Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crinos
tag
Üdv!
Remélem jó helyre írok. Ha nem akkor vki irányítson a megfelelő helyre plox!!!
Hozzá jutottam egy Meridian hangcucc összeállításhoz, de nem akar megszólalni
Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz. Olyan emberkére lenne szükségem aki vágja ezeket....
A lényeg, hogy adott egy Meridian DSP5000-es hangfalpár, egy Meridian 562-es vezérlő, egy Meridian 504-es rádió, illetve egy Meridian 500-as CD lejátszó egység. Megvan a távvezérlő, a rádióhoz az antenna egység is. Tehát komlpett.Nagyon patent állapotban, őseim hozták az USA-ból.
Szóval 110 Voltos az egész hóbelebanc. Amit biztosan tudok, hogy 2-3 darab kábel hiányzik. A Comm csatikon össze tudom kötni az egységeket egymással, viszont a hangfalakhoz nem találtam meg azt amivel a vezérlőre kötném....
Esetleg valami tipp, hogy merre lehetne kábeleket beszerezni, vagy ha valakit netalántán érdekel a dolog, még lehet meg is válnék tőle. Szeretném elsősorban felhasználni.
Ha jól olvastam, van egy kábel ami a vezérlőből a Master hangfalba megy, majd onnan egy ugyanolyan kábellel a masterből át kell menni a slave-be. Na ez a kábel hiányzik. Az egyik fele 5 lábas, kerek csatlakozó amiben félkör alakban vannak a lábak, illetve a másik is 5 lábas de itt más az elrendezés...(talán DIN240 a csati?
Illetve a DSP5000-es valószínű el is lett "programozva".
Na szóval ha valaki jártas a dologban, és lenne türelme, illetve lenne olyan kedves, szívesen venném a segítségét, telefonon, vagy akár személyesen is.
Székesfehérvártól 30km-re vagyok.
Köszi előre is!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest