- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacos001
senior tag
válasz
ampulla #128582 üzenetére
Nem tudom hol voltál nem olvastam vissza de dójcslandba a konyhán, hotelokba is 5 literes műanyag vödrökbe van a tojássárgája...kiönti a paraszt, összekeveri és már viheti is a felszolgáló....
Szted mikor 200 ember tolong a reggelinél és ebből minimum 150 rántottát akar enni, majd veregetik a tojásokat?....hogyne....zsupsz ki a vödörből, pár perc és fertig...
nyilván mindenhol igy megy ez...
jááá....ámérikááá, visszaolvastam -
MATEO6600
őstag
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ampulla #128574 üzenetére
Te jó ég. Ilyeneket én csak akkor eszem ha már mocskosul elegem van a diétából, és ez is csak 1 max. 2 napig tart. Mekit meg barátait meg még így is kerülöm.
Na de mi van az alapanyagokkal? Rizs, marhahús, zöldségek? Csirkemell? Ezek mennyire drágák és milyen minőségűek?
-
Dani82
senior tag
-
-
bigmasterg
addikt
válasz
ampulla #110312 üzenetére
Ezek szerint edzeni van időd. Lehet érdemesebb lenne előbb a csuklót rendbe rakni , ugyanaz az idő alatt.
Nekem meg tavaly csukló törésem volt, november második hetétől, dec 30ig gipsz.
Kb. 2-3. héttől lábaztam gipszelt kézzel.
Levétel után kb 2-3 héttel tudtam kezdeni szép lassan terhelni (addig tornáztattam otthon), nagyon minimálról indulva. Kb egy hónap alatt tudtam normális súlyokra felmenni vele.
De még április vége fele sem ment rendesen pl a Scott pados bicepszezés, mert nagyobb súlynál belenyilallt a jobb alkaromba.
Mostanra már azért rendbe jött, de még mindig nincs olyan, mint törés előtt volt. -
bigmasterg
addikt
válasz
ampulla #110303 üzenetére
"aztán mondta h talán fizioterápiával meg lehet gyógyítani, amire most nincs nagyon sok időm eljárni"
Az vagy nem fáj tényleg eléggé, vagy retardált vagy.
Arra van időd, amire szánsz.Ha fáj ne terheld, pihentesd. Próbáld súly nélkül átmozgatni, keress neten csukló rehabról videót, írást stb...
-
avrilfc
újonc
válasz
ampulla #96466 üzenetére
Épp kőkemény tömegelésbe voltam.
Ugy terveztem, hogy május végén kezdek diétába.
Most nem tudom, hogy minek lenne több értelme, talán egy diétának,mivel gyülik rajtam a nem kivánt felesleg.Aleister: Shop builderes huzodzkodó progi, mindennap kb. 40-50 huzodzkodás plusszba mellette én toltam széles fogásu huzodzkodásokat is a progin kivül. Szoval napi kb. 100 huzodzkodás megvolt. Vasárnap volt csak pihenőnap
-
madle
őstag
válasz
ampulla #74160 üzenetére
FIREBLADE: Ismerem az érzést nyugi, én is ezzel szenvedek!
Nem fogyás a cél, hanem egy laza ütemű súly felvétel. Nem akarok hirtelen sokat felszedni, nekem a célom a stabil 86-88kg. Most vagyok 83-84. Csak amit említettem, kemény fizikai munka. Sokat járok egy nap még mellé. Bár akkor nincs mese, ki kell számolnom pontosan a kalóriaszükségletem.
Bocsi azt kihagytam, azért zöldséget fogyasztok, köret mellé, vagy maga a köret is sokszor zöldség( bab, borsó, répa, zeller káposzta) sokszor fogyasztok gyümölcsöt, ez főleg alma, narancs, banán. De nincs rendszeresség, össze vissza. Nem is akarok kimérten kajálni, csak egy irányt szeretnék amit nagyjából tudok követni.
Edzés után a CH bevitelem általában barna magvas kenyér. 25g protein + külön 8g aminosav, illetve kajából túró, tojás vagy tonhal... mikor mi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest