- Fotók, videók mobillal
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Néztem ezt a Yetit. Nekem ez egy felkapott csicsás cucc vonzó de felesleges fícsörökkel. Először is ugye tud különböző karakterisztikákat, tud felvenni stereoban. Minek? Énekelsz egy kórusban vagy hasonló aztán elviszed és kirakod a laptopoddal hogy felvedd stereoban? Használni fogsz nyolcas karakterisztikát? Ha nem akarok M/S vagy Blumlein stereo elrendezésben felvenni akkor nincs ötletem hogy miért kapcsoljak nyolcasba akár egy Neumann U87-est is? Omni? Elég jó felvevő helyiség kell hogy használja valaki. Teljesen felesleges az összes többi, főleg Podcastolni.
A Yetiben ahogy néztem a képet sima elektret kapszula van, mondjuk az AT2020 dettó. Feleslegesnek tartom az AT2020-at. Nekem van egy olcsó, kínai nagymembrános, a megboldogult Musik Produktiv terméke, bizonyos Hitec Audio Fat One. Olcsó K67 kópia kapszula, olcsó elektronika. Az enyém mondjuk kicsit tuningos, de vettünk fel vele lemezre is éneket és full jó volt.
Szóval én biztos nem vennék se Yetit se 2020-at, vennék egy t.bone nagymembránost, akár USB-set, kis asztali állvány, a mikrofonra meg ráhúznék egy SM58-ra való mikrofonszivacsot és kész, ha nem USB-s a mikrofon meg egy Behringer UMC22 vagy akár UMC2 hangkártyát szintén fika pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest