Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
Tipo16V
aktív tag
na, holnap lesz egy hete, hogy meghúztam magam, még mindig fáj, nemtudom hogy lesz így mell holnap
azért megpróbálom, de ha fáj, akkor lesz helyette aerob 
nektek nemvolt már hasonló? lóbalzsammal, levendula olajjal kenegetem, de nemsokat ért eddig....flector tapasz esetleg? -
Jojo5
őstag
na, kis hitetlen majmok nem ugatni kell hanem segíteni a szegény topiklakón...

-
headhunter
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
el lehet gondolkodni.. persze ő sajtónak tartja magát...
és ez számtalanszor előfordult már vb címek esetén is. ha nem bunista akkor dögöljön meg..."Aki nem a mi kutyánk kölyke", nem is létezik! ("Dögöljön meg!")
Az élet legtöbb területén, ilyen klikkesedés jön létre. (Sajnos.)
-
penene
őstag
Jaja, pontosan azért király a foci.
Meg az intervall.Ősszel futottam pár alkalmat, de csak 15 perceket (elsőre 5 perc után meg kellett álljak
), hallod nem is futottam nagyon (mondhatni kocogás), de 170-175 között volt végig a pulzus. 
Szal én még nagyon messze vagyok a futós intervalltól.
Igaz, 7-8 éve nem nyomom, előtte meg napi 3-4 órákat fociztam éveken keresztül, akkor meg se kottyant.

-
Kassadin
addikt
Ez mindig is így volt, rendesen van reklámozva a dzsumbó(és persze szájról szájra is terjed) meg a többi sz*r, ahelyett, hogy odafigyelnének az étkezéseikre. Legszebb pillanataim közé tartozik, amikor újságolják egymásnak, hogy a dzsumbó 5 kilót(!) hozott egy hónap alatt. Csak nem izomban.

-
Zomb€€
őstag
Úúúú életem legdurvább melledzésén voltam

(magamhoz képest természetesen...)
Le is írom az egészet:
Ferdepados egykezes nyomás:
8x
37,5 - 40 - 42,5 - 42,5
6x
45 (utsóba kicsit segítettek)
Fekvenyomás rúddal:
8x
90 - 95 - 95 - 100
6x
105 (utsóba kicsit segítettek)
Ferdepados tárogatás:
10x
17 - 18 - 19
Pulcsi:
10x
32,5 - 35 - 35
Ferdepados szűknyomás:
Ez új gyak, súly nem releváns
Természetesen minden gyakorlatot Ijk szabvány szerint, hiperkoncentráltan végeztem

Ezek után még volt egy laza bicepsz, ami csak simán jóra sikerült. -
Jojo5
őstag
válasz
penene
üzenetére
futás még nem is annyira szerintem hanem a foci meg az intervall, a foci az a sok irányváltás miatt és a különböző intenzitások miatt mint az intervall is
majd veszek itthonra 1 oxigénpalack kit-et és megyek kifele futni
vagy mégjobb és lelopom az egyik Airbus hasából a palackot... 
spammer: nekem igen >[link]
Ijk: szeretnék farmert venni magamnak és nem vicces amikor kijövök a próbafülkéből és a combomon recseg a gatya, a derekamról meg leesik...

a másik fele, hogy ha cérna lábam lenne 5x akkorának tűnne a felsőtestem...

-
Ijk
nagyúr
Azon röhögök, hogy ezek a tinik úgy kajálnak, mint a kislányok, de azon pörögnek hogy milyen tömegelőt vegyenek.
-
Möhe
addikt
Üdv Pateszok!
Folyékony aminót mikor az ideálisabb elfogyasztani? Edzés közbeni itallal (BCAA+waxy maize) fokozatosan elkortyolni vagy edzés előtt betolni?
-
Jojo5
őstag
válasz
Kassadin
üzenetére
ácsi, én nem azt nem mondtam, hogy óriási, hanem csak annyit, hogy nekem nagy és kisebbet szeretnék

elvileg a tekeréssel le lehetne az izomzatot égetni róla, de ez nem vállt be...

a következő ok, hogy ezerszer könnyebb ez a monoton mozgás forma mint a kint szabadban futás vagy gyaloglás... ott halálra unom magam itt még nem annyira

még a terembe is lemennék megedzeni, de fosok, hogy tovább nöl'...

-
spammer
veterán
válasz
encore22111
üzenetére
Attól függ. Normális kajálással eddig fejlődtél rendesen? Mert ha igen, akkor nem biztos, hogy kell tömegnövelő. De ha nagyon fel akarsz pakolni, akkor vagy tömegnövelő, vagy veszel fehérjét és hozzá valami CH-t (dextróz, malto, vitargo, amit akarsz..). Ez ilyen lájtos házi tömegnövelő lesz akkor. Rendes tömegnövelőben amúgy lehet még kreatin, vitaminok meg egyéb kiegészítő cuccok.
Fehérjéhez meg sok husit kell betolni az arcba, ez van. Persze ha van rá keret, akkor lehet napi 3-4 turmixot is inni, az segít, de attól még kajálni kell rendesen.
-
Tomics
addikt
válasz
encore22111
üzenetére

-
Ijk
nagyúr
Komoly lehetett az a 3év edzés.
A húsban is van fehérje.
-
encore22111
csendes tag
Sziasztok!
Elkezdtem elolvasni az összes gyúrós topikot itt, de még az elején vagyok, szóval bocs, ha olyat kérdezek, amire már volt válasz.Tömegelni kezdtem és nem tudom milyen tápkieget kéne vennem. Fehérjét, vagy tömegnövelőt? Gondolom az optimális az lenne, ha mindkettőt, de eleinte nem vennék kétfélét.
Átlagos csontozatú vagyok, nincs rajtam felesleg, 67 kiló vagyok és mivel eddig is edzettem kb fél éve csak kiegek nélkül, egész definiáltnak mondanám magam (mihez képest persze).
A kajálásra odafigyelek, nincs cukor se fehér lisztes termék, sok túró, tojás, zappehely, csirke. Kiszámoltam, hogy ha testsúly kilónként 2 gramm fehérje kell a tömegeléshez (valahol ezt olvastam), akkor nekem kb 135 gramm kéne naponta. Akárhogy számolom, a tojás, túró stb, ezekből nem jön ki, csak a töredéke. Megnéztem a legnépszerűbb fehérjeporok tartalmát és egy adagban nincs is sok fehérje, ilyen 25 grammok. Ha abból naponta kettőt megiszok, meg a túró. tojás, stb kombó, akkor sem tudok ennyi fehérjét bevinni.... vagy valamit benéztem?Szóval szerintetek mit kéne vennem?
-
Jojo5
őstag
válasz
spammer
üzenetére
30 perc és nyomom én is a 2. 60 percem mára

penene: aha, szóval a "könycsepp"-re gondolsz
nekem ami túlfejlett az a biceps femori és a vastus lateralis... 
amúgy, durva, de a tekeréstől nem szokott fájni meg semmi, de egy 1,5-2 órás foci után 2 napos izomlázam tuti van az egész lábamban, szóval jó lesz a cangát elhagynom és a futásra rágyúrni mert ott nekem is kell 1 oxigénpalack, hogy ha egyfolytában akarom csinálnimeg neki kéne állni nyújtani, mert szar így focizni...
-
Tomics
addikt
Na ma este még bűnözök egy pizzával, fel kell töltődnöm.
Honlaptól new life!
-
penene
őstag
válasz
Tomics
üzenetére
Rehabilitáció, és általános erősítés a mozgatással. Meg valamiféle sport. Sajna nem focizhatok, meg ilyenek, át kell állnom másra. Így legalább használom a lábam az erősítésen kívül is.
Majd a szabadban sokkal izgisebb lesz, meg majd ha több mindent csinálhatok.Szerencsére a 65öt már tartósan elhagytam, de a 70-re még várni kell.
Majd az idő megoldja. 
-
penene
őstag
Nekem meg basszus nagyon kéne az izom a combomra (abból is a vastus medialisra), hogy valamelyest rendbejöjjön a térdem...De nem a biciklitől várom.
De a rendszeres bringa is biztos jót tesz, mert használom. Csak egyelőre kis terheléstől is már túlterhelt, pedig én akár minden nap edzeném, hogy jó legyen, meg ami belefér, de ez sajnos türelemjáték, mint a többi izomcsoport edzése is. 
-
spammer
veterán
Na 60 perc tekerés megvót, ADKA.
-
Na valamely képet töröljétek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy jók ezek többet ér minden szónál.

-
wmarci
senior tag
Suli mellett sajnos nem jutott elég idő rá.Túl sok dolgozat, készülés stb... Mivel a suli kötelező, ezért kizárásos alapon a gyúrást kellett félbe hagyni egy időre.
Boxer001: Elnézést! De fogalmam sincs, mivel mindenki mást mondd. Így honnan tudjam, hogy milyen is valójában?
-
Boxer001
veterán
válasz
wmarci
üzenetére
Sose tudom felfogni, hogy az emberekben egyáltalán hogy merül fel az, hogy károsak-e.

Táplálékkiegészítő...a táplálék az káros, tehát a káros az embernek (most ne keverjük bele a különbőző adalékanyagokat...vegyük csak a húst, rizst, krumplit, halat, zöldségeket, stb)?
Ha a táplálék nem káros, akkor a kiegészítő mi a faxért lenne az.
Nem bírom idegekkel.
-
Woodslave
félisten
ja láttam Major Zsolt testépítőt hétvégén, sajnos meg kellett állapítanom, hogy mindenki másra jobban hasonlítottam a környéken izmosságot tekintve, mint rá

-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
3 éve kondizok, de most most kimaradt egy 3 hónap, és eléggé összecsoffadtam 69Kg-ra. (19 éves 172cm)
Újra elkezdek kondizni nagyobb rendszerességgel és a kajámat is rendbe rakom. Az lenne a kérdésem, hogy milyen tápkieget kellene szednem kipróbálnom, hogy egy kicsit muskulär-ebnek nézzek ki?
(tömegnövelő, fehérje vagy nem tudom mi van még....)Köszi
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Kassadin
üzenetére
Nem az a lényeg hogy lábazik valaki vagy nem, hanem hogy mekkora lába van. Ha neki lábazás nélkül nagyobb mint egy olyannak aki lábazik, akkor ő hol nem szarja le?
ez olyan mint valakinek alapból baromi nagy vádlija van, valaki meg ha nagyon durván eddz rá akkor se lesz neki akkora. -
Jojo5
őstag
válasz
SzlobiG
üzenetére
pedig kisebb combokat szeretnék, de a tekeréstől ez nem jött össze...

még múltkor írtam is Ijk-nak, hogy adjon ötletet, hogy edzem úgy meg a lábam a teremben, hogy ne növekedjen, semmi értelmes válasz sem jött a kérdésemre...

mocsanisi: Kassadin+Tipo16V is látta élőben, hogy nem a cérnalábúak közé tartozom

-
Yeffy
veterán
ez igen. jól alakulsz, nem tudom, te is mit rinyálsz... -.-" én is elfogadnék ilyen lapos hasat, csak szarok rá

szóval grat
ja, és király az új avatar!
ljk: jaja, sokan marhaságnak veszik, pedig agyban végig "követni" egy edzést bizony marha fárasztó. ma is csöcsöztem, de annyira nem voltam képben, h az förtelem... meg is látszódott a teljesítményemen... :\ na mindegy, letudtam legalább.
Jojo5: de jó neked...

na most tolok jó kis rizibizit rántotthúsVal meg kakaJóval... jessz

-
Ijk
nagyúr
válasz
Manitou
üzenetére
Nem hinné az ember hogy milyen nehéz sport ez a gyúrás. És nem a fizikai munka miatt elsősorban, hanem hogy ott legyél fejben 1 óra intenzív edzés után is, hogy megfelelően tudj koncentrálni az adott izomcsoportra. Nekem a vállakkal van problémám, váll-hátat is a vállal kezdem a koncentráltság miatt. Persze fejlődik, de még sok lesz vele a munka.
-
Manitou
veterán
Most 2x edzek mellre egy ideje , mert a hát-váll edzés végére beiktatok egy 3 gyakorlatból álló melledzést, többek közt ekkor szoktam egykezesekkel nyomni fekve. Úgy érzem eddigi tapasztalat alapján, van értelme a heti 2x melledzésnek.
Nem karból nyomok, hanem ahogy kell, érzem, hogy dolgozik a mellizom, ezzel nincsen baj, csak genetikailag nekem valahogy nem erősségem ez a gyakorlat.
Valószínű az is lehet a gond, hogy mikor elkezdtem edzeni eleinte otthon, akkor nem tudtam rá úgy edzeni mint a többi izomra és így elmaradt a többihez képest, és azóta is hátrányban lehet. -
Manitou
veterán
Én sose voltam igazán nagy
90-93kg volt a max súly amire betömegeltem egyszer, de annak nagy része zsír meg víz volt, meg derékra is szépen behíztam, úgyhogy onnan szépen visszafogyasztottam magamat egészen ~72-re. Most ez a 80-85 közötti súly az amit már jó ideje tartok. Vállban és karban viszonylag jó erőben vagyok magamhoz képest, de pl mellben meg harmatgyenge, hátban átlagos. Tőlem biztos nem fogsz olyat látni, hogy beírom fekvenyomás: 110-be toltam 8-at 
-
penene
őstag
Szép

Én egyelőre 30 perceket nyomok és a lényeg, hogy 12 km meglegyen
(vagyis 66-67 RPM átlag)
Mivel nem rég kezdtem, és sokáig nem folytattam hasonló tevékenységet, épp elég a 30 perc (térdemnek, combomnak, keringésnek). 110-130 a pulzus (idő elteltével egyenes arányban megy fel, pedig kb. ugyanúgy tekerek), tehát ez olyan éppen aerob cucc.Majd valszeg az ellenálláson fogok emelni, ha jobban bírom, az időn nem (bár igazán nem tudom, melyik a jobb, hogy formába hozzam magam). Később meg intervallra akarok ráállni, ha bírja a lábam.
Aztán meg jöhet a futás is.

-
Jojo5
őstag
zseniális teknős mi te DBZ fan...

am. k*rvajó

penene: úgy szoktam, hogy 27 km legyen kb. és az kijön 60percre, viszont ma a 6km után szokásosan beiktatott első vízivászatnál majdnem színeset ásítottam...

Zomb€€: 150 centinél még a honvédelmis 10es kar is jól mutat ám...

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Robot fűnyírók
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azért megpróbálom, de ha fáj, akkor lesz helyette aerob

igazából sokkal nagyobb elvárásom nincs is magammal szemben így hogy 3éve terem közelébe se voltam.
Meg az intervall.

(amúgy jelenleg 88kg vagyok)