Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
nekem 70, de izgultam
Meg a számolás is nehezen megy, koncentrálnom kellett. 
-
-
Márk01
tag
Sportolók 50 alatti tartománya teljesen elfogadott és általános (jó lenne ha utána néznél ).
Kisiskolás korom óta sportolok,nem vagyok élsportoló,de heti 3-4 alkalommal futok,ezenkívül "gyúrok"és küzdősportolgatok.(ja és amikor futok nem félek,hogy leessik rólam 10 kiló izom)Woodbekaphatja.

-
m3tr0
őstag
válasz
Márk01
üzenetére
Nem kemény vagyok, csak azt mondom,hogy ez azért elég ritka. Az rendben van,hogy a sportolóknak lehet nyugalmi állapotban akár 40-es is...De azért valljuk be kicsi rá az esély ,hogy te élsportoló (maratoni futó, kerékpáros) vagy...Ennek ellenére is elő-elő fordul,hogy valakinek ennyi, de azoknál ritka az,hogy tünetmentes is legyen.(nincs szédülés, fejfájás)
Amennyiben nem vagy futó, vagy kerékpáros és még tüneteid sincsenek, akkor csak arról lehet szó,hogy nagyon jó az állóképességed. Nem kötekedni vagy ilyesmit akartam.
-
Markgx10
őstag
-
-
Dagidög
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ez egyszerű, de nagyszerű ötlet, 150-200g-os porciókban el is csócsálom.

(#20636) GiP23: jó kis gyakorlatok, legalább kis újdonságot hoznak az edzésbe.
Köszi a segítséget mindkettőtöknek.
-
mocsanisi
senior tag
Beírtam google képkeresőbe hogy "kancsöcs", és tele van jojo képeivel
Viszont a "szálkás kar"-ra kidob engem is 
-
bandus
veterán
válasz
wertigo1984
üzenetére
vaze, hol látsz te axe-ot?

csak chanelt használok

btw, kurvajó volt ez a mell, váll
jó ez a 1mr is, csak ien későn már nagyon pörget, nem fpogok tudni aludni.. mind1, holnap úgyis zh 
kaptam kölcsönbe egy gasp csuklószorítót, ami nagyon jó volt. mert az én kis fos csuklóm már a 60-70kg-ot is megérzi, és nagyon remegve tartom. szerintem beruházok egy ilyenre is, 3k-t megér. -
wertigo1984
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
Nekem nyáron húztak hátulról egyet. Be sem léptünk az orvosi ajtón, már mondtam, hogy "ugye nem fog fájni?!". Mondom a dokinak csak úgy megyek be, ha bejön asszony is (ilyen nagy ember, és fél a foghúzástól? ). Adott zsibbantót, beszédültem, mert túl izgultam, majd kb fél perc és kinnt volt. Ettől jobban csak akkor partam, mikor először voltam Nővel.

-
válasz
wertigo1984
üzenetére
Nekem elöl közel egy éve van egy gyökérkezelt fog elöl ami hosszában kettétörött. Mivel kb. 30-40-e-t kért volna a doktor néni a javításért, és felvázolta hogy még úgy is legjobb esetben egy év múlva kiesik, ezért hagytam úgy ahogy van. Gyökérkezelt nem fáj, be nem gyullad - lehet hogy szerencse de engem nem zavar hogy ilyen. Ráérek parázni rajt ha kihullik és egy nagy űr fog a helyén tátongani.
-
macikos
addikt
-
-
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Gondolom a myproteinre gondolsz. Jelenleg én is azt használom.

nepszter1
Nekem pufirizs evés közben tört le egyszer egy darab a fogamból, na utána egy jó darabig hanyagoltam is az evését. Valami kemény kavicsszerü cucc volt benne
-
nepszter1
addikt
Pattogatott kukorica evés közbe letört egy picike a fogamból amit gyökér kezelnek, dejó

Amúgy az 56os pulzus az jónak felel ?
-
-
spammer
veterán
Jó estét pateszok.. ma reboot napom volt, kicsit bebaxtam, de még élek.. A holnapi edzésem faxa lesz, de ez van, néha ez is kell.. Vezekelni fogok ígérem..

-
wertigo1984
őstag
Otthon vidéken egyik barátomnak van egy ilyene [link], amikor nagyritkán hazamegyek hébe hóba, akkor trance-kat szoktam rajta mixelgetni, de valami orbitális kaki a vége, meg nem találom el azt a bizonyos ütemet, és elcsúszik az egész.
Itthon meg a V.Dj-vel szoktam játszani. -
Jim-Y
veterán
Pihenőnap van, ..úgyhogy mentem hasazni, klemens nem szidta a topikot még napokkal ezelőtt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yeffy
veterán
válasz
Tomics
üzenetére
f_sz tudja...

az akartam lenni, de végül nem lettem

wertigo: neem, sajnos, egyrészt nincs meg az "alapcuccra" sem a keretem jelenleg, másrészt meg kapcsolataim, segítőim se nagyon vannak/lennének, mivel foschpermet gyerekkoromból adódóan már kb a fél országban laktam... -.-"
de legalább megmaradt a zene imádata, aztán max hobby szinten egyszer beruházok valamire. remélem
-
Klemens
őstag
válasz
_ATi_1
üzenetére
Én nem szoktam szagolgatni...

Kassadin: Valamikor kéne azt is kellene, mert a végén túltöltöm magam és szétrobbanok.

Boxer001: ÁÁ... mondom, félek, hogy szétrobbanok.

Ijk: Ma kezdtem. Hétfőn szét szedem a termet, olyan szinten fel leszek töltődve.

De ügyes vagyok, minden mondat után tudtam
fejecskét rakni. 
-
Jojo5
őstag
hát vót' jóvót' eresedtem mint állat....

-
_ATi_1
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Az megeshet. Sajnos nem tudok minden nap annyit inni, mint kéne.

-
Klemens
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Ennek örülök. Akkor ehhez szokjak hozzá? Sötétben esetleg világít?

Boxer001: Az élet apró örömei. Töltök a jövőhétre.
Lehet semmit nem ér így, én akkor is töltök.
Én mindig is kemény voltam, csak ez kívülről nem látszik. 
-
Klemens
őstag
Ma beszedtem az első Puritan's Pride-ot meg mellé 1000mg-os C vitamint, ez volt olyan 09:00 környékén, 14:00 környékén olyan eszméletlen sárgát dobtam, hogy szerintem ilyet még életemben eddig nem sikerült.

Közérdekű közleményünket hallották!

-
Yeffy
veterán
az utolsó kettő bejön edzéshez nagyon, az első kettőt is meghallgatom épp, de nem nagyon világom.
wertigo1984: na igen, ilyet kértem én is, dehát b_szod, szerinted lehet itt normális zenét kérni? k_rvaéletbemár... -.-"
amúgy egyetértek!
Tomka
: hát, nagyon sajnállak, most kivételesen kiszaladt belőlem. ez van, 1x kibírod. ha meg nem, akkor ciao! viszlát! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ljk: én is azt hittem sokáig, hogy ilyen vagyok, de nem. jobban szeretem a csöppet zúzósabb zenéket, soakt tud segíteni. nekem. lehet placebo, de segít.
Boxi: ááá, ezen szakadtam!

szerk.: na jó, azért remélem oda nem

utólag kérek elnézést minden jelenlevő fórumozótól, ha esetleg megsértettem érzékeny lelkivilágukat. igazán nem állt szándékomban.
DENEMMA'!
-
Ijk
nagyúr
Nekem teljesen mindegy milyen zenét játszanak, már jóformán nem is hallom.
-
wertigo1984
őstag
Én ilyen idegbejövős feka zenékre szoktam tolni, azt gondolom, hogy nekem szól a szöveg, majd jól dühbe jövök, és jobban megy az edzés. Díszkancsó cerkakezű vasalthajú emo-s gyökerek- így akartad mondani...

Xelo: nekem drogos-bogyós techno, trance, rap mind jöhet edzéshez

Amúgy ti is szoktatok bűnözni (nem rabol), amikor épp pihenőnapotok van?
-
Xelo
addikt
pihinap volt, nőmmel főzőcskéztünk. ő se tud, én se, de rohadtjól sikerült: spagi kiló csirkével, babbal, kukoricával stb.. szétkajáltam a pofám
adta. holnap mellezekYeffy DJ: nekem minimal techno, hardcore techno, pörgősebb hiphop és nu metal is adós edzéshez
-
Yeffy
veterán
válasz
wertigo1984
üzenetére

bic,tric szuperszett, f_szavót'!
f_szom, végre tudtam kérni pultoscsajtól értelmesebb rap zenéket a k_csög koronítás b_ziság helyett, erre valamelyik kis csicska veréb nem rinyált, oszt' visszarakták? hogy húzzam az anyjába!

pedig jót toltam rá, de hát ide sok ilyen díszkancsó jár, k_rrrvaanyjukat...
éves Yeffy kilengésemet látták/hallották, köszönjük a figyelmet, oszolj!

-
Jim-Y
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Bírom az ilyen "nem ott kell keresni", de akkor mégis hol? Az bezzeg mindig lemarad..

-
Kassadin
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Jól gondolom, hogy nem vagy oda a szkájtekért? Pedig a dzsumbó neked is hozna 5 kiló izmot 1 hónap alatt!

-
Boxer001
veterán
válasz
wertigo1984
üzenetére
Neeem, én vagyonra hajtok.
Zombi
Húha, összecsoffadsz. -
Zomb€€
őstag
cickó bickó lett volna, napoltam

-
adam432
tag
válasz
headhunter
üzenetére
Én is ezt a 200ml-es Soliot szoktam letolni étkezésekhez, diétában szinte uolyan fontos, mint a protein

-
Quan-Chi
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
köszönöm, ez még szűkösen belefér

-
Tomics
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
de mész 7 napból 6ot
Aktív témák
Hirdetés
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mikrotik routerek
- Vicces képek
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Core I5,13600KF3.5GHz14C/20M,GIGABYTE B760M,DS3H.mATX,KINGSTON DDR4 32GB FURY RGB. 2TB T.hely GARI!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meg a számolás is nehezen megy, koncentrálnom kellett.
Viszlát!

Mondom, ki ez az állat. Aztán látom, hogy csak egy spammer... 

de nem lyuksógorok...