- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
gaborh #36500 üzenetére
aha Excel
Radnix: Lehet egyéni érzékenység, de koncentrátumtól voltak problémáim (több termék, több gyártó). Koncentrátumtól ilyenek nincsenek (szintén több termék, gyártó tesztelve). Szerencsére anyagilag nem probléma ezért inkább ezt fogyasztom.
Sotho: Olcsón kihozom a kaját, nem a tápkieg drága
Egyrészt anyagilag nem megerőltető, másrészt piára cigire drogra nem költök. Nekem ez okoz örömöt.
-
_NCT
addikt
válasz
gaborh #24101 üzenetére
Köszi srácok. Nem érzek most semmi fájdalmat, előbb utána olvastam ennek a sérvnek, elég durva, csak műteni lehet
Köhögtem, erőlködtem, feszítettem a hasam, közben nyomkodtam magam lágyéki tájékon, semmi. Se dudor, se fájdalom, se semmi, úgyhogy most picit megnyugodtam. Mondjuk ha nagyon kezdeti sérv, akkor úgy is csak az ultrahang tudná kimutatni.
Most a felhúzást kiveszem pár edzés erejéig, pihentetem. Csak a felhúzásnál jött ez elő, fekvenyomásnál sem, meg semmilyen más gyakorlatnál nem.
Faternak, muternak gerincsérve van, + faternak heresérve volt, igaz ő tett is érte. 100-200kg-s kazánokat kellett emelgetnie stb. Főleg sokszor én is besegítettem neki. Szóval örökletes dolgon se lennék meglepve.
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz
gaborh #21974 üzenetére
búzafehérje kis kakaóporral fincsi. borsófehérje kakaóporral nem igazán,de simán iható. viszont ha nem ízesíted förtelmes íze van.e két fehérje kis kakaóporral , tejjel tök fincsi!
borsófehérje izolátum gyors,búzafehérje pedig lassú felszívódású..
(#21975) S e t h: Lacee a beceneve. László a rendes neve..
-
törölt tag
válasz
gaborh #19534 üzenetére
mivel ez egy nyilt vitaforum, aminek az a celja, hogy megosszuk egymassal a gondolatainkat es velemenyunket, valamint a kollega teljesen onkentesen es szabad akaratabol hozta nyilvanossagra az informaciokat a koxolasarol, ezzel egyben nyilt vitara is bocsatotta.
ez tortenik most. a nyilt vitanak az a tulajdonsaga, hogy elofordulnak mas velemenyek is.
Ezert a "nem a te penztarcadbol veszi a koxot, mi kozod hozza" megallapitas kicsit mellement.
(#19535) God Vazzeg az hogy te ismersz nehany embert, akinek nem lett semmi baja a koxtol, az nem relevans a kox valodi kockazatainak a felmereseben. Ez kabe olyan erv volt, minthogy az oregapam nagybatyja egesz eleteben mezitlabas munkast szivott, aztan 97 evesen halt meg, de akkor is azert, mert a kocsmaban reszegen megbotlott egy vak komondorban.
En is azt gondolom hogy esszel es korultekintoen, valamint kis szerencsevel a koxolas karos kovetkezmenyeit kordaban lehet tartani. Amit nem tudsz elore az az, hogy neked meglesz-e ez a kis szerencsed, mert nem tudod, hogy hogyan fogsz reagalni a koxra rovid- es hosszutavon. Valamint nem ismered a statisztikat azzal kapcsolatban, hogy az osszes koxer kozzul mondjuk 10 eves tavlatban hanyan kuzdenek egeszsegugyi problemakkal.A velemeny kimondasa meg nem palcatores. Mindenki azt csinal amit akar, es mindenki azt gondol errol amit akar.
-
Casanova*
veterán
válasz
gaborh #19083 üzenetére
heti 3 édes kevés. legalábbis nekem. színtentartáshoz jó
középhaladó szint heti 4
mondjuk nekem sok a szabadidőm. heti 5-ször edzek.. elvagyokhétfő-mell-vádli
kedd-hát-felső has
szerda-láb-vádli
csütörtök-váll-alsó has
péntek-bicó-tricó
,,A,, héten legtöbb gyaki egy kezes súlyzós
,,B,, héten legtöbb rúdas súlyzós. -
deniro2
senior tag
-
gaborh
aktív tag
válasz
gaborh #16309 üzenetére
Nekem az asszony dietetikus. 2 hónapja kezdtem el újra edzeni pár év kihagyás után ( volt egy motorbalesetem, leszakadt a bal csuklyás izom a vállam és a bicepszem) ebből kifolyolag hagytam abba az edzést pedig akkor már szépen is néztem ki. 107 kg aránylag száraz izom volt rajtam. Persze bevallom ment a susta 250 + deca combó hozzá. Viszont én nem estem össze annyira tőle. Most 103 kg kezdtem el edzeni, jelenleg 98 kg vagyok, figyelek a kajára. A karom 42-es volt mikor elkezdtem és most bedurranva 44,3 cm, derék megy le faszásul. Igaz havi szinten megeszem még pluszba 5kg fehérjét. A kardiót most akarom elkezdeni csak nem igazán tudom magam rászánni.
-
spacey
csendes tag
válasz
gaborh #14849 üzenetére
Hát én nem értek hozzá sajnos mennyi a magas illetve normál.ezek szerint magas akkor valamit vissza kel vegyek az adagokból.most feltöltő időszak volt.
De hétfőn elmegyek az orvoshoz kivizsgáltatom magam teljesen.BÁ Nutrition: nem zsibbad még semmim,csak a bal oldalam szívem felől szúr általában,de most 2-napja körülbelül mióta komolyabban bírom az edzéseket a kreatin miatt.Sokkal magasabb ismétlés szám és nagyobb súlyokkal.
God Vazzeg Nem kávézom nem cigizem semmi egyéb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged