- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborn1
tag
-
-
Dexar007
veterán
A célom az, hogy jó legyek
Hű társam oldalán,
Oly sok a harc, a küzdelem,De győzelem vár ránk!Kalandra hív a messzeségÍgy megismerhetem.A Pokémonok hű szívét,Mely így ver odabenn!
Pokémon! Szerezd meg hát mind!Csak te és én,Mi győzünk a legvégén. Pokémon!Ó, te igaz barát,A győzelem vár ránk.
Pokémon! Szerezd meg hát mind!Szívünk együtt ver,Az út végén vár a siker.
Vigyázz rám, ó te jóbarát!Pokémon!Szerezd meg hát mind!Szerezd meg hát mind!Ki szembeszáll, az elveszett,Hisz szívünk oly erős,Lelkünk a harctól nem remeg,Hát tarts velünk és győzz!Egy jó csapat, kit itt találsz,Sok igaz, hű barát,Feltartalak hát, ne tétovázzJöjj, nagy út vár ránk!
Pokémon! Szerezd meg hát mind!Csak te és én,Mi győzünk a legvégén! Pokémon!Ó, te igaz barát, a győzelem vár ránk.Pokémon! Szerezd meg hát mind!Szívünk együtt ver,Az út végén vár a siker.Vigyázz rám, ó te jóbarát!Pokémon!Szerezd meg hát mind!Szerezd meg hát mind!Szerezd meg hát mind!Szerezd meg hát mind!Pokémon! Szerezd meg hát mind!Csak te én én,Mi győzünk a legvégén! Pokémon!Ó, te igaz barát, a győzelem vár ránk.Pokémon! Szerezd meg hát mind!Szívünk együtt ver,Az út végén vár a siker.Vigyázz rám, ó te jóbarát!Pokémon!Szerezd meg hát mind!Szerezd meg hát mind!Pokémon!-Woodnak szeretettel.
-
ludsimon
veterán
Kommenteket is érdemes végigolvasni!
aranyköpés:
"Tomi: 8kg színtiszta izmot nem hinném hogy fel lehet épiteni egy év alatt,max 2-3at"3-4 év alatt kondizással rendesen kigyúrta volna magát, ha nem bohóckodta volna el az éveket.
-
rwin5
őstag
Én most full ilyen vagyok + erőtlen is, de itt az alföldön reggel süt a nap 2 óra múlva meg zuhog az eső és ezt a változást a fejem sem bírja, rég volt ilyen, hogy sok a szabadidőm és ennyire motiválatlan vagyok, helyette ma is melóztam inkább a kertbe van ott is elég fizikai munka, de egy edzésre tuti nem lett volna ma se erő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Goggles N3 drón FPV szemüveg - ÚJ
- Dji Mavic 2 pro - sok alkatrész
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged