- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
válasz
WiZARD #12648 üzenetére
nem adták ide a papírt, azt mondta a doki hogy magas, de nem vészesen magas. gyógyszert nem igényel, szedjek több C-t, és helló. Ezen kívül életembe 2x volt vérvételem, az elsőn a májenzim szintek voltak magasak, majd erre jött rá 2 hétre a kontroll ott minden rendben volt már.
-
meroly
veterán
Mivel diéta alatt a CH-ra figyelsz, ezért szerintem a tömegnövelő felejtős. A megadott CH-t inkább kajában vidd be. Futás/kocogás előtt (1 órával) érdemes enni hogy legyen energiád, főleg ha előtte edzettél, utána meg úgyis éhes leszel, akkor mehet fehérje majd kaja. Szerintem.
-
siti
őstag
mondjuk ha futsz: a bevitt energia kevesebb mint az elhasznált, fogysz. ha meg kimarad a futás, akkor meg fordítva és hízol. ilyen egyszerű. persze át lehet esni a ló mindkét oldalára (hiába mozgok és hízok, pedig a csokitorta diéta tejszínhabbal állítólag működik, vagy csónaktúrán eszek amit akarok és sokat és mégis fogyok pár kilót pedig mozgunk egész nap, csak hát paprikáskrumpli&sörből nem lesz bicepsz).
és ma láb lesz, mert vasárnap volt mell, hogy hétfőn ne kelljen sorba állni a sok csimpokomonnal a padoknál.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sült pipi mellé is jó mondjuk kacsa mellé még jobb..
-
brownus
veterán
ha magában a zöldségeket nem szereted, erre vannak az öntetek; fokhagymás/mustáros/joghurtos/balzsam ecetes/olívaolajas/tökmagolajas, stb.... rengeteg féle van...
az egyik legegyszerűbb: veszel egy zacsi mozzarella sajtot, (van egész és kis golyóbis formában is) hozzá paradicsom, bazsalikom levél, öntesz rá olívaolajat, só, bors, és kész is... de ezt variálhatod bármivel.
-
-
Ijk
nagyúr
Majd ha köszvényed lesz másként gondolod. Mondjuk valószínűleg elég messze vagy még attól hogy köszvényed legyen, később lehet ebből gond.
Radnix: Nekem állva beledolgozik a hátam is, ülve szoktam. Mondjuk nem kifejezetten szeretem a gyakorlatot, mindig meg akarok fulladni, valahogy beszorul a levegő.
-
Ijk
nagyúr
Pedig jó lenne ha sokat olvasnál, ha már téged is érint.
Kicsit utánanéztem, legfőbb ok a nem kielégítő veseműködés. Ezzel nem fogsz tudni mit kezdeni, marad a diéta. A csirkétől nem lesz magas, még mindig az egyik legjobb fehérjeforrás az esetedben. Ahogy God is mondta egyél több zöldséget, a felesleget pedig pucold le magadról ha jót akarsz. Alkoholt meg felejtsd el örökre.
-
siti
őstag
egy-két évente járok én is, de még nincs ilyen gondom. Azért fura hogy a csirke is megemeli, mert főleg a vörös húsok okozzák és nálam sokszor van sertés/marha az étrendben. zöldséget pedig naponta egyszer.
Márciusban megyek vérvételre, majd utána meglátom, bár nálam a vércukor és a koleszterin volt baj eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- MotoGP & WSBK
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest