Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _NCT

    őstag

    Mell + kar vót, nem tudom eldönteni hogy adta-e... Igazából megfigyeltem, hogy edzések után mindig szar kedvem lesz, olyan mélabús állapot, de talán ma volt a csúcs, igaz geci fáradt is vagyok....

    Valahol olvastam, hogy edzés után leesik a tesztoszteron szint, s emiatt van az embernek szar kedve... Ez igaz? Mással is volt ilyen??

    A másik hogy így 4 hónap után azt érzem, hogy erőtlen vagyok és nem fejlődök erőben. Nem tudom mennyire jó vagy nem, de ma rohadtul elszomorított, hogy srác aki kb még 3 hete a 60kg alatt szenvedett fekve nyomásban és kb 2 hónappal utánam kezdte, ma már szinte rám vert sorozatokban, 80kg-ba tolt 2 sorozat 6-7 ismétléses szériát, csak lestem... Nekem ugyanez volt de első sorozat 6 második 4 ismétlés, 3.-at meg már meg se tudtam próbálni, ment volna egy....Az előző kettő is kb kín szenvedés... Ilyenkor elmegy az ember kedve rendesen. Nem zavarna a dolog, ha nem lenne 10kg-val könnyebb és kb fele akkora mint én.

    Vagy túledzem magam: ma mellre nyomtam egyenest, negatívat, 45°-ot ilyen 2-3 perc pihenővel. :((( 2 órát edzettem, mell 1 óra + kar 1 óra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák