- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
b.daniel #139407 üzenetére
Ne kezdj el zabálni, az tuti. Én is jártam így jó sok évvel ezelőtt, nem tudtam edzeni pár hónapig, mert egyszerre sérült le a derekam meg a vállam. Nem mozogtam semmit, de a diétát tartottam. Ahhoz képest nem is volt olyan szar a forma a végére, csak tömeg nem nagyon maradt.
(#139409) BÁ Nutrition
Asszem az már nem nyilvános -
Woodslave
félisten
válasz
b.daniel #136327 üzenetére
[link] erről ez jutott eszembe
:
Érdekes kérdés amúgy, hogy számít-e egyáltalán, vagy ha igen mivel mész többre. Valami okból (mert azt hiszed hogy este jobban zsírosít nyilván) nem eszel ch-t az utolsó két étkezésnél és ha kiszámolt makróid vannak akkor emiatt a korábbi étkezésekben elosztva több ch-t eszel, és ezáltal lehet nagyobb arányú zsírosodást okozol egy-egy kajánál, amit vagy kompenzál a későbbi lehagyás, vagy nem... vagy igen.
ja én biztos ennék este ch-t
-
Dani82
senior tag
válasz
b.daniel #113430 üzenetére
Olyanom van Bt agybadugos de unom es a red rock realityben voros zolin volt egy jbl bt50 es kurvara tetszik feherben. Csak felek h a szivacsparna elkezd sargulni meg morzsolodni foleg h kardiora is hasznalnam.
Egyebkent megkerdeztem tole, jofej volt, valaszolt fbon, hihy szereti es ajanlja de o kardio kozben a kapucnira rakja kivulrol. Na nekem nincs kapucnis pulcsim -
Ijk
nagyúr
válasz
b.daniel #64491 üzenetére
Nincs olyan hogy X testsúlyhoz Y kalórabevitel kell. Függ a kortól, függ az anyagcserétől, függ a napi fizikai aktivitástól. Neked kell kitapasztalnod mennyi számodra a szükséges bevitel. Mellesleg krva jó hogy kiszámolod, de azt be is kell tartani. Egész életedben.
Gyúrás mellé keress valami kardiót, úszás, futás. Ha te egy edzés után másnap le tudsz nyomni egy kettlebell edzést és másnap megint egy konditermit, akkor azok az edzések szart sem érnek. Legalábbis izomtömeg növelé szempontjából. -
Ijk
nagyúr
válasz
b.daniel #64487 üzenetére
1. A kettlebellt hagyd a picsába. Vagy gyúrj, vagy kettlebell (amit mi itt szarba se nézünk
) de egyszerre a kettő nem fog menni.
2. CH legyen maximum annyi mint fehérje.
3. Zsírbevitellel tudsz emelni a kalórián, lehetőleg növényi olajokból mint lenmagolaj vagy tökmag. De ha hízékony vagy nem tudom minek akarsz ennyire kalóriát bevinni. Mindenesetre valamennyi zsír is kell a szervezetnek.
4. Zöldségeket sem szabad kihagyni, például napi 1 kiló kígyóuborka. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest