Új hozzászólás Aktív témák
-
-
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #2074 üzenetére
neki azon a meccsen 72 volt a középpálya értékelése, neked 54. Ez azért jelentős különbség.
Nem néztem viszont a többi meccsét, ami hiba volt. Mert így tényleg elég világos, hogy mots volt és magas ts, viszont azóta is két picnél tart valószínűleg ő is, szóval készülhetsz egy újabb mots-ra. Nekem amúgy annyira távoli dolog még egyelőre, hogy bemerjek vállalni egy pic-es meccset, egyrészt mert erős és kiegyenlített a csoport, másrészt mert csapnivaló edzővel semmit sem ér szinte, ezért nem is gondolkozom ilyesmikben -
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #2071 üzenetére
Talán érdemes lenne egy CA-t bepróbálnod, mert mindkét gárda debreceni lévén, a midfiled erőfölénye megint meglesz a tavalyi bajnoknak. Viszont így le kell mondanod a 3-5-2ről(amt mondjuk nemtom minek erőltet egy csatáredző...), a 3-4-2 meg nincsen bejáratva, szal maradna a 4-4-2. Amúgy még reménykedhetsz, hogy esetleg megint szerencséd lesz és nem kapsz ki, mert amúgy sajna nem te vagy az esélyes a középpályák eltérése miatt.
-
corm
senior tag
-
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #1808 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy az olyan könnyű lesz. Én most úgy próbálk csapatot építeni, hogy nagyon jó magyar játékosokat veszek, de kevesebbet. Ééés nagyon nehéz. Nagyon-nagyon ritka z igazi magyar játékos a piacon. Pl. akartam most a holtszezonban venni egy 11-13as magyar kapust. 2t találtam a két hét alatt, de mindkettő túl volt árazva, úgyhogy egyiket sem tudtam megvenni. Alacsonyabb szintű játékosoknál értelemszerűen könnyebb, nekemis van vagy 2-4 jó védőm, de őkmeg már kezdenek kevesek lenni
-
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #1787 üzenetére
Grat.
meg egy kérdés az okosokhoz ismét: a középpálya értékelésénél m számít jobba, az im-ek védekezése vagy átadása? leegyszerűsítve: én eddig mindig csak olyan im-eket vettem, akiknek 5ös átadása volt, a védekezéssel nem törődtem, és támadóként játszattam őket. érdemes-e kicsit többet belefeccölni, és olyanokat venni edzésre, akiknek van min. 5ös védekezésük is, valamint érdemes-e olyat venni, akinek csak védekezése van, és az átadása gyengébb? -
corm
senior tag
-
Harrylles
aktív tag
válasz
Tomcat13 #1713 üzenetére
Ok, hoztam fel..
Őt:
Csaba Hegedűs (75026929)
19 éves, megfelelő forma, egészséges
Kedves fickó, aki lobbanékony és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
Specialitása: Gyors
Ország: Magyarország
TSI: 20
Fizetés: 100 eFt/hét
Tulajdonos: Real Madrid 93'
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: gyenge Védés: katasztrofális
Játékszervezés: pocsék Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: katasztrofális
Asszem rövid úton megy a ping-pongozókhoz.
mod: el is küldtem..
[Szerkesztve] -
-
-
JanoXP
aktív tag
válasz
Tomcat13 #1660 üzenetére
VISSZALÉPHETSZ!
Üzenet a GM-től:
''Szóval... nincs olyan segédprogi, ami ne a biztonsági kódot használná. A jelszó csak és kizárólag a www.hattrick.org-ra jó, mindem más esetben a biztonsági kód kell.
Tehát, amikor a HattrickOk segédprogival küzdött a srác, akkor is a bt. kód kellett volna.
Egyébként még azt nem szoktam érteni, ha egyszer vagy kétszer nem engedi be a progi, akkor miért kell 25(!)-ször megpróbálni... a második v. harmadik után már gyanúsnak kéne lenni, hogy valami nem stimmel...'' -
JanoXP
aktív tag
válasz
Tomcat13 #1648 üzenetére
Kérd le emailben a jelszavad, aztán CTRL+C - CTRL+V. Ha zzal sem megy, akkor gáz van. Akkor írj egy email-t a global@hattrick.org-ra, hogy oldják fel a problémát. Lehet, hogy lockoltak...
Mielőtt berágsz, elmondom, hogy egyetlen sérülékeny pontja még van a rendszernek. Ha valaki tudja a nicked (pl. az egyik csoporttársad egy fontos rangadó előtt) és belép 10x rossz jelszóval, akkor lockolják a csapatod. Ekkor írni kell a GM-eknek, hogy oldják fel...
Ezt tedd meg, de én közben megpróbálom meggyorsítani a folyamatot... -
-
Harrylles
aktív tag
válasz
Tomcat13 #1564 üzenetére
Hát az egyik szélső hátvédem védekezése jó. Én most úgy számoltam, hogy a szezon végére kb. 100 000 eFt-ig eljutok. Egyébként kapust edzek. Az edzőm pedig ilyen:
Stefan Fröhult (10704068)
51 éves, csapnivaló forma, egészséges
középszerű edző, aki védekező felfogású
Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata gyenge, és gyenge vezetői képessége van
Ezt se ártana lecserélni? -
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #1565 üzenetére
Abszolút nem életkortól függ. Nekem pl. anno volt egy 6os 32-34 éves im-em. A meccseinek 90%án 3 csillagot hozott tisztán, forma szinte változatlan volt. Viszont a mostani legjobb játékosom, egy 12es francia srác, minden szombaton játszik és pár hete elkezdett zuhanni a formája, most már 4es, úgyhogy a hétvégén nem is játszott. Pedig ő fiatal, csak 21 éves.
-
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #1561 üzenetére
Ha sokszáz milliós nagyságrendben gondolkodsz, akkor valóban fontos szempont az életkor, mert ott már lehet sokat bukni egy-egy játékoson, de 100milkó alatt nem nagyon, jó playakkal meg főleg nem, mert nabumm 1-2 millió mínusz az semmi, max 1-2 szezonon belül őis eljut arra a szintre, hogy a ötszámjegyű árak nem jelentenek majd problémát, a négyzsámjegyűek meg játékpénz gyanánt funkcionálnak majd
Csak okosan kell edzeni a játékosokat...
-
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #1550 üzenetére
Azért ez egy eléggé ultrabiztosított tétel
Én tavaly úgy nyertem meg újoncként a csoportomat, gyakorlatlag pontveszteség nélkül, hogy csak a ifijeim voltak megfelelőnél jobbak, meg az egyik csatárom. mindenki más 6os főskill. Ha meg van nagyon erős csapat a csoportban, aki egyből megy vissza iv-be, akkor úgyis mind1. Az életkorkhoz pedig: a nem edzett posztokon olyan teljesen mind1 hogy 30 elmúlt-e vagy sem. Sőt az idősebbeknek ugye jobb az xpjük és olcsóbbak, cserébe persze 1-2 évnél többet nem érdemes alkalmazni őket mert elértéktetlednek. Bár szvsz 35ig simán játszatható egy playa, nagyobb veszteség nélkül.
-
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #1546 üzenetére
SZtem: középpálya! ha azt edzel akkor 4 csilalg alatt neakarj feljutni, ha nemazt, akkor vegyél 2-3 3-6 csilalgos playát IM-nek. Aztán a védelem: egy remek kapus minimum + a védők nem nagyon bajosak, én magyar jó védőket vettem 15-20 milkóért párat, vannak 5en összesen a 3 posztra, így van miből válogatni, hozzák a 3-3,5 csilalgokat. Csatárral meg azabaj h drága. Amúgy nagyon nem mind1 hogy hova jutsz fel. Én olyan 20. negyedosztályban vagyok, X-Com top5ben. Nálunk azért nem egyszerű a megmaradás, de egy könynebb csoportban joval egyszerubb lehet a dolgod, szal a legfontosabb: mindenképp osztályozóra játsz!
-
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #1544 üzenetére
Akkor hajrá, ma sikerült nekemis nyerni, és így a múltheti győzelemmel együtt már 13 pontom van újoncként, így az 5. vagyok megnyugtató, 3-4 pontos előnnyel a 6-7. előtt. Nemakarom elkiabálni, de ebből még akár osztályozó is lehet, tekintve hogy a két mögöttem levő még játszik egymás ellen. Most hepi vagyok
41.5 csilalgot csináltam a legjobb játékosom nélkül is
-
X-COM
nagyúr
válasz
Tomcat13 #1187 üzenetére
milyen progiról?
a hattrix files a Bővebben: link található leírás.
amúgy egyértelmű, hogy az erőnlét és játékszervezés a legfontosabb, nem is vennék pl. excellent stamina alatt középpályást. Az átadás is kellemes, de ha nem túl magas a főskill, nem hiszem hogy megéri az edzése. -
JanoXP
aktív tag
válasz
Tomcat13 #773 üzenetére
úgy látom, szerdán pont ez a helyzet állt elő nálad is és ezért estél ki a Kupából. Magasabb középpályád volt, de támadás nélkül nem mentél vele semmire...
Viszont a hétvégi meccsed megnyerhető sztem... Nem kell semmi extra taktika. Találd el a jobban támadó oldalát (oda tedd a jó védőidet). Sztem ismét a jobb oldalon fog inkább támadni, vagyis a jobb oldali védődet (Windig) és a középső védődet (Bahner) tedd a másik oldalra, Szantannai-t meg a jobb oldalra... -
JanoXP
aktív tag
válasz
Tomcat13 #773 üzenetére
Hát, ha le akarod birtokolni, akkor vagy 3 ütős középpályás kell, vagy 1, illetve 2 Towmid Winger. Viszont ekkor az egyik, vagy mindkét oldali támadásod gyakorlatilag eltűnik. Ez alacsonyabb osztályban még talán be is jöhet, hogy egy birtokló csapat akkor is nyer, ha nincs szélső támadása. III. osztálytól felfelé már alapvető fontosságú a szélső támadás is, mert akkor is agyonvernek, ha 5 szinttel jobb vagy a középpályán...
Tehát ha van 3 nagyon jó IM-ed, akkor támadj a széleken, ha nincs, de van helyette 4, vagy 5 közepesen jó IM-ed, akkor rakd őket towmid-ba és imádkozz... -
JanoXP
aktív tag
válasz
Tomcat13 #740 üzenetére
jah? Hát az itteni címem már régen nem él, felhagytam a fríméllel, mióta otthon is behúzták a netem...
vagyis a j.bartus@chello.hu cím a jó cím. Azért gondoltam, hogy HT-mail-t írtál, mert amikor mi egy másik fórumonm vagy egy harmadikon a HT-topicban azt mondjuk, hogy ''mélment'', akkor a HT-ra gondolunk... -
-
JanoXP
aktív tag
válasz
Tomcat13 #708 üzenetére
ha gyorsan megtérülő edzésformát akarsz, akkor eddz kapust, vagy csatárt. Előbbiből kevés játékost edzhetsz, de gyorsan fejlődnek és sok pénzt adnak értük. A szélsők is gyorsan fejlődnek, de már közel sem érnek annyit.
Ha IM-et edzel, akkor a Kupában és a bajnokságban eleinte csak nyögdécselni fogsz. Szerintem ha most van ennyi pénzed, akkor vegyél 6 ifi csatárt (18-19 éves jó/remek csatárt valami normális átadással (minimum középszerű)) és állj át a csatáredzésre. A védőedzést azért nem javaslom, mert szerintem a HT-ban a deffensive taktika nem igazán jó. Sok a vereség... -
X-COM
nagyúr
válasz
Tomcat13 #666 üzenetére
szerintem tökmindegy mit játszol, az ellen támadása viszonylag erős, szélen is, nem csak középen, de mivel -legalábbis ahogy visszanéztem 5-6meccsét- 2 középpályással játszik a birtoklása nudli, szal helyzetig sem jut.
én egy standard 352-őt játszanék, és középső védőt irányítanék át. -
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #652 üzenetére
küggy nyugodtan. A péntől meg: Bővebben: link szvsz inkább fektess be, adj el egy kapust amint szintet lép és vegyél helyette ugyanolyan idős, de jobb képességűt...
-
JanoXP
aktív tag
-
einstein
senior tag
válasz
Tomcat13 #630 üzenetére
Szerintem is gyenge a középpálya. Ezek max 3,5*-osok...
Esetleg védőknél gondolkozhatsz olcsóbb plazákban (neked úgy is erős lesz a védelmed, ha kapust edzel). Pl. jó/remek tapasztalt védők már hoznak 4*-ot is...
Szerintem középpályán ragyogók kellenének (azt is vedd figyelembe, hogy a 2 szezon alatt nemcsak te , de a többiek is fejlődni fognak). -
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #630 üzenetére
Én szívesen adok tanácsot, ha tudok. Bár idén ráébredtem, hogy nagyon sok része va még a hattricknek amihez alig van közöm tudásilag, csak eddig nemvolt rá szükségem. Pl. a felállás gondos megválasztása, eddig erőből lenyomtama a 3 szezont összesen 3 vereséggel.. Motmeg pf...
-
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #627 üzenetére
Nem rossz ez a felállás, csak a középpálya gyenge, na az se nagyon de mondjuk a remek helyett is kiemelkedő+ kéne. Ezek persze a kiesés elkerüléséhez, 5-6. helyre elegendő szerintem.én most egy ragyogó egy kiemelkedő és két nagyszerű kp-t játszatok formától függően 3at közülük, és kb egálra tudtam hozni az első meccsen a birtklást. Napersze nagyban függ a csoporttól is a dolog.
-
corm
senior tag
válasz
Tomcat13 #624 üzenetére
Sztem ne akarj még feljutni. Én ugye most szívok azzal, hogy véletlenül feljutottam és hát eléggé úgy néz ki, hogy én vagyok a legesélyesebb a 8. helyre. Nálunk úgy nméz ki a csoport, hogy 2 csapat magasan jobb, a többi 6 meg nagyjából hasonló. A középpálya minimum 5ös átlagos értékelésű, 4-5 csillagos (valsz ragyogó+) playákkal, itt sokan edzenek csatárt, szal az is erős, a védelem viszont annyira nem acélos(max 9-10es kapus és 7-9es védők vannak). Viszont a szurkolók nem jönnek annyira. Úgyhogy én a helyedben még mindenképpen maradnék egy szzont...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest