- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
Tyler Durden #190699 üzenetére
No offenz de minek diétázol? Szedj fel izmot inkább, nem bántásból írom.
-
Dazsar
aktív tag
válasz
Tyler Durden #190711 üzenetére
Itt egy Ref. Tartomány. Nagyjából ezzel tudsz így kalkulálni.
15%-nál mehet a Bulk 20%ig.
20%-nál inkább menjen a diet 15% ig. -
python1
veterán
válasz
Tyler Durden #190705 üzenetére
Jól hangzik, de akkor már most is befejezheted a diètát, ès akkor közelebbről kell indulni.
-
python1
veterán
válasz
Tyler Durden #190699 üzenetére
Jó lesz az, ahogy megy le a zsír, úgy az izom is szèpen.
Mi a cèl? -
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #190681 üzenetére
nem olyan jo az. elore felek mi lesz, ha osszekoltozunk csajommal, fozi a jobbnal jobb kajakat en meg betolom
-
Peaceliker
addikt
válasz
Tyler Durden #190633 üzenetére
Ha te ilyen súllyal 16% körül van, nem is akarom tudni az enyém mennyi
Amúgy igen, én is ilyen 15-18% ra olvastam a bulk javaslatokat. Én fixen fölötte vagyok.
Csak azt nem tudom eldönteni hogy megéri-e. Mert ha gyorsabban nő az izom lehet bele vágnék egy clean bulkba. De ha alig hozna valamit az esetemben akkor nyilván hagyom a fenébe -
scdlsc
senior tag
válasz
Tyler Durden #190363 üzenetére
Nem vagy egyedül. Nekem most nyaralás és egyéb dolgok miatt kimaradt 28 nap. Múlt héten hétfőn kezdtem újra egy teljes testes edzéssel. Mindenhol izomlázam volt. Utána csütörtökön tudtam újra edzeni. Ezen a héten próbálok visszaállni a hétfő-szerda-péntek (láb-push-pull) szokásos edzésre, de még mindig érzek itt-ott pici izomlázat és kicsit olyan érzésem volt a szerdai után is, mintha átment volna rajtam egy úthenger. 1 hét kihagyást nem érzek meg ennyire, de ez a 4 hét már keményebb. Tavaly is ez volt a több hetes nyaralás után.
Annyi a különbség, hogy én nem nézegettem az órámat 5 percenként, hanem fülig ért a szám, hogy újra edzhetek.
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #190363 üzenetére
Én fostam ettől, de amikor a könyököm miatt kihagytam 2,5 hetet, utána ugyanúgy ment minden tovább. Most is kimaradt 1 hét mert elutaztunk, annyit tettem, hogy 2x végeztem 35 percben has+fekvőtámaszt. Aztán jövő hét 2. felétől megint kimarad 1,5 hét, mert nyaralunk.
-
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #190261 üzenetére
jobbulast akkor neked is
-
válasz
Tyler Durden #189767 üzenetére
Nekem sivárabb szociális hátterem van, örülök is neki.
Dorian: Lehet, hogy a napozás kapcsán igazad van, mert én még gyerekkoromban hallottam ezt a napozz a bőröd feszességéért történetet, aztán valahogy megmaradt felülvizsgálatlanul.
Az izomépítés viszont mintha sokkal hamarabb megkezdődne, olvastam olyat is, hogy azonnal, olyat is, hogy 1-2 napon belül, de 8-at még sehol. Honnét az infód? -
scdlsc
senior tag
válasz
Tyler Durden #189732 üzenetére
"Én nem szoktam vizet vinni magammal az edzésre"
Miért nem? -
MPowerPH
félisten
válasz
Tyler Durden #189723 üzenetére
Igen, szinten bringabaleset.
Nekem mashogy all most, csinalok rola fotot. Beszeltem mar vallcentrummal is, igazabol a mutettel, sajat vagy szintetikus szalaggal orvosolhato, es kozel olyan lesz, mint a baleset elott. Csak 4 nap korhazi fekvessel jar, es utana 3 honap regen.
-
python1
veterán
válasz
Tyler Durden #189678 üzenetére
Megèrtem azt is, sokan csak azèrt járnak terembe mert kell a társaság is, èn nem szeretem a nyüzsgèst edzès közben, gèpeket se szeretem annyira
De ez így is van jól, mivel az egyik bevèteli forrás a családnak egy saját terem, vagyis a párom fiának, van egy komoly terme.
Próbáltam nèhány hónapig, jó a társaság is az egèsz család , rokonság oda jár, de most egyelőre kihagyom, kènyelni funkciók miatt. -
python1
veterán
válasz
Tyler Durden #189420 üzenetére
Szintén, én a töményet iszom inkább 1L simán becsúszik, ha tetőfokára hág a buili, reggeli mellé néha pezsgő, ha olyan helyen vagyunk.
Borból is fogyasztok tiszteségesen, mivel Badacsony vidéki vagyok és vannak borász ismerősök, nem lehet kikerülni.
Szóval társasági ember (buliarc) vagyok nagyon. -
válasz
Tyler Durden #189389 üzenetére
+1, szeretem H-P intervallumban letudni az edzéseket, ha valami közbejön akkor ott a szombat délelőtt mint tartalék.
-
python1
veterán
válasz
Tyler Durden #189385 üzenetére
Ja èrtem
Nekem fárasztó volt egyben a 4-5 nap, tavaly mikor kezdtem, így ezèrt esett a választásom a 3- nap edzès 2- nap pihi, majd előről.
Rugalmasabb így a beosztás, ès 2x sikerül 1 izomcsoportot megmozgatni, igaz így 8- nap. -
_drk
addikt
válasz
Tyler Durden #189385 üzenetére
Elmész külön hasazni? Vagy ez otthoni edzésterv?
-
python1
veterán
válasz
Tyler Durden #189383 üzenetére
Elèg a többire heti 1 alkalom?
-
python1
veterán
válasz
Tyler Durden #189354 üzenetére
Akkor a foxtrotty együttrs bejátszik.
-
python1
veterán
válasz
Tyler Durden #189341 üzenetére
Havi 3 kilót tolok, számít a minősèg azt is toltam, èrdekes az oldódásuk mindegyik magasabb minősègű proteinnek tökèletes, nincs puffadás stb.
Ezek az olcsó cuccok, mindig tudnak valamit, ami igazán hozza az olcsóságukra jellemző, - jellzőket.
Èlelmiszerből sem tudom már a szemetet megenni. -
python1
veterán
válasz
Tyler Durden #189077 üzenetére
+1
Ezek remek kaják, lefekvés előtt szoktam túrót-joghurttal szintén gyümőlcsdarabokkal (fagyasztott is jó).
Dorian
Mehet az állati zsiradék, sőtt..., csak nem kell túltólni. -
persil
nagyúr
válasz
Tyler Durden #188980 üzenetére
Az kiraly lehet.
Enyem lany, raadasul telo-fuggo, szoval ha feljonne a sportoljunk kicsit, akkor inkabb menjek az anyamba.
-
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #188980 üzenetére
nekem igy halt meg a mindennapi foci
neha azert meg eljon velem kispalyara, de hat mar urfocit tol mindenkihez kepest. -
persil
nagyúr
válasz
Tyler Durden #188971 üzenetére
Leginkabb is-is. Eleve jobb szeretem a setat, mint az utazgatast.
Meg most par honapja tenyleg minden lehetoseget megragadok egy kis mozgasra. 70-71 kg vagyok(171cm) de a hasammal nem tudok kibekulni es az utolso 2 talan 3 kilot mar minden letezo iranybol probalom tamadni.
-
persil
nagyúr
válasz
Tyler Durden #188952 üzenetére
Azt hiszem akkor a majus nekem is pipa.
-
tisn
addikt
válasz
az szep.
nekem a futas/seta/foci nem volt ennyi osszesen -
Louro
őstag
válasz
Kutyásoknak könnyű
Macskát esélyem sincs kivinni. Lusta dögök
-
válasz
Tyler Durden #188934 üzenetére
Ez nálam most rosszabb, fáj is a gerincem környéke, feküdni is csak bizonyos helyzetekben tudok. Volt már ilyenem. Tarthat sokáig is a gyógyulás ebből az állapotból. Nagyon remélem, hogy max 2 hét lesz csak.
Louro: 1600-1700 kcal nálam már kizárt. Soha többé olyat.
-
thomasvold
őstag
válasz
Tyler Durden #188928 üzenetére
Így csinálom én is, 13 ismétlést elérem szabályosan, akkor növelem a súlyt.
Vállra 5 gyakorlatom van, alapból gyenge volt a vállam. Már nem az, egyre jobban alakul.
Nálam oldalemelés mindkét karral kézi súlyzókkal,
Oldalemelés váltott karral, döntött padon, ez adja igazán nekem, törzs nem tud egyáltalán besegíteni,
Vállból nyomás,
Előre emelés padon, kicsit előre csúszva, ezt nehéz szabályosan, jól meg kell választani a súlyt, hogy megfelelő intenzitás és a szabályosság meglegyen, de nagyon jó elülső vállra.
És hátsó váll döntött padon. -
python1
veterán
válasz
Tyler Durden #188897 üzenetére
Köszönöm srácok!
Nekem ennyi infó elég is, árban ezek a legjobbak, 31mm-es a furat rajtuk, az itthoni rúdjaim 20-asok és 30mm-es a tárcsák fogadására kialakított részük. -
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #188807 üzenetére
Én 174/72,5-vel kb a kettő közt vagyok
-
Peaceliker
addikt
válasz
Ezek a képet (és adatok) után asszem el is engedtem a kockás has gondolatát
-
válasz
Én 1,65 magassággal, 69-70 kg-san tudtam ezt:
Ez '21-es, hirtelen ezt találtam.
-
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #188735 üzenetére
nagyon helyes, hogy merettetek PSA-t, piros pont mindenkinek.
-
scdlsc
senior tag
válasz
Tyler Durden #188727 üzenetére
Nálam más a referencia tartomány:
-
m3ss
veterán
válasz
Tyler Durden #188614 üzenetére
szerencsere nekem sose tetszettek a modern testepitok de ezt mar kitargyaltuk. szinpadon egezsegtelenul alacsony testzsir%on vannak, szezonon kivul meg csak brutalisan nagyok
az enhanced oldal sztem egy jeff seid, david laid meret folott mar szurreal. noi profik vegkepp nem..inkabb az atleta nok. ahogy a videoban is.. -
m3ss
veterán
válasz
Tyler Durden #188598 üzenetére
ja amugy folyamatosan valtozik ez az idealis testkep ahogy hiztam ugy tolodik el egyre inkabb. meg lehet a tartalomfogyasztas is rajatszik. na meg az, hogy latod magad pumppal, jo fenyek mellett idealis szogbol es hat ugye altalaban nem ezt latod
natural tartalmakat kell nezni, csak abbol meg nagyon keves van. de ha mar natural tartalom, ennek a menno sracnak is jo tartalmai vannak. ha mar itt ezen az idealis fizikumon rugozunk van neki is egy ilyen videoja, hogy mi az idealis noi alkat es ferfi.
mondjuk azert eleg magasra tettek a mercet a ferfi kepeknel...mark wahlberg sem natural, legalabbis most. meg itt a kepen talan, de ezt a fizikumot akkor is nagyon kevesen erik el nattyban.
csodalkozok amugy h arnoldot ennyire elore tettek a nok. lehet eloben kicsit mas lenne a sorrend.. -
válasz
Tyler Durden #188570 üzenetére
Nem is kötelező fekvenyomni, ha talál az ember valami jobbat a maga számára.
Dorian: Még tán nem mondhatod biztosra. Millió tényezős dolog egy szuper genetika, de van néhány tényező közöttük, ami alapból nagyban csökkenti az esélyeid.
Nálam egyértelmű például, hogy kevés a váz, vékony a csontozat, és így sosem tudnék rengeteg izmot felpakolni:
Ezt lőtte rólam a feleségem hátulról tegnap, kivágtam egy nagyobb képből. Formás még lehetek, de a csontozatom egyszerűen túl vékony, vagyis sosem szedhetek fel annyi izomtömeget, mint egy vastag csontozatú ember, és ez a hátrány nem kijavítható. -
persil
nagyúr
válasz
Tyler Durden #188459 üzenetére
Hat en kerek 15%-on vagyok egy ideje, de igy sem birok ranezni a hasamra siras nelkul.
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #188459 üzenetére
Azt írta, "nagyon bulkolni"
Én sem tartom jónak azt, h "hízzunk fel, oszt majd lefogyjuk", clean bulking-párti vagyok."mennyire tudja az ember betartani"
Én egyszerűen annyit eszem amennyi jól esik / semmiképp nem eszem többet mint amennyi jól esik, és azon belül igyekszem minimalizálni az egyszerű cukrokat, alacsonyan tartani a szénhidrátot maximalizálni a fehérjét. Ennyi. -
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #188416 üzenetére
Én csak zokniban (cipő nélkül)
-
Peaceliker
addikt
válasz
Tyler Durden #188364 üzenetére
Nekem 128 az átlag, max 160
Woodslave
Na ez jogos
-
Peaceliker
addikt
válasz
Tyler Durden #188346 üzenetére
Tegnap én is feljebb toltam a pihenő időt. Igyekeztem minél rövidebb pihenőt tartani korábban. Most inkább emeltem súlyon és 2-3p et tartottam. Jobb volt, éreztem, hogy jobban ki tudtam magam sajtolni.
Nekem 2,5 óra volt így, én is elég sok gyakorlatot és sorozatot csinálok. De most még tuti nem megy az hogy kevesebb sorozat és nagyobb súly, pár ízületem, meg egyéb még nem bírja. Tenyerem sem, már így is néha fáj ahol jön a bőrkeményedésÉn 4-6x 8-12 ismétlést csinálok 14 gyakorlatból. De nincs külön izom csoportra bontott napom, heti 2,max 3x tudok edzeni, akkor mindenre. Mármint súlyzóvan. Eddig ezeknek kívül volt heti 1 has+láb nap, ezt próbálom majd 2re emelni.
Nekem mondjuk most még bőven a zsírégetés a fókusz, tegnapi is elvileg 1400 kalória volt... Mondjuk már szédültem is 1-2x a végén
Illetve állóképesség növelés amire hajtok jelenleg. Ha majd közelebb vagyok a vágyott test zsír arányhoz, akkor lehet megnézem hogy súly közelebb legyen RM hez és akkor kisebb mennyiségben -
tchriss
tag
válasz
Tyler Durden #188337 üzenetére
Fél perc kb
Persze ahonnan indultam gyakorlatilag bármit csinálhattam volna eddig
Az igazat megvallva 20as éveimben sportos voltam és kondizgattam.
Aztán 10év alatt felpattant rám nem kevés 40+kg, és végül 2020ban jött a kőkemény elhatározás kaja téren és otthon bohóckodtam 2db egykezessel meg egy kétkezessel, és lassan 1 éve nyomom terembe. Persze csodák már nem lesznek így 44 évesen.
[kép] -
m3ss
veterán
válasz
Tyler Durden #188087 üzenetére
pont az izomtömeg építéssel van gondom nekem is, mint legtöbbünknek /Dorian is említette/
pedig skinny alkatrol / kezdokent a vilag legegyszerubb dolga latvanyosan fejlodni. a tomeg nagy resze also testre fog feljonni, allin kell menni a lehetoleg osszetett also testes gyakorlatoknal. 0-3 rir a bolgar guggolas/guggolas/labtolas-nal. aki szeret labedzeni az vagy mazochista vagy nem erti, hogy mi az a 0-3 rir 10-20 ismetlesnel.
ha egezseges vagy, nem az orvoshoz akarsz rohangalni ha felmegy a pulzusod edzesen es a kozelben vagy szivesen segitek. csak erdemes elotte begyakorolni ezt a 3 kezisulyzos labgyakorlatot vmennyire. szeretnem latni, hogyan lehetseges nem fejlodni ettol az also testes edzestol, amit dr. mike kitalalt. heti 10-20 perc + bemelegites. olyan nincs, hogy nem fejlodsz tole. hiszen nem tudsz jarni, a szervezeted rajon arra, hogy ez igy nem palya ezert csak noveszt vmi izmot#188090 Peaceliker kezdokent fogyozas mellett is fogsz tudni izmot epiteni.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Tyler Durden #188056 üzenetére
Kösz kösz
-
Peaceliker
addikt
válasz
Tyler Durden #188049 üzenetére
Ohh, nem tudod te "kivel állsz szemben"
Én az az ember vagyok, aki rontott már el rántottát meg tiszta főzést is
Igazából rá vagyok feszülve ha konyhában dolgom van (a megépítésén vagy bármi műszaki dolgon kívül)... Na de mindegy, ezt meg kell ugrani majd, azt már látom. Mert ahogy most eszem az sehogy sem jó...
tisn:
Jó ötlet, köszi.Illetve erről beugrott még valami, amit amúgy nagyon élek is. Az a sütőzacskós móka, azt a kaját élem is.
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #188049 üzenetére
"monotonitást a kajában"
Ez viszont minden, csak nem egészséges dolog. -
Peaceliker
addikt
válasz
Tyler Durden #188046 üzenetére
Igen, úgy látom én is, hogy kénytelen leszek főzni, pedig azt mocskosul nem élem
-
aelod
veterán
válasz
Tyler Durden #187970 üzenetére
attiati
Raktam be korábban frisset azt hiszem.
Max. 20 kiló van a két kép között.
-
Dazsar
aktív tag
válasz
Tyler Durden #187968 üzenetére
Amúgy érdemes úgy gondolkodni hogy 1 hónap/0.5-1kg.
Ha ezt így számoljuk akkor 12 hónap/12kg.
De ebből max ha fele mondjuk izom, ami persze nem
Szóval nagyjából így lehet tudni hogy mennyi legyen a bulk. (Sokkal könnyebb dietazni, mint tömegelni) -
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #187921 üzenetére
Nem lenne az 10.
174 centihez 71 vagyok, és valahol 14% körül. -
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden #187921 üzenetére
Azt nem tudom mert ahogy írtam 78 vagyok
a 70 csak egy terv. Illetve nem terv hanem realitás.
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden #187783 üzenetére
Persze teljesen mindegy lényeg hogy érezze kicsit ezt a közeget. Szerintem a legjobb dolog amit csinálhat az ember hosszú távon feltéve hogy nem kattan be tőle. Én se ragaszkodok hogy velem jöjjön mindig van hogy egyedül is elmegy de most jó vagyok neki
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden #187778 üzenetére
Szerintem is meg lehet kezdeni. Én azért akartam hogy velem edzen és ne valami haverral hogy megtanulja a gyakorlatokat és megmutassam neki mit jelent az hogy keményen edzeni. Ez nem alacsony ismétléses erőemelés vagy 20+ pumpálásos kardió. De tudja meg milyen odatenni magát. Figyelem hogy csinálja ha kell javitom stb.
Mondjuk merev lábas felhúzást nem tudom megtanítani
.
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #187775 üzenetére
Nem azért javasolt a csak saját testsúly, mert megáll a növésben.
Mondjuk azért nem teljesen igaz a csak saját testsúly, de sztem ennyi idősen annál nehezebb súlyt nem igazán szabadna használni mint amivel meg tud csinálni 20 ismétlést. -
Jim-X
őstag
válasz
Tyler Durden #187771 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #187771 üzenetére
aztan elmegy kondizni, a topiklakok meg leszoljak a 16 eves, feszekhaju, mobilnyomkodo sracokat
(meg mindig rohogok ezen)
menjen, az enyem is kb. akkor kezdett jarni a haverokkal.
-
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #187738 üzenetére
jo tipp
kocogast hogy birja? -
m3ss
veterán
válasz
Tyler Durden #187741 üzenetére
hogy merted le? nekem is le kellene mernem. kellene futni egy coopert
-
Jim-X
őstag
válasz
Tyler Durden #187738 üzenetére
Az a kutya kb duracell nyuszi, nem lehet kifarasztani
-
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #187731 üzenetére
jenaiba beontod a pudingport, kis vaniliascukor, kis cukor/edesitoszer (mez?). proteinpor. fel lityi tej (lehet kicsit tobb kell) + 5 perc mikro es kesz a proteines pugying.
(2.5 percnel megkavarod) -
tisn
addikt
válasz
ez nem rossz, birja a dog, vagy cipelni is kell'?
-
Dazsar
aktív tag
válasz
Majd írd le milyen volt, kíváncsi leszek
-
m3ss
veterán
válasz
Tyler Durden #187716 üzenetére
ja az a proteines joghurt egesz jo lehet fogyozashoz, jo keves kaloria. mondjuk tuti tele van mesterseges cuccokkal, valszeg ilyen szempontbol a turo jobb..
aerobozol amugy? en tuti, hogy zsirbol fogyok a zone2-tol. elmult honapokban tobbszor volt olyan, hogy kicsit ellustultam nem aeroboztam aztan par nap alatt nyomtam 2-3h zone2-ot es egyertelmuen lement ranezesre 1% zsir. persze nem kizart, hogy kaloria minuszban is voltammi van akkor, ha en meg visszaszokok a cukros cuccokra? ha ugy is elegetem a kaloriakat nem hinnem, hogy nagyon egezsegtelen lenne. tobbet enni keptelen vagyok. aerobot se akarom elengedni.
vagy tenyleg elengedem az izomtomeg kergetest. jooovanazigy. mellizmom sztem kaloria plusz nelkul is noni fog szep lassan. -
Jim-X
őstag
válasz
Tyler Durden #187716 üzenetére
En reggelente 0,5-1kg-t fogyok
-
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #187566 üzenetére
mindig sportoltam hobbi szinten, de sajna a zabaval soha nem birtam, igy lettem tokeletes formaju (gomb)
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #187566 üzenetére
Nekem szerencsére szerencsés az... alkatom(?), 30 év felett is simán ment a lekváros gofri / tál tészta / sörök késő este, és nem híztam meg úgy hogy hasam legyen vagy ilyesmi. Nem is "a test" miatt kezdtem el újra sportolni, meg normálisan enni, hanem a hosszútávú egészség miatt.
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden #187531 üzenetére
Megnéztem a súly naplóm.
Március 4 hétfő 80.1 heti átlag 80.36
11. 80.2 átlag 79.88
18. 80.2 átlag 78.87Hétfői súly alapján semmi változás de az átlag nem ezt mutatja. Csak egy adalék miért gondolom jobbnak az átlagolast
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden #187531 üzenetére
Érdekes mert amúgy nem vagyok ilyen típus de a súlyom meg az edzést imádom rögzíteni figyelni számolgatni.
Minél több adat annál jobb. Esti súlyt is nézem aztán következtetek mi lesz másnap reggel
Mondjuk még nem tartok ott hogy változtatni kelljen. Ha tartom a kaját folyamatosan megy le a súly ha félre eszek akkor általában másnap magasabb de akkor is tudom mi volt. Ha csak hétfő reggel nézném lehet két kiló extra lenne egy jobban átvészelt hétvégéhez képest. Persze ott is tudod mi volt a probléma az is igaz.
Amúgy a házi koszt a "legveszélyesebb,"
inni nem szoktam meki nekem se játszik. Csak hétvégén annyira már nem akarok antiszoc lenni itthon
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden #187529 üzenetére
Ja de mondjuk vasárnap eszel egyet a mekiben vagy rokonoknál aztán hétfő nem reális eredményt mutat.
Mondjuk nekem biztosan nem mert hétvégén offosabb a kaja. Napi szinten látom hogy elbaxtam de a következő pár nap meg a heti átlag mutatja objektívebben.
De ez nyilván a qrvara lexarom ki hogy és hányszor áll a mérlegre kategória
-
aelod
veterán
válasz
Tyler Durden #187523 üzenetére
Minden reggel mérem a súlyom kulázás után.
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #187523 üzenetére
Sztem sem érdemes gyakrabban.
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #187518 üzenetére
Annyit teszek, h minden számolgatás nélkül próbálok visszavenni a szénhidrátból (főleg az egyszerű cukor jellegűekből) édesseg, alkohol, köretek, és növeltem a fehérjét meg a zöldséget. Mindezt főleg a hosszútavú egészség miatt.
Nekem nincsenek óriasi izom-jellegű céljaim, sztem a vekony testalkatom nem is alkalmas erre.
Ha a 174-hez ( v 3? sztem utoljara 20 évesen mertem magassagot) leszek 74 ami + 2,5-3 kiló, es lemegy 1-2-3%-kal a testzsírom, h latsszon a hasizmom, az mar eleg a kinezet típusú céljaimból. -
Vitee
aktív tag
válasz
Tyler Durden #187514 üzenetére
Az, hogy zsir jott fel mert szarul ettel, az nem feltetlen a kaja hibaja, legalabbis szerintem.
Ha kaloriatobbletben eszel, de megvan a megfelelo mennyisegu tapanyag az izomepiteshez es ehhez a megfelelo edzes, tegyuk fel a kajad 100%-os (bar mihez kepest kell annak lennie?), itt jonnek a kepbe az egyeni sajatossagok.
Valaki ilyen adott korulmenyek kozott +10kg sulygyarapodasbol lehet felepit 5-7 kg izmot, amig egy masik 1-2-t, a tobbi zsir.
Arra akartam ezzel utalni, hogy nincs olyan, hogy szarul eves miatt jott fel a sok zsir, ha megvan az izomepiteshez szukseges makro.
A tobblet az tobblet, ha mar izom nem epul, igyis-ugyis zsirkent fog lerakodni, ami lerakodik, hiaba a "tokeletes" kaja.
Jo pelda erre a topikban Dave, aki legjobb formajat meki + pizza + alkohol komboval csinalta, ugy, hogy nem figyelt semmire.
A kajam nekem is rendben volt, edzes is, megis sok zsir jott sajnos, izom alig. El kellene nekem is menni egy testo meresre, sok eve erzem mar, hogy valami nem oke nalam, a jelek pedig mind ide vezetnek.A fentiek miatt lehetseges az is amit Dorian ir. Ha megvan a megfelelo mennyisegu feherje, az edzes is jo, ahhoz, hogy izmot epitsunk, nem feltetlen kellene kaloriatobbletben lennunk. Szintentarton, de meg deficitben is lehet.
De aelod ezekrol tobbet tudna mondani, o a profi ezekben! -
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #187514 üzenetére
Lehet tévúton jarok (meg persze nem is kondi, hanem kettlebell) de eddig nekem sikerül egyszerre testzsírt csökkenteni és izmot növelni. Valószínű, h lassabban megy így az izomnövesztés, de számomra kiegyensúlyozottabb és egészségesebb dolognak tűnik, mint meghízni és lefogyasztani belőle a zsírt. De persze nekem nem is fő ( és szinte egyetlen) célom a nagy izomtömeg.
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #187503 üzenetére
Igazából nem elsődlegesen fogynod, hanem izmot kellene felszedned, hogy formásodj, mert a 177 centihez a 65 kiló már most is nagyon kevés. Én 174-hez vagyok 71-2 és a testzsírom a 2. képedhez képest némileg alacsonyabbnak tűnik.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Tyler Durden #187501 üzenetére
Én tavaly 94 ről mentem le 82re (181cm), már mindenki mondta ne fogyjak többet, arcomon valóban látszott már nagyon. Idén 92ről tartok 87.5nél. De most talán jobb az izom arányom. Remélem jobb lesz a forma mint tavaly. 85 alá most nem nagyon akarok menni.
-
válasz
Tyler Durden #187490 üzenetére
Ha sikerült tavaly nyár óta felpakolnod némi izmot, a mostani diétád végén sokkal jobban fogsz kinézni.
m3ss: Én 43 évesen szintén nem vagyok már a legjobb korban, viszont azt vettem észre, hogy ahogyan szeretek edzeni, az nálam hozza az izmot még diéta mellett is. (Jó lassan persze.) Lehet, idősebb korban tényleg van extra előnye az erőemelőkéhez hasonló edzéseknek. Összetett gyakorlatok, nagyon intenzív és rövid edzések. Mondjuk nem azért edzek így, mert biztosan ez a legjobb módszer, egyszerűen csak ezt szeretem a legjobban csinálni.
scdlsc: Gondolom, valami ismert mai testépítő a "Shimizu" mellett álló pasi, ha esetleg tudod a nevét, megírhatnád. Nagyon esztétikus forma még vintage filterrel szűrve is.
-
m3ss
veterán
válasz
Tyler Durden #187490 üzenetére
mondjuk ha ez tavalyi akkor nem derul ki, hogy most hol tartasz izomepitesileg. mennyi ido telt el a ket kep kozott? amugy ez szep eredmeny ami a fogyast illeti, izomepites szempontjabol mar kevesbe. amugy nekem az a velemenyem igy latatlanul, hogy azoknak akik elegedetlenek, keves a fejlodes videot lenne erdemes csinalniuk a gyakorlatokrol amit vegeznek. azon lehetne latni, hogy milyen a technika, mozgastartomany es intenzitas. makrok, feherje bevitel rendben van legtobb embernel ugy latom. de az edzesmunka ki tudja milyen.
azert az egyik elfontosabb tenyezo itt az, hogy mit csinalsz a teremben. lehet nincs meg az intenzitas, helyette van junk volumen. ha nincs jo technika, kontrollalt tempo, optimalis mozgastartomany vagy keves a suly alatt toltott ido akkor tulajdonkeppen az egesz arra jo, hogy kaloriat egetunk a teremben
lehet enhanced modban olyan anabolikus allapotban van a szervezet hogy barmilyen pumpalos random edzestol is noni fogsz, noble nattykent ez sztem nem igy mukodik -
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #187469 üzenetére
ez milyen szoft?
az enyem ilyesmi, pocakos boomerkent.(edzoterem egy resze foci, csak mostanaban allitom at fodballra)
-
válasz
Tyler Durden #187462 üzenetére
Remélem, teszel majd be képet. Én augusztus elejére szeretnék összehozni egy beach body formát, de persze nem baj, ha hamarabb sikerül.
600-700 kcal / nap már nekem se megerőltető, de nem mindig volt ez így. Talán a legfontosabb nem is a test, hanem a fej, vagyis hogy úgy álljon hozzá az ember, hogy igen, menni fog az egyre több mozgás. És csinálni is tényleg odatevősen. Nekem mostanában több futás is kimaradt, mégis összességében nőtt a mozgásból elégetett kcal, évek óta nem csináltam ennyit:
Így híztam ebben a hónapban már majdnem egy kilót.
Jövő hónapban majd leveszek kicsit a kajálásból, és megcélzom a 900 kcal-os napi átlagos deficitet.
-
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #187327 üzenetére
igy van pontosan. nekem egyik foci mufu (arra jarok meg), masik terem (arra mar nem nagyon). jobb terdem szar, emiatt futas is limitalt, lassu, max 10km.
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #187252 üzenetére
Elnéztem, valójában 20% a fehérje: 18,9g tápanyagból (mert ugye ezt ami számít) 3,8 g.
A többi nyilván víz. -
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden #187249 üzenetére
ALDI Skyr ami még közel áll a külföldön tényleg jó makrókkal rendelkező görög joghurthoz itthon ez csak fantázia név.
mármint a 11%-ot?
mondjuk annak a nádudvarinak jók a makrói annyit nem oszt nem szoroz a fehérje raksz bele port. (ha szükséges)
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #187246 üzenetére
Vállalhatóak a makrói? Ez mit jelent?
A Lidliben szoktam Pilost venni, az finom, krémes.
Asszem 11% a fehérjetartalma, ill. én mindenből (túró, tej, bármi) a zsírosat veszem mert sokkal finomabb -
m3ss
veterán
válasz
Tyler Durden #187114 üzenetére
koleszterin szintetek mennyi ha mar itt tartunk? kivancsi vagyok milyen tartomanyban mozog ugy altalanossagban.
-
scdlsc
senior tag
válasz
Tyler Durden #187110 üzenetére
Nálam legutóbb ezek az értékek voltak.
Karbamid - 8,80 mmol/L - 2,50 - 6,60
Kreatinin - 98 umol/L - 62 - 115 -
scdlsc
senior tag
válasz
Tyler Durden #187110 üzenetére
A magas karbamid szintet a fehérjedús táplálkozás is okozhatja.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Tyler Durden #187108 üzenetére
Véradásnál ezt nem nézik? Mert azt soktam adni 1-2x egy évben, de sose szóltak hogy gond lenne...
-
aelod
veterán
válasz
Tyler Durden #187098 üzenetére
Sokan azt gondolják, hogy a rövid pihenő idő intenzitás fokozó technika, tévesen.
-
válasz
Tyler Durden #186997 üzenetére
Zane nekem is egyik örök kedvenc, de tán fölösleges is ilyen messzire menni, vagyis elrugaszkodni a hobbigyúrósok talajától. Rengeteg szép eredményt ért már el ebben a topikban is egy csomó ember, és nem csak versenyzők.
Hogy írjak például két olyat, akik nem látogatnak már nagyon ide: atee_13, Dani82.
-
aelod
veterán
válasz
Tyler Durden #187011 üzenetére
Nem gyártják már úgy tudom...
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden #186824 üzenetére
nem tudom elhinni. Mármint nem azt hogy ennyit mér az órád hanem hogy ennyi lenne a deep sleep. Bár nem nézek utána mennyi a normális nekem egy sima xiaomi band 1-1.5 órát jelez ha qrva xarul aludtam 20-30 perc. Mondjuk a pulzusom se ennyi nem is volt és nem is lesz soha nekem 60 alá soha nem ment.
Deep sleep is essential for health and wellbeing. Most adults need around 1.5–2 hours of deep sleep per night. The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) advise adults aged 18–60 years to aim for at least 7 hours of sleep per night. Around 25% of this should be deep sleep
Lehet a definíció amit használunk nem egyezik. -
basaharc502
aktív tag
válasz
Tyler Durden #186769 üzenetére
Ismerős... Az összes bioteches shakerem oldalt eresztett, de pl. tegnap a pure goldosból is kifolyt valamennnyi a táskámban, pont a gatyámra. Sokszor ha túlhúzod, pont azért megy tönkre.
Ajándék lónak tipikus esete, mindet rendelések mellé kaptam. Pure goldosból van még kb. 8-10 origi, de ezek bóvli, silány minőségű valamik, de legalább nem tökölök sokat velük, 2 havonta kivágom a kukába. 3-4 ezerért van tökéletes, jól záródó shaker, be kell ruházni egy olyanra. -
m3ss
veterán
válasz
Tyler Durden #186686 üzenetére
jo az, valszeg az emberek 98%-nal mar akkor erosebb vagy. sztem azert a kozepso, standard szamokat nem egyszeru elerni. persze testtomegen, magassagon, anatomian, genetikan is sok mulik.
-
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #186636 üzenetére
nem kotozkodes akart lenni, de tenyleg aki rendszeresen sokat fut, az ehet sokat. bar en elkepzelni se tudom milyen fizikum kell egy dupla maratonhoz
-
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #186632 üzenetére
Ha a kajád szar, akkor naponta 2 maratont is futhatsz nem fogsz fogyni.
de, akkor fognapi 8 oras futassal (vagy 8 ora kemeny fizikai meloval) nem leszel kover, nem veletlenul ettek szalonnat meg ilyesmiket, zabkasaval nem fogsz letolni napi 6000kcalnyil melot.
-
m3tr0
őstag
válasz
Tyler Durden #186528 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá,hogy a fickó eléggé a végletek embere.
Szerinte kb. semmit sem szabad enni a zöldség,gyümölcsön kívül és inni is csak vizet szabad. Egyébként van olyan tanácsa amit én is próbálok követni, de csak egyet-egyet,amit ő képvisel az távol áll tőlem. -
S e t h
nagyúr
válasz
Tyler Durden #186528 üzenetére
Még csak az elejét hallottam, de mivel én elég egészségtelenül táplálkozom, ezért amikor az autofágiáról beszélt akkor figyeltem és gondoltam kipróbálom amit mondott, mert az kb. teljesen szembemegy azzal amit eddig csináltam.
Eddig nincs rossz tapasztalatom, sőt, energikusabbnak érzem magam, több kedvem van edzeni meló után, nem vagyok annyira enervált és nyugodtabban is alszok.
Oké, nekem nem nehéz éreznem a változást, kb még este tízkor is ettem ha éppen éhes voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest