- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silverr
aktív tag
válasz
#84221696 #62942 üzenetére
Meglátjuk mi lesz, egyelőre úgy vagyok vele, hogy nem is érdekel. Csinálom a dolgomat és kész. Legjobb sztori most volt a napokba, hogy mennyit költök a kajára mert húst eszek minden nap. Persze aztán szépen kiszámoltam neki, hogy ő mennyit költ a napi 3-4 péksüteményre, akkor már ment a csodálkozás. Válaszként jött, hogy az akkor is kell mert az finom és ő azt fog enni.
-
Zola007
veterán
válasz
#84221696 #62921 üzenetére
Az biztos, hogy én az elmúlt 2 évben megszoktam az egészséges kajákat és a lentebb taglalt, végletekig leegyszerűsített kajakészítést.
Persze én is rendszeresen eszem mindenfélét, csinálok sok más kaját, mert kell a változatosság,
De ahogy én hívom ezek a "kompakt kaják" mindig is az étrendem rését fogják képezni, mert praktikusak, mindig van otthon valami belőle és tudom miből készült. Másrészt ennél olcsóbban (45 ezer) szerintem nem lehet egészségesen kihozni havi 100.000 kcal-t.
Én nem várom el, hogy ezt bárki megértse vagy átvegye.Szóval ha a jövőben olyan némberrel hoz össze a sors, aki
- nem tud főzni
- vega
- kénye kedve szerint eszik
- nem tetszik neki ez a fajta puritán főzéstechnika
Akkor én főzök magamra, ő meg oldja meg a sajátját, ahogy akarja mind technikailag, mind időben, mind anyagilag, mindössze annyi kikötésem lesz, hogy a gyereket ne b4sszuk el pizzával meg műízű péksüteménnyel. -
prot-ko
csendes tag
válasz
#84221696 #61844 üzenetére
Ma kérdeztem a konditeremben, hogy Gaspari fehérje mi pénzért van. 1.8 kg-os myofusion elite 12.500 forintért tud hozni. Az elég baráti ár.
A kiszemelt, agyon reklámozott Myofusion Elit., fehérje doboz 1800g-os. 12.500Ft-ért dobálják. Ez tök jó ár, gondolhatnánk..... hiszen 6.944Ft/kg-ért vettük. Dörzsöljük is a kezünket, és nyugodtan hátradőlünk a székben.
....csak hogy ebből a "jólárasított" fehérjéből 1 adag = 37g. Ebben az 1 adagban 25g a fehérje. Tehát ca. 67%-os fehérjét vettünk. Vagy is a 1800g-os dobozban valójában a tiszta fehérjét 10.364Ft-ért vettük. A többi valószínűleg olcsó töltelékanyag, mint (szénhidrát, glicin, taurin, stb......).... de még ez sem biztos !!!!
-
törölt tag
válasz
#84221696 #61815 üzenetére
nyersen eszed a tojast? gratulalok , remelem szeretni fogod a szalmonellat
amugy meg hulyeseg kihagyni a sargajat, egy csomio hasznos anyag van benne. Csak meg kell fozni/sutni.
Tamoo jaja, 2g boven eleg, bar azt mondjuk nem tudom hogy Dani most minek szamit, koxosnak vagy naturalnak
-
kolosanyi
veterán
válasz
#84221696 #61600 üzenetére
Ez direkt ilyen, már csak oktatási célokra használják, legalábbis teljesen kiszedtek belőle mindent. A XIII. kerületben voltunk a kirendeltségben, ott készült.
(#61605) N.Ferry
Nem mértem, de 115 körül mozgok ugyanúgy, +- 2-3 kg. Te már nem vesznél úgy el, azért a gyerek elég vékony. Érdekes amúgy, a tornász srác hasonló tömeg magasság arányokkal rendelkezik, de neki a felsőteste elég korrekt. Igaz, a lába az ropi, de nála ez tudatos, minél könnyebb akar lenni és ehhez képest akar minél erősebb felsőtestet. -
prot-ko
csendes tag
válasz
#84221696 #61517 üzenetére
Testsúlykilogrammonként 3-3,5g fehérje az ajánlott, vagy tévedek?
Igen de fehérjéről beszélünk, és a Syntha6 pedig csupán 50%-os fehérje tartalmú. Másodszor 6 féle fehérjét tartalmaz. Amibe ha teszek kalcium kazeinatot, akkor minek teszek bele micellar kazeinatot, ha tejfehérjét teszek bele, akkor minek bele a caseinat? "Agyrém
Második legtöbb anyag benne a polidextroz (egészségedre) és a kukoricaszirup.
Szóval van benne "cukor" a javából. -
prot-ko
csendes tag
válasz
#84221696 #61510 üzenetére
Syntha6 izolat finoman fogalmazva furcsa. A doboz elejét ha olvasom 100% izolátum. Ja, csak hogy, whey protein izolát, és milk protein izolát keveréke. Vagy is caseint 80%-ban tartalmaz. Izolátum és közben csak 65%-os fehérje, olyan "frankó" anyagok hozzáadása, mint kukorica szirup (cukorfajta), nártium kazeinát (???) Döntsd el, hogy ez akkor mennyire jó?
-
Gergosz2
veterán
válasz
#84221696 #61517 üzenetére
Sok lesz szerintem . Ahogy az előttem szóló is mondta kb 2g /kiló. Elvileg ezt is száraz izomtömegre kéne számolni de ki a fene tudja azt pontosan.
(#61516) NetTom
Ja kapni olcsóbban is , én is vettem már tőlük de gyakran írja hogy nincs készlet :S
Amúgy a vanília is nagyon jó ebből, teljesen olyan mintha vaníliafagyi lenne. -
Gergosz2
veterán
válasz
#84221696 #61510 üzenetére
Syntha 6 jó cucc , nagyon sokáig használtam . Szerintem a legjobb ízű fehérje , de én csak csokit meg vaníliát vettem belőle. De ennyiért k*rva drága!
Isolate meg amúgy sem ír többet inkább vedd a simát és abból is a 4,5 kilósat: [link]
(#61514) meunier
a napi 350g fehérje
-
-Mike-
addikt
válasz
#84221696 #61115 üzenetére
Egy jó kis taco-s pizza?
-
-
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
#84221696 #60674 üzenetére
Annak köze nincs a syntholhoz.
Van még jobb.. -
k!nG
aktív tag
-
shteer
titán
válasz
#84221696 #60465 üzenetére
rühellem aki törölköző nélkül edz.. meg baszik a gépre/padre tenni a törölközőt de ha épp használatba venném a jelöletlen szert, akkor jön egyből félbeszakítva a dumát, hogy ottvagyok ottvagyok..
a legjobb mikor a harmadik sorozatot nyomom, erre visszatalál valamelyik másik bolygóról és csodálkozik, hogy elfoglaltam a kis területét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest