Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Aktív témák
-
válasz
runner 125
üzenetére
ki az a rabszállítókocsitól balra? Pont olyan bevarrt gerince van mint nekem.

Mindegy nem én, lópikula vagyok ebben a topikban -
runner 125
nagyúr
Mani hagyományát követve, rajzoltam én is nektek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mani nyomja az edzés rajzokat, én megörökítettem a szabadidőt.
Na, ki ismer magára?
-
Woodslave
félisten
válasz
Boxer001
üzenetére
nekem nagyon bejött az, hogy a nagy gyakorlatokban folyamatosan próbálom növelni a súlyt (pontosabban a Wendler féle 5/3/1 periodizációt alkalmazom a fekvenyomásnál, meg a mellről nyomásnál) Szóval ha van egy terv, amiben a korábbi teljesítményt meg kell javítani az nekem sokat dob. A "testépítő" jellegű edzésrésznél ez nem érdekel, ott csak széqurom magam...
-
Ijk
nagyúr
Szerintem azért csínján bánj ezzel a nagy fogyózással. Kerestem vissza régebbi képeid közül, és nem tűnik valami jelentősnek a szálkásodásod.
Időrendben növekvő: 1 2 3 4 5Persze a sok kardióból is ki lehet venni a hasznot, az állóképesség miatt, viszont az a kérdés hogy mennyire tolerálod az izomvesztést. Persze már nem emlékszem hány kilót fogytál.
-
Zomb€€
őstag
Tegnap szert tettem laci06 révén az első csokis Myproteines fehérjémre, és nagyon jó, kib**** finom
Mintha izmosabb is lennék... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tomics
addikt
Mondja ezt a zámbójimmyfan

Jelentem még mindig nem edzek, most a tanulás fontosabb. De a hétvégén már aprítok valamit hogy beadja, mert érzem hogy szépen lassan megyek tönkre, ahogy öregszeg
Muszáj valamit pirítani, mert ez így nagyon nem lesz jó. Viszlát 
Amíg nem edzek addig nem írok, ne aggódjatok
-
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Talán kép nélkül is értettük volna.

Megyek lábazni, szombaton akartam, de ez a pötsch tulaj zárva lesz, a holnapi nap meg nem jó...Akkora kedvem van, mint állat...
Gondolom pont olyan fantasztikus lesz, mint a tegnapi, ez a hét úgy tűnik ilyen. -
Kassadin
addikt
Láb és tricepsz adta. Tegnap.
-
macikos
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
cumi van az orrában LOL

-
Jojo5
őstag
nem tudom mennyire jön át, de 2 hete csinálom ezt az újféle kardiót meg kajálást stb és durva változások vannak már most is... igaz méretcsökkenés stb. bekövetkezett(főleg segg\derék tájon hála égnek
), de ez betudható az eddigi "elbaszott" eszetlen diétának is... 
Köszönöm szépen még egyszer a tanácsokat Bubee!

most már a külföldi útig megnyomom, ott pedig úgyse lesz ennyi kardió meg semmi, de próbálok felszedni majd egy kis teltséget

-
nepszter1
addikt
[link] jó estét

-
Herczi
senior tag
Van most 4kg Vitargom, így kb annyiba volt mint egy gagyi tömegnövelő. Aztán most bevillant, hogy venni kéne már akkor kreatint is hozzá. Maradjak a sima monohydrátnál, vagy érdemesebb valami észterizált cuccot nézni?
-
spammer
veterán
Ma még senki nem linkelt egy nőt sem

-
Jojo5
őstag
hát vót', atta, még 1 tekerés mára meg holnap reggelre, valamint holnap még 1 jó kis váll+kardió, a péntek meg pihenőnap jelen állás szerint

Manyi: vadállat vagy

-
Manitou
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Jogos, javítottam,

[link] -
Manitou
veterán
A teremben
Első rész:
[link] -
Mell-kar vót adta!
joamilestoné Amúgy is reggel mérem első mindig úgyis a huggyozás - kakeszt meg nem részletezem
de nem mérem úgysem magam minden nap. -
spammer
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Most már nem halok meg hülyén 
-
tween
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
szerintem éhgyomorra bedurrantasz egy kávét és megindul a dolog
egy kávé súlyra meg rigófütty ... ( hogy már maradjunk ennél az érdekfeszítő székelés témánál
) -
Boxer001
veterán
Mi van ma itt? Semmi off...na ne boozyskodjatok már.
De ahogy látom már megvan a nap faxsága: szarás előtt mérd le magad!
-
spammer
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Arra nem is voltam kíváncsi, inkább csak az a logika érdekelt, hogy mi értelme direkt a xarral együtt mérni a testsúlyt

De hagyjuk is

-
spammer
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Hát de mé' szarás előtt

-
Woodslave
félisten
válasz
bobalazs
üzenetére
azért ne túlozzunk
ha az egyszerű matematika oldaláról közelíted meg, akkor 1 kiló zsír 9000kcal, heti 14.000 alapanyagcserével számolva, napi több mint 600 kcal deficitet kell csinálnod het fél kiló zsír elvesztéséhez. Meg ugye vannak azért egyéni változók is a történetben...
Ha heti fél kilót +/- fél kilót tudsz tartani a nagy esés után akkor nem lehet nagy baj. -
-
Mértem ma magam, 87 kgt mutatott a mérleg. Létezik hogy ennyit fogytam volna 2 hét alatt? (5 kg) vagy az elején mindig ennyire gyorsan fogy az ember? Tuti elbtam valamit, nem?
Amúgy múlt héten a menü 70deka csmell volt brokkolival v vegyeszöldzséggel-
Ezt a hetet 50 dkg/nap- hússal indítottam. -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ja érdekes, mert az összetevőit megnézve semmi extra...
Koffein (tök mindegy milyen dizájn néven említik, akkor is az)
Beta-alanin: számtalan kutatás szerint lófaxt se ért
Kreatin monohidrát: bizonyított hatóanyag, de nem feltétlenül edzés előtti energizáló (persze tudom ATP meg egyébbé alakulás, izmok tápanyaga .....)
arginin - ez ok.lehet a Schizandrol A titok (ma már nem írom le többször)
vagy télleg megtalálták ezen anyagok olyan szinergista keverékét ami üt 
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ja, ezt még be kell majd próbálni

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Meg nem is olyan drága, ha megnézzük az adagok számát, egész sok edzésre el lehet durrantani. 
-
Woodslave
félisten
válasz
wertigo1984
üzenetére
bizsergést egyedül a superpump sd-től éreztem, de az edzés egy rakás xar volt.
Mivel napi két kv meg 1-2 zöldtea befigyel, lehet nem vagyok annyira érzékeny a koffeinre. (ami a pörgetők másik 50%-t adja)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spammer
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Én nem kávézom, nem energialöttyözök soha, nem szedek pörgetőket, néha viszont iszok zöld teát. Na a múltkor edzés előtt ittam egyet, egy nagy csésze, egy filter bele, semmi ízesítés (se cukor, se citrom, semmi)... Edzés kezdetekor meg is éreztem rendesen
Akkor mi lenne, ha ilyen pörgetőlöttyöket innék?

De azt hiszem most már ki kell próbálnom nekem is ezt a forró vért, veszek is egy tasakkal legközelebb

-
Boxer001
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Igaz még nem próbáltam (csak a hot blődöt, de nekem szart se ért), de szerintem is simán van igazság benne. Ma hát-váll volt, egy rakás fos...mert nem volt kedvem. Máskor meg ha olyan szériám van, hogy alig várom, akkor jól is megy, ennyi.
Ha mindenki felesleges pénzköltését inkább a bankszámlámra összpontosítaná, akkor már egy csomó vágyam teljesült volna.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Woodslave
félisten
válasz
wertigo1984
üzenetére
le lett írva már 100*, hogy van belőle zacsis kiszerelés, vegyél 1-et legalább ki tudod próbálni. Az a "legbiztosabb" - mert lehet a másodikól már semmit nem fogsz érezni

A superpump max-ről 1 adag után azt mondtam volna, hogy a legjobb cucc a világon, a doboz után meg nem vennék többször.
Minden fejben dől el
(ez a TITOK
) -
wertigo1984
őstag
Sziasztok! Szeretnék valamilyen energiafokozót venni, és a Hot Blood lenne a kiszemeltem. Aki ilyet próbált, az mit tapasztalt vele kapcsolatban? Megéri e az árát?
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)