-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
d3tox1c #63487 üzenetére
Ó, én múltkor megmutattam az egyik barátomnak a vitaminos polcot, azt hittem sírvafakad.
Engem is állandóan ezzel b@sztatnak, pedig egész intelligens példányai a fajnak.
És akkor még nekem csak kb 1/3-a van annak amit más szed(#63501) corres78 : Már a papucs meg a bermuda gatya mellőzése is sokat javított
-
gghrtz
őstag
válasz
d3tox1c #63487 üzenetére
Jézusom....
Amúgy sokszor nem csak a tudatlanság, hanem a kisebbségi komplexus is bejátszik az ilyen kijelentéseknél. Mert ugye mindenki szeretne jól kinézni, csak hát kevesen tesznek is érte. Persze félelmetes, hogy 2014-ben még itt tartunk... (Ugye jobb esetben 6 évig tanul az ember biológiát, na tessék, ennyi az eredménye neki) -
Zola007
veterán
válasz
d3tox1c #62536 üzenetére
dettó Borsodból vagyok eredetileg, az után Debrecen is megváltás volt, de nem szeretnék itt megállni. Ha már Mo, akkor minél nyugatabbra vagy tényleg külföld, mert a sok parasztságtól besokalltam már , amit itt folyik a mindennapokban (abszolút nem politikára gondolok, azt negálom egyébként is)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
d3tox1c #62163 üzenetére
Mokkásat ittál már? Ahhoz képest milyen a tiramisu? Édesebb?
Eddig amit tőlük hosszútávon szerettem és nem undorodok 15-20kg után sem az a mokkás, vaníliás ...
Ha rendelek akkor úgy csinálom hogy 5kg ízesített 5kg (vagy 10) ízesítetlen és összekeverem. Szóval egyszerre van legalább 10-15kg-m ugyanabból az ízből.Próba nélkül nem szívesen vállalok be újfajtát. Pl. egyik csokisért sem vagyok oda márkán belül...
-
Zoo123
senior tag
válasz
d3tox1c #60977 üzenetére
A sok folyadék kell is a kreatin mellé, ha óránként jársz hugyozni, hát óránként jársz.
Ha munkahelyen ez nem okoz kényelmetlenséget akkor oké. Szalag mellett nem pálya.Bajod nem lesz a kreatintól, de arról tudjál hogy vérvételnél normálisnál magasabb kreatinin -a kreatin bomlásterméke- szintet okoz, ezért azt hihetik vesebeteg vagy.
-
Zola007
veterán
-
k!nG
aktív tag
válasz
d3tox1c #60843 üzenetére
A banant nem kellett volna, itt azt suttogjak, hogyha megeszel egyet akkor tonkrebasztad az egesz napi munkad es plusz 2 kilot is felszedsz adagonkent. Ha egy protein is benyomtal akkor nincs mese veged.
Kis sullyal, nagy sullyal nagyon konnyen megserulhetsz az szvsz marhasag. De szerintem ez elegge emberfuggo azt hozzatennem. Ha birod es nincsbaj akkor a nagysulyos edzes foleg tomegnovelesnel nekem jobban bejon.
-
-
válasz
d3tox1c #57142 üzenetére
Nem erről van szó. Az itteni stílus és hangulat csak egyfajta szűrő. Ha férfi vagy, és jól kezeled, akkor nagyon hamar beilleszkedsz, és jól érzed magad. Ellenben, ha csak vinnyogsz és panaszkodsz, akkor simán nőnek leszel nézve - annak minden pozitív és negatív hozományával.
Férfitársaságban így megy ez; katonaság és a dojo-k is ilyen helyek. -
stickrs
senior tag
-
-
-
válasz
d3tox1c #54381 üzenetére
Én ez úgy tanultam meg, persze kicsit "pontatlan" megfogalmazással hogy súly nélkül a felkarom függőlegesen tartottam a testem mellett és a "vállam" mozgattam előre (mintha görnyednék-domborítanék) azán meg hátra a lapockákat összehúzva (mintha kihúzná magát az ember meg homorítana). Persze csak idézőjeleben az egész, de érzésre ilyesmi.
Aztán mikor ráéreztem így hogy mikor hogy dolgozik a hátizom akkor ennek a mozgásnak a leutánzására törekedtem pl evezésnél. Sokkal jobban is "adta" neki...
Lehúzásnál, húzódzkodásnál dettó... feltartottam függőlegesen a kezem és csak a "vállam" mozgattam fel-le... így éreztem rá arra mikor mozgatja a hátam ezt a részét, aztán onnan már csak a könyök mozgása van tovább a test mellett lefelé...
-
kolosanyi
veterán
válasz
d3tox1c #54379 üzenetére
"Nem szeretek hatazni, valahogy nem erzem soha, hogy edzettem ra, es nem is latom hogy fejlodne.
Szerintem tuti valamit nem jol csinalok."Karból húzol és nem hátból. Vállakat nyomd le és hátra, maradjon a tokban, erőltesd, hogy ott is maradjon. A lapockáidat zárd, képzeld el, hogy összecsípsz velük egy pénzérmét. A mozdulatnál ne arra koncentrálj, hogy magadhoz húzol valamit, vagy épp magadat húzod fel, hanem arra, hogy a könyököd a törzsedhez közelíted. Amíg nincs meg az izomérzet, dolgozz kis súllyal, nagy ismétlésszámmal, erősen koncentrálva ezekre. Izometrikus tartások segíthetnek ráérezni (meg később is ha ésszel alkalmazza az ember), tehát ha magadhoz húztad a rudat (vagy magadat fel), akkor tartsd ott ameddig bírod. Ezt minden szett utolsó ismétlésénél megcsinálhatod.
-
prot-ko
csendes tag
válasz
d3tox1c #53898 üzenetére
Myproteinről vélemény?
Jó,
csak a csomagküldése angliából egy katasztrófa. A dobozok zárása olyan trehány, hogy sok esetben az nem vesz ki valamit az úton belőle, aki nem akar. Volt már olyan hogy a a futár megfogta a dobozt megemelte, és alulról meg kipotyogott a benne lévő. Sok esetben elfogy a zacskó, zsák és valami totál fehér tejes zsákba pakolnak. A termékek összetétele sehol nem olvasható. Pedig azért fontos lenne olyan alapadat, hogy fehérje esetén tápérték, szénhidrát/zsír %-os aránya, vagy egy aminoprofil. Két sorban leírják ez van. Sajnos volt már amikor a termék szállítás közben kiszakadt. Volt már amikor a termék zacskójának zárása elengedett és volt már olyan is amikor pl. HMB apró luk volt a zacskón és amikor megfogtam, jött a cuccos belőle. És bizony előfordult, hogy hiányzott belőle árú. No akkor jön a formanyomtatvány töltögetés. Alapból kártalanítanak, de hogy az 1 hét vagy 3 hét az függ az angol tudásodtól és a kontakt személyedtől.
-
kolosanyi
veterán
válasz
d3tox1c #53928 üzenetére
Teljesen egyéntől függ. Klasszikus iskola: 6 ismétlés alatt (tehát 5 és lefele) inkább erőedzés jellegű lesz, 6-12/15 között a hipertrófián van a hangsúly, felette meg inkább állóképességi edzés lesz. Na most ehhez képest van aki 5*5-től fejlődik jól, van aki 4*20-tól, sőt, általában más izomcsoport más és más terhelésre reagál jól ugyanannál az embernél. Mi a megoldás? Váltogasd az edzésmódszereket. Én két-három hetente váltogatom az ismétléstartományokat, egyszer alacsony, egyszer közepes, egyszer magas ismétlésszámmal dolgozok. Érdemes a gyakorlatokat is variálni, egyszer rúddal csináld, egyszer kézisúlyzóval, aztán géppel, de saját súlyos gyakorlatok is szóba jöhetnek. Így kevésbé tud adaptálódni a szervezet a terheléshez éste sem unod meg. Persze nem szabad átesni a ló túloldalára se, azért maradjon tervezett a program, ne improvizálj.
-
kolosanyi
veterán
válasz
d3tox1c #53898 üzenetére
A fél topik Myprotein cuccokat vesz, én monohidrátot és tejsavó fehérjét vettem eddig, meg vagyok vele elégedve.
(#53900) Zoo123
Ez azokra jellemző, akik nem nagyon csinálnak törzs edzést. Hidd el, ha nem is felhúzást, de legalább valamilyen törzs programot rendszeresen csinál valaki, akkor azért annak látszania kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest