Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Én megpróbálok lenyügöző és vagy világklasszis játékosokat venni nagyon fiatalon vagy idősebben picikét, de semmiképp nem 25 év felett...szal ilyeneket egy kis tapasztalattal...és idő múlva egész frankók lesznek, persze ezzel IV-ben szerepelnék és igazából ott erősödnék meg!
Madj amikor már elég pénzem lesz, akkor megyek feljebb és ha ezeket eladom megfelelő vagy jobb tapasztalattal egész szép summát kapok értük.
-
SLYM
veterán
én meg rágyúrok a bentmaradásra. a következő meccset az uccsóval jáccom, de mivel hidegháborús a csapatszellem és stabil az önbizalom nem biztos a győzelem. főleg úgy hogy most nagyon beerősített.
azt ne csinálja senki amit én, hogy amikor nagyon lement a csapatszellemem akkor mindig motsol, mert lemegy 0-ra a morál és a középpálya eszméletlen szar lesz. amúgy érdekes módon valamikor a hét vége felé megnő a csapatszellem gyilkosra
az önbizalom meg kiváló lesz. na ez miért van?
-
SLYM
veterán
jó neked. én meg már a sokadig olyan meccsemet vesztem el ahol jobb vagyok az ellennél. 167 rating kontra 149. vezettem a 19. percbe rúgott gólommal úgy hogy lerúgta a kapusom és a csere állt be helyette (sokkal szarabb), aztán kaptam 2 gólt a 2. félidőbe. 7 meccsből 5 pont. ilyen se volt még
-
Patrick
addikt
''Sokan beleesnek ebbe a csapdába, hogy megveszik a 18 éves szupertehetségeket méregdrágán''
Itt a hiba!
Én 17 éves megfelelőt veszek, vagy 18 éves jót. Most lesz pl természetfeletti! Szép kis summát keresek rajta majd, cask hát én el is költöm arra amire kell, KP, SZÉLSŐ, stb.
A kapusra meg költöttem 60 millát amikor megvettem szal...
Egyéni szoc problém ki hogy csinálja
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
mivel 4 hétig kéne fizetned a 2 millás fizut az már 8 milla és a csapatot amikor összevásárolod (amúgy volt az 4 milla is) egyből ki kell fizetned a 2 millás fizujukat.
ez így 14 misi. és a gyerek 2005 március 14.-e óta nyomja. ennyi idő alatt ennyi pénzt lehetetlen cheat nélkül összekaparni
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
nézed a masterst? láttad a mostani esélyest? Alberto Garcia a neve. 1 nappal később kezdte a játékot mint én 2005. 3. 14.-én. azóta összerakta a világ legjobb csapatát és fizeti az összesen 1.820.624 ezerHUF-os fizut a játékosainak. ez lehetetlen valamiféle cheat nélkül. ja és nézd az átigazolási archívumát
-
bandingman
tag
Állítólag meg van határozva hogy mennyi a maximális szurkoló létszám. Ahogy közeledsz ehhez úgy csökkennek az új tagok. Minél magasabb osztályban játszol annál több alkoholista, drogos,nyálcsorgató jön közelebb a csapatodhoz!
Én már szelektálni akarom a bandát! Csak nyugdíjasok jöhetnek mert kevesebb széket törnek!
-
SLYM
veterán
előbb utóbb fifa szinten nézhetjük majd a meccseket. ez biztos. 800.000 ember jáccik ezzel a játékkal. megéri befektetni. bár azt nem értem ezt miért nem használják ki, én egy nemrég megjelent Intel reklámon kívül eddig semmit se láttam. keresnének támogatókat egyből lenne pénz grafikusokra, meg programozókra.
-
corm
senior tag
vol3: csatárok: szélre tolva felértékelődik a szélsőjáték képesség, és a csatár a szélsőtámadás-értékelést erősíti majd jobban, a középső hátrányára. Védekező: a játékszervezés képesség fontos, támogatni fogja a középpályát, valamint az átadás is jól jön ilyenkor, főleg ha az illető technikás, mert ekkor még bónuszt is kap.
asszem ennyi elég lesz elsőre -
corm
senior tag
vol2: szélsők: közép felé irányítás: ilyenkor felértékelődik a játékszervezés képesség, mert ilyenkor többet ad a középpályához. támadó utasításnál az átadás és aszélsőjáték a két legfontosabb képesség, ilyenkor a szélső feladata a szélsőtámadás segítése. A többi esetet nem részletezem, mert nem érdemes hazsnálni őket. A szélső vagy támadjon, vagy segítse a középpályát középre tolva.
-
SLYM
veterán
na ez érdekes. szóval ha van egy védőm akinek a gólszerzése ugyanolyan jó mint a védekezése és védőként jáccatom, semmit sem ér mondjuk a lenyűgöző gólszerzése, csak ha gólt rúg valaki lehet hogy az ő nevét sorsolja a gép? tehát tőle nem fogok több gólt rúgni, de viszont a gól ami születik(nem miatta) neki írja be a gép. hát ez tényleg érdekes
-
SLYM
veterán
kösz a tartalmas választ
a gólszerzés a csatárokon kívül nem számít senkinek? mert van egy edzőjelölt csókám( még régről) akinek a szélsőjátéka és a gólszerzése magfelelő, a játékszervezése pedig jó
őt most szélső helyen támadóként jáccatok. hogy éri meg jobban? jáccon középre toltrént, vagy támadóként? (azért állítottam támadóra, mert azt hittem, hogy a támadóknál számít a gólszerzés is)
[Szerkesztve] -
-
Patrick
addikt
Volt egy olyan csávó aki V-s volt kb 1 szezonja játszott és 4-5 csillagos emberei voltak, kivéve csatárposzton...persze támogató volt és jóban volt vmi GM-el is...állandóan írkáltak a fórumba...erről ennyit
Sajnos nm tudom már mi volt a csapat neve...de furcsa volt, nem csak nekem...akkor még nem itt fórumoztam hanem az FH-n. Ez kb HT idő szerin 3-4 szezonnal ezelőtt lehetett...
A Svédektől meg mit vársz...vagyis mit vársz az alapító atyáktól -
Patrick
addikt
Igen, ebben igazad van...vannak a szabályok és tényleg fura dolgok is történhetnek, vagy történnek...
Sokker...hiába játszodik le a meccs, mert ugye nézhetem élőben is, hogy ott futkosnak, de ne hogy azt hidd azok tudják mit csinálnak...az is számokra és szabályokra épül...csak annyi a különbség, hogy látod a csávokat focizni, ami nyilván látványosabbPersze lehet más az a fajta mérkőzésmotor...nemtudom...
-
Spotlampa
csendes tag
Köszi a választ! Pontosan benned reménykedtem,hogy tudod a választ, nem véletlen gázoltál át rajtunk anno olyan lazán!
A csillag csak pusztán támpont volt, mert csak akkor tudja az ember az értékelést figylembe venni, ha már ugyanazt a formációt kipróábálta 2-3 játékossal, egyébként egyszerűen nincs támpontja!
A magyarázat viszont nagyon sokat segített!
Mefist kijavítanám, mert nem csak az újoncoknál üti fel a fejét a ''csillagmizéria'', hanem a régieknél is, pusztán azért mert az látványosabb, mint bármely már értékelés a ht-ban! -
Patrick
addikt
Tévedés, ez a %-os értékelés, amit a foxtrickel is meg lehet nézni, csak és kizárólag TSI és a Forma alapján írja ki a szint értékét. Ezt csak kapusnál lehet így megnézni. A kapus skillje mellett van egy ilyen kis sárga ikon. Persze csak foxtrickel.
Egyéb más edzéshez viszont pl a HTR is jó, mert megközelítőleg 5, max 10 egységnyit, ez esetben % -ot tévedhet, de az már sok sztem... A szintlépés idejét meg lehet jósolni.
Nekem bejött...a csatáredzésnél is és most a kapusedzésnél is bejön.
HA szerencsém van mind2 kapusom lép kövi edzésre...ha nincs, akkor csak az egyik lép de az biztos, mert 86%-on áll -
X-COM
nagyúr
teljesen jó árban volt, az összehasonlító szerint ment el több hasonló 1milliárdért is.
földöntúli játészervezés, kiegjei közepesek, megfelelő passz és középszerű védekezés.
ráadásul edzőjelölt, így most már megvan a következőutáni edzőm is
egyébként ezért is érdemes lehet ifit húzigálni, középszerűeket is el lehet passzolni és ki tudja... lehet, hogy feledzik, aztán, ha visszavásárolja ember, akkor ugye visszajön a vételár 2%-a, ráadásul magyar->kevesebb fizu, meg hát a fíling
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
Úgy bizony, a lehető legjobban fogalmaztál, vagyis jó volt a példa...nekem is azzal nyomták az agyam, hogy a kp-mnak legyen átadása...blabla ennyi csillag...közben az csak a támadásban segít, ahhoz ad többet, ha abban játszatom - ...a labdabirtoklásban nem...nekem meg az kell...
Persze őt megtartom és majd támadóban fogom játszatni és veszek majd két kp-t remek erőnléttel és kiemelkedő játékszervezéssel -
Patrick
addikt
A kupa ellenfelemnek a legerősebb csapatának 40,5 * kb, nincs akkora hatstatja, mint nekem 37 csillaggal, amit nem nagyon értek.
Szal ilyen erős még nem voltam, nem tudja, hogy ennyire készülök ellene, szal sztem nem fog kiállni a legerősebb kezdőjével. Ezért is gondolkodom azon, hogy a 2 tapaszos emberkémet játszassam e. -
Patrick
addikt
Van már nagyszerű csatárom és azon kívül még két remek, az egyik GK is lett
Igaz nincs ilyen átadása de lövik a gólokat, amúgy meg a középső védőmtöl mindeki rugdossa a golokat, tavaly is azelőtt is...nah de ez egy dolog.
Ez a középpályás nagyban javítani fogja a kp-mat, mivel eddig az volt a leggyengébb pontja csapatomnak, butaság lett volna csatárra költeni, pláne VI-ban minek nagyszerű csatár? Szezon végén olcsóbb a kp, legalább is ez a fajta. Akkor mennek ennyiért. Most szerencsém volt. Hiszen 8000 TSI-vel egy edzés és szintet lépne JSZ-bőlSzal nekem csak jó
Ráadásúl tulképp nincs is hibája.
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
nálam így néz ki a klub:
A klub
Ificsapat: remek
Az ificsapat támogatása: 4 000 eFt / Hét
Kapusedző: 1 (300 Ft)
Segédedző: 9 (2 700 Ft)
Sportpszichológus: 10 (3 000 Ft)
Szóvivő: 10 (3 000 Ft)
Közgazdász: 10 (3 000 Ft)
Gyúró: 10 (3 000 Ft)
Orvos: 10 (3 000 Ft)
Total: 60 (18 000 Ft)
ezt a hülyeséget, hogy a közgazdász nem hoz pénzt remélem gyorsan javítják a HT-ben. mert ugya a játék szeretne a valóságra alapulni.
amúgy ezek közül melyik felesleseg?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest