- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
macikos #49693 üzenetére
kb. 4-5 éve ismerem a srácot, aki egy jóbarátom munkatársa. Picit hajlamos a túlzásokra csak sajnos megfelelő IQ nincs mögötte.
Szóval miután megismerkedtünk és párszor már találkoztunk jöttek a 16-17-18 éves időszakból a megfelelően összeválogatott és körítéssel előadott történetek.
De, hogy ne húzzam soká a történetet, így nem fűzöm hozzá a saját véleményemet, de ezt a pár sort előzménynek mindenképp le kellett írnom.Na hát akkor, ahogy egyre többször találkoztunk és vettem magamnak otthonra egy fekpadot jött elő a történet, hogy Ő versenyszerűen nyomta, de egy gerincprobléma miatt abba kellett hagynia. Aztán mivel Ő vagy teljes odaadással csinálja vagy sehogy, így onnantól kezdve maradt neki a sehogy. (egyébként majdnem az Ő fekpadját vettem meg, de olyan árat kért érte, hogy fele árában megvettem inkább ismeretlentől)
Ezzel a hozzáállással nincs is semmi gond, mivel eléggé maximalistának ismertem meg, persze ez erősen párosul a már fentebb említett szellemi szinttel. De amúgy jó fej srác (már persze a maga tekintetében)
Aztán történt egy esemény, ami a sztori lényege: kapott ajándékba egy terembérletet. Persze megörült ennek, mert azért aki hosszabb ideig edzegetett már, annak bizony egy idő után lesz egy kis hiányérzete. Sajnos a már többször emlegetett szellemi dolog vegyülve egy kis virtuskodással hozta meg a sztori lényegét.
Elviekben versenyszerű testépítéssel és pár év kihagyással a háta mögött lement a régi edzőterembe és az első alkalommal meg kívánta mutatni, hogy ki is a legény a gáton. Nekiállt karozni, aminek a vége az lett, hogy úgy bedurrantotta magát bicepszezéssel, hogy a kezét nem bírta kinyújtani utána. Jött is két hónap táppénz egyből.
Mikor haverok elmesélték gondolhatod nem fordultam le a székről
Most már óvatosabb azért, de mikor felugrott hozzám és meglátott nálam két vödör fehérjét egymás mellett meg egy még felbontatlan creatin-t szerintem elkapta az epcó az arcát. A fehérjéről még csak-csak hallott, de a creatin már betett neki. Mindenesetre megjegyezte a nevét és hétvégén kezdett utánaolvasgatni a neten. Ekkor akadt bele az általam érdeklődött createston-ba. Jött is egyből a telefon, hogy talált valamit, aminek utána kellene nézni/kérdezni
-
AtHoS
nagyúr
válasz
macikos #49679 üzenetére
5-6 évvel ezelőtt (de lehet, hogy 7-8 már) edzett rendszeresen, de gerinc probléma miatt abbahagyta ezt a tevékenységet.
Az évek múltával a tespedés hatására jött rá "pár kiló fölösleg".Tavaly nyár vége felé meglátta a példaképét (nem röhögni!!!!) Stallone-t, hogyan néz ki 7x évesen (hogy mitől néz ki úgy az most mellékes), ekkor döntötte el, hogy elég a tespedésnek. Ősszel-télen nekiállt futni és súlyzózni, aztán tavaly év végére már teljesítette is a tavaszra kitűzött tervet, miszerint lefogy 63kg-ra (versenysúlya ennyi volt) és picit izmosodik.
Azóta szerintem nem edz. Most majd jön megint az ősz és újra neki akar ugrani a súlyoknak.
-
-
szőröscica
addikt
-
Tamoo
nagyúr
válasz
macikos #49054 üzenetére
Én amikor tömegeltem mint egy állat malacjelmezben, mellette nem mozogtam semmit, állandóan betegeskedtem. Amióta nyomom a bringázást, meg pár kiló le is szaladt, százszor jobban érzem magam a bőrömben. Pedig még nagyon messze vagyok a "száraztól"... Egyszer kipróbálhatnád.
Aki meg azt mondja, hogy csak maga miatt csinálja az hazudik (lehet magának is)
-
Boxer001
veterán
válasz
macikos #49050 üzenetére
Nem vagy teljesen hülye, csak olyan átlagosan.
Szóval az a baj, hogy te más szemszögéből nem látsz szerintem, csak a sajátodéból, és azt hiszed, hogy az a tuti. Nekem pl. már az is hatalmas eredmény lenne, ha lenne rajtam 10-15 kiló, minél több izommal...komolyan boldog lennék azzal az eredménnyel, ami neked még a szánalmas nyomorék giliszta szint, mert úgy látod, hogy csak a hatalmas mammutok a nyerők. Csak sokan nem lehetnek azok és pont...sőt, sokan nem is akarnak.
Meg aztán kérdezz meg 100 nőt, hogy mi jön be neki: egy Szlobi-féle testalkat, ami az igazi testépítés szemszögéből még kicsi, vagy egy hozzád hasonló tömeg. Nem akarlak elkeseríteni...
Attól még, hogy a legtöbben itt sose leszünk testépítős szinten...na attól még lehetünk "gyúrósok".Egy "intim" kérdés: téged gyerekkorodban folyton vertek úton, útfélen, hogy nem mersz kisebb lenni? Manapság már úgy se vernek meg, hanem leszúrnak...úgy meg tök mindegy, hogy mekkora vagy...egyszer kipróbálhatnál egy esztétikus formára diétázni, lehet a végén nem is éreznéd magad szarul, és még akár egy nőt is megdughatnál.
Jojo
Én se miattuk edzek, csak magamért...de melyik férfinak nem esik jól, ha tetszik a nőknek?
Na mindegy, nem vitatkozom, gyerekek vagytok még, hiába nagyobbak... -
dnelb
veterán
válasz
macikos #49001 üzenetére
Ilyen kijelentések elé rakd oda hogy szerintem ..
Én inkább leszek szálkásabb, neked csak fitnessnek számító 80-85 kg mint egy 140re behízott zsírmalac. Amúgy is mi érteme tartósan 130 felett lenni naturalba? Az átlagember ha rád néz nem az fog neki beugrani hogy húúbazd de izmos, hanem hogy dagadt vagy. Azon kívül hogy egészségtelen is. Ez a súlyközpontúság meg elég elterjedt erre fele is, nem 1 ismerősöm van aki alapból 100 kg @ 170 cm de azé még tömegel jumboval meg a sok faszsággal
Kassa : ha megteszed amit meg kell ilyen még lehetsz .Ő is csak 170
-
Kassadin
addikt
válasz
macikos #49014 üzenetére
Nyilván, de mi nem vagyunk versenyzők hogy egy évben legyünk xy-szor formában a versenyre, utána meg behízni mint egy disznó. "Amatőrként" egész évben "jól" akarsz kinézni szerintem.
Én igazából már sz*rok erre az egész tömegelési mizériára, majd meglátjuk mire jutok ezzel a hozzáállással. Edzek keményen, eszek amennyi lemegy, aztán meglátjuk mire lesz elég.
-
Kassadin
addikt
válasz
macikos #49001 üzenetére
Az izmosság összefügg azzal hogy valaki "nagy"/hány kg? Ezt te se gondolhatod komolyan.
SzlobiG is kis vékony, de lehet hogy 5 év múlva(lehet kevesebb), full izom lesz. Én nem gondolnám hogy a testépítés arról szól hogy hízzál be és akkor te mekkora bodis vagy. Pontosan arról szól, hogy mennyi izom van rajtad, nem arról hogy hány kg/mekkora hegyomlás vagy, amihez tegyük hozzá hogy genetika se árt. Én sose leszek hegyomlás a magam 167 cm-el, lényegtelen mennyit eszek, max elhízott törpe. Veled nem szabad ilyesmiben vitázni, úgyse jutunk dűlőre.
A fitness modell az a czanik meg hasonlók, őket inkább ne keverjük ide.
Mocsa: Miért eddig nem 8-15-ig terjedő sorozatokat nyomtál?
-
válasz
macikos #49001 üzenetére
szerintem meg a topic gyúrósók ide, nem gorillák ide. A testépítésnek az a célja, hogy jól nézzünk ki (legalábbis nekem és még ez se sikerül, de ez más téma) Nem az, hogy qrva nagyok legyünk 50% testzsírral...
te úgy állsz ehhez, hogy inkább jársz egy ifá-val, ami lehet kék, nagy és erős, meg kétüléses, de qrvára nem néz jól ki. Én meg inkább járnék egy sportkocsival, ami szintén kék, és kétüléses....
ja és reménykedsz, hogy az IFA karosszéria alatt valami qrva jó sportkocsi van amúgy
-
Jojo5
őstag
válasz
macikos #48944 üzenetére
a csajok annyit mondtak, hogy ha nem emlékeznek a nevemre akkor csak annyit mondanak, hogy they will hang out with the Hungarian Vin Diesel
Amúgy volt 1-2 akkora terminátor, hogy csak néztem ...SzlobiG: b@zd+ jól nézel ki
, de most kurvára jól érzem magam szóval nem tudsz letőrni ami egy szarabb napomon sikerülne...
-
szőröscica
addikt
válasz
macikos #48930 üzenetére
A buszról a pisztrángosnál szálltunk le, ott vettünk pisztrángot, onnan felsétáltunk Ómassára. Ittunk egy sört (már megérte, hogy nem autóval mentem
), aztán elindultunk Szentlélek felé, és a jubileum forrásnál megsütöttük a halat. Szedtünk egy kis szemetet, aztán jöttünk hazafelé.
Nem vagyok egy nagy túrázós, úgyhogy kifárasztott ez is.
-
gaborbol
őstag
válasz
macikos #48864 üzenetére
Jaja, en is szoktam, baszott jo es meg sose estem el miatta
Kulonben haverom profi ebben,volt egyszer meg a suliba, hogy ki birja legtovabb, leggyorsabban,O siman levert mindenkit.
Annyi, hogy oldalt kell allni a tanarnak es par meterrel hatrabb tole,valamint a tanar feloli oldalon levo kezedbe fogod a kotel mindket veget.
Ember meg nem mondja, nagyon elethuen nez kiPontosabban 13k, csak itt forditva megy, fizetsz, de o szopat.
-
Jojo5
őstag
válasz
macikos #48793 üzenetére
Én is gyenge lettem volna ha egy 128 kilós "női" trauma ér...
Amúgy, ezért is utálok kihagyni időt mert akkor 1 csöppet úgyis gyengülök... de néha azért kell a szünet, majd még nyáron lehet elmegyek balcsira 1 hétre és akkor teljes edzésmentesség lesz... (viszek majd protein szeletet szerintem meg zacsis fehérjét, hogy az alkoholtól azért annyira ne szakadjak össze...)
-
Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest