-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
FollowTheORI #56644 üzenetére
Kár, hogy nincs itt versenyző emberke, tőle meg lehetne tudni a tutit, hogy valójában tényleg van-e értelme a BCAA-nak, Vitargo-nak és a többi bullshit-nek, amit a marketingesek és báni tuszkol a torkunkon.
Persze kox mellett, mert naturálban nem hiszem h sok változást észre lehetne venni. Max diétában hozhat valamit, lehet előnye, de ehhez genetika is kell, hogy jól reagáljon rá az ember szervezete.
-
kolosanyi
veterán
válasz
FollowTheORI #56646 üzenetére
A fogyáshoz az is elég, hogy elmész kutyát sétáltatni minden nap, a diétát meg úgyse tudod kikerülni. Ezzel a testépítéssel meg nem értek egyet, szerintem minden sportoló testépítő, a választott sportjához igazítja, építi a testét. Sőt, nem nagyon találni olyan sportágat, ahol az alapozó, felkészülési időszakban nem végeztetnek súlyzós edzést a sportolóval, szóval ennyiből minden sportoló gyúrós. Nem értem, miért kell lenézni azt, aki a súlyzós (vagy akármilyen) edzéssel nem az 50-es kart célozza meg, mert a sportágában (meg a való életben) semmi funkciója, de a cikkíró biztos jobban tudja mindenkinél, mert ő szaktekintély. Érdekességképp megemlítem, hogy amcsi tűzoltóknál bevett szokás az erőnléti edzésben a kettlebell használata. Mindenki 24-es bellel dolgozik, de nem csak tipikus belles gyakorlatokat csinálnak 24 kilóval, hanem fekvőznek, húzódzkodnak, tolódzkodnak, futnak, lépcsőznek, létrára másznak stb. Azért csinálják ezt, mert 24 kiló a rendszeresített felszerelésük, ekkora terheléssel kell minél jobban mozogniuk. Akkor ők is a fitnessz ipar fattyai, mert nem csirkerizseznek meg felhúznak, hanem erre kondícionálják magukat? Aztán ha épp kimentenék egy égő házból, kíváncsi vagyok, mit reagálna a cikkíró.
(#56647) Ijk
Ez csak részben igaz szerintem. Ezernyi saját súlyos gyakorlat van, amivel izolálni tudod a legapróbb izomcsoportokat is. Ha nem hiszed, mondj egy izomcsopotot és mondok rá olyan gyakorlatot, amelyiknél a tested tömege adja az ellenállást (azért a realitások talaján maradva, ne ilyen kislábujj hajlító izomra gondolj, meg ne is mászókán bukfencezésre). A hátrány akkor jelentkezik, ha már kevéssé válik a terhelés, amit a saját tested tömege nyújt. Ez jellemzően az ektomorfokra érvényes, a te 100 kilóddal biztos vagyok benne, hogy megfelelő terhelést, izom érzetet tud adni egy ilyen típusú edzés, saját magamon tapasztalom, hogy így van. -
Ijk
nagyúr
válasz
FollowTheORI #56646 üzenetére
A testépítésnek pont benne van a nevében mi a lényege. Az hogy egy korrekt, arányos fizikumot építesz ezzel a sporttal. Szinte nincs olyan ember aki saját súlyos edzéstől arányosan fejlődik, ugyanis mindenkinek más a genetikája, más agy-izom kapcsolata van. Vagyis bizonyos izomcsoportok átveszik a terhelést javát a többitől és azok fejlődnek, amíg el nem érsz egy kardiovaszkulárisan szűk keresztmetszethez. Mivel a súlyzós edzéseknél tudsz izolálni, kisebb izomcsoportokat külön megdolgozni így kiküszöbölhető hogy aránytalanul fejlődj, illetve előbb fog az izomzat kifáradni mint a keringés, ezáltal a felépíthető izomtömeg is nagyobb.
És akkor jön a saját súlyos edzés, crossfit, kettlebell meg anyámkínja, ami erőnléti és állóképességi edzés. Egyáltalán nem arról szól hogy arányos, nagy izomtömeget építs magadra. Nem ezekkel a sportokkal van baj hanem az emberekkel. Míg a konditermekbe egyre több kis kinyalt hajú divatbuzi megy díszelegni, van a másik idióta réteg akik harcosnak, keménynek képzelik magukat, ők akik ezeket a sportokat mocskolják be. Engem speciel rohadtul nem érdekel hogy a 70 kilós majmok hogy csimpaszkodnak a mászókákon egy szál rövidgatyában. Lehet nekik nyitni külön topikot, ez itt gyúrós, ahol vasakat, és funkcionális gépeket szokás használni.
-
shteer
titán
válasz
FollowTheORI #56639 üzenetére
azaz - a többi nem cola
kolosanyi: pedig jó cikk
-
_NCT
addikt
válasz
FollowTheORI #56627 üzenetére
És mi a "hobbi szint" pontos megfogalmazása?
-
xcds
őstag
válasz
FollowTheORI #56512 üzenetére
Ti ijk-val "rokonértelműek" vagytok.
én pont azt mondtam, hogy ez nem átlag hobbigyúrós forma.
-
shteer
titán
válasz
FollowTheORI #56512 üzenetére
nálunk szinte mind ilyen, csak én lógok ki a +10kg izomtömeggel
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FollowTheORI #56446 üzenetére
ááááá,csak ubi, amúgy bevehetitek!!
-
Because
őstag
válasz
FollowTheORI #56401 üzenetére
azért egy kolonoszkópiát érdemes csináltatni én amondó vagyok
-
barisj
aktív tag
válasz
FollowTheORI #56378 üzenetére
Nem,dehogy. A 30 perccel edzés előtti bcaa,glutamin,kreatintól lettem szarul,vagyis csak a kreatintól,legalább is szerintem
Már rég ittam edzés előtt ilyen szart,azt mondom lábedzés előtt miért ne?xd Hanyagolom is a kreatint, 700g myproteines monohidrát érdekel valakit olcsón?
-
kolosanyi
veterán
válasz
FollowTheORI #56270 üzenetére
Csecsemő koromtól ilyen vafyok. Egyszerre nem bírok sokat enni, de sokszor eszem egy nap. Persze kibírom kevesebbel is, nem arról van szó, csak nem jó, mert amíg nem esek át a holtponton, durván éhes vagyok. Utána meg jó darabig semmi.
(#56271) deniro2
Én ugyanúgy éhes vagyok, max leszarom és kibírom.(#56272) Zola007
Érdekes egy dolog ez. Csomó ismerősöm meg ájuldozik, aztán mikor kérdezem, kiderül, hogy elfelejtett enni meg inni aznap. Hogy a francba lehet elfelejteni a táplálkozást?(#56273) bandus
Ben-Gay, lóbalzsam, jégzselé. Nekem ezek váltak be eddig. -
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #56270 üzenetére
persze, az édes ízre ugrik a dolog
Anno a mezőgazdaság kialakulása előtt nem volt más szénhidrátforrást mint a gyümölcsök magas CH tartalommal, evolúciósan megtanultuk, hogy ami édes az sok energiát tartalmaz és ha elérhető, akkor abból enni kell amennyi a csövön befér.Nem véletlenül van az édes-érzékelő terület a nyelv hegyén, keserű meg a nyelvgyöknél
Előbbi vált ki kellemes érzést, utóbbira vagyunk a legérzékenyebbek, mert általában ami keserű -> az biológiailag haszontalan vagy veszélyes (mérgek)
(Állatoknál az ízérzés nagyságrenddel informatívabb mint nálunk)(#56274) NetTom: az édes ízérzés nem egyenlő a cukorbevitellel. Ahogy írtam, alapvető inzulin-választ bármi kiválthat, aminek íze van, édes ízek még inkább. Az édes íz étkezést jelent a szervezetnek, ő erre válaszol, azt nem tudja, hogy abban tényleg lesz-e CH vagy sem. Ez az inzulinválasz ösztönös, egy inzulin-shot mindig elindul akármennyit eszel. És épp emiatt mivel a kólában nincs tápanyag, az inzulin viszont végzi a dolgát, ezért a vérben jelenlévő minimális mennyiségű glukózt pakolja ki a sejtekben
Ezt a választ nem tudod átprogramozni. A low carb, paleo, atkins, egyéb diétákkal annyit érnek el, hogy szénhidrát intolerancia alakul ki, ezért kevesebb inzulint termel és így a hullámzás kisebb.
Azonban mivel az inzulin serkenti az anabolizmust, ezért azok az emberek, akik tartósan (itt nem 2-3 hónapról van szó) ilyen jellegű diétát követnek, anabolikus limitbe ütközhetnek és érzékenyebbek lesznek a szénhidrátbevitelre.Ezért egy évek óta paleo-zó emberrel ha megetetsz 2 nagy szelet tortát, ugyanolyan hiperglikémiás tüneteket produkál mint egy cukorbeteg.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #56255 üzenetére
en ebbe nem akarok belemenni, mert nem ertek hozza. en csak azt mondom, amit leszurtem azokbol amit eddig a cbl-lel kapcsolatban olvastam. Az sem erdekel kulonosebben ha van, egy dolog a lenyeges, mukodik-e vagy sem.
-
kolosanyi
veterán
válasz
FollowTheORI #56255 üzenetére
Pontosan ez a probléma a cukorbetegeknél.
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #56188 üzenetére
nemtom
a tejtől nem érzek ilyet. Mondjuk csak edzés után szoktam, meg néha kakaót a gyerek elől
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #56178 üzenetére
ja a sima gyümölcs joghurttól is
Ijk: attól még olvasott ilyet
-
rwin5
őstag
válasz
Vörös Zoli is csinált ilyet.. ezer éve keresem azt a cikket amin egyszer lefényképezték, hogy az edzőtáskájában kifigyelt valami másik tápkieg gyártó cég terméke.. meg is vonták tőle a támogatást pár hóra (vagy csak ez volt a szöveg)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
elég sok emberkér lecserélgettek, nem csak a szkiteknél
evvan
egy szuperbadi címből nem lehet örökké megélni.. -
rigo88
aktív tag
válasz
FollowTheORI #56130 üzenetére
BSnek is köszi a választ meg neked is ezért vagyok itt h kérdezzek. akkor talán a fehérjepor kicsit sok lenne. lehet hogy elég akkor reggel és este 25-25 és edzés előtt 25. mi a helyzet az 5g creatin és 12.5ml zsírégető mennyiséggel? továbbá lehet őket egyszerre összekeverve a 25gr wheyjel benyomni?
r
ismétlem: nem akarok fittness világbajnok lenni csak egy tök átlagosan kidolgozott testet kevés zsírral -
FIREBLADE78
addikt
válasz
FollowTheORI #56139 üzenetére
én tik (öreganyám mondja a tyúkot így) mell paprikást csináltam rizzsel
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
FollowTheORI #56134 üzenetére
te gyúrsz amúgy?
-
Dicker
őstag
válasz
FollowTheORI #56134 üzenetére
Béla Kati
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #56030 üzenetére
mennyivel jobban nezett ki amikor elkezdte, es milyen ocsmany undoritora gyurta magat. Kar erte.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FollowTheORI #56109 üzenetére
Beszarás,igaz köpcös kis kölök,de akk is durva. Gondolom a csirke/pulyka/túrós +rizstől lett ilyen izmos szörny illetve a edzés utáni fehérjétől
-
ludsimon
veterán
válasz
FollowTheORI #56106 üzenetére
Sprinter pályakerékpáros, valóban igazad van.
Én is kicsit elfogult vagyok a sportágammal szemben. Azt gondoltam csak ott van ilyen specifikus meghatározás.
-
ludsimon
veterán
válasz
FollowTheORI #56102 üzenetére
sprinter ≠ pályakerékpáros !
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FollowTheORI #56036 üzenetére
Na a vén kecske is megnyalná a sót
-
Casanova*
veterán
válasz
FollowTheORI #56030 üzenetére
nekem nagyon tetszik Bettike!
sunáznám!
(#56032) kolosanyi : de jó kis csaj,.aztamindenit neki!
-
deniro2
senior tag
válasz
FollowTheORI #56012 üzenetére
És melyik hozzászólásom utalt arra, hogy nem szarom telibe az adagokat? Amik ráadásul tipikusan a gyagyásoknak vannak kitalálva, akik nem veszik észre a különbséget adag és adag között, hanem megveszik a "többet"...
-
Dicker
őstag
válasz
FollowTheORI #56015 üzenetére
Általában nettó súlyt adnak meg. Fehérje %-ot se kell számolni, mert az is ott van, max úgy, hogy 100 grammban mennyi van.
Mi nem lépünk tovább, jövőre se. Buta gyúrós mind. Agresszív állatok.
Casanova:
Már bejutott a döntőbe. Holnap este lesz.
-
Morris
veterán
válasz
Ha a 40 grammos adagban is 22gramm fehérje van, akkor miért fizessek többet a ballasztért?
Itt most s fehérje a lényeg, nem?Szerk.: Várjá, kezdem érteni a logikádat
-
Dicker
őstag
válasz
Melyik iskolára kell beiratkozni, hogy megtaníccsák nekem a 2200 grammot beszorozni 0,7-el, vagy 0,8-al, éppen amilyen a fehérje, a kapott számmal meg elosztani az árt, hogy megkapjam azt a 6-7-8 ftos grammonkénit fehérje árat? Ugye nem 5 éves egyetem?
Tudok fehérjét 15-20 ezerért grammonként kinek kell?
-
Casanova*
veterán
válasz
deniro ezt nem tudja kiszámolni,hisz szétkoxolta már az agyát.
-
deniro2
senior tag
válasz
FollowTheORI #56008 üzenetére
Nem hát...
Mert te sem tudod mit vakerálsz...
Veszek 5kg máj fehérjét, ami 82%-os, mégis mi a retkes seggért nézegessem az adagokat, Einstein? -
prot-ko
csendes tag
válasz
FollowTheORI #56003 üzenetére
Igen a tölteléket is kifizeted de kit érdekel az?
Ja ha téged nem érdekel, hogy a 10ft-os taurint megveszed 1.000Ft-ért, akkor nem szóltam.
Az pedig már mellékes, hogy más a fajsúlya egy koncentártumnak, vagy egy izonak? És szerinted miért van egyre több kreált fehérjében meghatározhatatlan hozzáadott glycin?!?!
-
deniro2
senior tag
válasz
FollowTheORI #55999 üzenetére
Sose a doboz grammokat és grammonkénti árat!!
Ez faszság, már ne is haragudj... Megnézed, hogy hány adag, aztán megnézed, hogy egy adag hány gramm és máris ott vagy, hogy mennyi van egy dobozban és mennyibe kerül 1g fehérje... Amelyik gyártó a dobozt beleszámolja a termékbe, az elmehet a picsába és értelmes ember nem vesz tőlük semmit...
Ja, hogy átvágjam ez a béna gordiuszi csomót: a tetves fehérjetartalmat kell nézni baszom alássan... -
Dicker
őstag
válasz
FollowTheORI #55995 üzenetére
Tengerentúlon már létezik komolyabb fehérje is. Pl. a rostok mellett, ugyanennyi gramm zsírral, amiből az összeset halolaj, és más komolyabb zsírok alkotják.
-
prot-ko
csendes tag
válasz
FollowTheORI #55999 üzenetére
Ezzel a gondolattal kicsit vitatkoznék.
Nézzünk egy példát. A kiszemelt, agyon reklámozott, fehérje doboz 2270g-os. 10.000Ft-ért dobálják. Ez tök jó ár, gondolhatnánk..... hiszen 4.405Ft/kg-ért vettük. Dörzsöljük is a kezünket, és nyugodtan hátradőlünk a székben.
....csak hogy ebből a "jólárasított" fehérjéből 1 adag = 32,4g. Ebben az 1 adagban 22g a fehérje. Tehát ca. 68%-os fehérjét vettünk. Vagy is a 2270g-os dobozban valójában a tiszta fehérjét 6.477Ft-ért vettük. A többi valószínűleg olcsó töltelékanyag, mint (szénhidrát, glicin, taurin, stb......). -
prot-ko
csendes tag
válasz
FollowTheORI #55988 üzenetére
Csak hát ez nem poén, és ha egy gyártó ezt elsüti egyszer és még évek után is sütögeti...akkor azt én úgy hívom, hogy a vásárló megtévesztése. A nagy baj, hogy a vevők túl nyomó többsége odaig már nem is gondol, hogy elolvassa az apró betűket. Illetve alul informált, ezt szépen ki is használják.
-
prot-ko
csendes tag
válasz
FollowTheORI #55979 üzenetére
Ezzel csupán egy a bibi, de az nagy
hogy a vevő "farkasvagságban " szenved. A dobozon az van írva, hogy whey protein izolátum. Akkor én úgy gondolom, igen ez 100%-ban az is, de nem az?! Persze a reklám maszlag a süketelés az el vonja a figyelmet.
-
freaghill
őstag
válasz
FollowTheORI #55979 üzenetére
-
Dicker
őstag
válasz
FollowTheORI #55972 üzenetére
-
Morris
veterán
válasz
FollowTheORI #55947 üzenetére
Ez igaz! thx
-
PowerBuldog
veterán
válasz
FollowTheORI #55908 üzenetére
Scitec csökkentette elvileg az édesítőt ha jól tudom az összes 100% WPP-ben. Volt valami kis probléma, hogy túl sok az édesítő benne. Azután csináltak sima csoki/vanília/eper ízt is.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
FollowTheORI #55901 üzenetére
Emésztés (és így felszívódás) szempontjából biztos nem
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #55867 üzenetére
a vércukorszint minden esetben glükózt jelent
az hogy milyen lebontási lépéseken keresztül emeli meg ugyanannyira az teljesen irreleváns, épp erre alkották meg a glikémiás indexet és glikémiás terheléstfinomra darált zabra gondoltam, nem ilyen ízesített teveszarra mint amit manapság Cerbona műzli néven árulnak
teljes préselésű zabpehely az más tészta#55874) FIREBLADE78: nem is mondd, holnap 6-tól legjobb barátom legénybúcsúja
előtte még el kellene menni edzeni, hogy le legyen tudva hétfőig a dolog -
Lajkó
őstag
válasz
FollowTheORI #55869 üzenetére
A hétvégén úgy terveztem, hogy nem lesz edzés. Ezért gondoltam, hogy szombat bebaszcsi, vasárnap regenerálódás, hétfőn meg minden mehet "rendesen" tovább!
Egyébként csak kíváncsi voltam, hogy mennyire kell ezzel vigyázni, mert kollégám állandóan basztat, hogy nehogy sörözzek, meg ilyesmi!
-
Lajkó
őstag
válasz
FollowTheORI #55856 üzenetére
1 sörtől? Ivást emlegettem, nem nyalogatást! Szombaton reggelre kifőzetem a páleszt is!
Szóval kb 4deci nyers(lehetőleg meleg) pálesz, meg vagy 6-8 sör, meg ami jön még mellé... -
Dicker
őstag
válasz
FollowTheORI #55862 üzenetére
Három bigmekk, két krumpival kólával nincs 250 kalória. Kerekítve!
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #55855 üzenetére
annyira azért nem lassú, aki jól emészti, annál egy darált zab GI-je 80-90 közötti
ezzel sajnos nem szándékosan, de szivatják a cukorbetegeket a dietetikusok, mert mondják nekik hogy zabphelyhet ehetnek, közben van aki rosszabbul jár vele mintha kristálycukrot iszogatnaIlletve sokkal könnyebb megenni belőle mondjuk 100g CH-t mint leküldeni 100g glükózt, ezért van aki tud vele ugyanolyan vércukor-görbét hozni mintha glükózt inna
-
Dicker
őstag
válasz
FollowTheORI #55855 üzenetére
Zabliszt. Nem nem tudtam. Le is esett az izom.
-
Lajkó
őstag
válasz
FollowTheORI #55851 üzenetére
Igen, nekem lactose free cucc kell! Azért ez a nagy felhajtás...
Egyébként megvettem volna már régen a myprotein-től valami olcsó tejes cuccot.Eljött az ideje, hogy megkérdezzem: Milyen alkohol tartalmú italokat lehet fogyasztani így edzegetés után hétvégén, hogy ne essek nagyon vissza? Már nem ittam több mint két hete 1 sört sem! Úgy hiányzik, hogy neduddki!
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #55744 üzenetére
sokan az ízesítőkre is allergiásak, növényit én is savó-koncentrátummal keverem
Szerintem érdemes kipróbálni mindent amit veszünk éhgyomros reggeli első étkezésnek
Akkor a legérzékenyebb ilyenekre a szervezet, ha valaki nem jól tolerálja, akkor 2-3 órán belül kiderül diszkomfort érzés, alsó/felső gázosodás vagy "egyéb" halmazállapotú tünet formájában -
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #55701 üzenetére
apropó meg kéne borotválkozni mert úgy nézek ki mint egy schnauzer
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
FollowTheORI #55691 üzenetére
ilyen izmos simán vagyok
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #55485 üzenetére
Deniro szedi ezért tutira biztos benne, hogy aki rosszat ír róluk az hülye meg nem ért hozzá
-
barisj
aktív tag
válasz
FollowTheORI #55373 üzenetére
2013.11.09.én kezdtem 56.3kilósan. 1hónapig otthon edzettem átmozgató jelleggel,aztán 12.09.én mentem terembe. 1-1,5hónapig jártam, ebből 1hónap átmozgató volt ,aztán elfogyott a pénzem és pár hét pihenésre kényszerültem
2014.02.13.án újra lett pénzem és elkezdtem edzeni teremben. Az első két hét átmozgató volt,aztán pedig egyre fokoztam az intenzitást.Azóta folyamatosan edzek,eltelt ~3hónap és látom magamon a fejlődést. Igaz lóf@sz,de ~8kg azé feljött
-
Koczó93
őstag
válasz
Rád havi 1 kiló izom jön?
Gyúrsz amúgy? -
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #55350 üzenetére
a kollégáé
3300 kcal
220 fehérje
450 CH
60 zsírha ő 174 centi 64 kilóhoz ennyit eszik, lehet hogy nekem is löknöm kellene az adagomon és megnézni, hogy mi jön fel
edzésnap: 170g fehérje + 430g CH + 110g zsír
pihenőnap: 150-160 protein + 400g CH + 110g zsír
mindenféle eredetű fehérjét számolok, arra figyelek, hogy állatiból meglegyen a napi 100gramm
rostbevitel 50-60g / nap
5x eszek egy nap, minden étkezéssel eszek 100-150gramm zöldéségetlehet hogy nekem is a zsírt kellene egy kicsit megnyomni, mert CH-ból nem akarok többet, szerintem már a mostani is több mint kellene
-
deniro2
senior tag
válasz
Havi 1 kg izom és még kezdő se legyen,mert az még több? Jesszus...
-
barisj
aktív tag
válasz
FollowTheORI #55363 üzenetére
Kövi hó 9.éig még tartom ezt az étrendet,aztán emelem,ha nem lesz súlynövekedés. Ha sovány izomtömeg növelés a cél,mennyi a jó súlynövekedés havonta?
-
barisj
aktív tag
válasz
Itt az étrendem. 19yo/174cm/64kg Célom: sovány izomtömeg növelése.
Csirkerizs mellé eszek zöldséget,csak mindig mást,ezért nem írtam bele. + mindent kókuszzsírral sütök,ami + kalória. És a vitamin,ásványi anyag,omega3 is rendben van.
Esetleg valami tanács,ha valamit nem jól csinálnék?
-
ludsimon
veterán
válasz
Tudom, ezért hangsúlyoztam ki a 80/10/10-et, mindenben van fehérje. Nem is a pokolra küldtem, mert kell, csak azt mondtam nem akkora mennyiség mint amennyit sokan gondolnak.
Egy pihenőnapom amikor nem bringázok ez így néz ki / nap:
CH: 510g
F: 64g
ZS: 64g -
Dexar007
veterán
válasz
FollowTheORI #55317 üzenetére
Najo,ot duzzogva. De Zsuzsit nem.
-
ludsimon
veterán
válasz
FollowTheORI #55191 üzenetére
Amúgy még annyit, hogy fél éve vega is vagyok, pontosabban nem csak vega, hanem a 80/10/10-et követem.
De ahogy látom egyáltalán nem problémás:
[link]
Vegan Calisthenics, Frank Medrano -
ludsimon
veterán
válasz
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #55202 üzenetére
én kiskoromban falusi kenyeret ettem, tény hogy köze nincs ennek a mainak ahhoz
van egy egész elfogadható minőségű rozskenyér.
Tescoban, Sparban lehet kapni, Ceres Rozskenyér 700g-os 370 ft szokott lenni vagy Ceres Arrabona
Ha valaki esetleg nem tudna felhagyni a kenyerezéssel, ezek kenyérből a "kisebbik rossz" változatok.
Illetve még a Tescoban Laurapan 500-gos magva kenyér, az tulajdonképpen lisztmentes darabos magvakból préselt kenyér.
Én reggelire mindig ezt eszek vagy zabpelyhet. Főtt kaját reggel nem veszi be a gyomrom. -
ludsimon
veterán
válasz
Bontott testedzést csinálok, bár sokan mondták kezdésnek teljes testedzést csináljak, de szeretnék már az elején a szimmetrikusságra törekedni.
Ma mell és tricepsz edzés van, felcsatolom a Garminomat és majd kiderül 40 perc alatt mennyit égetek el, aztán megírom ide is.
Természetesen mindenkinek más a kardio rendszere ezért az én adatom egyáltalán nem lehet mérvadó senkinek. -
Ijk
nagyúr
válasz
FollowTheORI #55185 üzenetére
Nekem is hurkapálca vádlim volt régen mégsem picsogtam.
Nagyon jól tudom hogy átlag gyúrós lenyom 3-4 bicepsz gyakorlatot, vádliba meg jó esetben belerugózik 4x12-őt valamelyik gépen aztán csókolom. Combhajlító is sokaknál ki szokott merülni egy összecsapott gyakorlatban, pedig kicsit nagyobb izömtömeg mint a bicepsz. Aztán ott vannak akiknek a nem létező futás a lábazás.Zola007: Igen, mindenkinek a lába rokkan le mindig, főleg a youtubeos díszmajmoknak. Hát persze.
-
ludsimon
veterán
válasz
FollowTheORI #55183 üzenetére
Szia!
Heti elosztásban kb 5x.
Km órából ki tudom szedni az összes elégetett kalóriát és rendszeresen azzal számolom + hozzáadom a többi szükségletet.
Alvás mindig megvan, bringázásnál megtanultam a jelentőségét a pihenésnek.40-50 perc kondira mennyi + kcal-t számolsz/tok?
-
Ijk
nagyúr
válasz
FollowTheORI #55183 üzenetére
Lábgenetika.
Inkább cseszik normálisan lábedzeni. -
PowerBuldog
veterán
válasz
FollowTheORI #55146 üzenetére
Pont előtte szakítottam sajnos a csajommal, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni, de a cövek az állt mint a parancsolat ha kellett ha nem.
-
kolosanyi
veterán
válasz
FollowTheORI #55146 üzenetére
Nekem azóta kiegyensúlyozott a szexuális életem, mióta erre az egyetemre járok. Reggelente szopok a hidegben a sorakozón, órákon megbasz az unalom, ha pedig plusz alaki foglalkozást rendelnek el délutánra, szétbasz az ideg.
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #55102 üzenetére
test előtt kinyújtott kézzel 40 kilót se bírnának megtartani, főleg ha esik lefelé
másrészt nem olyan esetre gondolok mikor csak simán nem megy ki. Ekkora súlynál bármikor benézhet egy ilyen mint itt 1:48-nálMáig nem értem, miért nem tették még kötelezővé az erőkeretet ilyen erőemelő versenyeken. Éves szinten van egy halom baleset és haláleset, főleg fekvenyomás során
Pár hónapja is meghalt egy orosz vagy ukrán srác, mert a mellkasára esett a súly, a 3 spotter csak nézett mint Rozi a moziban -
Morris
veterán
válasz
FollowTheORI #54833 üzenetére
Háááát, nekem még mindig nem az esetem!
-
Dicker
őstag
válasz
FollowTheORI #54826 üzenetére
Nem volt pénze hosszabb nadrágra? Vagy mit kell nézni?
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #54827 üzenetére
ennyit a túledzés mítoszáról, ráadásul megesküsznek hogy naturál
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
FollowTheORI #54821 üzenetére
Akkor kezdesnek veszek egy 90 tabis phx-et, napi neggyel 22 adag, a volumass meg 24 adag, kb egyszerre fognak elfogyni. Utana meg majd latom hogyan tovabb.
BCAA-t esetleg erdemes lenne vennem melle, vagy eleg ami a volumass-ben van? Pl. a 3200-as biotechbol 2-2-t edzes elottre es utanra.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
FollowTheORI #54780 üzenetére
Koszi szepen, kiprobalok egy 1kg-os adagot kezdesnek. Annyi lenne meg a kerdesem, hogy szeritetek melle erdemes lenne crea-phxet vennem, vagy eleg onmagaban, ami a volumass-ben van kezdesnek. Krea-t sosem szedtem meg, nincs semmi tapasztalatom vele, ezert kerdem.
Koszi!
-
Ijk
nagyúr
válasz
FollowTheORI #54784 üzenetére
Szerintem kicsit túlmisztifikálod ezt a 18 éves tesztó dolgot. 40 éves korig kb 30%-kal esik vissza csúcsértéktől, tehát hidd el krvára nem ezen fog múlni hogy hány évesen milyen izmos vagy. Nyilván a regeneráció, anyagcsere lassul, de izomépítés szempontjából sok embernek ez még hasznos is lehet, ugyanis a legtöbb ember ektomorf. Tehát 18-24 évesen nehezebb elhízni, cserébe izmos sem leszel, legfeljebb modell alkat. Endo és mezomorfok tudnak csodás eredményeket elérni fiatalon, akikből sokkal kevesebb van. Legtöbben meg örülnek hogy 25 felett már végre nem fújja el őket a szél.
-
Ijk
nagyúr
válasz
FollowTheORI #54777 üzenetére
Miért te hány éves vagy? 30 éves korodig azért nem esik annyira vissza a teszto a 18-hoz képest. Versenyzést sem kell feltétlen 20 alatt elkezdeni mert úgy is mindenki koxol.
Miért van az hogy aki elhiszi és hangoztatja hogy ilyen formát lehet hozni 2 év alatt naturálban, egyik sem tudja magán bebizonyítani?
-
Ijk
nagyúr
válasz
FollowTheORI #54756 üzenetére
Aham, 5% testzsír azzal a tömeggel 2 év alatt naturálban. A télapóban meg a húsvéti nyusziban még hiszel.
-
KoVee84
senior tag
válasz
"a többi lehet "naturálabb" simán"
áhh inkább nem is írok semmit...
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Igen ott volt a legnagyobb változás... ugye te is a tetkóra gondoltál
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #54698 üzenetére
Iszom eleget, 5 liter körül / nap
Biztos hogy nem szomjas vagyok és nem is esik le a vércukrom, hanem konkrétan korog a gyomrom.Tiszta tejsavót nem iszom, jelenleg egy designer fehérjét (savó+kazein+tojás) fogyasztok.
Gyors CH-t nem nagyon viszek be, napi 1 gyümülcs
Folyadékkal szintén nem viszek be CH-t, csak ha néha iszom tejet.Makrók most így néznek ki (én a növényi fehérjét is számolom):
edzésnap: 170g fehérje + 430g CH + 110g zsír
pihenőnap: 150-160 protein + 400g CH + 110g zsírrostbevitel 50-60g / nap
5x eszek egy nap, minden étkezéssel eszek 100-150gramm zöldéséget -
deniro2
senior tag
válasz
FollowTheORI #54652 üzenetére
Kína már elkezdte szabályozni magát, talán lassan India is. Afrikával nem tudom mi lesz, de pillanatnyilag ők olyan elmaradottak, hogy nem veszélyeztetik a nyugati társadalmat, legalábbis madmax-es értelemben nem.
-
deniro2
senior tag
válasz
FollowTheORI #54649 üzenetére
Semmi különbség nincs a rasszok között ebből a szempontból. A fehér ember együtt fejlődött a technológiájával, a nemfehérek meg egy korábbi fázisban jutottak hozzá és a kultúra meg a modern eszközök ilyen párosítása népességrobbanáshoz vezetett. Lassan beérik magukat és ugyanúgy fognak élni, mint mi. Mondjuk ettől még többen lesznek, de szerintem a globalizáció úgyis eltörli a rasszokat, pár száz év és mindenki vegyes lesz.
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #54612 üzenetére
én 110%-ig elégedett lennék egy ilyen testtel, erőben meg rekordsúlyai felével is
:#54613) Shadowbull: dettó. Én is áldom a sorsot, hogy jó korba születtem. Sokdioptriás szemüvegem nélkül a serdülőkort nem értem volna meg a középkorban
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #54609 üzenetére
helyette egy bővebb családi lakomán lecsúszott egy süldő malac
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FollowTheORI #54522 üzenetére
Oh hogy egyem meg a csecsit
-
PowerBuldog
veterán
válasz
FollowTheORI #54501 üzenetére
ha egyszer gyereket akar majd akkor le kell állnia majd. a sport marad, de nem ezen a szinten
-
kolosanyi
veterán
válasz
FollowTheORI #54400 üzenetére
Amúgy fasza felhúzás alternatíva gerincbajosoknak. Hajlítókat, segget és alsó hátat szétszedi, de közben nem nyírja a csigolyákat. Azóta csinálom, mióta diagnosztizálták a porckorongsérvet, tényleg jó.
(#54401) Ribi
De legalább drága. -
d3tox1c
senior tag
válasz
FollowTheORI #54389 üzenetére
Hat kesz
Igen,igy mar erezhetobb, es kissebb sulyokkal is kb. olyan nehez volt, mint eddig nagyobbal, ha nem nehezebb.
Megegyszer koszi, megyek vissza tricepszezni -
Dexar007
veterán
válasz
FollowTheORI #54386 üzenetére
Nem szamit a meret,mar megbeszeltuk.
-
rwin5
őstag
válasz
FollowTheORI #54386 üzenetére
ilyen az ha valaki magas.. 2 méteres haverjaim hónuk alá csapnak, kis edzéssel 45-6os bicójuk van, és ne is legyek kemény..
-
stickrs
senior tag
válasz
FollowTheORI #54267 üzenetére
Én ittam dymatizet, ON-t, tw-t, btu-t, mhn-t, scitecből simát is,profot is,és oldódáson-ill ízen kívül semmi kült nem vettem észre,hatásra nekem mind ugyanaz volt.
bandus én 10eket ittam annó.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Hát nem tudom. Nekem ez az egész olyan vuduzás. Elhiszem, hogy lehetnek különbségek, de ez szerintem marginális. A megfelelő makró bevitel, rendes pihenés, normális edzés a lényeg, meg a genetika, ezen nem változtat semmi hiperszuper csoda formula. Ha meg elérte az ember a korlátait, akkor onnan a kox használ már csak.
-
Gergosz2
veterán
válasz
scitecben az íze nekem nem jött be, Mindegyik baromi édes volt.
Miért nincs már ételízesítő, kolbász vagy erőspista ízű fehérje?
-
Gergosz2
veterán
válasz
FollowTheORI #54247 üzenetére
tanusíthatom én is hogy a Dymatize meg a BSN sokkal jobb ízű.
Már rég óta ezeket nyomatom, jelenleg Elite Whey proteint a Dymatize jóvoltából. Ebből is most kipróbálás képp ilyen színezék meg édesítőszer mentes változatot.
-
rwin5
őstag
válasz
FollowTheORI #54017 üzenetére
csajoknál nem baj az ..
Kb akkor volt ilyen combom mikor 5-5 kilómétert bicajoztam a suliba, azzal a rozsdás szarral és kb 20-nak tűntAki a képen van azon én is csodálkoznék ha koxolna, de ezek a rövidgatyósok is tolják magukba mert ismerek ilyen srácot, és annyi kúra benne van már..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest