- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
FollowTheORI #66528 üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
válasz
FollowTheORI #65941 üzenetére
Értem, megpróbálok kicsikét pihenni, tényleg szükségem van rá.
-
kovsol
titán
válasz
FollowTheORI #65923 üzenetére
nyakra gyúrt úgy látom
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FollowTheORI #65923 üzenetére
Kai sajnos azért nem fog nyerni,mert buzi és nem képes leszokni a buzis hajlamairól,megnyilvánulásairól. Habár tőlem egy buzi is nyerhetné,ha megérdemli. Olimpikonok között is tuti van homár,csak nem tudjuk
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #63852 üzenetére
ja kb. annyira releváns a 2x2 tabletta naponta ajánlás, mint amikor vki megkérdezi mennyi fehérjeport kell ennie és az a válasz, hogy 1 adagolókanál
persze lehet ártani nem árt vele így se az ember...
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #63740 üzenetére
Ne monygyá ilyent hogy nem egzakt mert az az igazsag hogy ossze vannak eskudve hallod? Mindenkibol beteget akarnak csinalni oszt csak hazudnak. Ilyenek ezek a
zsidgyikembegyogyszergyarak, szemetek ezek mind.Igyunk meg egyet Jaózsikám, isteneltessen!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FollowTheORI #63745 üzenetére
Tudod, cocacola zerooo
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Igen, nem a zsíros könyértől fogsz elhízni,hanem az egyszerű ch-tól,lásd glukóz,csak ugye mindent a zsírra fogunk,holott az qva fontos a szervezet számára
-
gghrtz
őstag
válasz
Én úgy tudom (ha jól emlékszem), hogy a koleszterinből a test tesztoszteront tud előállítani. Szóval azért szükség van rá, nem kell parázni tőle. (:
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #63588 üzenetére
Mekkora jelenetek már
-
Dicker
őstag
válasz
FollowTheORI #63333 üzenetére
A felhúzást, és a guggolást kihagytad.
Egyébként:
Érelmeszesedés ellen. Nálunk a legtöbben megcsinálták már.
-
rwin5
őstag
válasz
FollowTheORI #63269 üzenetére
én heti 1x megnézem, pont az ilyen
faxságokmiatt, sok értelmeset máshol se találni (csak itt a topicban) -
Champipi
aktív tag
válasz
FollowTheORI #63239 üzenetére
Oláh Noémi: szép hasat csinál a T3.
Mármint nem a Terminátor 2 folytatására gondolok.
Meg különösen jól áll egy nőnek, amikor lepusztítja magáról az üösszes "kapaszkodó hájat".
Baszki a nőn az a lényeg, hogy legyen jó biggyedő segge, és finom csípője.
Ezekre én csak egyet szoktam mondani: "FittPicsa" vagy SkullFace. -
törölt tag
válasz
FollowTheORI #63244 üzenetére
Én sem. Augusztus második felét végigpihenem.
-
xcds
őstag
válasz
FollowTheORI #62957 üzenetére
Hagyd, majd Corres intézi.
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #62951 üzenetére
Alkalmazkodtam eleget, jóval többet tettem bele a kapcsolatba mint ő (ezt ő is elismerte, ami azért egy nőnek nehezen hagyja el a száját), de utólag ne érte meg. Vannak hülyeségeim, ha ő ezeket elfogadja, akkor én is az övéit. De mégegyszer olyatnem játszok, hogy én változzak meg 10 dologban, ő meg 2 ben sem képes.
-
Radnix
senior tag
válasz
FollowTheORI #62860 üzenetére
Lábazni luxus volt akkor is ahogy látom
-
shteer
titán
válasz
Nem rossz strandforma de ehhez sok kilo izmot le kene dobnom
-
Koczó93
őstag
válasz
Olyan gatyája van mint ljk-nak
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Az a baj vagy eszem pizzát,hambit stb néha vagy nem eszek csak diétás cuccot és kockás hasam lesz. Inkább ne legyen az és bármit ehessek. Természetesen csak néha
-
kukinyo
addikt
válasz
FollowTheORI #62713 üzenetére
-
kukinyo
addikt
válasz
FollowTheORI #62710 üzenetére
Köszi, azért még nyomozok, hátha kiderül valami.
-
kukinyo
addikt
válasz
FollowTheORI #62707 üzenetére
A "régi" termékleírásában szerepel: "A keverék a rendelkezésre álló legfinomabb marhafehérje-forrásokból készült."
Ezért kérdeztem?Szerk: Ja, látom benézted.
Szóval pont ezért kérdeztem? -
Dicker
őstag
válasz
FollowTheORI #62656 üzenetére
Úgy tudtam ez túl izmos kategória már nektek.
Ugyanaz:
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #62426 üzenetére
Sose értettem, hogy tud olyan olcsó lenni a szlovák és a lengyel tej, hogy importálva megáll 150-ből literje, Igyekszem magyar venni mindenből, kerestem a minap a polcokon, 210 volt a legolcsóbb, de a többi mind 230 és fölötte. A lengyel tej meg 149, pedig azt még ide is kell szállítani
Mindezt úgy, hogy télen volt "történelmi" 106 ft-os csúcson a magyar tej felvásárlási ára
Májusban a magyar és szlovák tej felvásárlási ára ugyanannyi volt
Akkor hogy a f4szba lesz ebből 230? Valamelyik büdös görény nagykereskedő szedi meg magát ennyire magyar tejen?.... -
Champipi
aktív tag
válasz
FollowTheORI #62203 üzenetére
Aztakurvaélet, mennyire gyilkolja Arnold az izületeket.
Amúgy meg kibaszott idegesítő az egész ahogy alakoskodva ripacskodik felváltva azzal a kis homival.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FollowTheORI #62203 üzenetére
láttam ezt a kamuműsort,pénzért bármit ellehet adni,mindegy,tőlem mindenki úgy bassza szét az izületeit,ahogy akarja vagy akkora súllyak rángatja a bicót amekkorával csak akarja,ámen
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #62053 üzenetére
Most ettem egy túrórudit és csak annyit mondok: ez még nektek is ízlene
lehet kövezni -
Dani82
senior tag
válasz
FollowTheORI #62053 üzenetére
en tegnap mekibe ettem egy nagy menut, aztan atballagtunk a szemkozti burger kingbe, ahol angus XT menu XXL krumplival. Reggel masnaposan hideg pizza, fuu de szep nap volt.
ma meg kurva jot edzettem betoltve, olyan eres voltam mint egy ló. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
FollowTheORI #61996 üzenetére
minden nap nincs az,habár az volna az ideális
-
Zoo123
senior tag
válasz
FollowTheORI #61996 üzenetére
Napi kétszer elég? Ha menne 3x is akkor mehet annyi, vagy az már túlzás
-
rwin5
őstag
válasz
FollowTheORI #61985 üzenetére
köszi, akkor nagyjából belőttem, hogy mennyibe leszek
Rég nyomtam ilyen szar edzést mint ma, úgy éreztem elájulok az 5-6-os ismétlés számtól, bár a családban is volt itthon feszkó és úgy indultam el.. -
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #61944 üzenetére
ezt egyed meg csirke-rizsből
Tavaly megpróbáltam visszaemlékezni régi nagy zabálásokra, amiket gimiben követtem el
Pl. valami húzósabb fizikai meló után, amikor még eszembe nem jutott makrókat számolgatni, de lecsúszott ebédre ~80-100 deka sültkrumpli 4-5 szelet rántott hússal (ennyi fért a fritőzbe 1-1 sütésre) meg az 1 literes Cappy
Ha még maradt, akkor vacsorára ugyanez
Most szerintem ennyi kaja már hamar rükvercbe kapcsolna -
Gergosz2
veterán
válasz
FollowTheORI #61942 üzenetére
Hát fene tudja mert ez baromi sok mindentől függ. Ez is olyan mint a BMI ami szerint egy 180 centis embernél teljesen normális ha 60 kg.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #61908 üzenetére
" teli van antibiotikummal meg hormonokkal "
be is baszna ha tele lenne. ti elhiszitek az osszes ilyen konteos marhasagot?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
FollowTheORI #61908 üzenetére
Ha ez a félelmed, akkor bolti csirkét se vegyél.
-
prot-ko
csendes tag
válasz
FollowTheORI #61836 üzenetére
Te miről beszélsz már megint?
Arról, hogy a vevők nagy hányada továbbra is megy a másik után. S nincs tisztában sok mindennel, ezért azt vesz le a polcról, amit a haver is ajánl....
A minőségi whey protein alapja a WPC80 minőségi koncentrátum, és nem a magas laktóz tartalmú WPC35, netán zsíros tejpor.
A minőségi fehérje nem tartalmaz hozzáadottan maltodextrint (glükóz polimerek), dextrózt, amely technikailag ugyan nem cukornak nevezettek, de ezek magasabb glikémiás indexüek, mint a fehér kenyér.
A minőségi fehérjében nincsenek hozzáadottan olcsó töltőanyagok, mint pl. glicin, alanin és taurin. Ezeket az anyagokat azért teszik hozzá, hogy egy bevizsgáláskor magasabb fehérjetartalom mutatkozzon.
A minőségi fehérje kis mértékben vagy egyáltalán nem tartalmaz kukorica szirupot, hidrogénezett zsírokat (dairy creamer), mivel ezek igen olcsó anyagok, amelyekkel a fehérjéd ízét javítják, de közben tele vannak "rossz" zsírokkal és cukorral.Egy minőségi fehérje nem egy össze-vissza mátrixról szól, amiből csak a gyártó tudja miből mennyit is tett, s jól hagzik hogy ez is meg az is van benne. Amennyiben egy fehérje koncentrátum és kazeint tartalmaz, abba minek tejfehérje? Hiszen az nem más mint 20% whey és 80% kazein?!?! Ja mert a tejfehérje olcsóbb, mint egy whey?!?!
-
_NCT
addikt
válasz
FollowTheORI #61781 üzenetére
Azért edzés után rögtön nehéz csirkéből 100-150g-ot betolni, illetve a csirkemell sem mindig biztos hogy 20-25g fehérjét tartalmaz, lehet h a nagy része víz/zsír lesz.
Fehérjegogsz pedig azért könnyebben adagolható/bevihető edzés után, mint mondjuk a csirke/turó stb. Diétában este is ki lehet húzni vele egy étkezést. Persze azért napi 2 turmix elegendő ha normális a kajád, sőt, ha igazán normális akkor nem is biztos hogy kell.
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #61781 üzenetére
és a szilárd kaja jobban telít is, diétában nem mindegy.
Ha megeszem a 100g zabot egy adag fehérjével, akkor 1 óra múlva már korog a gyomromén sem veszek, csak multivitamint, C-vitamint, Ca, Mg és fehérje edzés után és ha gyorsan kell (mint tegnap este, mikor rájöttem, hogy elfelejtettem kivenni a sült csirkét a fagyóból
)
-
mayday00
őstag
válasz
FollowTheORI #61620 üzenetére
Nasser El Sonbaty 48 évesen halt meg tavaly pl.
Veseelégtelenségben. Akkor csak káros a cucc.
-
Gergosz2
veterán
válasz
FollowTheORI #61522 üzenetére
olyat csak Lean desset proteinből ettem Anno valahol akcijós volt ekkor vettem párat . Persze nem a csoki vaníliára utaztam akkor.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #61183 üzenetére
És élőben lehetett látni, hogy a Béla bevarja!
-
Ijk
nagyúr
válasz
FollowTheORI #61183 üzenetére
Kb 10 hozzászólással ezelőtt linkelték, pont azért került szóba, de mindegy.
-
Dexar007
veterán
válasz
FollowTheORI #61177 üzenetére
Francokat!
Egy egesz gyogyszertar van a csavoban,barmit csinal,ugyis izmos lesz. -
shteer
titán
válasz
FollowTheORI #61037 üzenetére
Biztos leallt a kokoval meg a tomennyel
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #61038 üzenetére
Korán reggel ezt kell látnom?
Gyorsan be is vertem egy banános turmixot (1 banán, 3 deci tej). -
Dexar007
veterán
válasz
FollowTheORI #60997 üzenetére
Jo lesz nekem az X-men forma. Hosszu short strandon,es kesz. Vadlira meg rafogom,hogy nem fejlodik.
Nem mintha a tobbi fejlodne. -
d3tox1c
senior tag
válasz
FollowTheORI #60976 üzenetére
En most rengeteget iszok(kreatint hasznalok, vegre megtalaltam a nekem valot, nem bassza a gyomrom;beast creature),cserebe viszont orankent jarok wc-re,vagy meg surubben.
Ez nem baj?
Remelem nem lesz semmi a vesemmel
Ja, es a vizeletemben sincs kukorica -
Buster17
addikt
válasz
FollowTheORI #60958 üzenetére
Köszi.
Utóbbi az egyszerűbb
Nem tudom számolni egyszerre a pulzust meg az időt
ezért most veszek egy karórát
-
Dexar007
veterán
válasz
FollowTheORI #60913 üzenetére
Meg azt hiszi,hogy azert mert gyumolcsot-zoldseget zabal fedezi a vitaminszugsegletet. Latszik,hogy nem beszelt Bunny-val.
-
Dexar007
veterán
válasz
FollowTheORI #60910 üzenetére
Miert van az,hogy az amcsiknak muszaj kenyszeresen pofazniuk ? Egy olyan vlog videot nem lattam meg toluk,ahol nem toltottek volna ki folosleges beszeddel az egeszet.
-
Yeffy
veterán
válasz
FollowTheORI #60902 üzenetére
állítólag... aszongyák'
úgy látom, a problémát felhozó embert nem érdekli az infóm...
-
Dexar007
veterán
válasz
FollowTheORI #60886 üzenetére
Az a gyümölcs legjobb formaja!
De bizony cukros leszel tole,es a majad is lerohad,de szard le,ugyis meghalunk.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #60880 üzenetére
Hogyne, napi 4 liter simán megvan.
-
mrgymisi
tag
válasz
FollowTheORI #60790 üzenetére
En is fogyasztok gyumolcsot 10 ora magassagaban. Szezonalisan valogatom, mikor mit. Alapvetoen a vita az edzeselotti es az esti idoszak vitatásából indult.
-
mrgymisi
tag
válasz
FollowTheORI #60785 üzenetére
hiszed vagy sem a dietetikaban is nagy kerdes amit te szarkazmussal karoltve fogalmaztal.
amugy irtam egy konyvet errol. veletlen.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
FollowTheORI #60735 üzenetére
annyi volt h nyomtam egy minusz jelet a nagyításra és így berakja oldalra a csetet. csak azé volt furcsa mert eddig is simán elfért volna csak nem rakta ki. mindegy kiderült legalább
pénteken nyomtam 8 ismétlést a 62,5 kilósakkal incline, nagyobbat még nem hoztak. csak gondoltam megemlítem deszarnak
viszont a fekvenyomás egyre rosszabbul megy. a 160 már kihívás.
mondjuk igaz hogy alig edzek. kb.: heti 2 -
headhunter
addikt
válasz
FollowTheORI #60728 üzenetére
"Csak súly nélkül hasazásnál, vagy állva egy "seprűnyéllel" azt annyi, hogy meglegyen/maradjon a dinamikus nyújtás mobilitás."
Szintén zenész...
Cikkben elvileg a súly nélküli törzsfordítás is tiltott.
Masszázs twister és a seprűnyéllel végzett gyakorlat között csak annyi az eltérés, hogy a seprűnyeles gyakorlatnál a felsőtest fordul a twisternél az alsótest.
-
Dexar007
veterán
válasz
FollowTheORI #60554 üzenetére
Waa nem birom ezt a csajt. Predator feju.
Mondjuk a hanglejtesproblemas Vivient jobban utalom,akkor mar inkabb 1000x Zsuzsi.
-
Dexar007
veterán
válasz
FollowTheORI #60482 üzenetére
Akkor mindjart indulok a tecsoba,lehet ez a titok,nem pedig az izzasztosator es a sajt.
-
rwin5
őstag
válasz
FollowTheORI #60439 üzenetére
azt a kurva xdd nem néztem végig de az a pár másodperc is elég volt
-
Radnix
senior tag
válasz
Fúj ba+, mennyiért szúrnátok meg ezt a véglényt?
-
Ijk
nagyúr
válasz
Te ilyen videókat nézel?
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #60376 üzenetére
+1
Virágpor tuti nem működik, elég csak megnézni milyen ducik a méhecskék -
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #60366 üzenetére
jó erős láncot kell venni és akkor nincsen gond
-
Champipi
aktív tag
válasz
FollowTheORI #60327 üzenetére
Ez eléggé BuziQ kategóriának tűnik!
-
Dicker
őstag
válasz
FollowTheORI #60327 üzenetére
40 kg-val bicepszezik.
-
paye
tag
válasz
FollowTheORI #60320 üzenetére
Azért ennek a lába között egy gyorsvonat eszrevétlenül áthaladhat....
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FollowTheORI #60097 üzenetére
Vádlit én is kitartom a pipiskedés fázisánál. Igazság szerint a guggolást nem csinálom nagy súllyal,mert mindig lábtoló után csinálom. Lábtolót végzem nagyobb beszarós súlyokkal és teljesen igaz,hogy a bazi nagy súllyal annyira nem érzem annyira. Szoktam váltogatni az edzés módzsert,de kifogom próbálni a kisebb súlyt és magasabb ismétlést. Meglátjuk
-
Radnix
senior tag
válasz
FollowTheORI #59701 üzenetére
A gluteusa közé tolnám
(#59725) deniro2: Az jól hangzik, de jobban hangzana ha "vége 5-6% tzs lesz" így - nélkül
-
Champipi
aktív tag
válasz
FollowTheORI #59835 üzenetére
A jobb oldali csaj a Vörös Zoli nője. Ahogy elnézem az állkapcsát, a Vörös Zoli nem csak hagyományos módon szúrogatja
-
dani3l
őstag
válasz
FollowTheORI #59835 üzenetére
Ebben a pillanatban akartam megkerdezni, hogy ki volt a napszemcsis csaj Zsuzsi mellett.
Thank you, sir!
De azert Fanni sem kutya..
Felteve, hogy en is jol ismertem föl.
A "közepsöt" aze' oda kellett irni.. -_-"
#59837: Lehet.. Igazabol tökmindegy..
Videon eleg "Fannisnak" tünt.
-
Rica
senior tag
válasz
-
Zola007
veterán
válasz
tyűha
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
fujj ez izmosabb mint egy "férfi" - ti
-
Peddy789
őstag
válasz
FollowTheORI #59266 üzenetére
captain hanadrol and captain stenazol
-
deniro2
senior tag
válasz
FollowTheORI #59134 üzenetére
Annyit azért megjegyeznék, hogy Fless nyitotta az első gyúrós topikot itt 10 éve...
Nem is teljesen értem, hogy miért kér tanácsot olyan emberektől, akik fele annyit sem diétáztak vagy edzettek, mint ő... -
válasz
FollowTheORI #59134 üzenetére
Ezt akartam linkelni...
http://www.t-nation.com/diet-fat-loss/truth-about-metabolic-damage
-
Ijk
nagyúr
válasz
FollowTheORI #59005 üzenetére
Szerintem teljesen aránytalan a csaj, de tudom itt ilyet nem szabad írni ha szép kerek a segg, akármekkora is az.
Pedig ez is csak egy tipikus combra és hasra edző szelfis liba, nem különb mint a mell-bicepszes metro faszik.Jorus: Igen, az még hiányzik róla, de nem lennék meglepődve ha az lenne a következő projekt.
-
Unsign
tag
válasz
Egész izmos vagy. Van barátod?
-
Champipi
aktív tag
válasz
Ezek a fitness buláták hogyan csinálnak ilyen lapos hasat?
Toljk a T3 pajzsmirigyhormont?
És amikor abbahagyják, hogyan állítják vissza a saját termelést? Vagy akkor elmennek duci modellnek?
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
valaki kihagyta a mellnapokat....
-
Ijk
nagyúr
válasz
FollowTheORI #58981 üzenetére
Azért van mert nem tanultál meg dolgozni. Ráállt az a agyad a nagy teljesítmény rövid idő alatt.
Kerti munkát komótosan kell végezni, szakszerűen mondva aerob tartományban. Akkor bírod órákon át is csinálni, amúgy meg negyed óra alatt eldurransz a és kifáradsz, miközben alig hatékonyabb a munkád. -
Dicker
őstag
válasz
FollowTheORI #58981 üzenetére
Tévhitben vagy. Nagyon is sokat jelent, csak nem szrrá izolálni kellene magadat nonstop, mert a súlyok se dísznek vannak ott, hanem használni kell őket. A régi iskola szerint edzőknél megnézném, hogy mikor nem bírnak el egy eleve könnyített szerkezetű 2-5 kilós gépet kitartani pár percig egy kézzel...
Öregapáink meg talán voltak akkora zsenik, hogy nem tűző napon dolgoztak, hanem hajnalban felkeltek, mert ráértek. -
P00By
nagyúr
válasz
FollowTheORI #58956 üzenetére
-
Morris
veterán
válasz
FollowTheORI #58956 üzenetére
Ebben az esetben biztos!
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #58871 üzenetére
elméletileg arra szoktak hivatkozni, hogy aki hüvelyk+középsővel
nem éri át: endomorf
éppen átéri: mesomorf
bőven átéri: ektomorfcsak arra mondtam, hogy szerintem ez hülyeség, 140 kilósan nem értem át, most meg bőven körbeérem
Pedig nekem nincs nagy tenyerem, M-es munkavédelmi kesztyűt hordok és a normál bőr karóraszíjat is a legbelső lyukba csatolom (16,5 centi a csuklókerületem) -
mayday00
őstag
válasz
FollowTheORI #58834 üzenetére
70 évesen ilyen kar
Itt a topicban lévők 95%-át még most is lenyomná 70
évesen
-
Zola007
veterán
válasz
Én még egyszer úgy megnézném az öreget egy alapos "ami a csövön kifér" tömegelés és diéta után.
Csak hogy odab.sszon a mostani Men's Fitness címlapfruskáknak -
törölt tag
válasz
Ez
-
Woodslave
félisten
válasz
nem. Itt nekem meggyőző
Ősz hajjal kullog valami teherautó mellett.
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #58831 üzenetére
ja de ez elvileg a terminátor forgatásán készült kép. Nem tudom megnézni mert nincs facebook itt.
-
Ijk
nagyúr
válasz
FollowTheORI #58574 üzenetére
Rendes edzéssel és középszar kajálással kevesebb mint 1 év alatt felpakolod a genetikailag elérhető izomtömeged mondjuk 80%-át. A maradék 20%-hoz több év szenvedés, intenzitásnövelés, izolálás kell, pöpecül összerakott kaja. És akkor még nem beszéltünk arról hogy ha szálkás is szeretnél lenni.
Minimális javuláshoz hatványozott energiabefektetés, miközben egy 15% testzsíros sportos (középszar) formát viszonylag kényelmesen lehet tartani.
Ha kezdőnek kellene tanácsot adnom akkor első fél évben basszon oda, versenyszintű tömegeléssel, utána 2-3 hónap diéta, szálkásítás, utána hagyja a picsába a tömegelés-szálkásítás dolgot és csináljon testkompozíciós étrendet. Naturálban ha tömegelsz zsírosodsz, ha szálkásítasz izmot vesztesz, kellemetlen mértékben.
-
python1
veterán
válasz
FollowTheORI #58521 üzenetére
Na ezzel én is így volnék.
-
válasz
FollowTheORI #58511 üzenetére
Voltatok már szilikoncsöcsű csajjal? Tök gáz általában.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #58511 üzenetére
szilikoncsocsok meg kox.
egyebkent jot rohogtem mert pont egy ilyen adott taplalkozasi tanacsokat az egyik oldalon. Hja, ha a szomszedasszony keruli a cukrot majd o is ilyen lesz
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FollowTheORI #58445 üzenetére
Köszi, nekem kva gáz az alkarom,vékony, és utálom
5. feladatot nem értem,azt hogyan? -
illes0102
aktív tag
válasz
FollowTheORI #58447 üzenetére
köszönöm, ~120-124 kg között ugrálok mostanában amit szeretnék korrigálni kint majd, mert akkor már hál'isten magamnak veszek mindent, és oda fogok tudni figyelni az normális kajákra, szép lassan le fog menni a sok felesleg de a cél ,hogy 100kg legyen meg látványosan
mellé 193cm vagyok.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
FollowTheORI #58443 üzenetére
Én csak a felcsavarósat szoktam, azt is mindig letudom szuperszettben valamivel. Több időt nem szánok alkarra. Nekem 7kg-val 4le-fel szépen bedurrantja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged