-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyuri860213
tag
válasz
inferno88 #146598 üzenetére
Sokan irjatok ezt felso leguti hurutoe izet. Nem csak takaritani kellene a szuroket es fertotleniteni? Nekunk 3 eve van klima lakasban. Folyamatosn megy mikor otthon vagyunk, 23-24 fokra allitva. Ejszaka is alacsonyabb fokozaton. Melohelyen is klimazok es sem en sem
Parom sose volt tole beteg. Ha tele van mocsokkal a szuro es a parasodas miatt gombas/bacis az egesz belsoresz az siman fertozest csinal. Vagy tul alacsonyra van allitva a hofok. -
Woodslave
félisten
válasz
inferno88 #146598 üzenetére
én is böjtöltem régebben, a reggelit kihagyva délben ettem először, mondjuk nem biztos hogy 8 órakor még volt kaja, aztán túl sokat olvastam a cirkádium ritmusról amit nagyon faxán eltérít ha nem reggelizel olyan korán amikor csak lehet.. Persze hogy ennek milyen jelentősége lehet, ha igaz egyáltalán (mármint testkompoozíció szempontjából) valszeg semmit
Inkább csak még egy szög annak a koporsójába, hogy bármi is számít.
-
válasz
inferno88 #145744 üzenetére
Kényelmi szempontok vezetik az embereket, mint sok minden másnál is. Nyílván egyszerűbb a mellet odapattintani kajának, mint tökölni az alsó-felső combbal, illetve a szárnnyal. Maga a fehérje tartalom nem nagyon indokolná ha megnézed /mell 22.5, szárny 22, comb 19.5/
-
Lacy6
senior tag
válasz
inferno88 #145714 üzenetére
Hát én nem is tudom mit csinálnék, ha ilyen genetikám lenne
Én 90 kg-ról indultam és most vagyok 71.
2000-2300 napi kalóriával és heti 2-3 edzéssel értem el.
Most a cél még 65 kg, majd onnan egy 3000-3500 kalóriás tömegnövelés 1-1,5 évig.
Utána megint diéta, majd szintentartás edzéssel és kajával.
Úgy érzem van bennem, annyi kitartás hogy megcsináljam. -
aelod
veterán
-
aelod
veterán
válasz
inferno88 #144642 üzenetére
Engem is kirúgtam táppénz alatt a hotelből ahol lehúztam 1,5 hónapot 3 műszakban 3 munkakörrel. Hitegettek, hogy majd lesz éjszakás meg délutános ez csak átmeneti.
Cserébe kiettem/kiittam a manager piáit kajáit a konyhán. A borait eladtam a vendégeknek, nem azt a taxi társaságot hívtam amivel szerződésünk volt, aztán tartottam a markom jattért.
Utólag én is munkaügyire vinném az egészet mivel táppénz alatt nem lehet felmondani. -
válasz
inferno88 #144138 üzenetére
Persze, nem vártam tőle csodát.
Akkor marad a másik termék, vagy szimplán kezdek öregasszonyosodni és kitolt velem az időjárás.
szerk.: Igen, erre gyanakszok, mert nagyon visszaestem, olyan vagyok, mint akit ver az asszony éjszakánként... Reggel mintha egy úthenger járt volna rajtam
-
válasz
inferno88 #143883 üzenetére
Az a legszebb, hogy az orvosok is kb. pont ugyanolyan fogalmatlanok a tápkiegekkel kapcsolatban, mint az átlagember, csak mivel ők a nagybetűs Orvosok, ezért mindenki relevánsnak hiszi a véleményüket.
Kb. olyan, mint amikor engem a húrelméletről kérdezgetnek, mert fizikus vagyok. Holott kb. annyi fogalmam van róla, mint akárki másnak, teljesen más terület az enyémtől.
A másik véglet, amelyik meg az "orvos" titulusát arra használja, hogy tápkiegeket áruljon, mert "ha az orvos azt mondja, akkor biztos jó" és építi az MLM láncot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest