Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
Remélem nem haragszik meg érte, de: Bővebben: link.
Amúgy pedig Sixkiller6 a loginja és a csapat neve Sixth Heaven...
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
Gratula az utánpótláshoz!
A fedbe meg nem szükségszerű belépni. six írt egy kis progit am legenerálja neked a képet... Bővebben: link
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
Ezzel azért nem mindneki ért ám teljesen egyet
Sztem világlkasszi-természetfeletti szinten van a határ, ameddig (ha csak a pénnzügyi odlalt nézzük) megéri edzeni. Onnantól már nem nő ajátékosok ára annyival, hogy megérné belefeccölni - az itt már 20-22 évesekről lévén szó - ~10 heti edzést. pl. egy wc+1-es IM-emet most adtam el 780k-ért. Egy legendás IM ugyanolyan kiegekkel kb ~1,1 milliárd. Ez ~300 milkó plusz, 4 szint különbséggel, ami ugye ~40 hét. Azaz heti ~8 milkó, ami azért már nem épp ideális. Természetesen a pénzügyi oldal melelt egy bizonyos szint felett már bejátszik az is, hogy adott szintnél gyengébb játékost nem éri meg edzeni, mert annyival gyengébb, hogy a scapat teljesítményét komolyan befolyásolhatja, ami ugye a szurkolókon keresztül visszavezet a pénzügyi dolgokhoz.
[Szerkesztve] -
mkbla
senior tag
én is így vagyok vele de majd meglátjuk... vak is azt mondta....
egyébként nekem is gondok vannak a taktikát illetően, nem akarja elmenteni a saját beállításaimmal....
X-COM kösz a vélemyéneket, de az a gáz az egésszel h én nem tudok állandóan a net előtt ülni h mondjuk egy adott játékosnál a transzfer végét kivárva rábökni a licit gombra... örökké meg nem tudok várni mert akkor meg semmi se lesz a csapatomból, megvettem 100 milláért, legfeljebb néhány hónap alatt eldöntöm h mit fakít aztán meglássuk h megért-e vag nem úgy talán keveset bukok rajta, de tényleg az a gáz h nem tudok a ott lenni abban az időpontban a net előőt lenni amikor kellene , és sajna nem tudom böngészni állandóan a játékospiacot... ez van... sajnos.... -
mkbla
senior tag
csinálj itt is egy külön topicot a sokker.org-nak és majd legfeljebb oda is beírogatunk
mondjuk a design az nekem se igazán teccik... itt is lehet felhozni ifiket meg minden? vagy legalább is jó lenne ha vki csinálna egy kis összehasonlítást sokker-hattrick szinten h mi az ami itt nnics a másikban van, vagy másképp kell csinálni, ez könnyítés lenne a kezdőknek, meg nekem is mert nem sok időm van sajnos internetezni és több 100 oldalas leírásokat olvasgatni.... szóval ha vmi észrevétele vagy ilyesmije van vkinek akkor lécci írjatok vagy nyissatok topicot és ott megbeszéljuk, meg nekem is lenne ezzel kapcsolatban de most órán vagyok szal nem igazán tudok koncentrálni.... de mad ha lesz időm akkor még tapasztalgatom.... -
-
JanoXP
aktív tag
jah? Van egy új játék, most került magyarosításra...
www.sokker.org
ha gondoljátok, ki lehet próbálni. Hasonlít a HT-ra, de van rajta többek között ÉLŐ meccsnézés (video-féleség, nagyon jó), illetve olyan szinten variálhatod a felállást, amilyen szinten csak akarod. Külön meg lehet adni, hogy egy adott szituációnál (a labda helyzetéhez képest) melyik játékosod hol helyezkedjen el. Vagyis a felállások száma gyakorlatilag végtelen...
ja? És még csak a III. ligánál tart a feltöltés...
[Szerkesztve] -
mkbla
senior tag
hmmm.... ok... vagy inkább ezt: 2X annyiért:
19 éves, megfelelő forma, egészséges
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van.
Ország: Danmark
TSI: 2 070
Fizetés: 182 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: SV Backenberg
Lapok: 2
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: gyenge Védés: katasztrofális
Játékszervezés: pocsék Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: remek Védekezés: remek
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: csapnivaló
Gólok száma: 1
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lőtt bajnoki gólok: 0
Szezonban lőtt kupagólok: 0
vagy mind2-t? -
mkbla
senior tag
küldtem mélt, rendeset, nem hattrickosat, olvastad?
1ébként már hónapok óta remek az ifim és nem sikerül csak ping-pongozókat felhozni....
szerk.:
ja és lécci mondjátok már meg minél előbb h lesz-e most phattrick kupa, mert ha nem akkor jelentkezek egy másik hasonló kupára. kösz
[Szerkesztve] -
Tomcat13
senior tag
-
JanoXP
aktív tag
nem lehet, hogy öcséd próbált belépni a segédprogiba, de a te neveddel és az ő jelszavával? Több dolgot már nem tudok elképzelni. Ha a GM azt mondta, hogy 25 sikertelen belépés volt, akkor az tényleg úgy volt. De hogy ki és honnan akart belépni, azt csak különleges esetekben nyomozzák ki...
-
-
Tomcat13
senior tag
Olyat akartam tegnap használni, ami a sima jelszót kér a HattrikOk-ot.
Valóban volt egy kis problem vele, mert nem rég megváltoztattam a jelszavam és a progi még a régit használta, de ez egy sikertelen belépés után eszembe jutott, tehát 10X tuti nem próbálkoztam.
Ma akartam megpróbálni a tomattrick-ot de nem sikerült frissíteni-e. -
Tomcat13
senior tag
Az én csapatom a My Loki!
az a fura, hogy ma is lekértem a jelszavam és a felhasználói nevemet és nem tudok belépni, szóval lehet, hogy tényleg lockolták.
Egy GM azt mondta, hogy a hungary@hattrick-ra írjak de nemtom mi a vége .org???
Köszönöm a segítségedet, remélem sikerül megoldani mert még ma lenne dolgom a csapatommal. -
lamadou
senior tag
Az nekem nem mind1, hogy 1-2 góllal kapok ki, vagy 3-4(5-...)-el? Pontot nem kapok érte, akkor legalább a csapatszellem emelkedjen, nem? Hát a ''baromi erős védelmem'' az annyi van, amennyit láthatsz a meccseimen(tehát ha jó a formájuk akkor 3 és fél, 4 csillag, ha nem jó akkor 3, 3 és fél. 352-ben még semmi tapasztalatom sincs, nem fog gyengébben játszani a csapat? Meg azért nem szoktam mást játszani(mint a 442), mert nekem a védelmem a legerősebb, és ezzel pont azt gyengíteném. Szerinted mennyit fejlődött az ellen(SS Pendejo) szezon kezdés óta? akkor sikerült elvernem 2-0 ra, remélem most is összejöhet valami hasonló...
Félre ne érts, nem kötekedni akarok, sőt nagyon hálás vagyok a segítségedért, csak félek -
einstein
senior tag
XP-t nem pumpálsz a játékosba, az jön magától...
Ezt egyébként az ifiválogatottakra írtam. Pl ha nincs már esély továbbjutni a csoportból egyből cserélik a keretet fiatalabbra a többlet xp-ért amit ők kaphatnak... Vagy akár nagyválogatottban játszatnak ifiket, szintén töblet XP-ért. Az így szerezhető többlet nem sokkal lehet több 2-3 szintél, mintha csak bajnokikon játszatnák a srácot, de úgy látszik ez is jelentős...
Nekem azt senki ne mondja, hogy egy kiemelkedő tapasztalatú ragyogó ember, vagy egy gyenge tapasztalatú legendás ember ugyanazt tudja, mert beszarok...
Ilyen nem létezhet...
Ez IRL lefordítva: Lipcsei, vagy Illés béla (HT-nyelven az előbbiek), míg Ronaldhino az utóbbi. Van különbség?
Az IRL példával az a baj, hogy Lipcsei még csak közel sincs a ragyogó szinthezMax megfelelő.
Nekem ami logikusnak tűnne csillagok számolása terén az az, hogy a program megnézi ki mennyit adott a csapat teljesítményhez (legyen az támadás, védekezés, vagy kp) és ez alapján osztja ki az értékelést.
Ebből adódik hogy attól hogy mondjuk 2 kp ugyanazt a teljesítményt nyújtja csillagban, nem mindegy, hogy mihhez mennyit ad hozzá. ezért szokták mondani hogy a csillag nem minden. -
einstein
senior tag
Ebben te biztos vagy? Mert ilyen alapon hülyeség XP-t pumpálni a játékosokba.
Sztem ha van 2 ugyanolyan kiegekkel rendelkező kp, de az egyiknek az XP-je jobb a másiknak meg a játékszervezése, s kb ugyanannyi csillagot hoznak (elvileg a csillagokon belüli szinttől eltekintünk), akkor az a 2 kp egyenlő.
De majd még utánanézek.... -
corm
senior tag
Igen, csak most spec azért vetődött fel bennem, mert az elmúlt meccseimen ez történt: egy szintén bp.-i csapat megvert otthon, kb azonos kp. értékeléssel, a visszavágón, én vertem emg majdnem ugyanolyan arányban(2-4; 2-5), szintén hasonló értékeléssel. Ugyanakkor egy nyíregyi csapat ellen otthon hoztam a birtoklást is, nyertem is, viszont idegenben az értkelése a kpályámnak 15 pontot csökkent, ugyanazzal a felállással, gyak. változatlan formával. Így ő azon a meccsen lesöpört. Mivel úgy tudom hogy az értékelésbe nem játszik be a random, így azért már eléggé szembetűnő a különbség. Igaz persze, hogy ha 100as nagyságrendű midfield értékelésekről beszélünk, akkor a 10-15 pont jóval kisebb mértékben számít...
-
Igaz, bár néha vannak kivételek!
A 35 éves jó főskillű középpályyásomat lerúgták 5 hétre, gondoltam kirakom 0 ft ért hátha......és elkelt! igaz csak pár millióért, de legalább kevesebbet buktam.
Elő fordult már töbször, hogy sérült helyére,(felépülésig) vettem egy ''öreg'' játékost fillérekért, aztán olyan jól szerepelt, hogy a kezdőben nyomta. A gyógyuláson kívül, ugyanazt hozzák mint a fiatalok, és töredéke az áruk. -
einstein
senior tag
Ez sztem úgy néz ki, hogy van egy flag, játszott e a héten vagy nem. 0-1.
Ha megkapja az edzést, akkor ez lenullázódik, tehát ha megveszed már nem edz nálad is.
Más a helyzet az olyan edzéstipusnál, ahol nem kell játszani (sp, erőnlét). Ott asszem elvileg kaphat 2 edzést is. -
corm
senior tag
érdekes kérdés. egyébként a srác akiről beszéltem nem a saját posztján játszott sajna, így asszem most 2 órán belül 2 meccs vár rá
ráadásul még repülnie is kell portugáliába. Istenem, priofi focista, belefér hogy egy-egy szerdája zsúfoltra sikerül
a vicc az lett volna, ha mondjuk közben beállítom a cspatomba, és elkezdődik a meccs.
-
-
einstein
senior tag
-
corm
senior tag
Igen, nem mindennapi. Ez a második nagy húzásom, az első egy 6500 tsi-s csóka volt, de mind2 19 volt mikor felhúztam sajna...
2. lehet, hogy vmi féreg blokkolja az oldalt. javaslok egy féregölő program(pl. spysweeper) használatát, de lehet nem ez a gond. Majd jön X-Com és megmondja a frankót -
einstein
senior tag
A 10-15%-ot a teljes edzéshez viszonyítva mondtam. (Mások becslése, ami szerintem igaz lehet)
Ha egy játékost nem edzel és mondjuk már a 20-as évei közepe felé van, ez bizony elég kevés. Pl ha mondjuk egy 21 éves játékost nézünk, aki elvileg 10 hét alatt lép, nála a töredékedzés 1 % lehet. Ahhoz hogy ő 1 teljes szintet lépjen kell mondjuk 100 edzés, ami több mint 7 szezon. És közben nem néztük, hogy öregszik, méghozzá nem is keveset, tehát tényegesen ennél sokkal több kell.
Szóval azt akartam ezzel mondani, hogy ha egy fiatal high-solidot veszünk, ott lehet számolni vele, de idősebb játékosoknál illetve hosszútávon nem jelentős a töredékedzés hatása.
(Ezért tartom én a töredékedzést hülyeségnek, mert nincs semmi érdemi jelentősége. A DT-knek viszont pont ez segít. Ha nem lenne töredék a DT-zés az edzés alternatívája lenne. Tehát ha fenn akarsz tartani egy jó csapatot max 5 emberrel tudnál DT-zni, míg mások azon az 5 helyen edzenének, így gyak a DT-nek elmenne a jelentős többletbevétele. Amíg viszont ezt nem csinálják meg, aki kimarad lemarad elven én is próbálkozok DT-vel.... ) -
einstein
senior tag
Ha DT-znél nem lennél csóró.
Hidd el én is tanulmányoztam egy pár DT átigazolásait. Pl Nagyzee szinte csak töredékedzésre hajt. (Ő wingeredző). És azért is mondtam, hogy nem olyan elhanyagolható a töredékek hatása, mert így rá lehet játszani.
Egy másik ismert DT (mokus) pl azt csinálja, hogy a tartalékai között játszatja a srácokat, de nála is akad töredékes srác, aki se nála se előző tulajánál nem játszott. Csekkold le az igazolásaikat.
Btw, nálam is lépett már töredéktől srác, akit direkt azért vettem -
corm
senior tag
Helyesbítenék picit. A DT-k mindenre rámennek, a 100, az 50, és a töredékedzésre is, minden kicsi edzésecske számít. Van jópár példám arra, hogy a srác megvette a játékost, nála volt 3-4 hétig, közben egy darab meccsen nem játszott, és az előző csapatában sem. oSzt a 3-4 hét után szintet lépett és eladta, A töredékedzés tehát kifizetődő ha jól betudod lőni a high solidokat...
-
einstein
senior tag
Ez nem így van. Töredékedzésnek azt a minimális edzést szokták nevezni, amit ((Mindenki)) - megkap. Ahogy írtad is a szélsők és a kp-ok kivételével nincs is feles edzés, mégis használják a kifejezést mondjuk védőedzők is... Főleg DT szempontjából érdekes a töredék, ha valaki olyan high, hogy még ettől a kevéstől is lépett, az jó vétel volt
Egyébként kp edzésnél biztos te is tapsztaltad, hogy volt már hogy védőd, csatárod, vagy netalán kapusod is lépett játékszervezésből. Na az volt a töredék...
Szerk: Szerintem nem is olyan borzasztóan kevés a töredékedzés hatása. Talán 1-2% körül lehet. Mondjuk ez csak tipp, de csak abból indulok ki, hogy már több játékosom is lépett aki nem kp. (Legutóbb pl a kapusom)
[Szerkesztve] -
Harrylles
aktív tag
Milyen kupában? Innen szinte mindenki a ph!kupára megy.
szerk: Ja, kösz a segítséget JanoXP!
És az viszont biztos szabálytslan ugye, hogy előttem egkérdezem a képességeit. Mert ha mégse kell akkor már tudom a képességeit. Ez már szabálytalan lenne ugye?
Niztosan...
[Szerkesztve] -
JanoXP
aktív tag
megvannak az első bekapott góljaim ebben a szezonban! Még jó is, hogy nem volt közvetítés tegnap, mert gutaütést kaptam volna 12 perc után... 2-0-ra ment az ellenfél, onnan álltam fel és nyertem 5-2-re. Gyakorlatilag 12 perce volt az ellennek, onnantól egy helyzete sem volt. Ha overconf lett volna, akkor tuti, hogy szívok. Ettől félek legjobban...
-
JanoXP
aktív tag
újabb off:
Felraktam a winfost. Utána az Office XP-t. A gond ott kezdődik, hogy ha pl. a Word-ben beállítom az ikonsoraimat, hogy mik legyenek elérhetőek, és kilépek, akkor visszkapcsolva azt tapasztalom, hogy a kis ikonok eltűnnek és visszajön az eredeti felállás (azokról az ikonokról beszélek, amik a menüsor alatt vannak 2 sorban). Ennek mi lehet az oka? Reinstall sem segít, eddig nem volt gáz? Netán Winfos reinstall?
Most töltöm az SP2-t, ha ezt feldobom, segíthet? Nem hinném...
Jah? És az itteni fórum is hibákat jelez (lezáratlan karakterlánc, meg effélék). Nagyon attól tartok, hogy Win reinstall lesz belőle...
On:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest