Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az a gyakorlattól is függ. Vannak olyan izom csoportok ahol ellentétes légzéssel kell végre hajtani a gyakorlatot. Mondok egy pl.
Mell: Fekve nyomás - mikor közelíted a súlyt a melledhez beszívod a levegőt, mikor nyomod ki a súlyt fújod a levegőt.
Váll: Oldalemelés állva - erőkifejtésnél szívod a levegőt, leengedésnél pedig fújod. -
Woodslave
félisten
válasz
molnarpeter
üzenetére
aha
ha éppen van a tüdődben levegő, akkor először ki, egyébként meg be

Egyébként amikor erőt fejtessz ki, akkor fújod ki a levegőt. Legalábbis én így csinálom, de van amikor már ki se tudom fújni, vagy be se tudom szívni, akkor meg reménykedek, hogy nem fulladok meg vagy nem kapok agyvérzést.

-
GiP23
csendes tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
Arról, hogy hogyan kell lélegezni bizonyos gyakorlatoknál, tudnátok linkelni egy jó írást?
mp
-
nepszter1
addikt
Tegnapi hát edzést ma bepótolom szóval ma hát, tric, váll lesz valami köredzés szerűséget csinálok vagy valami szuper hiper mega szettet
-
Markgx10
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Én megértem Macikos urat is, egy időben én is bármi áron egyre nagyobb akartam lenni, ha jól emlékszem (pár évet kellene visszaolvasni
) 110kg körülig mentem fel max és bár a szervezetem már nagyon érezte (ízületek, állóképesség, szív, vérnyomás) de én akkor is nagyon kicsinek éreztem magam.
De hálát adok az égnek, hogy már nem vagyok annyi, sokkal egyszerűbb így az élet, a mozgás, az alvás, minden. 
-
tepizoli
tag
Egy hete tart a diétám. Kiváncsi leszek sikerül e valamilyen eredményt elérni. Jo lenne 10-15 kilotól megszabadulni. 125 voltam mikor elkezdtem most 123,8 vagyok.
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem van a hátamban is, vállamban is, mellemben is, de nekem egyik sincs.

-
Scitec tesztbe bekerült valaki?
-
Ezek a 6 month transformation nevü videók a yt.-on pont hogy nem inspirálóak. Inkább irigykedésre késztet, meg reflexszerűen rávágnám hogy fake.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem getzi keskeny a csípőm, igaz attól még minden másom xar.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bubi
A lemenő Napnak is van ereje.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na kotrok vállazni. -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem nem szokott. De most megváltozott minden, eljött az idő, fegyverbe katonák...

-
Na eddig nem nagyon voltam fórum fan. Jó látni, hogy van ilyen kategória is.
Am személyi edzőnek tanulok és Spinning oktató vagyok. Majd figyelgetem milyen témák vannak itt
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem kell az álszerénység.

-
Boxer001
veterán
Nézzétek már Ijk-t, komolyan tolja.
[link]
Kassadin
Annyira be van feszülve a srác, néha ki kell adnia a gőzt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boxer001
veterán
Na, itt az esti műszak.
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hátat én is szoktam nyújtani, mást nem nagyon, assetom hogy kell
-
Tipo16V
aktív tag
ma betegség után megvolt egy lightos tricepsz+ 15 perc lépcsőzőgép, hát gyííííílkos volt, csöpögött az arcomról a víz+ vádlinak és combnak is odacsapott, ATTA
most megyek alszom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na akkor holnaptól nyújtok.
Bazzeg egy hegy leszek, ha így folytatom a reformokat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ennyi, szerintem hallgassatok arra, aki izmos.

-
Kassadin
addikt
Jól van, 4 ember 4 különbözőt ír, mit is várhatnék.
Boxi te szerintem a végső nyújtásra gondoltál(?), amikor már teljesen leedzetted az adott izomcsoportot, és úgy nyújtod le. Amúgy én bemelegíteni se szoktam sűrűn embereket, nemhogy nyújtani(!), aztán előadják a vietnámi veterán harcost, aki kinyomott 70 kilósan 160kg-t, de sajnos lesérült.
Nálunk amúgy sok ilyen keménytökű van, csak valahogy egyiken se látszik.Zombi, már nem azért, de amikor teljesen lenyújtasz a végén, az is statikus nyújtás, szóval ez most nem kerek, mire gondoltál.

-
spammer
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
Mi az, hogy hivatalos állásfoglalás? Ki szerint hivatalos?
Én nem értek a kondizáshoz, mert én csak edzeni szoktam (
), meg izmos sem vagyok, szóval ez sem "hivatalos", de nekem az a véleményem, hogy jó nyújtani minden gyakorlat után. Amúgy volt már téma ez itt régebben, pont amikor GiP23 debütált a topikban
Egyébként meg: ártani semmiképp sem árt, szóval nyújthatsz nyugodtan. 
-
Ijk
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Én ilyet nem mondtam. Az edzéseimet kb. 12-re lőttem be, 8 alatt nekem kevés, nem érzem a bedurranást annyira. Illetve az ízületeim sem a legjobbak, anno 100kg-os fekvenyomásnál már éreztem hogy nem oké, az izomzatom nem volt elég erős a kellő szabályossághoz, és túl sok volt az ízületeknek. 12-es ismétléseknél szerencsére nem igen van ilyen problémám. Mindenki úgy edz, ahogy neki jó, nekem ez az optimális, egyelőre.
Kassadin: Én csak ha leedzek egy izomcsoportot azután nyújtok, szerintem nem jó ha például nyomások közt "megszaggatod" pluszban a mellizomrostokat nyújtással.
spammer: Ha valamibe 8-at bírok belenyomni, akkor utána szinte azonnal kisebb súllyal még ráhúzok újabb bukásig, pl. ferdepadon 20 kilósokkal akár 6-8 ismétlést is.
Boxer001: Pedig a nyújtás fontos, szerintem majdnem megér annyit mintha egy plusz szériát nyomnál le.
-
Kassadin
addikt
Megválaszoltad lentebb.

Más: Ma megtalált természetesen engem egy gyerek a teremben, és azt mondta, hogy minden egyes sorozat után nyújtani kell az izmot, ez most tényleg így van? Valami jó kiállású ember mondja már meg akkor az igazságot. Mert ugye nyújtani csak edzés végén kell... Legalábbis ez a hivatalos állásfoglalás.
-
Boxer001
veterán
De azt neked ki mondta, hogy 8 ismétlés nem ismétlés

Azt írtad, hogy 8 alá be se mész, meg hogy 12-14, ilyeneket csinálsz. Ebből feltételezhető, hogy a 8 ismétlés az neked nem is ismétlés.
Néha szerintem tarthatnál olyan napokat, amikor alacsonyabb ismétlés, nagyobb súly van...de ez gondolom nálad olyan nagy faxság, mint macikosnál a diéta, úgy hogy téma lezárva.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
Ez nem óvatosság, nyomnám én 30-al is ha bírnám, de jelenleg még a 25-el küszködöm, főleg az utolsó sorozatnál.
Magas ismétlés? LoL, 20-nál már azt mondom hogy magas. Általában a 12-őt célzom meg, aztán 14-ig, ill. 8 alá semmiképpen nem megyek.Boxer001: Nem értem a kérdésedet.
-
Ijk
nagyúr
-
Kassadin
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
XDDDD Mára sikeresen kiégtem.
-
Gery15
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Napi legértékelhetőbb hozzászólás.

-
-
Nekem ma 1 kiló babból főzelék(szerűség) a mai kaja. Vettem occsón mellé teljes kiörlésű magvas kenyeret is, aminek majdnem 500 ft az ára per fél kiló, le volt nyomva 235-re. Egyébként megküzöttem a boltossal is 20 forintért, mert 250 lett volna de ezen az egy darabon rossz volt az ár cimkézés. Végül el kellett engednie.
Ma váll hát volt, adka. -
Jojo5
őstag
Váll vót' ajjaj, de jó vót'

penene: magas?
inkább milyen mély
-
Kassadin
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy snowboardozáshoz erősítenék valamennyit a sulim kondijában, tudnátok ajánlani erre pár gyakorlatot? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Őszintén sajnálom
És ebből még megy is majd le, diétában