- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crinos
tag
Üdv!
Remélem jó helyre írok. Ha nem akkor vki irányítson a megfelelő helyre plox!!!
Hozzá jutottam egy Meridian hangcucc összeállításhoz, de nem akar megszólalni
Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz. Olyan emberkére lenne szükségem aki vágja ezeket....
A lényeg, hogy adott egy Meridian DSP5000-es hangfalpár, egy Meridian 562-es vezérlő, egy Meridian 504-es rádió, illetve egy Meridian 500-as CD lejátszó egység. Megvan a távvezérlő, a rádióhoz az antenna egység is. Tehát komlpett.Nagyon patent állapotban, őseim hozták az USA-ból.
Szóval 110 Voltos az egész hóbelebanc. Amit biztosan tudok, hogy 2-3 darab kábel hiányzik. A Comm csatikon össze tudom kötni az egységeket egymással, viszont a hangfalakhoz nem találtam meg azt amivel a vezérlőre kötném....
Esetleg valami tipp, hogy merre lehetne kábeleket beszerezni, vagy ha valakit netalántán érdekel a dolog, még lehet meg is válnék tőle. Szeretném elsősorban felhasználni.
Ha jól olvastam, van egy kábel ami a vezérlőből a Master hangfalba megy, majd onnan egy ugyanolyan kábellel a masterből át kell menni a slave-be. Na ez a kábel hiányzik. Az egyik fele 5 lábas, kerek csatlakozó amiben félkör alakban vannak a lábak, illetve a másik is 5 lábas de itt más az elrendezés...(talán DIN240 a csati?
Illetve a DSP5000-es valószínű el is lett "programozva".
Na szóval ha valaki jártas a dologban, és lenne türelme, illetve lenne olyan kedves, szívesen venném a segítségét, telefonon, vagy akár személyesen is.
Székesfehérvártól 30km-re vagyok.
Köszi előre is!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest