- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Én már nemcsak fizikálisan, de mentálisan is átálltam...azaz kb. leszarom. Lemegyek, 30-31-32 fokos a terem, lézeng mellettem 1-2 arc, kb. már ők is leszarják és nyomjuk. Kellemetlen az egész, kifejezetten szar érzés így edzeni, pedig szeretem csinálni, 2 pólót izzadok szét + tus semmit nem ér, mert az öltözőben +1-2 fokkal melegebb van.
Ma lejött egy idegen arc...kérdezi milyen légtechnika van...majndem besz@rtam a röhögéstől és mutatok az ablakokra, amik ráadásul csak az épület egyik oldalán vannak, szóval még kereszthuzatot sem lehet csinálni. Ha most leesne a kinti hőmérséklet 20 fokra, a teremnek kellene kb. 1 hét, amire normális hőmérsékleti állapotok uralkodnának odabent.
+ még 1 vicc: A tulaj augusztus végétől kifejezetten harap, ha kinyitod az ajtót vagy ablakot. Az ősz közeledtével őrizni kell a nyári meleget (és ezzel a szagokat is) odabent, amivel a fűtési szezont próbálja kitolni...olykor egész jól, decemberig, amikor a benti hőmérséklet 10-12 fok nem lesz. Akkor esetleg pöcörögtet valai fűtést...a negatív rekord eddig 6 fok volt. Hőmérsékleti szélsőségek terme ez, ahova én járok csak hát sajna nincs más, felszereltségben kifejezetten jó, minden másban borzasztó... -
Qtya123
őstag
Tetőtérben azért kemény lehet.
Én is lesérültem, de a tököm kivan, hogy kétszer is úgy, hogy guggolás jött, még el sem kezdtem, hanem bemelegítés volt és azalatt...
Mindkétszer akkor, mikor még súly előtt csak saját testtel csináltam 10-12 bemelegítő ismétlést. Kb 2 hónapja a jobb combom felső része húzódott meg bemelegítés alatt, igaz az 2 nap alatt teljesen elmúlt.Most meg minden előjel nélkül a bal térdembe állt bele a fájdalom, úgyhogy a bemelegítéssel zárult is a gyakorlat, nem folytattam tovább. Érdekes, súly alatt sosem fájdult meg. Lehet azért mert ott jobban figyelek, itt meg elkapkodtam esetleg a végrehajtást.
Lassan 1 hete volt ez, de ha elkezdem terhelni a térdem guggoló mozdulattal, akkor még most is fáj.
-
Elmegyek külön, nekem ez énidő is, szeretek lejárni, nyílván az nem egy long session, 4-5 gyakorlat azt lépek is.
Nekem fárasztó volt egyben a 4-5 nap, tavaly mikor kezdtem, így ezèrt esett a választásom a 3- nap edzès 2- nap pihi, majd előről.
Rugalmasabb így a beosztás, ès 2x sikerül 1 izomcsoportot megmozgatni, igaz így 8- naÉn is van mikor csak 3x jutok le, ilyenkor a has vagy itthon van megoldva vagy skippelem. Szeptembertől ha indul a bulk, akkor meglátom, hogy variálok e az edzésterven, igazándiból nem terveztem állandóan áttekerni, ha vmi beválik, akkor menjen, progresszió legyen meg azt jóvan (:
Illetve én szeretem ha hétközben letudok mindent és a hétvége szabad és tudok regenelni, ennek ellenére ha vmi közbejön és tolni kell edzést, akkor simán van, hogy szombat is megyek terembe.
-
Dorian
félisten
-
Gainka
őstag
Nem, ellenkezöleg, tehat ha en 3x8 at nyomok fekve te meg meg utana fel ora mulva is valamelyik mell gepen vagy (ugye alapbol nem nagy izom meg is 30-40 perceket edzenek ra) hogy lehetne az en verziom a kockazatosabb. Itt ugye onnan indul a dolog hogy naturalban nincs idegen anyag ami maximalizalja a feherje beepulest meg tesztot, itt ezt edzessel kellene elerni, (meg kaja meg alvas blabla ok) es most oszinten jozan paraszti esszel, mi serkent jobban egy naturalt az egy oras karhajlitas nyujtas, vagy 2x4 x2 huzockodas plusz felhuzas. Ugyan ugy urited a glikogen raktarakat ugyan ugy kortizol termelodik ilyenkor, na de a ketto kozott oriasi kulonbsseg van, arrol nem beszelve mig te egy adott teruletet terhelsz agyon, addig az osszetett gyalorlatnal ez eloszlik.
-
A számolgatás sokaknak abban biztosan segít, hogy ne essenek túlzásokba.
Ez meg egy egész érdekes cikk fehérjebevitel témakörben:
Recent Perspectives Regarding the Role of Dietary Protein for the Promotion of Muscle Hypertrophy with Resistance Exercise Training, (Published online 2018 Feb 7.) -
Nálam nem, pedig majdnem azt csinálom én is, mint Vitee, csak általában kondiparkban, saját súly + extra súlyokkal. Vagyis nálam két PPL van egy héten így:
Hétfő: push (mell, tricepsz, váll)
Kedd: pull (hát, bicepsz, váll)
Szerda: leg (guggolás, futás)
Csütörtök: push (mell, tricepsz, váll)
Péntek: pull (hát, bicepsz, váll)
Szombat: leg (guggolás, futás)
Vasárnap: pihenés, de kis hasazás és futás elfér benne.
Ezeken túl pedig futni bármikor szabad, ha van hozzá még erő és kedv.Az edzéseim persze így rövidek és intenzívek; régebben hosszabbak voltak, és akkor ritkábban is edzettem, de azt hiszem, jobb a mostani módszer. A vállam valamelyik része szinte állandóan terhelve van, és nagyon szépen fejlődik is pont ezért, vagy éppen ennek ellenére.
-
Cs1csó
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Fűnyíró topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest