Hirdetés
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Jobb.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem volt rossz ez a mai edzés, főleg ahhoz képest, hogy aludtam vagy 4 órát, bár mostanában 5-nél többet nem is sikerül.
2-3 arc annyira szarul csinálta a gyakorlatokat, hogy ááááááá...
Bicepsz bazzeg, vegyünk fel jó nagy súlyokat, és rángassuk, az a jó.
Gyurta ügyes volt, bár a döglött kutyát se érdekli.
(ultradegecON
)
Kassadin
Ja ok, én is lehetnék ilyen bármikor, csak lusta vagyok.
Egyébként már most ilyen vagyok, csak kicsiben.
Ahogy írta BÁ, ez kőkemény genetika. Széles vállak, keskeny csípő, jó izomtapadás...akinek ez nincs meg, nyugodtan bele is törődhet. 
-
-
Woodslave
félisten
igen, pontosan ez amire én is csak most jöttem rá. Persze vannak olyan életszakaszok, ahol lehet nyomni a gombot, de semmi értelme, ha utána hagyod az egészet.
Mondjuk érdekes amióta két gyerek van mintha többet járnék edzeni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az biztos amúgy hogy az éjszakai felkelések nem tesznek jót a testösszetételemnek. Mondjuk ezt kompenzálandó többet is eszek, a tömeg jön fel biztosan, ennek ellenére látszara egyre kisebb vagyok. Jó kilátátások
-
joi29
őstag
Annak örülők ha jó a kedv már is megérte.
Ami a mondani valót illeti nos úgy látom, hogy vannak akik vagy csak
szelektíven olvasnak vagy nem értik a mondatok közötti összefüggéseket.
Ezek kiragadnak szavakat a leírtakból és azon lovagolnak, nem bánom
elnézem nekik emberek vagyunk.
Aztán van az a csoport aki viszont egészében érti amit leírok velük szépen
ellehet beszélgetni dolgokról, gondolom ők az idősebb korosztály.
Azt már konstatáltam, hogy van aki szent írásnak veszi az az egy két oldalt
amire az 1. hsz mutat ezzel nincs is semmi baj mert korrekt ami benne van,
kezdőknek én is ajánlom sok szeretettel.
De ha abban szépen levan írva minden akkor mégis miért folyik itt a vita?
Nem volna szükség a topicra mert mindenki úgy edzene és étkezne és
már is mindenki egy két év múlva Swarci lenne.
De sajna ez nem így megy mert arról sajnos én is sokszor megfeledkezem
ezt elismerem, hogy nem mindenkinek felel meg az ami a másiknak jó.
Mert ugye nem egy az életkor, magasság, test súly, test felépítés és
hajlam az izom építésre.
Ezen különbségek miatt lehet, hogy míg az egyiknek jobban megfelel
az egyik fajta edzés módszer addig a másiknak az nem jelent olyan fejlődést
és ekkor kell váltani.
-
Tamoo
nagyúr
Nekem amikor beállt a nyakam, az orvos írt fel "itomlazító" gyógyszert. Központi idegrendszerre hat
az valamennyit segített. Azt mondta ha máskor is van valami becsípődés húzódás kapkodhatok be belőle. Majd délután megnézem a nevét ha eszemben lesz.(#49400) Zomb€€: Axe-os fürdetőcsaj egyenruhában?

-
Kassadin
addikt
Lehet hogy leírtad a múltkor, lusta voltam visszakeresni.
Ma én fekvenyomás egyenes padon/45 fokos padon/tárogatás+kis súllyal peck deck gép/áthúzást csináltam, de nem igazán érzem még most sem a hatását, pedig úgy csináltam ahogy a linkelt cikkben is van írva(na jó, törekedtem rá). Jó lenne most már ráéreznem, kezd egy kicsit aggasztani a dolog.
God Vazzeg: Jártam volna már én mindenkinél(kiéve Boxi, rá nem vagyok kíváncsi
), ha lenne rá zsetonom. -
-
-
Kassadin
addikt
Nem értem, nekem guggolás után nem szokott fájni, de lábtolás közben egyből érzem. Most vagy rosszul csinálom a lábtolást, vagy nem tudom mi a baj. 70kg-val guggolok, utána meg szokott jönni a lábtolás, meg se bírok mozdítani nagyobb súlyt, ilyen 100kg-val max. Szóval azt meg nem mondanám nagy súlynak. Lehet az a probléma, hogy teljesen leengedem a súlyt, ameddig csak lehet?
-
Apollyon
Korrektor
Nem, de azért regenerálódni kéne ugye, és nem akarok azzal becseszni a mai edzésnek hogy lemegyek holnap is. De le akarok

(#48498) Jojo5: jah, de sosem szoktam ilyet csinálni, és még anno úgy tanultam hogy de gáz. Azt viszont nem tudom hogy egyszer megjátszva gáz e ;pp
És ti meg azért vagytok hogy megmondjátok

-
macikos
addikt
Na ez a "fasza gömbölyű mellizmok legyenek, alsó részen is feszesen" amiért minden kis srác a negatív nyomást erőlteti a termekben. Mindegyik ilyen mellizmot akar.
Ami ehhez kell:
1. Nagy izomtömeg (k*rva sok edzés és kaja)
2. Kevés zsír
3. GenetikaSzóval csak ennyi
Ha már az egyik nincs meg, akkor kész, oda az egész. Ez dönti el, hogy kiből lehet komoly testépítő és kiből nem. -
-
pok.tom
aktív tag
Az a baj elbeszélünk egymás mellett, én konkrét példákról beszélek.
"De szerintem alap dolog ha először elmegy valaki a terembe, akkor segítséget kér. Nem tudom elképzelni, hogy mielőtt kifizeted a bérleted azt mondják hogy csináld egyedül."
Nem tudom mit mondanak, de én azt látom, hogy a kis kínai gyerek (legutóbbi példa) mikor belépett a terembe "senki" nem köszönt neki vissza, majd odafeküdt a fekpad alá és már nyomta is, 5perc mulva ha nem figyelünk oda haverommal, hogy mit állatkodik, lehet kellemetlenebb sérülést is szerzett volna, mint egy kis "lelki sérelem".
De lehet, hogy rossz termekben jártam

-
pok.tom
aktív tag
Ez rendben van, csak újoncként lemenni, ilyenkor elég sok mindenért izgulhat az ember, "basszus csak a rudat tudom kinyomni?" stb.. és nem mer odamenni senkihez, régen az volt, hogy az újoncokra figyeltek, kérnie se kellett, nyilván ha nagy volt a pofája az újoncnak akkor lesz@rták, de egy próbát mindenképp tettek, most ez sok helyen már nem így van.. (ez Pesten több helyen is feltűnt..) nyilván vannak kivételek..
-
Kassadin
addikt
Ez mondjuk jogos.

De edzőt én nem tudok megfizetni(jelenleg). És ha elkezdek valami suliba járni, akkor meg biztos hogy nem fogom tudni megfizetni. Diákmunka nem fizet lóf*szt sem.mocsanisi: Jah, hogy olyan is van. Azt hittem csak fizetős edző létezik.
Azt mondtad hogy ne akasszam ki a könyököm, a vállszélességemre semmit sem mondtál.
-
Tamoo
nagyúr
Nyomjon rúddal 30-at? Akkor már fölösleges a bérlet, maradjon otthon fekvőtámaszozni

A cikk inkább "haladóknak", "elakadóknak" szólt, nem kezdőknek. Először mellizmot kellene növeszteni.Szerintem fekvenyomás az elején a súly növelése sokkal fontosabb mint az hogy hogy tartod a könyököd meg esetleg még mivel segítesz rá...
Aki 20-30kg-val próbálkozik koncentrálni a mellére az sose lesz izmos. Szerintem.(#47502) Ijk: én is. +húzódzkodás. Teremben meg egyből ment a ~60kg
-
Jojo5
őstag
én elég shitne ítélem meg, és ha te úgy gondolod, hogy úgy állsz mint én akkor a tiéd is shit
viccen kívül, szerintem ez a has szerintem tényleg szutyi és bőven van nem 1 férfi polgárnak jobb
Zomb€€: Neked kb. 50x jobb hasad van és ezt élőben láttam szóval ezen nincs mit vitatkozni
az, hogy fények felhozzák elviselhető szintre az nem mentség nálam 
Kassadin: hasprés lábemelés megy minden edzésen...

Aydan: jó ez...

-
Boxer001
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bicepsz bazzeg, vegyünk fel jó nagy súlyokat, és rángassuk, az a jó.

Direkt nem azt írtam hogy jó, mert még buzinak néznek...