Hirdetés
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evo50
tag
Jött frissítés a 44mm LTE verzióra, remélem tényleg javítja az akkumulátor üzemidejét.
Az első két hét használat alatt az üzemideje kb a Watch 4 Classicéval egyezett meg, aztán elkezdett egyre gyengébb lenni. Amíg a kezemen volt 1,5-2%-ot merült óránként, de ha levettem 5%-ot simán merült. -
válasz ifazekas79 #300 üzenetére
Én nem tudok ilyen funkcióról.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Csocsesz75
őstag
Folyamatos pulzusmérésnél nem az érzékelő szenzor rossz hanem a szoftver. Watch 5 Prot és Watch 6 Classicot is egy bizonyos Facer verzióval használom és egy kis trükkel működik kihagyás nélkül az órán lévő pulzusmérő is folyamatosan.
Ultrán és 7-es sorozaton ugye a harmadik féltől származó óralapok nem játszanak, így Facer trükk kuka.
Egyébként már visszaküldtem az órát, többek között emiatt is.
Minden más márkájú óra folyamatos pulzusmérése jól működik a kezemen csak a Samsungé nem.
-
BusinessGuy
őstag
válasz Csocsesz75 #304 üzenetére
Nem tudom miért, ahogy irtam nálam semmi baja. Hibátlanul teszi a dolgát. Amióta irtad néztem azóta végig folyamatosan mér,sosem volt kihagyás csak amikor az órát leveszem...
kbadam83: Az órának semmi baja vagy hibás darabot fotál ki vagy simán rosszul hordod, vagy passz. A csuklócsont dolgot eleve az első inditásnál aki végigcsinálja és végignézi az óra első inditós instrukcióit világosan leirja és mutatja is hogy egy ujjnyival a csuklócsont felett.... Ezt külön méréseknél legyen az pulztus vagy vérnyomás szintén mutatja is.....A csonton hordást eleve nem is értem, kényelmetlen,fogja a csukód és még a szijjat sem tudod rendesen meghúzni. Úgy a Huawei GT3 Pro sem mért rendesen, edzések alatt ha lötyögött az óra eldobta azonnal a méréseket....
[ Szerkesztve ]
-
Levente07
tag
Sziasztok!
Én az Orange szíjas ultrát vettem meg. Sajnos 2 hét alatt a szíj két szélén elszíneződés van. Olyan mintha retkes lenne, de nem lehet letakarítani. Másnál is ilyen? Engem nagyon zavar...
-
Levente07
tag
Nyugalom, nem kell beleállni az emberbe egyből...
Szóval a helyzet az, hogy sok éve galaxy órákat használok. Ezer féle szíjat használtam már, és érdekes módon nem volt még ilyen gondom. Ha valamivel esetleg ősszekoszoltam bármelyiket, egy kis szappannal és vízzel orvosolható volt. Na ez itt nem működik, nem beszélve arról hogy nem is koszoltam össze. Nem vágom miért ilyen.
Gondoltam megkérdezem hátha másnál is van ilyen gond.
Amúgy örülök hogy a te fehér szíjad rendben van, de az hogy az enyém ilyen az meg nincs rendben.
-
Levente07
tag
Hát úgy látszik nem csak nekem van gondom. Mindenesetre ilyen nekem nem volt egyik watch-nál sem.
Amúgy én írtam a samunak, azt írták majd a technikus megszakérti. Kíváncsi leszek. Írtam h évek óta használom az óráikat, de ilyen eddig nem volt.
-
JockeyEwing
aktív tag
Olvastam, hogy nem lehet tölteni reverse a telefonról. Az nem is olyan nagy katasutrófa, mert kb.sosem használtam. De lehet tölteni rendes Samsung töltőpadról, erről pl.?:
-
szilasz007
aktív tag
válasz JockeyEwing #319 üzenetére
tölti, csak a szíjak merevsége miatt leugrik róla. A "gyári" úszós szíjre ez igaz, a szövet túra szíj meg ugye zárt.
-
Evo50
tag
válasz JockeyEwing #319 üzenetére
Én ilyennel töltöm, működik.
-
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Az Ultrán az AOD mennyire fényes? Nappali fényben mennyire látható? Most GW4-en szinte alig látom.
A kanál a gyengék villája
-
Simán látom mindig, közvetlen napfényben is. Amúgy állítólag 3000 nit a maximum fényerő.
mod: bocs, most látom, az AOD-ot kérdezted, azt nem használom, de lehet, hogy kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kbadam83
senior tag
Nekem az akkumulátornál a legnagyobb fogyasztó a Google Play áruház 17%
Az gondot okoz ha letiltom ? -
-
JockeyEwing
aktív tag
Valaki aki Watch 5 Pro-ról váltott, elmondaná, hogy akkuidőben mit tapasztalt az 5 Pro-hoz képest? Nyilván a felhasználási mód nem változott.
-
szilasz007
aktív tag
válasz JockeyEwing #327 üzenetére
Nekem szinte semmit. Effektíve hozza kb ugyanazt. All-in használtam azt is, ezt is. AoD-vel. Túra közbe GPS követéssel érzékeltem takarékosabbnak talán. De gyakorlatilag 2 naponta töltöm.
Használati élményben viszont sokkal jobb. Jót tett neki a proci.
-
válasz JockeyEwing #327 üzenetére
Az 5 Pro-t 4 naponta töltöttem, ezt 3 naponta. Bár hozzátenném, hogy tegnap jött erre egy update, ami az üzemidőt javítja, azóta sokkal jobbnak tűnik. Reggel 7-kor vettem le a töltőről, és most 94%-on van az akku, szóval ha így folytatódik, itt is meglesz a 4 nap.
-
Gyulafilu
csendes tag
Mikor lesz az ultráról rendes tesz?
-
Tomi881
tag
Watch7 44 mm:
A nem gyári számlapoknál, legyen az bármelyik ami letölthető a Play áruházból másnál sem a hőfokot mutatja az időjárásnál, hanem a hely nevét? Kicsit zavaró, hogy látni akarja az ember az óralapon, hogy hány fok van erre nem azt írja. -
Tomi881
tag
Ezek olyanok mind, hogy a komplikációt be lehet állítani, hogy mit jelezzen ki, kb. olyanok, mint a gyári. A Wearable-n belül. Rámegyek az időjárásra, és csak a helyet írja ki. És majdnem mindegyik óralapon ilyen, a gyárikon kívül. A Watch 5-ön a hőfokot mutatta, nem a helyet ugyanez a számlap.
Példa:
[kép] -
PeteePeti
őstag
-
argos87
csendes tag
Frissités után feltöltéssel 1 nap után 26-27%-ot zabált. kb három és fél nap lesz ilyen ütemben. Alvás bekapcsolva, AOD kikapcsolfa, NFC-BL-WIFI-AUTO LTE bekapcsolva. Egyenlöre jelentös javulás.
VIszont az akku idönél jelentösen kevesebbet ir. igy 26% merülés után 1 nap 12 orát ir vissza ami nem reális. Ez még tanulás lehet egy hét után? -
kbadam83
senior tag
Tudom állandó panaszkodás, de a töltési sebessége több fajta óra után a vicc kategória
Ultra nevű órát így kiadni szánalmas, még a szaros Galaxy Watch 6 is mért mindent tökéletesen, ez a korábban említett hibákkal van tele! Ekkora csalódás mint ez a .. -
Bilux
veterán
Én telefon vonalon sem értem minek ez a hipergyors töltés, ha naponta töltöm éjszaka akkor is ha 60% marad benne. Ezt a nyamvadt órát meg 2 naponta töltöm éjszaka vagy este vacsora közben és lefekvés előtt meg leveszem a töltőről...
Android és Apple valóban okos órái sose voltak akku bajnokok (mondom ezt úgy, hogy most ez az ultra van a karomon ez előtt meg az apple watch ultra 2 volt) főleg ha ki is volt használva arra amire kell. De ez nem újdonság évek óta tudjuk. Ezek miatt 2024-ben még mindig siránkozni nettó hülyeség.[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Kami11
őstag
válasz Gyulafilu #330 üzenetére
Megérkezett, bár nem konkrétan az ultra, hanem a 7-es család.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
kbadam83
senior tag
Kipróbáltam az EKG mérésnél szépen méri a pulzusom tehát nem az óra elhelyezkedésével van baj a csuklómon meg tetoválás stb.
Viszont ha a pulzus mérést indítom el akkor nem méri a pulzusom
Ja és ha edzek akkor érdekes módon méri szépen folyamatosan a pulzusom
Az alvás az nem működik, a folyamatos napi pulzus sem, a test energiája sem
Adok neki egy gyári visszaállítást hátha[ Szerkesztve ]
-
Szóval nekem az update után 24 óra alatt (csak zuhanyzáshoz vettem le) 23%-ot merült az óra, ami jobb, mint az update előtt, így már valószínűleg meg lesz a szűk 4 nap.
[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
Watch Ultra, nem frissítettem még (nem is néztem van-e friss fw).
4 nap, 15 óra. Energiagazd ON de Health funkciókat kihagyva hogy az menjen folyamatosan. Annyi hogy gps-t kilövöm ha nem kell. Pulzusmérés folyamatos. Lte off. Ebben benne van jópár alvás, közel 4 óra bringa gps-el edzésként fullba merve, illetve edzések.Ja igen és minden töltésnél én újraindítom illetve karbantartóban a memót felszabadítom restart után. Minél régebb óta van bekapcsolva annál jobban zabál.
Energiagazd off-al kb ugyan ez -1 nap. Annak örülnék ha az energiagazd jobban testreszabható lenne, az hogy visszavesz a teljesítményből kb észre se vehető nem érdekel de kézemelésre ON az mehetne a visszavett teljesítmény mellé.
[ Szerkesztve ]
-
filipó
csendes újonc
válasz PeteePeti #335 üzenetére
Probléma az,hogy hiába van telepítve a Google időjárás app, az óra nem ezt tekinti alapprogramnak,amit mint Xiaomi telefon tulajdonos,nem is választhat meg az órán. A 4-esnél tudtam appot választani,itt nem.
Lehet mókolt Galaxy Wareable programot is feltenni,de az meg olyan bonyolult,hogy nem mertem nekiállni. -
PeteePeti
őstag
-
PeteePeti
őstag
Tehát a Google Időjárás app az órán is telepítve van?
Én semmit sem állítottam alapértelmezettre! Egyszerűen amikor az óraszámlapot szereztem, akkor a kívánt helyre kiválasztom a Google Időjárás adta lehetőséget! Ennyi! És már mutatja is az aktuális hőfokot!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Apple Care+
- Apple Watch Ultra 2 49mm, Fekete Színben, Bontatlan! 3 év garanciával
- Apple Watch 7 45mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3695
- Apple Watch 7 Red 41mm/1 -3 hónap gar./Akku 100%/p3694/
- Apple Watch 9 45mm Silver /Újszerű/1 hónap gar./Akku 99%/p3693/
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest