- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JanoXP
aktív tag
''épp nemrég váltottam erőnléti edzésről átadás edzésre''
Na ilyen átállások után 3-4 hétig mélyrepülésben vannak a srácok... Ez mindenkinél ugyanígy lejátszódik, attól függően, hogy meddig gyúrt erőnlétet. A 60%-os edzés pedig tovább ront rajta...
A csapat hangulatán a 60%-os edzés nem emel. Ahhoz ÁLTALÁNOS edzést kell kombinálni 10%-os intenztiással. Ekkor a csapatszellem emelkedik 2-3 szintet és a játékosok formája is jelentősen megy felfelé. Ezt eddig 1-2 csapat húzta meg és rájött, hogy nem jó bolt. Ugyanis utána a TS meredeken elindul lefelé a formákkal együtt, vagyis több kárt csinálsz vele, mint hasznot... -
lamadou
senior tag
lehet, hogy hülyeséget írok, de ha te is ellentámadsz(értelemszerűen a tied szintje kissebb lesz), akkor neki fel kell adni a kp-t, tehát lesz vagy 80-90% ladbabirtoklásod. ha ezt tudod hasznosítani akkor jó, ha nem akkor válasz mást
De javítsatok ki ha nem így van, mert elég homályosak az emlékeim
-
corm
senior tag
Szerintem ez a két lehetőség amit elmondtál kb lefedi a lehetőségeid halmazát. Én ellentámadásban nemvagyok járatos, 3-5-2ben igen, és sztem azért annyival nem jobb a középpályája, hogy ne lehetne felvenni vele a versenyt. 5-10 milkóért vehetsz esetleg egy öreg belső középpályást, aki hoz 3 csillagot, ésakkor máris te állsz jobban szinte. A védelmed meg egyértelműen jobb, leszámítva a kapust...
-
corm
senior tag
Igen, ezek jópofák, csak a valóságtól legtöbbször nagyon távol állnak sajna. Mert lehetne ilyen dolgokat írkálni, ha tényleg annyira nagy spílerről lenne szó(mondjuk nálad most pont lehet ez a helyzet), de amikor kirúgom az 50 tsi-s gyereket, aki egy percet nem játszott, és azt mondja, hogy felbőszültek a suppok, mer elment az eddigi kitűnő szereplésben(1 egész pont) nagy szerepet játszó játékos. Háááát...
Akkor inkább írnának annyit, h xy csapat eladott egy játékost. -
einstein
senior tag
Taktika ajánlót nem ismerekt, azt neked kell kitalálni.
Olyan van, ami a az adott felállálsra megmondja, szerinte kiket kell játszatni. Mondjuk ezt se kell készpénznek venni.
Egy idő után egyébként te is képes leszel megmondani, ki a jobb, jit érdemes játszani.
Lemaradt: a HattrickOk pl tud ilyet
[Szerkesztve] -
einstein
senior tag
Kezdj, egy csapnivaló vezetői képességűvel, úgy a jó edző kb 53 milla. De ezután még kellenek fiatalok is!
Már többen is írták, hogy kezdetnek talán a kapusedzés a legjobb, mert ahhoz csak 2 ifi kell. (kis befektetés).
Talán kapusedzők tanácsot adhatnak, hogy milyen ifivel is érdemes kezdeni.
Szerk: Mondjuk a kp edzést csak ajánlani tudom, mert én is azt edzem.
Persze ahhoz több befektetés kell, mert több ifi kell. Persze azokat idővel is be lehet szerezni.
[Szerkesztve] -
einstein
senior tag
Tudom, hogy elcsépelt lehet, de a legjobban kifizetődő valamelyik főskill edzése.
Védés/Védekezés/Játékszervezés/Gólszerzés. Ehhez kellenek fiatalok is akiket jól lehet edzeni, de kell egy jó edző is.
Persze átadást is lehet eredményesen edzeni, de ahhoz szerintem elég minőségi játkosok kellenek, hogy meg is érje. De ez csak szvsz.
Egyébként a középszerű edző majdhogynem semmit sem ér, de ha nem tervezed komolyan valamelyik főskill edzését, akkor végül is mind1. -
-
Wolverine
félisten
Erőnlét sose árt, játékszervezés feltétlenül kell, az átadást is nézd meg. Szélső esetén átadás helyett természetesen szélsőjáték a lényeg... Megfelelő szint alatt ne menj inkább bele a vásárlásba, max. ha pont az adott skillt edzed és mondjuk középszerűn áll a játékos, na meg fiatal...
-
X-COM
nagyúr
csak megnéztem utóbbi két meccsedet... ha jól látom csillagra nagyjából ugyanolyan játékosok vannak mindenhol. Te ismered jobban a csoportod, hogy mi jönne inkább jobban.
Középpályás mindig jól jön.
vagy, ha van nagyon öreg stabil kezdőd, akkor érdemes lehet utánpótláson gondolkozni. -
X-COM
nagyúr
hát akkor Neked kell eldöntened, én nem szeretem CA mellett sem teljesen feladni a középpályát, szal mindenképpen 3középpályással nyomatnám, így 433ban szélső támadásod nem lenne, viszont erős lenne a középső támadásod.
442ben lenne valamivel gyengébb középső támadásod, viszont cserébe volna egy széled is.
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
A cspatszellem nem függ az eredményeidtől. És bár az edződ vez. képessége nem olyan alacsony, de végülis belefér, hogy a szezon eleji hüvösről dühödtre essen, főleg ha esetleg motsoltál is... megoldás 3 van: 1. PIC, 2. jó vez. képesséű edző, de ez drága, 3. bohóc, ezmeg nem bizonyított hatású
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- LEGO klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- Építő/felújító topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest