Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
bizztos van kedvem fordítgatni...
de majd rálesekBoxikám tényleg be van punyulva. Mi van veled? Eszel te rendesen?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
18042 spammer: Hogyan jutottatok el már megint a gurtnitól a "komcsi" nőnapig?
rájöhettél volna már, h ez itt egy külön ágazattá fejlődött. bármiből levezetnek neked bármit.
de én is mosolyogtam rajta xD18116 macikos: "Azért van ennél jóval alacsonyabb pulzus is. Ultramaratonistáknak, kerékpárosoknak, ironmaneknek,stb. 25-30 is lehet a nyugalmi pulzusa!"
aaz keméény...
miket nem mondasz...
"kakaó"s kép:
18103 God Vazzeg Volt nekem 51-es karom is, de akkor pacal voltam + kép
néznék én így ki/lennék én ilyen erős...
aztán max kezdenék vele valamit. mondjuk én ugye - a többségtől eltérően - inkább a csöppet erőemelős fizikumot/kinézetet preferálom, és építeném, ha volna rá keretem...
nam indegy, talán majd 1x...
de elismerésem, nagyon jól haladsz, további sok sikert
tegnap de jó bic/tric vót'... ma meg mellezni kéne, így jött ki a lépés. na majd csapatok valamit
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Vagy 100+kg-os csajok
-
Zomb€€
őstag
Ejha, egónövelésnek jó volt az este. A szórakoztatóegységben a srácok pajtáskodtak, a vágottak meg hesszeltek :-O Mit tesz egy kis illúzió

Nem tudom hogy lesz így ma lábnap...
-
BÁ Nutrition
addikt
mindig lenyűgöz hogy a bulvársajtó mennyire tájékozott arról amiről ír

így végképp nem kell csodálkozni hogy mennyi baromságot összehordanak
legalább a nevével tisztában lehetnének ha írnak valakiről
-
Nálam 150g zabpehely
1 adag mlm fehérje
100 g cs.husi rizs
250 g sovány túró mézzel
150 g csirke husi kevés rizzsel
1 adag mlm fehérjeÉn pocakos vagyok 95kg, de talán fedezi a fehérje igényeimet.
A gyúrást is fél éve kezdtem, nem akarok nagyon részletekbe menni...
vastagodás nem nagyon látható, a pocak még nem tűnt el, viszont jobb az
erőnlétem. Pl. 45 kilóval nyomtam fekve mikor kezdtem az is sok volt.
most 80-85-be tudok nyomni mondjuk 4*8-at. 100ba is ment 3 kinyomás, viszont
a pulzusom nem bírja. (A fránya dohányzás... lehet köpködni
) -
Jojo5
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
szerintem meg káskáj

viszlát
(semmi különösebb indokom sincs a 68 grammra, szép szám stb..)
SzlobiG: na jó, te meg a másik fele...

-
Jojo5
őstag
mai adag kaja:
-68 gramm zab+1,5 adag fehérje
-kb. 1 tasak barnarizs
-600-700 gramm hús
-1 konzerv tonhal
-200-250 gramm brokkoli
-2x22 gramm light omega 3-as majonéz
-250gramm túróehhez volt ma 2x1 óra tekerés+kb. 2 óra foci...
-
Elszántan olvasgatom a hsz.-eket, de nem dobtok fel semmi értelmeset.
Elkezdtem hát archívumot olvasni- sok érdekes infót össze lehet szedni régebbről.
Sok arc el is tűnt a süllyesztőben, kérdés hova tűntek. Páran azért maradtatok, és életben tartjátok a totyikot, tiszteletem. -
spammer
veterán
Nagyon csendben vagytok...

Akkor kérdezek:
"A rizst szárazon kell mérni?"
-
Jojo5
őstag
válasz
SzlobiG
üzenetére
nem akartam kiábrándítani, de a trikós képhez képest illúzió romboló atombomba volt a hátas képe...

ez a Pink Magic nekem is be van könyvjelzőzve, de a 15k sok mindenre jó... azért mondtam akkor már szemes az tuti AGGYA'...

szerk: jaja, szerintem leesett neki, hogy miért írtam azt, hogy a fejlettsége arról jól átjön...
célozni akartam arra, hogy kurvára 5 számmal nagyobb mellényt, hord mint amekkora izomtömeg van a kis aszimmetrikus hátán...

-
Tipo16V
aktív tag
nemtudom én nekem a hotblood is jó volt, durrantot is meg minden, de lehet csak azért mondom hogy jó, mert még nem próbáltam olyat, amit tényleg jó volt
-
bandus
veterán
jövő hét elején megint rendelünk ilyen giant bar szeleteket, ha kell valakinek 220/db áron akkor dobjon egy privit.
bizonyos összegig meg tudom előlegezni, de 100 db-ot nyilván nem. illetve átvétel petőfi híd, móricz környéke. a kökiig sem mennék ki vele
-
Jojo5
őstag
válasz
Zomb€€
üzenetére
arról már én is kurvasokat olvastam, a Viridex-et bevállaltam én, tavaly elpusztítottam 1 akciós dobozzal...

annál mondjuk annyit éreztem, hogy jobban regenerálódtam 1 fokkal a minimális kaja ellenére és úgy általánosságban jobb volt minden amíg szedtem
bár 15k-ból már kijön bőven egy szemes kúra is és az legalább bizonyítottan hatásos...

Boxer001: te számodra minden pénzkidobás... kár beléd bármi is...
amúgy tudom ajánlani az No-Xplode 2.0-át
-
Zomb€€
őstag
Ja izé. Elfogyott a HOS.
Ahogy említettem, nem kihagyhatatlan termék, semmi extrát nem éreztem tőle, alakultam a szedése alatt, de nem tudom hogy közvetlenül tőle-e. Ennyi
Mani: Jah, az elején írta, de elvette a Placebo hatást is...köszi!

-
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nekem 35-be menne kb 2 jelenleg, de az első felvétellel lehet lennének gondok

Viszont most csak ~81 kg vagyok.Mostanság nekem se sok kedvem van járni
No fokozó nélkül meg szar menni edzeni 
-
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
72 kila?

-
-
bandus
veterán
nah leteszteltem ezt a one more rep-et. mondjuk egy adag nem számít tesztelésnek, de azé leírom. sose nem toltam semmilyen edzés előtti cuccot, egyszer régen egy animal pumpot, de arra nem emlékszem, szóval nincs összehasonlítási alapom.
nagyon faszán energizált, minden súlyon emeltem a legutóbbi mellezéshez képest, annak ellenére, hogy a tegnapi meg a mai kajám finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után
plusz nagyon frankón be is durrantam, jó volt edzés végén tükörbe nézni 
viszont talán túlságosan is felpörgetett, nagyon felgyorsult a pulzusom egész edzés alatt, ami engem eléggé zavart. olyan érzés, mint amikor egyszer bevertem egy másfél lityis kobra energiaitalt
szóval aki bírja az ilyesmit annak megér egy próbát, én így viszonylag szarul éreztem magam tőle. szóval ajánlhattok valamit, ami inkább csak a bedurranást segíti, de nem pörget, nincs ebbe koffein, taurin, ilyesmi 
ennyi lett volna.
-
-
Manitou
veterán
válasz
Zomb€€
üzenetére
Akkor jó erőben vagy

Nekem most vissza kell még hoznom az elvesztett erőmet, aztán adok neki én is
De ez minimum 2 hét múlva lesz esedékes, ja meg másik terembe kell menjek majd 
Én legutóbb valahogy így toltam, de most nem voltam jó erőben:
10x10kg
10x14kg
10x20kg
6x30kg
10x25kg -
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Uhh itt jól be voltál töltve.

-
macikos
addikt

-
bandus
veterán
mell-váll indul, one more rep tesztelés
majd megírom a tapasztalatokat, hogy jó-e ez a durrantópor! -
Zomb€€
őstag
Tegnap iszonyat jót hát-vállaztam, vállnál 35 kilós egykezessel ment a munka vége (és ez nem a Manitu féle 35 kg...
)
Este meg olyan szinten felhígítottam a véremet alkohollal, hogy laza 4 óra késés után értem be melóba...részegen
-
-
spammer
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
Minél edzettebb vagy, annál alacsonyabb a nyugalmi pulzusod. Persze nyilván nem a végtelenségig csökken (aztán meghalsz
), de az átlag 70-80 közötti alá, akár 50-60-as tartományba is eshet. Vannak különböző módszerek a tartományok, zónák megállapítására: Pl.: 220-ból kivonod az életkorod = max. pulzusszám. 70% körül már kardió tartomány elvileg.De pontosan lemérni igazából csak terheléses teszten lehet, vagy max egy jó pulzusmérő segíthet, de akkor is a saját testedre kell figyelni, akkor meg tudod állapítani, neked hol kezdődik a nagy terhelésű kardió tartomány. Leegyszerűsítve: amikor már nagyon kapkodod a levegőt, meg akarsz fulladni, akkor kardió tartományban vagy

-
nepszter1
addikt
váll , tric volt jó volt szétcsaptam őket , mostmeg irány foci edzésre

-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Gyúrós kamera, ha külön keretbe teszi a bicepszet-tricepszet akkor már jó, ha egybe akkor krva keményen el kell kezdeni szálkásítani, ha nem ismeri fel, akkor meg gyúrni

-
Ijk
nagyúr
Nemtudom, nincs feszesebb fazonú pólóm, trikóban meg azért valami látszik, főleg vállazásnál.

Mondjuk nekem a mell eléggé dominál, a vállam karom el van maradva valóban. Ezt csak azért tudom, mert múltkor néztem az egyik srácnak elég jónak tűntek messziről a vállai, aztán amikor mellettem bicepszezett a tükör előtt, hát semmivel nem voltak nagyobbak mint az enyéim. Persze ettől még el van maradva, az tény.
Bedurrantott képpel viszont nem fogok szolgálni, mert biztos nem fényképezgetem magam egy nyilvános teremben, még az öltözőben sem. -
Ez a 130-as pulzus aerob edzés amolyan arany középút nem?
Pl. tegyük fel hogy az alapjárati pulzusom 80-85 (márpedig ennyi). Akkor a 150 elvileg még belefér aerob-ba vagy az már kardió:? -
Jojo5
őstag
-
Ijk
nagyúr
Azt hittem legalább 45-ös karod van, a képek alapján. Nekem a derék 81-es, múltkor mértem kíváncsiságból, mert a derékszíjam utolsó lyukasztása is néha már laza.
God Vazzeg: Az már egy labda, nem is kar. Jobb ez így sokkal ahogy most vagy szerintem. Még jobb lesz a szálkásítás után, tömeg az megvan

-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
jó, hát zsírgombócként nekem is volt 45-6 körül... de akkor annyi definíció is van az emberen...

Ijk: megmértem én is, és hidegen 43-as a pracli a 91kg-omhoz, úgy érzem, hogy 41-2 lesz a vége nekem is...
igaz a derekam is 90cm alatt van már... 
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ledobsz egy 6 kilót oszt jó van. Aki fekvenyomó versenyekre jár, az ne is legyen szálkás.
48-as kar, na ilyen nem lesz nekem soha az életben.
1,5 éve 42-es karom van, annyi váljon a becsületemre, hogy közben ledolgoztam magamról 8 kiló zsírt. -
spammer
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az a szigorú tekintet

Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Tesla topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tomato firmware
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Bittorrent topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de majd rálesek![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de én is mosolyogtam rajta xD
miket nem mondasz...
aztán max kezdenék vele valamit. mondjuk én ugye - a többségtől eltérően - inkább a csöppet erőemelős fizikumot/kinézetet preferálom, és építeném, ha volna rá keretem...
nam indegy, talán majd 1x...

Sőt, edzeni is.

?