- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Néztem ezt a Yetit. Nekem ez egy felkapott csicsás cucc vonzó de felesleges fícsörökkel. Először is ugye tud különböző karakterisztikákat, tud felvenni stereoban. Minek? Énekelsz egy kórusban vagy hasonló aztán elviszed és kirakod a laptopoddal hogy felvedd stereoban? Használni fogsz nyolcas karakterisztikát? Ha nem akarok M/S vagy Blumlein stereo elrendezésben felvenni akkor nincs ötletem hogy miért kapcsoljak nyolcasba akár egy Neumann U87-est is? Omni? Elég jó felvevő helyiség kell hogy használja valaki. Teljesen felesleges az összes többi, főleg Podcastolni.
A Yetiben ahogy néztem a képet sima elektret kapszula van, mondjuk az AT2020 dettó. Feleslegesnek tartom az AT2020-at. Nekem van egy olcsó, kínai nagymembrános, a megboldogult Musik Produktiv terméke, bizonyos Hitec Audio Fat One. Olcsó K67 kópia kapszula, olcsó elektronika. Az enyém mondjuk kicsit tuningos, de vettünk fel vele lemezre is éneket és full jó volt.
Szóval én biztos nem vennék se Yetit se 2020-at, vennék egy t.bone nagymembránost, akár USB-set, kis asztali állvány, a mikrofonra meg ráhúznék egy SM58-ra való mikrofonszivacsot és kész, ha nem USB-s a mikrofon meg egy Behringer UMC22 vagy akár UMC2 hangkártyát szintén fika pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest