-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
troller
senior tag
válasz
avrilfc #96469 üzenetére
Nem tudom honnan jön ez a minden nap kúrd szét magad mánia.
Aztán lehet csodálkozni, hogy nemhogy nincs fejlődés, de legalább még le is nyomorítja magát a jóember. Fel kéne fogni, hogy masszív cuccolás nélkül a legtöbb embernek baromira behatárolt a regenerálódási képessége.
Mondjuk ezzel nem téged akarlak hibáztatni, hanem azokat az idiótákat, akik ilyen programot ajánlgatnak. -
Zola007
veterán
válasz
avrilfc #96455 üzenetére
volt
egyszerű a kúra: fájdalom csippalító + 2-3 hét gipsz
ha 2-3 hónapja bajlódsz vele, akkor az már lehet, hogy hegesedett és sose lesz az igazi.
Mielőtt jönne a "hádde én nem akarok gipszet" kérdés, mondom előre, hogy én se akartam, de nem opcionális választás, ha azt akarod, hogy meggyógyuljon. -
ampulla
aktív tag
válasz
avrilfc #96455 üzenetére
Attól tartok, hogy ez már akut gyulladás, ami több hónapon keresztül is elhúzódik. Mindeképpen pihentesd. Fáslizd be és kenegesd gyulladás csökkentő krémmel. Fastum gél pl. Nekem legalább is ez segített. 1 hónapot azért pihentettem én is. Esetleg egy kis laza úszás vagy fizioterápia.
-
aleister
veterán
válasz
avrilfc #96455 üzenetére
Nekem a nyakig húzás vágta gallyra a bal csuklóm. Kb 3 hete szívok vele. A gyakorlatot kivettem.
Étkezési zselatinos dolgokat meg gerincestől szardiniát eszem. Elvileg ezek jók a porcképződésnek.Lassan javulgat, de szerintem idén még nem lesz 100%.
szerk: ja meg néha kenem lóiszappal. Az állítólag jó anyag ínsérülésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest