi is összejöhet... -
mkbla
senior tag
A +5 az azt jelenti, hogy 5 edzés lesz benne a szintlépés után...
tehát szintetlép, 5 hétig edzeted, és akkor akarod majd eladni? vagymi? és akkor mivan?
már most is olyan TSI-je van, ami kiemelkedik az outstanding IM-ek közül), de még a szezon végéig pm-et edzek
én is tudok úgy beszélni h egy kukkot se érts meg belőle... az IM vmi középpályás.. ennyit tudok...
a hattrick vmi hardver tesztelést ír, most nem fogok itt maradni 4 óráig, hózok haza éhes vagyok, csak az a gáz h otthon nincs netem... vagy ha esetleg még látod ezt a hsz-t akkor itt leszek egy darabig (15-20perc) az msn-em: mkbla@mailbox.hu, ha tucc akkor most keress meg... ha nem majd akkor emilben megbeszéljük... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest