- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
userxy
őstag
válasz
gghrtz #65741 üzenetére
Nekem minden ételnél és italnál fontos, hogy finom legyen. Elnézésedet kérem ,ha te nem osztod ezt a véleményemet... És fehérjénél is fontos, hogy jó ízűen igyam meg, ne csak azért mert muszáj..
Aki geci keménynek érzi magát és issza sok fos ízű szart igya nyugodtan. Én nem állítom meg. De hadd döntsem el már saját magamnak, hogy a minőség mellett prioritás az íz világ is. Megértésedet köszönöm.(#65742) Woodslave
ne kezdjük a faszságokat. 2 kiló stillmasstól pont ugyan annyira lesz bárki izmos mint 2 kiló szkájtektől vagy bijotektől vagy akármitől. semennyire....
-
Cassidey
senior tag
-
deniro2
senior tag
válasz
gghrtz #65568 üzenetére
Vállnál én is arra hajlok, amit Wood idézett, felesleges teljes mozgástartományban szuper szabályosan tolni, jobb szűkítve, nagyobb súllyal izolálni. De ez nem vonatkozik minden izomcsoportra, pl. bicepszezni teljes mozgástartományban érdemes szerintem.
Egyébként az erősködők csak azzal szokták játszani az agyukat általában, amivel nem tudják kinyírni magukat...Nálunk is van egy gyerek, aki hozzám képest is erősen el van maradva karban, de simán többel bicepszezik nálam 20 kilóval, viszont szolid 50 kilónál többel nem láttam még fekvenyomni, gondolom már rájött, hogy segítő nélkül ott már szopás az arcoskodás...
-
Woodslave
félisten
válasz
gghrtz #65568 üzenetére
SIDE LATERALS: The correct way to do these is as a partial movement. Biomechanically, your deltoids engage for about 15 percent of this movement, so if you come partially up, you’ll totally isolate them instead of bringing your traps into play. Cut down your typical range of motion, and use more weight.
amióta ezt láttam kicsit átértékeltem ahogy az oldalemelést csinálom... Persze olvasni ettől pont eltérő álláspontot is.
ja és persze a tuti kérdés, jobban fejlődött-e a vállam ettől. Ki tudja? Lehet tök ugyanígy nézne ki ha az eltelt időben 2kg-val oldalemeltem volna...
-
syl5
őstag
válasz
gghrtz #65497 üzenetére
Liszt helyett zabliszt, ne adja Isten teljes kiőrlésű liszt és mindjárt nem kell bűvészkedni és ehető főzeléket kapsz. Tejföl helyett kefír, nem nagy tudomány. Szinte bármilyen hagyományos kaját el lehet készíteni "bádis" ételként.
Zöldbab-, borsó-, tökfőzelék nálunk is szokott így készülni. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
gghrtz #65509 üzenetére
ha a növi+tesztó kombó naturálnak számít akkor igen
én annak is örülnék ha ennyi hajam lenne
amúgy a sokaccori boozi kérdésekre a sokaccori válasz hogy a bikinifitnessz csajok se naturálok.. már a szuperbadin se....
mondjuk 3 hét múlva újra meg lesz kérdezve ugyhogy akár az első hszbe is mehetne -
Zola007
veterán
válasz
gghrtz #65497 üzenetére
semmi extra liszt nélkül se, csak az úgy egy sűrű lencseleves.
Nincs is ezzel gond, én is a végén vettem észre múltkor hogy nincs lisztem.
Annyi hogy le kell szedni rendesen a levét mielőtt megfőtt.Az én receptem főzelékre:
500g lencse, megmosom, bé'áztatom, kb duplájára dagad
felrakom főni annyi vízben, hogy ellepje
5 babérlevél, 7g só és egy füstölt leves kocka (vagy csülök, éppen mi van)
ha elfőtte a vizét, akkor egy fél pohárral még felöntöm, ekkor kezdek a rántásnak
1 fej hagyma apróra kockázva, 30 ml olaj, üvegesre pirítom
közben leveszem a lencsét és szinte az összes maradék levet leöntöm róla egy pohárba
utána 30g tk. lisztet rakok a hagymához és a lencse levével apránként felöntöm míg dagad
Utána visszakeverem a rántást a lencséhez, buggyantok egy rajta és kész -
Zola007
veterán
-
válasz
gghrtz #65254 üzenetére
Ez nagyon jó, én is így kezdtem neki egy hónapja újra, és finoman szólva is szétküldtem a teljes mellet napokra. Utána tricepsz... szintén kevesebb súly, de a végén a levezetőköröket se bírta. Egyébként a mellnek úgy lehet még jobban "betenni", ha a rudat fekvenyomásnál megpróbálni összenyomni, ami nyilván nem megy, de a mell az menni fog
-
Zola007
veterán
válasz
gghrtz #65249 üzenetére
Kérdeztem tőle egyébként, ő is azt mondta, hogy neki sem adja párhuzamosan és már 7-8 kilótól fáj a válla. Jó ideig nem tudta hogy miért nem fejlődik és nem tud feljebb menni, aztán elkezdte váltott kézzel, akkor kezdett nőni a válla. Pedig már akkor is edzett jó ideje, ebből is látszik hogy mindig van mit tanulni a saját testéről és az edzésről az embernek.
Ezért utálom mikor odajönnek nekem osztani az észt, hogy így meg úgy csináljam.
Bammeg, ha nekem nem esik úgy jól, pl ugyanilyen a nyak mögül nyomás, a fekvenyomás és a combhajlító gép számomra."Ami nem megy, azt nem kell erőltetni"
-
d3tox1c
senior tag
-
FIREBLADE78
addikt
-
nuke7
veterán
válasz
gghrtz #64591 üzenetére
Te figyu. GI nem számít konkrétan.
Talán linkelték már, talán nem, de a kaják, ha együtt eszed őket - különösen rostokkal - teljesen más GI-t produkálnak(#64592) ludsimon: hogyha 170 centinél magasabb, akkor kétlem, hogy ez naturál
(amúgy szerintem nem magasabb, vagy HATALMAS feje van)
(#64601) Cassidey: picit elnagyolt a cikk. Ez kicsit jobb és magyar is.
-
-
nuke7
veterán
válasz
gghrtz #64559 üzenetére
a legjobb a tiszta halolaj, omega 3-al meg E-vitamin komplexszel és mellé d-vitamin
Ha msm-et szedsz, arra figyelj, hogy legyen mellette c-vitamin - lehetőleg természetes, mert úgy tud beépülni.
(egy kis citromot lehet bele csavarni)(#64579) ludsimon: feljebb valsz. nem bírja a tricepsze és nem arra akart edzeni.
-
ludsimon
veterán
válasz
gghrtz #64550 üzenetére
Valami ilyesmi? Fú, egyik (kerékpáros) facebook csoportba bejött és elkezdett trollkodni..
Még jó, hogy kimoderálták és kibannolták, már egy kisebb háború készülődött kitörni.Már szervezték, hogy meglátogatják és megvakarják a hátát kisbaltával. (nemvicc!).
-
b.daniel
senior tag
válasz
gghrtz #64489 üzenetére
És Ijk :
Köszönöm a válaszokat, akkor veszek valami növényi olajat. Egyébként azért gondoltam arra, hogy még kell több kcal, mert úgy olvastam, hogy ehhez a testsulyhoz azért 2300-400 legalább kellene. Plusz ugye bell közben nagyon sokan elegetek.
A bellt már egy éve csinálom egyébként, és azt nem azért hogy hizzak, hanem mert nagyon szeretem
Gghrtz :bajnokok reggelije alap nálam is
-
Tenken
őstag
válasz
gghrtz #64476 üzenetére
Én 3 meg 7 pontosról hallottam eddig, de lehet van 10 is. Minden esetre, ha már 3 helyen leméred, akkor nem látom akadályát még 4-en lemérni a pontosabb képért...
Csomó helyen találsz kalkulátort hozzá. Pl ITT letölthető excel is van. Ennek lányos változatát még nem találtam mondjuk.
Szerintem otthonra elég közelítést ad a 7 pont. Ha nem is tökéletesen pontos, azért tudja kicsit árnyalni a képet a mérleg mellett, ha rendszeresen nézed.
Meg mondjuk az alsóhát két szélét ez sem nézi külön, ami kb minden férfinak a legrosszabb pontja. Sokan tudatában sincsenek kb, mert sunyi módon elölről nem látszik a tükörben. -
-
Cassidey
senior tag
válasz
gghrtz #64445 üzenetére
Annak, aki szereti feketén-fehéren látni, hogy alakul, szerintem megéri. Elmegy az ember évente, és pontosan tud makrókat számolni magának, pontosan látja mennyi izmot sikerült magára pakolni, jó dolog ez. Én is csak azért nem megyek, mert nem akarom tudni a testzsírszázalékom, inkább homokba dugom a fejem.
-
nuke7
veterán
válasz
gghrtz #64308 üzenetére
Woodslave kedvenc szerzőjétől "szakfordítás"ban:
"c) A sejtnek megfelelő energiával kell rendelkeznie. A sejt különböző módokon keresztül pontosan tudja, hogy mennyi energia áll a rendelkezésére -- különböző módok közé tartozik például az ATP/ADP aránya. Ez az ismérv szorosan kapcsolódik az edzésmennyiséghez (volumen: szett x ismétlés). Jegyezd meg, hogy a szervezet általában nem jó egyszerre két dolog végrehajtásában. Izmot felpakolni és zsírt leadni is ilyen. Erőt és állóképességet egyszerre fejleszteni szintén ebbe a kategóriába tartozik. És itt van egy dolog, amiről szinte sohasem hallasz: a glikogén visszatöltés és az izomszövet építés sem igen megy egyszerre! A test vagy az egyikre koncentrál, vagy a másikra. A genetikailag nagyon szerencsések egyik előnye az, hogy a testük a két folyamatot párhuzamosan is jobban végzi; a szteroid használók szintén ebből is hasznot húznak, ezért "ússzák meg" a nagyobb volumen használatát. És mi köze van ennek a rizs árához Kínában? Annyi, hogy a magas volumenű edzés során (sok szett izmonként egy nap) nagyon kimerülnek a glikogén raktárak és amikor a kalóriákat visszatöltöd, azok először csak a glikogén képzésre fordítódnak, csak ezután az izomépítésre!"
-
Zola007
veterán
válasz
gghrtz #64199 üzenetére
Csak hogy ne menj haza üres kézzel: [link]
Na, az utóbbi 100 hsz is arra volt jó, hogy megszegjem a "nem káromkodok többet" eskümet#64200) MMA87: "Ha minden nap benyomsz egy üveg mogyoróvajat, attól max tág leszel, zsíros nem."
Na azért csak óvatosan fogalmazz, vannak itt 18 éven aluliak is -
-
Xantor
tag
válasz
gghrtz #64045 üzenetére
Kipróbáltam a receptet ma reggel: 7 tojás, 210g darált zabpehely (én daráltam), 2 adag fehérje (banános Bunnygoksz), 4,5 dl tej + 1 evőkanál olaj az egészbe. Én viszonylag vastagra csináltam, hogy belül maradjon némi nedvesség, mert egyébként ha kihűl, akkor nagyon száraz lenne. Lehet az olaj tette a dolgát, de 'hál isten fel sem kellett szedni a serpenyőből az alját, mert mindig elvált tőle és simán meg lehetett fordítani.
Jót reggeliztem, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- Forrmell.enn
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest