-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Az én testem az én templomom és minden nap áldozok azért, hogy úgy nézzek ki, ahogyan azt elképzeltem, plusz teszek azért, hogy a külső megjelenésemmel harmonizáljon a bensőm is.Ebbe nem fér bele, hogy kifestőkönyvnek nézzem a bőrömet és akármit is magamra pingáltassak.
A környezetem, a világ tudja, hogy ki vagyok abból ahogyan megnyilvánulok, nincs szükségem ehhez olyan permanens billogokra, amelyekről azt képzelném, hogy ezáltal lesz majd több a személyiségem. -
venge
aktív tag
Nekem egy nonfis marhaság van elöl a fél testemre rajzolva (amit Yeffy DJ két hónapos unokahúga is tud rajzolni
)
God Vazzeg: tegnap voltam edzeni és lenn voltak a gyerekek, akik indultak nálatok.
Felhúzásban lett egy negyedik, egy ötödik és egy hatodik hely, fekvenyomásban egy ötödik. -
Yeffy
veterán
-
Nightmare
senior tag
A lényeg, hogy legyen benne fehérje. Még ha rossz is a GI(pl a fehér rizsnek 70) a fehérje fogyasztása lassítja. És a rost is. Ha még olajat( majonéz, vagy mogyoró) teszel hozzá, akkor pont jó lesz.
Wood: 75% tej + 25% búzaliszt 125 ellenben a hússal.
De tudod mit? Tess.Az élelmiszerek táplálóértékének növelése
Mivel a tejfehérje nagyobb mennyiségben tartalmaz esszenciális aminosavakat, növényi eredetű tápanyagokhoz keverve képes azok táplálóértékét megnövelni. Érdemes tejfehérjét adni a kenyérhez és más, gabonafélékből készült élelmiszerekhez, mert ezzel növelhető a tápértékük. A 76% tejfehérjét és 24% gabonafehérjét tartalmazó keverék aminosav-összetételét ideálisnak tartják, biológiai értéke nagyobb, mint magáé a tejfehérjéé. Általános szabály, hogy az ilyen keverékek biológiai értéke nagyobb, mint amit az egyes komponensek alapján kalkulálni lehet. Érdemes megemlíteni egy kísérlet eredményét, amelyben 52-es biológiai értékű kenyeret és 76-os biológiai értékű sajtot együtt fogyasztva a keverék biológiai értéke 76 volt, holott egymást követő napokon, külön-külön fogyasztva, az együttes biológiai érték csak a 67-et érte el.
A növényi fehérjék átlagos kémiai értékszáma 84,7, de amikor állati eredetű fehérjét is adnak hozzájuk, a kémiai értékszám 91,3-re nő. A nitrogén emészthetősége a két anyag esetében átlagosan 80,3 és 88,3 volt. A kazein egyedül is növeli a növényi eredetű fehérje biológiai értékét. Egy kísérletben a reggeliben lévő fehérje akkor érte el a legnagyobb biológiai értéket, ha tojást, kenyeret és sajtot tartalmazott. Az élelmi fehérjék biológiai értékének növelése különösen a fejlődő országokban fontos, ahol jelentős fehérjehiánnyal kell számolni. A rizs, a kukorica, a köles és a búza fehérjéjének biológiai értékét jelentős mértékben meg lehet növelni sovány tejporral vagy savófehérje-koncentrátummal, és a legtöbb, ezekbe az országokba irányuló táplálkozási programtervezet számol is ezekkel a lehetőségekkel. A tej és a kenyér együttes fogyasztása az aminosav-ellátáson túl kiegyensúlyozott ásványianyag- és vitaminellátást is biztosít az emberi szervezet számára.
A tejfehérje burgonyával való kombinálása szintén azt mutatja, hogy hogyan lehet a tejfehérje segítségével megnövelni a fehérjekeverék biológiai értékét. A két fehérje optimális arányát 1:1-nek találták. Hasonló volt az optimális arány akkor is, amikor a tejfehérjét a rizshez, a kukoricához, a babhoz vagy gyümölcshöz és zöldségfélékhez keverték. Különösen magas (118,5) biológiai értékű fehérjekeveréket kapunk, ha tojás- és tejfehérjét keverünk 75–25% arányban. A savófehérje magasabb biológiai értéke miatt jobban növeli a keverékek biológiai értékét, mint a tejfehérje. A 70% laktalbumint és 30% burgonyafehérjét tartalmazó keverék biológiai értéke 134 volt. A savófehérje magas biológiai értéke kitűnik akkor is, ha a savófehérje-burgonyafehérje, valamint a tojásfehérje-burgonyafehérje keverékek biológiai értékét hasonlítjuk össze. Savófehérje és búza, rizs vagy kukorica keverékekben a legmagasabb PER-értéket akkor kapták, ha mindegyik komponenst egyenlő arányban keverték össze. Hangsúlyozni kell, hogy a savófehérje a tejfehérjében, amely a kazein és a savófehérje keveréke, a kazein értékét is növeli. A savófehérjéket különösen előszeretettel használják az ún. körültekintő, kímélő diétákban.
casa.
-
Nightmare
senior tag
tudsz vinni sékert a gép mellé, magaddal? Mert akkor zab+ protein megoldható. Vagy palatinose+ protein. Vagy jól bezabálsz zabot és túrót, az sokáig kitart...
(#22208) Dexar007: tejet nem említettem, a cikkbe meg nem tehetek róla, hogy belekarcolták.
22210) Woodslave: jó kérdés.
Majd ha eljutok odáig, akkor megmondom.
De miért nem? Mert naturál nyomjuk. Pont. Mert dolgozol, és nincs időd napi 10 órát aludni. Pont. Mert élned is kell.
Biztos mindenki jobb eredményeket érne el, ha napi 10-12 órát tudna aludni, és nem kéne csinálnia semmit sem nap közben.
-
-
spammer
veterán
Durván kigyúrt leszek 4 hét alatt, már rohanok is megvenni, ENYI!!!!!444
"Király, tesók. Ez a termék maga a szer.Egy államokban élő barátomtól kaptam, nem tudtam, hogy itt is árulják.tökre elégedett vagyok a hatásával.feltoltam pár képet a kb 4 hét alatti tapasztalatokról.sok sikert mindenkinek!"
Ez maga a SZER!
Ezzel lehet tolni a szedést rendesen
-
meroly
veterán
Szerintem ez nagyon jó forma 2 év alatt meg főleg, bár lehetett volna egy before kép is.
Hasonlóak a céljaink, én is fel akarok tömegelni kb 80-ig (178cm vagyok, 62->72kg most), utána leszálkásítani.(#12556) Shadowbull: pedig Britney-t direkt nem raktam
Amúgy kaptyátok be, nekem ez a zene tetszik és pörget.
-
Eagl3
veterán
Az a probléma ezzel, hogy nem biztos, hogy megéri az áldozatot nagyon lecsökkenteni a TZS-t, nagyon rövid távon tartható csak fenn a kockás has annak aki genetikailag nem túl szerencsés ilyen szempontból.
Persze ez csak az én véleményem, de mondom a képekből ítélve inkább tömegelnék. -
wertigo1984
őstag
-
törölt tag
Nekem nincs bajom az ilyen fajta mozgásformákkal, csak azzal hogy ugyanazt próbálják valami gagyi marketinggel eladni újra és újra. Eddz mint a sitten, eddz mint a ketrecharcosok, stb.
Ja és mindezt úgy akarják eladni mint a súlyzós edzés helyettesítése. Minden ilyen reklámban ott van, hogy "nem kellenek súlyzók" "ne az unalmas konditeremben lógj". Mellette jó lehet ez, de hogy helyette .... Jó vicc. -
BÁ Nutrition
addikt
hány éves vagy?
kajától simán lehet. nekem a tejtől a pofám olyan lesz pár nap alatt hogy a legdurvább tinikorszakomat idézi
ill a lidiben lehet kapni valami ótvar retek halat, alaska pollock fillet vagy mi, na attól nekem kb 1-2 cm átmérőjű brutál pattanások nőttek a hátamra.. ill több ismerősöm is így járt.ill ugye mindenki tudja hogy melyik gyártótól nem szabad még termékeket venni?
-
törölt tag
-
Kassadin
addikt
Te fijú! Direkt nem olvasol utána? Az egy dolog, hogy 75g ch van 100g tésztában, de akkor az kimaradt, hogy gyorsan meg is emészted. Tehát baromi sokat kell és lehet megenni belőle, mert nem laktat... Nem vagyok nagy tésztás, Bá írja mindig, hogy lehet tőle hízni mint a disznó, szóval ha hízékony típus vagy, akkor lehet, hogy nem ajánlott.
-
Snoop-y
veterán
Sosem szamolgattam semmit. ( mondjuk szarul is nezek ki
) Nem tudnek itt a topikbol egy olyan embert sem mondani akinel ez a szamolgatos dolog barmit is szamitana pedig egy nemely topiclako az atlagemberhez merve profi sportolonak szamit. Probalj meg a lehetosegeidhez merve a legjobban kajalni illetve minosegi tapanyagokat bevinni. Ha nem jon az eredmeny az valoszinuleg nem azert lesz mert valamibol egy kanallal tobbet vagy kevesebbet raktal hanem mert nem edzel megfeleloen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Okos Otthon / Smart Home
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest