Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Patrick
addikt
válasz
S_E_R_I #3128 üzenetére
Ez volt a 2. szezon, egyiket elpasszlom, belőle veszek kp-t, fiatal kapust, meg edzőt. A másikat még 20 évesen is edzeni fogom jövőre, hogy világklasszis legyen, azért többet tejelnek!
Aztán elkedzem forgatni a kapusokat! És edzek még jó ideig kapust, mert megéri!
Titáni szintig felnyomom őket, egész szép sumát kapok értük!
Hát nemtom, mondom egy 10000 TSI-s ragyogó kp-t remek erőnléttel és semmi mással 190 milláért megvettemBiztos megéri skill nélkül edzeni, egy ragyogó kapusért többet fizetnek
Bár én eddig csak kapust és csatárt edzettem, szal máshoz nincs tapasztalatom! -
Patrick
addikt
válasz
S_E_R_I #2927 üzenetére
Egyik haverom edz csatárokat...6 csatára van, de szépen fejlődnek...4-3-3-at játszik, ami sztem necces lehet, mert múltkor kiállították a középső kp-ját és onnantól bukta volt
Én személy szerint 3-4-3-at játszanék
Edz 17-18-19 éveseket is, van akinek jó átadása van...bár fontos, hogy 3 csatárnál elől középen támadva mindekinek legyen átadása minimum jó, mert azzal nagyon erős lesz a támadásod középen...
Van még egy ragyogó csatija, akit tőlem vett remek-en és már 21 éves asszem. 3-at elad, aki idősebb ugye és majd erősíti a kp-t és vesz 3 fiatalt és kész...már így is erős csapat lesz lassan, jó csak 37 csillag körüli, de erősödik...
Amúgy sztem nagyon jó a csatáredzés, mert pl amikor már remek edződ van...akkor már kb 5 hetente lépnek szintet, az meg már durva
Ez kb a saját véleményem és a haveromé is -
-
Lest4t
aktív tag
válasz
S_E_R_I #2873 üzenetére
Eset: A csávó eladott 3 db 100 tsi - s játékost fejenként 10000e ért, és egy kb 400 tsi set 15000e ért kereken. Mind a 4 játékost ugyanaz a csapat vette meg!
Na most ha ez nem csalás mi az? Szerintetek?
Még egyszer töltsem ki az ívet? Ha kitöltöm nem kapok valami igazolást? Vagy irjak egy magyar GM nek? Bár ott azt irják hogy ilyen ügyekben nem lehet sima levelet küldeni nekik.
Csak hát cseszi a dolog a fülem... -
-
Latissimus Dorsi
senior tag
-
Wolverine
félisten
válasz
S_E_R_I #2795 üzenetére
Volt, de egy ideje elhalt már...
Lest4t: ha nem kapust edzel, a kapus/segédedző arányt át kell állítani 2/8-ra vagy 1/9-re. A vezetőedzőn nem kell változtatnod, célszerű egy yóóó edzőt gyenge vezetői képességgel felfogadni, ha van rá 53 milliódAztán 3-4 szezononként cserélni hasonlóra addig, amíg nem lesz elég pénz egy jobbra.
-
Lest4t
aktív tag
válasz
S_E_R_I #2795 üzenetére
Milyen edzés előnyös még a kapusedzés mellett? Valamint ehez milyen edzők kellenek?
Az utolsó feladatokat csak azután teljesítheted, hogy a játékmesterek (GM-ek) aktiválták a felhasználói adataidat. Ők automatikusan értesülnek erről, neked nincs már teendőd.
Mennyi idő míg aktiválják? -
válasz
S_E_R_I #2761 üzenetére
Az ificsapat, olyan mint a lottó....
Még remek ificsapatból se sok használható játékos jön fel, ahogy csökken az ificsapat szintje, úgy szerintem négyzetesen csökken ez az esély...szóval, ha 2 misivel támogatod akkor valami galaktikus mázlival feljöhet egy használható/eladható gyerek, de inkább jobban jársz, ha semmit sem feccölsz bele, és akkor tuti nyersz szezononként 32 milliót.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged